Chcem sa vám chalani poďakovať nebit vás nikdy by Mighty Bulls neokúsili aké to je kralovat v ktl. Ďakujem aj za pravidelne tipovanie a dúfam že na budúcu sezónu sa na obhajobu stretneme v tomto istom zlozeni.
Čo sa týka súpera zaslúži si všetok rešpekt tie výsledky boli fakt tesne.
Som veľmi rád že môžem napísať toto
Mighty Bulls sú majstri KTL.
Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?
MIGHTY BULLS
Povzbuzuj svůj tým a hecuj se s ostatními.
gratulujem. Získali ste najviac bodov v základnej časti i v Playoff (body v Playoff sa dajú pozrieť tu: https://www.ktl.hokejforum.com/subdom/k ... teamsTable), takže titul je v správnych rukách.
Ďakujeme tento ročník sme sa napokon zišli skvelá partia ktorá sa navzájom dopĺňala. Samozrejme vďaka patrí aj Connorovi ktorí nám zozačiatku dopĺňal Tím a bol snami kým sa mi nepodarilo priviesť Ocelaka1 a tak isto sa nesmie zabudnúť ani na Miraha ktorý snami tiež odtipoval pár kôl kým ho nahradil Zezy a musím povedať že obidvaja chalani ako Zezy tak aj Ocelak1 do tímu zapadli perfektne čo sa vlastne odzrkadľovalo na našich výsledkoch počas celej sezóny, kde nás ťahali hlavne Streetman a Zezy. Ale ako vravim dôležité bolo že sme fungovali ako tím a pravidelne tipovali. Mňa osobne najviac teší že môj prvý titul sa mi podarilo vybojovať s Mighty Bulls.arek píše: ↑pát 29. dub 2022 10:03gratulujem. Získali ste najviac bodov v základnej časti i v Playoff (body v Playoff sa dajú pozrieť tu: https://www.ktl.hokejforum.com/subdom/k ... teamsTable), takže titul je v správnych rukách.
Gratulujem k titulu, mighty bulls a clenovia timu. Som fakt rad za chrta, ktory si presiel dvoma prehranymi finale, ale zotrval a dostava sa mu zasluzenej odmeny, navyse v "drese" jeho MB. Taktiez za Streetmana, ktory ma za sebou skvely HF rocnik s vyhrou v KTL a druhym miestom vo fantasy, a ocelaka, ktori ziskavaju svoj premierovy triumf. Zezy bude v inauguracnej skupine KTL Hall of Fame. 3 tituly. Klobuk dole.
Upřímná gratulace do týmu MG
Do playoff jsme dali všechno; spoustu času jsme věnovali analýzami zápasů, sledováním změn v sestavách... Nestačilo to. Ten váš tým je opravdu extrémně silný a potvrdil roli favorita.
Pro nás každopádně taky velkej úspěch finále KTL. Příští rok se s námi bude muset opět počítat
Do playoff jsme dali všechno; spoustu času jsme věnovali analýzami zápasů, sledováním změn v sestavách... Nestačilo to. Ten váš tým je opravdu extrémně silný a potvrdil roli favorita.
Pro nás každopádně taky velkej úspěch finále KTL. Příští rok se s námi bude muset opět počítat
Tak už nám to za pár dni začne sú nejaké novoty čo sa týka KTL ale myslím si že sme dosť dobre konzistentný tím nato aby sme min. Playoff dali a max obhájili titul. Neviem ako vy ale ja sa už neviem dočkať kedy sa to rozbehne tak chalani pome nato a správne všetko pre obhajobu.
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé