Tak máme za sebou prvé kolo.
Pre mňa to bolo premiérové dokončené kolo v KTL po desaťročí pobytu na fóre
Čo sa týka tipovania z mojej strany, tak to až také terno nebolo. Striedal som lepšie okamihy s horšími. Pocitovo bolo viac tých horších.
Čo sa týka tímu, tak potiahol ho hlavne buddy, ktorý bodoval pre tím v 10 dňoch z 13-tich a predseda Connor 9 z 13-tich. Predsedovi vyšiel hlavne začiatok keď bodoval v každom z prvých ôsmich dní pre tím. Naopak posledných 5 mu nevyšlo, keď zabodoval len raz.
Ja som prispel pre tím 7/13 a Tiperka 5/13.
V internom BCC Cup pre najlepšieho tipéra tímu je poradie:
1. Buddy a Connor McDavid po 11,83 bodov
3. MinonkySK 10 bodov
4. Tiperka 5,33 bodov
(rozdeloval som 3 body, za prve miesto 2 za druhe 1. Za delen prve 1.5b kazdemu, za delene druhe 0.5b kazdemu)
Pre mňa to bolo premiérové dokončené kolo v KTL po desaťročí pobytu na fóre
Čo sa týka tipovania z mojej strany, tak to až také terno nebolo. Striedal som lepšie okamihy s horšími. Pocitovo bolo viac tých horších.
Čo sa týka tímu, tak potiahol ho hlavne buddy, ktorý bodoval pre tím v 10 dňoch z 13-tich a predseda Connor 9 z 13-tich. Predsedovi vyšiel hlavne začiatok keď bodoval v každom z prvých ôsmich dní pre tím. Naopak posledných 5 mu nevyšlo, keď zabodoval len raz.
Ja som prispel pre tím 7/13 a Tiperka 5/13.
V internom BCC Cup pre najlepšieho tipéra tímu je poradie:
1. Buddy a Connor McDavid po 11,83 bodov
3. MinonkySK 10 bodov
4. Tiperka 5,33 bodov
(rozdeloval som 3 body, za prve miesto 2 za druhe 1. Za delen prve 1.5b kazdemu, za delene druhe 0.5b kazdemu)