Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

HOCKEY KENT

Povzbuzuj svůj tým a hecuj se s ostatními.

Gratulka petrik k full housu 1 v drese Hockey Kentov. :) Opat si potvrdil svoje kvality a sikovnost, si skuseny tiper a sme radi,ze si tu s nami. :)

No na to ako sme tuto sezonu zacali,necakanej potrebe riesit vymenu za Rolanda,potrebe riesit nahradu za neho,vypadku sme sa nevyhli ani ja a Flyers ,tak ten konecny vysledok je docela slusny a strata na timy pred nami minimalna.Verim,ze to bude dobre klapat a po case na zohratie opat Kenti potvrdia silu a skusenosti ktorych je v tomto time dost. :) Opat nam zacina dalsie kolo,tak teraz uz do neho vykrocme pravou nohou ,tipujme pravidelne a verim,ze sa to prejavi aj na vysledkoch timu :)

Zezy gratulka k delenemu 1 miestu v jedmotlivcoch spolu s exom,obaja si za toto kolo zasluzite velky klobuk dolu :klobuk:
No u mna moze byt 2. kolo snad uz len lepsie, toto bolo hodne pokazene kolo. Zezy ide dobre aspon :good:
No a hned 1 krok ti vysiel super
FLYERS FAN píše:
čtv 04. lis 2021 18:24
No u mna moze byt 2. kolo snad uz len lepsie, toto bolo hodne pokazene kolo. Zezy ide dobre aspon :good:
No a hned vstup do kola ti ukázal,ze by tak mohlo byt,po tom trapeni 1 kola povzbudivy zaciatok vsak? :wink: :)
Kolo je este dlhe, uvidime ako to pojde :good:
Flyers a petrik super vam to ide toto kolo,nam so Zezym to nejde skoro vobec,mame na nase tipy smolu, ale je super,ze mame opat pravidelne tipujuceho 4 clena ktory za nas so Zezym zaskoci a doplna Flyersa ktoremu to zatim paradne sype. :) Bojujme dalej,po 1 kole mame co dobiehat tak snad sa nam podari trochu tu stratu zmazat na konci kola :) Vanceremos :) :box:
No ja som sa posledne dni trochu zasekol, ale Zezy ide vyborne, a dnes si to vytiahol ty, tak je dobre ze kazdy chvilku taha pilku :D
Oto z Bibbers mi v piatok vravel,ked som videl,ze je Zezy dole oproti 1 kolu myslel som si,ze mate taku dohodu,ze toto kolo hrate na Flyersa aby vynikol on , ako keby to bolo take jednoduche vsak? :-D :-D U taboroveho ohna zasadne timova rada a rozhodne na koho to kolo budeme hrat :-D :-D :wink:
No mame tu posledny den tohto 2 kola :) Nebolo to uplne bez zavahani,ale ty tipovani tak vyrovnane souteze chte nechte pridu.Kazdopadne ak nepride velky vybuch tak 2 misto by sme si mali udrzat,vyhli sme se vypadkom v nenatipovani ,skusali ste robit to nej aby sme pomohli vysledkom timu tak vam chcem podakovat,za nasadenie a pravidelne tipovanie a to celkom slusne umiestnenie v kole je taka mala odmena za to vsetko,co ste pre Hockey Kent odviedli. :)
V dalsom kole to uz vidim na neohrozene prve miesto :hmm:
stale ste si isti ze si nechcete najst niekoho lepsieho/zanietenejsieho ako ja? :-P
Tak lehko se z toho navratu do KTL nevyvlecies :-D ,tesime sa,ze tu s nami ostanes az do konce sezony :wink: :) Ano som si isty,ze lepsieho k chalanom nenajdem. :) Tak to este par mesicu budes musiet s nami v time i KTL vydrzet. :wink: :)

Co sa tyka najezdov napisem to tu,kedze ty smlouvy nebyly robene kam sa to pisalo.

Zezy,
Flyers Fan
Chris
petrik. :)
Petrik na hrad :clap: Paradne ti to tam padlo a vraj ci ta nevymenime za prospesnejsieho :-D o takom neviem :wink:

Inak ten Vejmelka to je paradny vykon,hracov Winnipegu bude este dlho budit v nocnych murach :) :clap:
to som si vycerpal ten moj jeden hviezdny moment na kolo :D
Mne sa toto kolo extremne dari :rofl:
Som myslel,ze mam vidiny ked som videl,ze si posledny :scare: :sok: ale hned den na to,co si napisal tento prispevok si to paradne napalil :) je to dobre ako je,toto neni individualna tipovacka ale timova a my sa dobre doplname ,kazdy den potiahne jeden z nas troch plus pravidelne Zezynko,za to si tak cenim,ze je medzi nami tiper jeho kvalit :wink: potom uz staci len pravidelne tipovat.Za to je pre mna taky sok Flyers,ze ako to vypalilo s nasim kolegom z majstrovskej sezony Rolandom :wink: ktory nenatipoval ani vcera proti nam,vecer som Zezymu pisal,ze bude mat velku motivaciu ukazat,ze sme urobili chybu jeho vymenou a skusi to poriadne napalit a on to opat len potvrdil,ked ani vcera proti nam nenatipoval a to Zezy si tipol,ze nenatipuje vecer a ono mu to vyslo :-D :wink: Hold Zezynkovi karta ide ako vidno nielen v ktl :-D :wink:
Chalani mal som vcera a dnes 2 pozitivne antigenove samotesty,vraj by som mal mat v sebe velku naloz,hned tie hodnoty vyleteli k 2 ciarkam ,v pndelok idem na PCR testovanie potom budem vediet na com som.V pondelok ma testovali bol som negativny,potom som dosiel na postu a tam odhalili 2 pozitivne testami a mozno tam som to niekde chytil i ked ktovie .Snad sa stane zazrak a nebude to Covid len prechladnutie,ale rano som mal 37.4 teraz vecer 38 tak ta sanca zrejme velka neni spis ziadna.Pisem vam to tu keby sa nebodaj nieco prihodilo,zatial nemam okrem kasla a teploty ine bolesti ale co ja viem co pride,tak aby ste vedeli co sa deje ak by som nemal natipovane ale chcem verit,ze az tam to nezajde :wink: Saturaciu som si prave meral a mam 92 ,pod 90 treba volat sanitku vraj pisu :eek2:

Chcem sa podakovat chalanovi od Falcons Dusckimu,ze sa pokusi vybavit mi lieky summad ci tak nejak,nevedel som,ze je vobec lekar ci nieco podobne a este k tomu mi chce pomoct vybavit lieky,bavili sme sa predtym prevazne o vylete s chalanmi vtedy do Vegas a Hollywoodu ci nhl,nakoniec mi mozno chalan z ktl pomoze ked by som to potreboval a to si vazim. :) :klobuk:
Tak snad budes v pohode pan GM :poklona:
Zelam co najlahsi priebeh, ktl teraz neries a daj sa co najskor dokopy
Dakujem :) Vcera som bol na PCR teste potvrdili mi ze som pozitivny,ale neni to tak zle ako u tych po spitaloch tak sa z toho verim casom bez vetsich sramov dostanem. :wink:
ja mam dnes vyrocie - pozitivny test som mal presne pred rokom...

najhorsie je ze clovek nedokaze odhadnut ako silno to prave jeho zasiahne... niekto to vybavi so soplikom a niekoho to zlozi... ruska ruleta
Tak to som rad,ze si sa z toho dostal,drzim palce aby sa ti to uz nevratilo. :) Nam tu prialo stastie ktore nam zase ukazalo chrbat v KTL.Ale ako sa hovori ked nejde o zivot ide o ..... :wink:

Chalani musim sa s vami na tuto sezonu rozlucit,rozhodol som sa pre tuto sezonu uz dalej nepokracovat,chcem sa venovat poriadnemu vylieceniu z toho celeho.Ale nielen teraz sa z toho dostat ale venovat sa turistike a podobnym pohybovym aktivitam aby sa mi to uz len tak nevratilo. :)

Chcem vam velmi pekne podakovat za to,ze ste tipovali so mnou za Hockey Kent za to,ze ste tipovali bez vypadkov ,len nam hold neprialo stastie.Dakujem petrik za to,ze si sa kvoli mne vratil do KTL,cenim si to a budem na to mat pekne spomienky Flyers my sme spolu vybojovali titul,bolo super ta mat po svojom boku v Ice Cats a i tu v Hockey Kente a snad si to buducu sezonu zopakujeme,to uz neviem ovplyvnit snad to casom pochopis s este si spolu za jeden tim zatipujeme. :) Zezy si super tiper,jeden z TOP tu,verim,ze zabojujes o prve 3 miesta v individualke,budem vam drzat palce a verim,ze minimum play off vybojujete urcite :) a tam uz to bude o stasti kam az dokracate v play off. :) Good luck :)
To co som pisal plati,ale chalani si nezasluzia aby som sa pre osobne dovody na nich vykaslal a nechal ich v tom samych a kym nenajdu nahradu za mna a Zezyho tak budem s vami tipovat dalej.Rozhodol som sa ,ze vas v tom nenecham samych,zaujemcovia o posobenie v tomto time finalistu minulej sezony hlaste sa Flyersovi a pobite sa o co najlepsi vysledok z tejto sezony. :wink:
Flyers gratulujem k nominacii do ALL STARS duelu,zasluzis si to. :wink: Uzi si to mam z toho radost. :) :klobuk:
Ako som ti pisal aj do PM, mna si kludne vymenit mohol, urcite by som sa neurazil (skor naopak :giggle: )
No ale ked si sa uz takto rozhodol tak teda budem tipovat dalej kym to bude mat nejaky zmysel, nechcem byt ten co zatlcie posledny klincek do rakvicky :neviem:

FF uzi si ASG ;)
Ziadna rakvicka se konat nebude leda ta zo zltkov na Vanoce :-D ,pracujeme s Flyersom na tom,aby ste mali opat kompletny tim verim,ze v blizkej dobe se to podari :wink:

Ano to si mi pisal ,ale ty si nam pomohol ked sme boli 3 a bol som rad,ze si spat v KTL zatipovat si s takou legendou by tu v lige chcel kazdy,aj areka potesilo,ze si sa vratil do KTL a preco by som ta mal menit,ze to Zezy chcel lebo se nam nevydarilo kolo ?Aj s Flyersom ste tipovali pravidelne,davali do toho 100% a ja som rad,ze som vas tu mal. :)

A to vcetne Zezyho,ja som nemal dovod nikoho z vas menit,tak som sa rozhodol tak ako som riesil,odisiel som sam Arek tu pisal,ze 2 jeho clenovia sa dostali do All Stars duelu,k comu tym chalanom ako i dalsim nominovanym gratulujem :klobuk: ale to iste sme mohli mat i my,Zezy by isto v nominacii bol.spolu s Flyersom tym,ze Zezy odisiel sa pripravil o istu nominaciu do All Stars duelu ,ale som presvedceny,ze ho nominuje GM nasi konference ,roky tu patri k TOP tiperom a zasluzi si to a isiel by sam proti sebe takeho tipera z nominace vynechat.Spolu s Flyersom si ju zasluzia za vykony v ZC :)
1198 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2007 ANAHEIM DUCKS