Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

KNIGHTS

Povzbuzuj svůj tým a hecuj se s ostatními.

Výluce jsme se naštěstí vyhnuli a včera odstartovali velice pěkně!!! :yes:
Jsem rád, že Knights vstupují do své 6. sezóny a doufám, že minulý ročník, který byl plný kotrmelců se již nebude opakovat a dosáhneme spolu pěkného umístění!!!
Takže nabrousíme meče, vyleštíme zbroj a jdeme do boje!!! :wave:
Dawe :bitka3:
nani92 píše:Dawe :bitka3:
Auuu. Za co mě biješ??
za sobotný výkon :-D
nani92 píše:za sobotný výkon :-D
No, je pravda, že sobota a neděle byla katastrofa z mé strany. :yes: A celkově moje výkony jsou sakra slabé. :thumbsdown: 62. místo v jednotlivcích je toho důkazem. :?

Ale držíte to vy a zatím je to dobréé. :good:
Stále len 5.miesto, no máme ešte zopár dní na vylepšenie tak zaberme!! :hit:
Já jsem spokojený. :yes: Sice "jen" 5. místo ale na 1. flek nám chybí jen 6 bodů. Na naše soupeře pod námi nemáme také žádný extra náskok. Mele se to slušně :box: a na konci kola můžeme být jak nahoře, tak dole. Je to abnormálně vyrovnané. Takže především udržet tuhle výkonnost a bude to OK. :yes:
Chalani , so sorry . Tolko zapasov aj ja 2 body hroza :( .
Mame este 5 dni , tak dufam ze nieco uhrame a dame aspon to 5 miesto . ;)
tak hlavne treba tipovať .. :jn:
Dawe4 píše:Mele se to slušně :box: a na konci kola můžeme být jak nahoře, tak dole.
Hmmm...tak nakonec se pomalu rýsuje druhá, ta horší varianta. :thumbsdown:

Což se mi moc nelíbí!!! Jak píše naše něžné pohlaví, zkusme ještě zabojovat o střed tabulky!!! Máme na to!!! Půlku kola nám to jelo a teď jako, co?? Makáme!!!!
nani92 píše:tak hlavne treba tipovať .. :jn:
To je další věc...danny rozumím, že se může zapomenout, nebo prostě na to není čas, ale chtělo by to alespoň, napsat jedno kouzelné slovíčko. :wink2:
nani92 píše:tak hlavne treba tipovať .. :jn:
No tak keby som ja nenatipovala tak by sa nic nestalo , zato danny tam to dava suprovo tak skoda ze nenatipoval .
Dnes only 2 games .
:? danny :bitka3: Co se sakra děje??? :|

Dnes je důležitý den!!! :box: Můžeme stáhnout náskok soupeřů nebo definitivně zakotvit na dně tabulky. Takže pořádné analýzy přátelé!! :-D :wink2:
Je to hroza !!! I blame Ohlund .
Tragédia :-(
Danny dnes sa hraje od 19:00 tak prosim ta nezabudni natipovat :P
Dawe dnes to bol další tvôj parádny výsledok a za toto kolo ti patrí :klobuk: Kolegovia ťa dobre doplnajú a ste na 1 mieste.Pokúsime sa vám to trošku skomplikovať ,ešte nás čaká 7 dní :box: ale aj tak oproti 1 kolu velká a pozitívna zmena. :)
Děkuji za pochvalu Tuukka, ale není to jen o mě. Celý tým šlape jak má. :good:

Každopádně nemám rád to plácání po zádech, dokud nejsme v cíli. Takže proto mé mlčení. :)
Adi dnes to bol od teba podobný majstrovský kúsok ako u nás predviedol Fortune a petrík pre Falcons uhrali full house a velmi cenné body vo finiši kola pre svoje tímy.Zaslúžene hviezdy dnešného dňa :klobuk:
Perfecto Adri!!!! :good: Veliká pochvala!!! :good: A jak píše Chris...velice důležité body, které nám zachránili ***. :)
Dik :)
Dnes posledny den , tak dufam ze sa dnes nieco podari uhrat .
No žiadna sláva . Ten koniec nám zasa nevyšiel , ale sme lepší ako prvé kolo ;) .
Dnes proti EI , tak dúfam že začneme výhrou .
Milos netaktizujte veľmi ;) u nás to majú chalani v paži :D
adrislovakia píše:Dnes proti EI , tak dúfam že začneme výhrou .
Milos netaktizujte veľmi ;) u nás to majú chalani v paži :D
no moji chalani tu patria k TOP ako v taktických veciach tak i tipérskych takže nič siliť nemusíme,chalanom to ide samé Adi. :) Nech sa darí :klobuk:
To ako ze teraz narazas na co ,ze tvoji chalani su top , moji nie ??? Vsak uz som aj ja v top 30 , hmm mozno preto tim je na tom tak zle :D :P
adrislovakia píše:To ako ze teraz narazas na co ,ze tvoji chalani su top , moji nie ??? Vsak uz som aj ja v top 30 , hmm mozno preto tim je na tom tak zle :D :P
Nenarážam na nič,mám rešpekt ako k tvojim kolegom či tebe,či komukolvek kto je v lige.Za to 2 kolo ti patrí :klobuk:

Myslel som to tak,že my na súperov žiadne špeciálne taktiky určite nevymýšlame,tak s tým nezačneme ani proti vám- :wink: .Ak zahráme podla našich schopností a kvalit tak vyhráme.Ak nie no tak súper bol lepší a gratulka.Mám silný tím ako po tipérskej,taktickej i kolegiálnej stránke,čo je vidieť i na doterajších výsledkoch našich, užívam si klid mír a pokoj vegetík. :) Sen každého GM. :)
1081 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2023 VEGAS GOLDEN KNIGHTS