od
Walt » stř 19. bře 2014 11:58
tak sme to tento rok ukončili, nebolo to ani zďaleka optimálne, ale tak čo sa dá robiť. Osobne som čakal, že to prvé kolo PO dáme a potom sa uvidí, no nevyšlo.

To ako je kto so sebou spokojný, už nechám na vás. Premyslite si všetko za celú sezónu a ak si nájdete čas na nejaké krátke zhodnotenie, budem rád.
Do budúcna (podľa toho čo ste mi v priebehu posledných dní naznačili) sa chystajú nejaké zmeny, tak Vás chcem poprosiť, ak ste na 100 % rozhodnutí, potvrdte mi to tu, aby som sa potom vedel zariadiť a neriešil to na poslednú chvíľu, ďakujem.
Inak som s priebehom tejto sezóny celkovo spokojný (asi až na to nešťastné 2. kolo) Neboli sme TOP, ale patrili sme k tomu lepšiemu. S tou taktikou to nebolo ako po predošlé sezóny (čo možno niekomu vadilo) ale chcel som dať viac priestoru pre vaše individuálne prejavenie sa, naviac som nemal teraz toľko času to nejako rozumne manažovať.
Príchod honzissa hodnotím kladne a som rád, že je u nás a zapadol, tipoval spoľahlivo a dobre, takže očakávam, že u nás zostane.
Do budúcna prajem všetkým veľa zdaru, nech sa vám darí, či už zostanete, alebo sa rozhodnete inak.
Za túto sezónu ešte raz vďaka, bolo to v pohode.