Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

MIGHTY BULLS

Povzbuzuj svůj tým a hecuj se s ostatními.

No ved prave ale mame novy tím tak verim ze to bude lepsie ako minuly rocník :-D
vyzerá že sme vykročili správnou nohou ;-) do druhého kola. len tak ďalej a bíci budú tam kde patria velka pochvala vám všetkým :-D
Dneska sme podali opäť dobrý výkon vďaka scoobynovi sme vyhrali. Len tak ďalej Bíci do toho :clap: :hop:
Dneska som mal cekom uspesny den :-D a pekny výkon podali aj AngeloTony a Scoobyno :good: . Rock ma mierny upadok formy :? ale ja jej verim ( Viem co v nej drieme ) a dufam ze je to len chvilkova zalezitost a rychlo to prejde a vrati sa na vítaznu vlnu (ako vravim doplname sa nejde jednemu ide druhemu ). go bulls go :clap:
tak zatial to vyzera slubne, hadam to pojde v tomto kole aj nadalej takto :cool:
To co som predvcerom zmienoval sa mi osvedcilo a Rock nas spolu a AngelomTonym a mojou malickostou vyhupla na 2 provizorne 3 miesto :thumbsup: ( kedze su dve prve :-( ) pekna praca len tak dalej a mozme pomyslat len na najvysie priečky :-D
Tak po dnesnej noci sme uz oficialne na 2 mieste :-D ale bohuzial delenom s Master Gremlins. co nam az tak prekazat nemusi hlavne je ze sme opät vyhrali :thumbsup: len tak dalej a mozme pomyslat aj na vrchol tabulky takze Go Bulls Go :clap:
:clap: tahame seriu 4 vyhier tak hadam ju dnes nepretrhneme :good:
vsetko vyzera tak ze mame 5 vyhru vrade ale este uvidime oficialne vysledky az rano ale podla mojich vypoctov by to mala byt vyhra :-D a to ostava este jeden zapas :)
taze po polovici kola za nami a je to super, nasledujuce 4 dni musime este zabrat lebo potom poslednych 6 dni bude tazkych, tak verim ze sa aj nadalej budeme drzat v hornych miestach :good:
ano po polovici kola vladne viac nez spokojnost som nesmierne spokojny ako zo zlozenim tymu tak s vysledkami presne som si to vravel aj ja ze treba este tieto 4 dni zabrat (ale zaroven nepodcenit superov) lebo potom nas cakaju timy ktore su tiez v hornej casti tabulky takze bici treba este zabrat a dufam ze sa nam dostaví zasluzena odmena. Go Bulls Go
Scoobyno dovolil som si ti spravit banner tak ak chces tak si ho pripoj
http://imageshack.us/a/img46/5687/0yrg.png" onclick="window.open(this.href);return false;
Rock od teba cakam cislo ktore ti mam dat na banner
AngeloTony ty mas banner tu
http://imageshack.us/a/img17/5595/nopr.png" onclick="window.open(this.href);return false;
supr práca kolegovia :) ,velmi pekne to zatial je rozbehnuté,tak sa to pokúsme dotiahnut aj v druhej polke kola do čo možno najlepšieho umiestnenia v 2 kole. :wink2:
chrto85 píše:Rock od teba cakam cislo ktore ti mam dat na banner
už som poslala v pm :wink: a dakujem už sa teším :)
ano je to pekne rozbehnute na prve miesto stracame len bod nuz bol by som rad keby sme nakonci boli co najvyssie nuz nechajme sa prekvapit :)
vdaka chrto, good job :good:
Super práca kolegovci dúfajme že vybojujeme 1. miesto. Ja sa budem snažiť zo všetkých síl. ►GO ©BULLS© GO◄ :clap: :wave: :good:
Dnes dalšia výhra len tak dalej a 1 miesto bude naše. :jupi:
Tak pani a dama dneska sa ide utočiť na prvé miesto :-D :thumbsup: takže vám želám veľa šťastie pri výbere vašich tipov
No tak s útokom na prve misto sa nam to nepodarilo kedže sme podľa mojich vypočtov prehrali 19-22. :-( Navyše Gremlins vyhrali a odskočili nám na rozdiel 4 bodov :evil: a nebezpečne sa knám približujú aj Pirane a Devily ktorí svoje zápasy zvládli čiže roziel medzi nimi a nami je už len 3 bodíky :cry: . Takže treba zabrať naplno hádam ten koniec už nevypustíme keď sme sa doteraz na našu pozíciu nadreli. Navyše ešte stále žije nádej na prvé miesto takže Go Bulls Go :good:
Dnes nám to opäť nevyšlo :-( na 1 miesto už to nevyzerá , ale nevadí chalani, ideme dalej aj to 2 miesto by bolo velmi krásne a kopec bodov prinieslo do celkovej tabulky. :wink:
veru prve miesto nam uz uniklo :-( ale co je teraz pre nas prioritou je druhe miesto :bee: tak cely cas si ho pekne drzime a nakoniec to posereme nie :-O ? tak to nie to druhe miesto musime vybojovat späť :)
taze posledne dva hracie dni, stale zije sanca aj na prve miesto, ale mozeme skoncit aj 5. Ale verim ze zaberieme a vybojujeme aspon druhe miesto :wave:
1768 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2006 CAROLINA HURRICANES