Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

HUNGRY PIRANHAS

Povzbuzuj svůj tým a hecuj se s ostatními.

Ivan píše:
Dean píše:
Bluesfan píše::cinka: :cinka: :cinka:

Včera sme do toho vložili maximum, dnes treba zopakovať :wink: . Verím, verím.
to je pekné,že veríš,ale to,že ste neverili Rangers a Coloradu nám zachránilo na váš úkor postup ,nech už to dopadne akokolvek posledná tretina LA.. :)Ale ak bude X postupujete aj vy,držím palce :good: Ale klobúk aj tak pred vašim finišom dole,poriadne ste nám aj z F4F zavarili.
Tak sme to nakoniec zvladnli a ideme sa pobit o celkove prve miesto. Skvela praca chalani :good:
Skvela prace to nebyla. Celou noc jsem si rval vlasy a kdyz jsem sel v 5 spat, uz jsem s postupem moc nepocital...
S tema Rangers to byl nonsens, ktery jsem svou hlouposti dopustil.. Jednicka mela byt pochopitelne hlavni tip.
Ale na to se uz historie ptat nebude, podelali si to Killeri sami, ze LA nejistili kriz.
F4 uz je kazdopadne uspech a my pujdeme za vitezstvim!
Výborná práca chlapi :good: .
Andy vďaka za tú našu PM debatu bohvie ako by to dopadlo nakoniec :D .

Tak a hor sa do ďalšej bitky :!: :)
Jako vzdy, posledni zapas a potrebujem kriz. to uz jsme zvykli :ciga:
Ja debil som na poslednu chvilu zmenil z DET na PHX, aby som so to istil a kvoli tomu mame len remizu. Mohli sme vyhrat, :censored: :buch:
Ivan píše:Ja debil som na poslednu chvilu zmenil z DET na PHX, aby som so to istil a kvoli tomu mame len remizu. Mohli sme vyhrat, :censored: :buch:
No spis si myslim, ze Ottawa mela vyhrat, ale kdyz nechce postoupit, tak spanembohem :neviem:
Co nadelame, sudi nas zarizili a pukli jsme golem z vysoky hokejky Otta. Asi ma panbu nejaky jiny zamer..

Dnes posledni sance...
Koncim karieru, porazil nas Maro... :bye2:
(A Smith)
Matematika je jasna. Musim vyhrat vse zbyvajici (to nebude problem)
EI naopak vsechno prohrat (to uz v rukou nemame)
:verysad:
Hlavy hore chlapci. Aj keď to pravdepodobne nevyjde, môže nás tešiť aspoň fakt, že sme sa zaradili k tej užšej špičke. Hráme to 2. sezónu ako team, osobne sa nepoznáme, 99% zápasov tipujeme každý sám za seba a nakoniec sa aj tak prederieme hore :) . Ako v minulej sezóne kde sme ešte aj 1. kolo vynechali tak aj v tejto.

Hovorí sa, že do tretice všetko dobré. Udržme to pokope a o rok je to naše :wink: .
Buh nas nema rad, tak at chcipne
Dneska musime vyhrat o 3b. To teda pri 4 zapasech nebude nic lehkyho.
Takhle jsem si panove ten konec nepredstavoval, stydte se.
To jste jako chteli vyhrat o 3 body temahle jednickama a dvojkama??
Dancheze radsi neresim.
Nashle v rijnu :salute: (mozna)
Ja sa nemám za čo hanbiť. Ani za toto kolo a ani za žiadne iné. Raz vyjde, inokedy nie :wink: .
:oops: ou tak to se omlouvám, to v plánu nebylo, po těch výsledcích jsem na to úplně zapomněl, ikdyž sem se díval jak to dopadlo včera :thumbsdown: Ale jestli bych dnes nějak pomohl? Isles se asi Pens nebojí (nejspíš), a Wild no comment
Samozrejme jde o :ho*no: Ale my meli jit do vsech (ne)moznejch kombinaci. A to dneska na to sance byly. Uplne luxusni vysledky. Trefite se to nemuselo, ale melo se to zkouset.
petrik bude nasrany :petrik:
arek píše:petrik bude nasrany :petrik:
Ale kdeze, petrik je rad, ze sa mu sypali peniaze aspon z nasich zapasov, kedze jeho tim skoncil dost predcasne :D

Chalani, tak sezona skoncila, obsadili sme 4. miesto, presno ako minuly rok. Myslim si, ze je to skvely vysledok, aj ked som chcel uz titul. Dufam, ze dalsiu sezonu planujete pokracovat a uz si po ten titul pojdeme.
Dakujem, ze ste pravidelne tipovali a dostali nas tak daleko. :good:
Ja zostávam určite. Ak teda bude záujem aj z druhej strany :) . Máme perspektívu a v budúcej sezóne sa to dúfam ukáže. Ďakujem aj ja za odvedenú prácu :) .
radsej som to nechal najskor vychladnut, inak by som napisal nieco ohnive :D
Andy mal pravdu, tie piatkove vysledky boli pre nich v ich situacii idealne, keby to boli ponali trosku timovejsie a zariskovali... este sa maju co ucit :giggle:
inak som so 4. miestom viac-menej spokojny, ucast vo FF slusne naplnila pokladnicu, tim sezonu ukoncil opat v zisku, takze aj na vyplaty bude. cez leto vam mozno zaplatim nejake skolenie o timovej taktike aby ste sa nabuduce uz nemali na co vyhovarat :nono:
teraz si vsetci uzite zasluzene 2 dni dovolenky a od 1. maja zacina letna priprava na suchu naberanim kondicky, aby ste v buducej sezone pred finale neodpadli ako tento rok
petrik píše:
radsej som to nechal najskor vychladnut, inak by som napisal nieco ohnive :D
Andy mal pravdu, tie piatkove vysledky boli pre nich v ich situacii idealne, keby to boli ponali trosku timovejsie a zariskovali... este sa maju co ucit :giggle:
inak som so 4. miestom viac-menej spokojny, ucast vo FF slusne naplnila pokladnicu, tim sezonu ukoncil opat v zisku, takze aj na vyplaty bude. cez leto vam mozno zaplatim nejake skolenie o timovej taktike aby ste sa nabuduce uz nemali na co vyhovarat :nono:
teraz si vsetci uzite zasluzene 2 dni dovolenky a od 1. maja zacina letna priprava na suchu naberanim kondicky, aby ste v buducej sezone pred finale neodpadli ako tento rok
Na druhou stranu, vzhledem k vysledkum posledniho dne, nas to zas tak mrzet nemusi...
Tak mladezi, Capo di Tutti Capi se na to vykaslal, letos to musime uhrat sami...
Ale nebojte, uz mam databazi rezidenci a blizkych vsech soutezicich, takze nejake natlakove prostredky se najdou :petrik:
Tak co my? Pokračujeme?!
Chci tu sosku!
727 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2021 TAMPA BAY LIGHTNING