Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

HUNGRY PIRANHAS

Povzbuzuj svůj tým a hecuj se s ostatními.

Obrázek Ja mel ty dve nuly zapsany, ale asi pulminuty pred terminem jsem si rekl, ze to je moc a ze bude mozna stacit 1 0. Bohuzel jsem to jeste stihl zmenit
Skoda tohto, jeden zapas a mohli sme vyhrat. Tiez som rozmyslal, ze dam posledny zapas nulu :plac: No ale nevadi, ide sa dalej, zatial je to stale dobre, nejaka prehra raz za cas nam neuskodi ...
Mozno netipujeme najlepsie, ale hrame len to, co potrebujeme, takze pohoda.
Dnes nas caka takzy zapas proti lidrovi slabsej konferencie, treba to vyhrat :!:
Je mi ze stesti soupere primo fyzicky nevolno a zvazuji, ze povesim brusle na hrebik a sebe na provaz..
To si robite prdel, ze? Rangers si nechaju strelit 2 goly behom poslednych 90 sekund, montreal dostane 3 fiky behom posl. 6 min. ... Ako ja tieto timi nenavidim, su to fakt mantaci. Take prachy beru a nedokazu vyhrat zapas, v ktorom vedu o tri goly ... Slak by vas trafil ... Krista tam ...
Pani, nepaci sa mi, ze mate slabe vysledky, tak vas trosku vyburcujem ... Kto skonci v individualke na konci kola za mnou, ma padaka :!: , takze treba zamakat ...
Takze Ivan si hlada na konci kola troch tiperov :kajo:
mali ste steelerov porazit :nervy:
Ivan píše:To si robite prdel, ze? Rangers si nechaju strelit 2 goly behom poslednych 90 sekund, montreal dostane 3 fiky behom posl. 6 min. ... Ako ja tieto timi nenavidim, su to fakt mantaci. Take prachy beru a nedokazu vyhrat zapas, v ktorom vedu o tri goly ... Slak by vas trafil ... Krista tam ...
Pani, nepaci sa mi, ze mate slabe vysledky, tak vas trosku vyburcujem ... Kto skonci v individualke na konci kola za mnou, ma padaka :!: , takze treba zamakat ...

Tak veľa šťastia Ivan. Snáď sa ti s inými tromi spoluhráčmi bude dariť viac :wink: .
Bluesfan píše: Tak veľa šťastia Ivan. Snáď sa ti s inými tromi spoluhráčmi bude dariť viac :wink: .
Myslel som to tak, ze poriadne zamakate, a nie, ze mi budete priat stastie s dalsimi tipermi :D
Ale vyznelo to inak. Kľud Ivan. Nie sme na tom vôbec zle a každý zaváha :) .
Vzal jsem si na starost Wildu a nehnul se od neho ani na krok..
Snad jsme zpet na vitezne koleji.
Andy 0, Bluesfan 0, Ivan 0 :respekt: :rofl:
kajo píše:Andy 0, Bluesfan 0, Ivan 0 :respekt: :rofl:
Dneska se hralo??? :sok:
niekde ocividne nie :jn:
:hehe:
umelci :good:
:shock: :D Vy na mě kašlete :hmm: Víkend musí být náš :frajer2:
danchez píše::shock: :D Vy na mě kašlete :hmm: Víkend musí být náš :frajer2:
Měl si říct, že začneš dneska hrát, mohli jsme se u tebe poučit.. :neviem:
Vitezstvi :pray:
Trochu sem za to zase vzal.. :king:
Tak 2 minuty a prizen :ref: nas delily od tezce vydrenyho vitezstvi.. Neda se nic delat, aspon bod nam musi stacit.
Dalsi vitezstvi a posun vzhuru... :thumbsup: Doufam, ze ocenite, jak vam hlidam zada!
Uff, tentokrat mi zmena na posledni chvili pomohla a diky 2 na LA mame aspon bod....
Fajn by bylo aspon udrzet ten 2. flek
Obrázek
Pojdme minimalne udrzet tenhle flek... Pak si muzem az do konce zakladu valet prdele na plazich!
Pohodove vitezstvi, s chuti jsem si zastrilel....
A koníčci klopýtají :v:
Skvela praca, chalani. Takto sa mi to paci. Este zabojujme, to prve miesto by sa nam mohlo podarit :good:
727 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2024 PRAHA