Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?
MIGHTY BULLS
Povzbuzuj svůj tým a hecuj se s ostatními.
veru dnes prehra
skoda ale uz stym nespravíme nic treba ist dalej a znova sa vratit na celo tabulky. a inak marco nic v zlom ale v tych tvojich tabulkach mas chybu lebo v bodoch ktore sa ratali do tabulky si mi zabudol pripocitat mojich peknych 18
ktore som si nazbieral v 5 kole proti red devils
no ked som siel spat za stavu EDM-COL 1:4, tak to vyzeralo na prehru, ale nakoniec EDM zabral a pomoholchrto85 píše:dnes dalsia vyhra po predlzenije oto krajsia ze sme porazili lídra openfireovej konferencie
len tak dalej a dotiahneme to aj na to prve miesto. Marco nejake tie tabulecky by neboli?
dneska prehra a este ktomu s rivalom
a pokles na 3 miesto skoda ze ma osral ten pittsburg a dal pred koncom 3 tretiny gol na 4:3
to by sa vsetko inak vyvíjalo a my by sme vyhrali. trosku som ostal zaskoceny ked som videl ze ladik sa na nas v tomto dni vykaslal ale tak zase neviem co sa prihodilo takze ho nemozem sudit nuz co treba dufat ze sa knam zase pripoji a mi pojdeme tabulkou hore a nie dole.
to mas tak raz nam ten jeden zapas pomoze, ako kolo predtym, inokedy nie ako terazchrto85 píše:dneska prehra a este ktomu s rivaloma pokles na 3 miesto skoda ze ma osral ten pittsburg a dal pred koncom 3 tretiny gol na 4:3
to by sa vsetko inak vyvíjalo a my by sme vyhrali. trosku som ostal zaskoceny ked som videl ze ladik sa na nas v tomto dni vykaslal ale tak zase neviem co sa prihodilo takze ho nemozem sudit nuz co treba dufat ze sa knam zase pripoji a mi pojdeme tabulkou hore a nie dole.
treba verit ze v dalsom zapase uspejeme uz aj s pomocou Ladika
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé