Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

MIGHTY BULLS

Povzbuzuj svůj tým a hecuj se s ostatními.

Vynikajúce. Ideme hore v tabuľke, čo je dobré. Ja som si dnes prvý a dúfam, že aj posledný krát v sezóne natipoval shotout - 0.

Súhrn:

Obrázek
Dalsia pekna a jednoznacna vyhra ( v riadnom hracom case ) s pohodlným naskokom :D . uz by sme sa mali dostat medzi prvu trojku ak nie byt aj prvý :) len rtakto dalej a potvrdime ze sme prve kolo nevyhrali nahodou :good:
Pekne páni. Už sme na delenom prvom mieste. Len tak ďalej. Dnes sa zadarilo. Znovu sme všetci traja v TOP 30. :klobuk:

Obrázek
Marco píše:Pekne páni. Už sme na delenom prvom mieste. Len tak ďalej. Dnes sa zadarilo. Znovu sme všetci traja v TOP 30. :klobuk:

Obrázek
vsetci 4 Marco :D
:wave: tak pomaly sa opat derieme dopredu a to len dobre :good:
Dnes tesná prehra, škoda, hlavne ja som dnes zlyhal...

Obrázek
veru dnes prehra :? skoda ale uz stym nespravíme nic treba ist dalej a znova sa vratit na celo tabulky. a inak marco nic v zlom ale v tych tvojich tabulkach mas chybu lebo v bodoch ktore sa ratali do tabulky si mi zabudol pripocitat mojich peknych 18 :D ktore som si nazbieral v 5 kole proti red devils :verysad:
Áno. Dík za upozornanie, jeden deň som tie tabuľky zabudol aktualizovať...

Už som to hore opravil...
po prehra opat vyhra :jupi:
a zatial 3 miesto treba verit ze budeme postupovat len hore a nie dole :D
Tak pani po vcerajsej prehre opät výhra len tak dalej ale len co sa vyhier tyka :thumbsup:
pekna dalsia vyhra :good: a ja somar som vcera zmenil tip detroit st. louis na detroit a mal som tam remizku :| aspon ze to neohrozilo nasu vyhru :D a inak uz si tu piem 4 den sam zacinam si pripadat ako schizac.
No tak ja som si najskôr myslel, že to bude na 100% remíza, keď som ráno videl tie výsledky zápasov, ale nakoniec sme to dali. Asi pôjdeme z 3. miesta vyššie, tak nech to ešte pokračuje aspoň do konca kola.
áno sme druhý co je velmi dobré :good: a strácame len 2 body na koníky
po polovici kola sme na to zatial dobre, ale je to tam tesne :)
bude to este drama
veru sme na delenom druhom mieste :) ale ja dufam ze v dalsich zapasoch sa im trhneme :D a ze by sme to dokonca mohli vyhrat :clap:
dnes ak to Canuks uz nepokazia tak vyhra po predlzeni :good:
tiez som to uz predbezne pocital a vychadza mi to tiez tak :good:
dnes dalsia vyhra po predlzeni :) je oto krajsia ze sme porazili lídra openfireovej konferencie :good: len tak dalej a dotiahneme to aj na to prve miesto. Marco nejake tie tabulecky by neboli? :D
chrto85 píše:dnes dalsia vyhra po predlzeni :) je oto krajsia ze sme porazili lídra openfireovej konferencie :good: len tak dalej a dotiahneme to aj na to prve miesto. Marco nejake tie tabulecky by neboli? :D
no ked som siel spat za stavu EDM-COL 1:4, tak to vyzeralo na prehru, ale nakoniec EDM zabral a pomohol :clap:
Tak pekne sme zabrali posledné kolá, veľmi ťažké zápasy sme vyhrali aspoň po predĺžení.

Čo sa týka tabuliek, tak nemám na to nejak čas. A dosť informácií je aj na stránke KTL, tak som s tým prestal.
dneska prehra a este ktomu s rivalom :-( a pokles na 3 miesto skoda ze ma osral ten pittsburg a dal pred koncom 3 tretiny gol na 4:3 :evil: to by sa vsetko inak vyvíjalo a my by sme vyhrali. trosku som ostal zaskoceny ked som videl ze ladik sa na nas v tomto dni vykaslal ale tak zase neviem co sa prihodilo takze ho nemozem sudit nuz co treba dufat ze sa knam zase pripoji a mi pojdeme tabulkou hore a nie dole. :)
chrto85 píše:dneska prehra a este ktomu s rivalom :-( a pokles na 3 miesto skoda ze ma osral ten pittsburg a dal pred koncom 3 tretiny gol na 4:3 :evil: to by sa vsetko inak vyvíjalo a my by sme vyhrali. trosku som ostal zaskoceny ked som videl ze ladik sa na nas v tomto dni vykaslal ale tak zase neviem co sa prihodilo takze ho nemozem sudit nuz co treba dufat ze sa knam zase pripoji a mi pojdeme tabulkou hore a nie dole. :)
to mas tak raz nam ten jeden zapas pomoze, ako kolo predtym, inokedy nie ako teraz
treba verit ze v dalsom zapase uspejeme uz aj s pomocou Ladika :jupi:
po dneskajsku sme klasli az na 5 miesto :? nejako sme polavili treba zase zabrat aby sme sa opät vysplhali az na ten najvyssi vrch a tym je miesto prve :-P
chrto85 píše:po dneskajsku sme klasli az na 5 miesto :? nejako sme polavili treba zase zabrat aby sme sa opät vysplhali az na ten najvyssi vrch a tym je miesto prve :-P
rozkaz :lol2:
dnes ideme po vyhru :wave:
Omlouvám se za svoji neaktivitu... Já jsem oslavoval své narozeniny a trochu se to protáhlo :oslava: od teď by mělo být vše tak jako před tím :)
1768 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2017 PITTSBURGH PENGUINS