Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

FALCONS

Povzbuzuj svůj tým a hecuj se s ostatními.

tak zajtra nam to vypukne. vcera nas vyzrebovali do OpenFireovej konferencie, kde nas okrem inych superov cakaju aj prestizne suboje s Blue Angels, Red Devils ci znovuzrodenymi Ice Cats v zostave aj s Ohlundom :box:
zelam vam prijemnu zabavu a verim ze o 100 dni budeme prvym timom s dvojnasobnym KTL triumfom :thumbsup:
petrik píše:tak zajtra nam to vypukne. vcera nas vyzrebovali do OpenFireovej konferencie, kde nas okrem inych superov cakaju aj prestizne suboje s Blue Angels, Red Devils ci znovuzrodenymi Ice Cats v zostave aj s Ohlundom :box:
zelam vam prijemnu zabavu a verim ze o 100 dni budeme prvym timom s dvojnasobnym KTL triumfom :thumbsup:
tazko
Sunbeam chod uz s tym tvojim reagovanim na vsetko - jednoslovne a podobne do :censored:
janik píše:Sunbeam chod uz s tym tvojim reagovanim na vsetko - jednoslovne a podobne do :censored:
bozajma
aby ta nebozal niekto iny ty :roll:
:lol: :roll:
ja sa len cudujem ako lahko sa tu na fore dadovi dari ludom dvihat tlak... :D
back to topic spammeri :!:
janik - mas zaujem aj o timovy banner ci ostanes verny FB farbam?
ako chces, ty si sef
janik píše:ako chces, ty si sef
ked si najdem cas tak ti ho zbucham, nech si plnohodnotnou sucastou timu ale objednavok na bannery uz mam kopec od inych timov a casu maaaalo (resp. ani nie malo, ale vecer vzdy odkvacnem skor ako sa k tomu dostanem :P)

chces aj nejake cislo k nicku ako maju ostatni v time?
10
janik píše:10
9
poprosim vedenie fora aby uz zakrocilo a poriesilo si spravanie tohto individua :)
janik píše:poprosim vedenie fora aby uz zakrocilo a poriesilo si spravanie tohto individua :)
nazyvaj sam seba individuom, ty primitiv...
vela stastia kolegovci
zatial nic extra ale je to len zaciatok tak snad sa rozbehneme :)
davame im naskok :ciga:
konecne solidny vykon a hned to aj v tabulke vyzera nadejnejsie... good job, keep it up! (snad sa uz zapojim aj ja, zatial som len do poctu :oops: )
uz bolo na case ved som sa citil ako blb ze v novom time ani nezabodujem :D
janik píše:uz bolo na case ved som sa citil ako blb ze v novom time ani nezabodujem :D
nevadi janik, ja by som ti to odpustil :moj:
to mi je jasne ze teraz by si mi to odpustil ako konkurencia :D
inak dnes phillipo_canya nas podrzal vybornym vykonom, za to my sme vyhoreli ako falkle :eek2:
pipo :poklona2:
kua ja si tiez viem vybrat den na remizy :hroza: ani jedna :scare: :oops: :D
janik píše:10
Obrázek
http://img7.imageshack.us/img7/9820/falconsjanik.jpg

konecne som si nasiel cas...
dik sefe snad si ho zasluzim :)
dnes taky priemer, nastastie ziadny tim nejak extremne nevyskocil, 1/3 kola za nami 2/3 pred nami, musime este zabrat, dnes pekna porcia zapasov, ale s petrikom na vacsinu z nich mame odlisny pohlad :D
1593 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2008 DETROIT RED WINGS