od
Sunbeam » ned 08. dub 2012 11:18
Dakujem Blue Flyers za neskutocnu seriu. Dovolim si ju oznacit za najlepsiu seriu v historii KTL. Ani jedenkrat nezavahal ani jeden tim. Vzdy to bol boj na 100%. Ked niekto hral na 99%, prehral. Pripravili ste mi riadny zaberak na nervy. Nielenze sa mi o tom celom snivalo, ale aj cez den som na to myslel. Naozaj to bolo pre mna vyvrcholenie hokejovej sezony. Neuspech Avs je pre mna momentalne uplne niekde inde. Napriek tomu, ze sa zezy podielal obrovskym prinosom na vyhre, nebudem podporovat PO draft. Kazdopadne, zezy, dakujem ti velmi pekne za prinos v play-off. Klobuk dolu pred tvojim dnesnym vykonom.
Hockey Kent prezil jeden obrovsky a tazko uveritelny pribeh, Kto by si len pomyslel pred par mesiacmi, ze vyhrame celu sutaz? Najprv vznikla kauza Evil Kent. Chcem sa podakovat Milosovi, ze mi pomohol so zachranou Evil Insiders. Ak by nebolo jeho, Evil Kent by naozaj vznikol a v sucasnosti by vsetko bolo inak. Svojim krokom prispel k nielen zachrane znacky Hockey Kent, ale aj Evil Insiders. Milos, dakujem ti.
V prvych tyzdnoch sezony sme v time museli riesit odchod dvoch hracov. Jeden z nich patril do vtedy k spicke ligy. Jeho prepustenie vyvolalo u neprajnikov smiech. Nove posily Rono a Linden16 vsak potvrdili, ze su este lepsimi clenmi timu. Hockey Kent zacal pracovat ako hodinky a dokonca bodoval v takych typoch kol, v ktorych dovtedy nemal sancu. A zvysok cesty navrchol uz poznate...
Uspech vo finale ma uprimne dojdal a potesil. Je to jeden z najvacsich hokejovych momentov. Konkurencia bola tazka. Napriek tomu sme najlepsi. Boli sme pod neskutocnym tlakom. Neprajnici sa ani pred par dnami nepozerali na to, ze sme vo finale. Ak by sme zlyhali, boli by sme len dalsim tercom vysmechu. Takto sme zrovnali vsetko so zemou. Neskutocna jazda. Silny pribeh. Hockey Kent je na vrchole.
Podakovanie patri vsetkym clenom timu. Rono, Dejf, Linden16 dakujem vam za krasnu sezonu.