Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

HOCKEY KENT

Povzbuzuj svůj tým a hecuj se s ostatními.

dejf píše:Já právě věděl, proti komu nastupujem, tak jsem před zápasem porušil životosprávu. :cookies: :prines_pivo: :ciga:
Ja jen doufam, ze jim neprdne v palici a nezacnou tipovat, to by bylo neregulerni :nono: :giggle:
Čtvrtým místem jsme si pojistili playoff.
Bohužel jsme doplatili na to, že jsme v té silnější konferenci, jinak bychom byli výš. :-(
Poslední kolo si dáme takové udržovací, aby se nikdo z nás nezranil a načerpali jsme síly před playoff. A pak na ně vlítnem. :ciga:
Jelikož se tady z toho stává můj osobní blog, tak musím sám sebe pochválit k nejlepšímu výsledku mojí kariéry. Samozřejmě gratuluji i ostatním členům, že se svezli na mých výkonech. :jn:
Nevím, jak se staví :dudo: k draftu PO, ale já s ním nesouhlasím, proto mi je jedno, koho draftujem.
Pokud bude draft proveden, znamená to, že si PO zatipujou skoro všichni, kteří se letos přihlásili do KTL a tudíž základní část ztratila zcela smysl. Proto nám ani negratuluju k postupu do PO. Stačilo se jenom přihlásit, celý rok se dloubat v nose a na 97% by jste si ho stejně zatipovali. :hroza:
dejf v tomto s tebou nemozem suhlasit, vyzera ze ti nevadi samotny PO draft ale to ze nebude na vyber z takeho velkeho poctu tiperov (19) akurat neviem co ti vadi na tom ze si ludia zatipuju dlhsie keby ti vadila podstata PO draftu to je ine ale skor ti asi vadi len ze nebude vela ludi sediet a nic nerobit.

ale ok tvoj nazor, inak gratulujem k slusnemu vykonu aj po vymene dovtedy vasho najlepsieho tipera TF
Mně vadí to, že základní část tímhle úplně ztratila smysl. Ano je hezké, že si můžou lidi tipovat o něco dýl. Ale teď jak to je, znamená, že se tipovalo 6 kol úplně na nic, udělala se tlustá čára a začíná se od znova. V čem podle vás měla být teda zábavná základní část?
ale dejf mas na to proste iny pohlad a nikto ta nepresvedci, ja to beriem z hladiska ze ludia si zatipuju a neberiem to tak ze ZC bola na nic kedze je to timova sutaz a chcem vyhrat so svojim timom, to sa mi nepodari tak to uz beriem len ako zabavu a pripadne moct si zatipovat s niekym a v nejakom time co sa mi inak nemusi podarit z roznych pricin (ci uz nechcem opustat moj domovsky tim alebo rozdelovat iny tim) ale to neznamena ze by som si nechcel zatipovat v time ako BA napriklad ktory tu je od prvopociatku a tak

a po dalsie si myslim ze ako GM timu ktory zasadne trva na tom ze nechce nikoho do timu naviac lebo s tym nesuhlasi tak nemusi nikoho brat budete tipovat styria ako doteraz

ale nejdem nikoho presviedcat lebo ako som povedal kazdy to vnima z ineho uhlu a tam to tazko nejako zmenit uzi si PO a na draft sa uz vykasli :)
Prirozene k tomu, aby ukazala, kdo je :king: !
AndyF píše:Prirozene k tomu, aby ukazala, kdo je :king: !
Král strachování o výsledek, nočního kontrolování zápasů, sledování tipů soupeřů? Jo, to jseš. :D
Hlásím, že dnes do pátku odjíždím na hory, takže tu nebudu... Každopádně jsem do pátku natipoval, tak snad to nebude tak hrozný :ahoj:
Takže si zatleskáme za postup do konferenčního finále. :clap:
Tam nastoupíme proti petrikovým nohsledům. My jsme ve formě a tak se musíme obávat jen jejich špinavých praktik. Ale to, že nám v šatně nepoteče teplá voda nebo že nás v noci na hotelu bude budit požární alarm, nás jen vybičuje k lepším výkonům. :ciga:
Motivační píseň :jupi:
Dakujem Blue Flyers za neskutocnu seriu. Dovolim si ju oznacit za najlepsiu seriu v historii KTL. Ani jedenkrat nezavahal ani jeden tim. Vzdy to bol boj na 100%. Ked niekto hral na 99%, prehral. Pripravili ste mi riadny zaberak na nervy. Nielenze sa mi o tom celom snivalo, ale aj cez den som na to myslel. Naozaj to bolo pre mna vyvrcholenie hokejovej sezony. Neuspech Avs je pre mna momentalne uplne niekde inde. Napriek tomu, ze sa zezy podielal obrovskym prinosom na vyhre, nebudem podporovat PO draft. Kazdopadne, zezy, dakujem ti velmi pekne za prinos v play-off. Klobuk dolu pred tvojim dnesnym vykonom.

Hockey Kent prezil jeden obrovsky a tazko uveritelny pribeh, Kto by si len pomyslel pred par mesiacmi, ze vyhrame celu sutaz? Najprv vznikla kauza Evil Kent. Chcem sa podakovat Milosovi, ze mi pomohol so zachranou Evil Insiders. Ak by nebolo jeho, Evil Kent by naozaj vznikol a v sucasnosti by vsetko bolo inak. Svojim krokom prispel k nielen zachrane znacky Hockey Kent, ale aj Evil Insiders. Milos, dakujem ti.

V prvych tyzdnoch sezony sme v time museli riesit odchod dvoch hracov. Jeden z nich patril do vtedy k spicke ligy. Jeho prepustenie vyvolalo u neprajnikov smiech. Nove posily Rono a Linden16 vsak potvrdili, ze su este lepsimi clenmi timu. Hockey Kent zacal pracovat ako hodinky a dokonca bodoval v takych typoch kol, v ktorych dovtedy nemal sancu. A zvysok cesty navrchol uz poznate...

Uspech vo finale ma uprimne dojdal a potesil. Je to jeden z najvacsich hokejovych momentov. Konkurencia bola tazka. Napriek tomu sme najlepsi. Boli sme pod neskutocnym tlakom. Neprajnici sa ani pred par dnami nepozerali na to, ze sme vo finale. Ak by sme zlyhali, boli by sme len dalsim tercom vysmechu. Takto sme zrovnali vsetko so zemou. Neskutocna jazda. Silny pribeh. Hockey Kent je na vrchole.

Podakovanie patri vsetkym clenom timu. Rono, Dejf, Linden16 dakujem vam za krasnu sezonu.
Chlapci, po tejto úspešnej sezóne len :klobuk_dole: To je pocit čo? Keď to takmer všetci prajú súperovi a nám sa to nakoniec podarí,čo? :jupi: Som zvyknutý, ako Dejf - PROTI VŠEM, lebo ako fanda Canucks nemáme tiež príliš prajníkov, no o to je ten pocit víťazstva krajší.. :D
Sunbeam píše:http://hockeykent.blog.cz/

TOTO JE CO?
Staré dobré časy,skúška ked som bol ešte v Kente.Klobúk dolu,že si to našiel. :D
Tak co? Jdem zase všem vytřít zrak a potupně je všechny na hlavu porazit?
dejf píše:Tak co? Jdem zase všem vytřít zrak a potupně je všechny na hlavu porazit?
Že se vůbec ptáš.. :vitaz:
Budeme prvy tim, ktory obhaji trofej.

KENT!
Sunbeam píše:Budeme prvy tim, ktory obhaji trofej.

KENT!
Tak, tak. :!: O jiných cílech nemůžeme ani pochybovat. Není důvod. :ciga:
Zemanova uderka maze vsetko. Este aj ked som sa opytal uzivatela Marco, ci nechce fuziu timov s Migthy Bulls a s Hockey Kentom. Uplne su uz paranoidni.
mnau mnau
Tak sme sa ocitli v inej konferencii... Je to uplne jedno. Ak mate zaujem, tu som to napisal vsetko, lebo komisia nebola schopna si ani prdnut, kedze niekto f niekoho... http://www.hokejforum.com/zrebovanie-ko ... ml#p337878" onclick="window.open(this.href);return false;

DD - dementi nas cakaju...
Evil Kent takisto - to je tim, ktory "zachranil, obetavy bojovnik proti imperializmu" Dean na ukoro toho, ze sa vzdal Mighty Bulls, ktori potom ani nehrali... a paradoxne aj MB su v nasej

a su tam aj nejaki kights s nejakym daweom. dnes som ich az postrehol, to su asi novacikovia, lebo som o nich dodnes nepocul. maju nejake velke reci, lebo daweovi sa spravila zlata zila na riti, tak si myslia, ze to mozu odniest do banky, takze pohodicka...

// bud sa budes vyjadrovat ako kultivovany clovek, alebo si môzes ist pisat vies kam; c.
Půl roku po titulu už bychom mohli přestat slavit a začít tipovat ve střízlivém stavu. Ještě si budou ostatní myslet, že je necháme vyhrát. :frajer2:
majstrovsky hangover neodrbes :D :lol:

som zvedavy ci vytriezviete skor vy alebo kings :giggle:
hangover + sophomore jinx by KTL rookie :slintac:
1198 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2021 TAMPA BAY LIGHTNING