Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?
FALCONS
Povzbuzuj svůj tým a hecuj se s ostatními.
jak nemozne? doteraz si snad fandieval niekomu inemu? :ja_neviem:arek píše:sice mi to pripada nemozne, ale toto PO budem fandit Falconsnuz, faktor rousis, ktora je btw. na PO plne pripravena a vo vybornej fyzickej forme
a rousis a jej fyzicku formu nam ty len nechaj pekne na pokoji
este ma napadlo...screenovat prehlad tipov...tam su rovno vsetci tiperi timu a to ze su tam tipy, znamena, ze boli aj ulozene. Akurat mensi problem bude, ak medzitym niektory z tiperov upravi tipy.petrik píše:pravda...arek píše:ja len, ze screenshot nie je uveritelny, lebo na nom nie je vidno, ci boli tipy ulozene a kedy...takze niekto si moze urobit screenshot aj po tom, ako su zapasy odohrane, nahadze si tam spravne tipy a ma plny pocettak potom ako kua?
zas nemoze XY tiperov posielat denne pm-ky s tipmi vyhodnocovatelom
ja si obcas screenshot robim, mas tam cas z win co je myslim slusny dokaz, a ak ma problem niekto ze mu vobec neulozi tipy zahadne tak je lepsie mat mozno aj neaktualnejsie svoje tipy (ktore clovek este potom chcel nejako upravit) ako nemat ziadne, zvysok timu nieje podstatny je to len preto aby bolo vidiet ze kazdy mal natipovane a uvidis ze mu naozaj zmyzli, i ked aj to nemusi byt uplne pravda ak si ich sam potom zase vynulujem a je to take...
Celkové 3. miesto je pekné a další malý úspech pre Falcons. Ale v tomto PO sme toho vela nepredviedli, nepresvedčivé výkony proti AM ale ako tak sme zvládli postúpiť aby sme dostali nakladačku od letcov
. Posledné sezony nekončíme práve najlepšie, 5:0 od HK, 5:2 RD a teraz 5:1 proti BF
. Určite je to aj moja vina, znovu som v PO moc nepomáhal a už nato asi nemám, ulahčím teda rozhodnutie petrikovi a v lete už nepredlžim zmluvu. Nemyslím hned na koniec s KTL ako vela dalších tipérov po nepodarenom PO, tipovať budem aj v dalšej sezone ked sa nič nestane, ale pravdepodobne začnem medzi volnými alebo prijmem ponuku niekde inde a skúsim ešte "oživiť" kariéru v inom tíme. Dakujem za spoluprácu petrik, bol si skvelý GM a tipovalo sa mi velmi dobre v tvojom tíme, viem že dokážeš získať skvelú náhradu a verím že s lepším tímom to dotiahneš dalej v budúcej sezone.
tak nam nevysiel ani vcerajsi posledny riskantny tah a dnes teda nastupujeme na predcasne dovolenky.
v prvom rade sa podla dobreho zvyku chcem podakovat vsetkym clenom timu (vratane rousis samozrejme) za kvalitnu poctivu tipersku robotu pocas celej sezony, ktora bude s odstupom casu urcite povazovana za uspesnu, aj ked dnes este prevlada sklamanie z vypadnutia. prezidentska trofej pre najlepsi tim zakladnej casti a konecne tretie miesto v PO vsak urcite nie su vysledky za ktore by sme sa mali hanbit. inak nase vysledky v doterajsich 5 sezonach pripominaju sinusoidu: titul-konferencne finale-2.kolo-2.kolo-konf. finale - z coho sa da jasne vycitat co by nas malo cakat v tej buducej sezone
z mojej strany je zaujem udrzat sucasne zlozenie timu aj do dalsej sezony, ale je to samozrejme na vas, ako sa v septembri rozhodnete
prajem vam po narocnej sezone co najprijemnejsiu fyzicku aj psychicku regeneraciu, cca do konca augusta mate odo mna pokoj, potom cakajte pm-ky 
edit:
a este vyraz veducej nasho fanklubu a timoveho maskota v jednej osobe ked som jej oznamil ze od novej sezony ju uz budem bravat na nase zapasy a nebude ich musiet sledovat len v telke:
v prvom rade sa podla dobreho zvyku chcem podakovat vsetkym clenom timu (vratane rousis samozrejme) za kvalitnu poctivu tipersku robotu pocas celej sezony, ktora bude s odstupom casu urcite povazovana za uspesnu, aj ked dnes este prevlada sklamanie z vypadnutia. prezidentska trofej pre najlepsi tim zakladnej casti a konecne tretie miesto v PO vsak urcite nie su vysledky za ktore by sme sa mali hanbit. inak nase vysledky v doterajsich 5 sezonach pripominaju sinusoidu: titul-konferencne finale-2.kolo-2.kolo-konf. finale - z coho sa da jasne vycitat co by nas malo cakat v tej buducej sezone
z mojej strany je zaujem udrzat sucasne zlozenie timu aj do dalsej sezony, ale je to samozrejme na vas, ako sa v septembri rozhodnete
edit:
a este vyraz veducej nasho fanklubu a timoveho maskota v jednej osobe ked som jej oznamil ze od novej sezony ju uz budem bravat na nase zapasy a nebude ich musiet sledovat len v telke:
petrik « 23 bře 2012, 06:32 » @ Walt, chytili sme vas prave v superforme, prave som len tak z prce pozrel ako by vyzerali serie proti semifinalistom slabsej konferencie - proti obom by ste vy ale aj my dnes viedli 4:2
Tak jsem jen tak kouknul, jak by vypadali vaše série ve čtvrtfinále s týmy ze silnější konference.
Buď rád petriku, že jsi v tý slabší, ještě by sis proti nám udělal akorát ostudu.
HK:Falcons 5:0
BA:Falcons 5:4
HP:Falcons 5:3
SC:Falcons 4:5
Tak jsem jen tak kouknul, jak by vypadali vaše série ve čtvrtfinále s týmy ze silnější konference.
Buď rád petriku, že jsi v tý slabší, ještě by sis proti nám udělal akorát ostudu.
HK:Falcons 5:0
BA:Falcons 5:4
HP:Falcons 5:3
SC:Falcons 4:5
no - sice skratena, ale predsa len sezona nam klope na dvere a pre Falcons zacina zmenou doteraz nevidanou - personalnou. prvykrat v historii klubu sa nam meni zlozenie timu. Minnesota1 a phillipo_canya by mali pokracovat, v snahe najst nove vyzvy a motivaciu vsak odchadza na vlastnu ziadost nasa dlhorocna opora Ohlund - vdaka za vsetko a good luck do dalsej KTL kariery 
uvolnene miesto sa mi podarilo zaplnit hviezdnou posilou v osobe janika, inak GM timu Fire Birds, ktory ale v tejto skratenej sezone nakoniec nebude v KTL ucinkovat. naskytla sa mi tak jedinecna sanca ulovit pre Falcons jednu z najvyraznejsich osobnosti sutaze, ktoru som pochopitelne okamzite vyuzil. takze tymto janika u nas vitam a pevne verim ze po ocakavanom triumfe nasho timu v tomto rocniku nikoho ani len nenapadne podozrievat nas z nekalych praktik... ze sme obaja v komisii este neznamena ze nemozeme vyhrat ferovo

LET´S GO FALCONS!
uvolnene miesto sa mi podarilo zaplnit hviezdnou posilou v osobe janika, inak GM timu Fire Birds, ktory ale v tejto skratenej sezone nakoniec nebude v KTL ucinkovat. naskytla sa mi tak jedinecna sanca ulovit pre Falcons jednu z najvyraznejsich osobnosti sutaze, ktoru som pochopitelne okamzite vyuzil. takze tymto janika u nas vitam a pevne verim ze po ocakavanom triumfe nasho timu v tomto rocniku nikoho ani len nenapadne podozrievat nas z nekalych praktik... ze sme obaja v komisii este neznamena ze nemozeme vyhrat ferovo
LET´S GO FALCONS!
A pritom janik bol jeden z prvých kto sa mi ozval ked som písal že tu končím, chcel aby som išiel k FB a nakoniec on nahrádza mňa u Falcons
, naozaj dobrá posila petrik. Verím že sa vám bude v takomto zložení dariť a dík za pekné sezony v tíme falcons, mal som super spoluhráčov aj šéfa
.
Ohlund píše:A pritom janik bol jeden z prvých kto sa mi ozval ked som písal že tu končím, chcel aby som išiel k FB a nakoniec on nahrádza mňa u Falcons, naozaj dobrá posila petrik. Verím že sa vám bude v takomto zložení dariť a dík za pekné sezony v tíme falcons, mal som super spoluhráčov aj šéfa
.
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé