Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

KNIGHTS

Povzbuzuj svůj tým a hecuj se s ostatními.

Jo tak já si tedy jedu :? Když jsem se podíval na tabulku jednotlivců... :cry:

Jinak jako mi to moc nebaví tady diskutovat sám. V play off bylo plno dialogů tak proč to nejde teď :?:
DIDI a PainKiller maju asi vela prace..... :hmm:

Dnes treba zabrat :!: 12 zapasov - ak ziskame 25-30 bodov budem spokojny :roll:
Dawe4 píše:Když jsem se podíval na tabulku jednotlivců... :cry:
tak si videl ze na skvelom treťom mieste je DIDI, na 30. Pain, na 46 ja :bitka3: :scare: :hroza:...
Dawe4 píše:Jo tak já si tedy jedu :? Když jsem se podíval na tabulku jednotlivců... :cry:

Jinak jako mi to moc nebaví tady diskutovat sám. V play off bylo plno dialogů tak proč to nejde teď :?:
Mám to oživiť? :D
kanter píše:tak si videl ze na skvelom treťom mieste je DIDI, na 30. Pain, na 46 ja :bitka3: :scare: :hroza:...
No a na moje krásné 74. místečko jsi zapomněl? :cry: :bitka3: Je to prostě :hroza:
yzy19 píše:Mám to oživiť? :D
Jestli chceš starý brachu tak si posluž :D :D
Dawe4 píše:
kanter píše:tak si videl ze na skvelom treťom mieste je DIDI, na 30. Pain, na 46 ja :bitka3: :scare: :hroza:...
No a na moje krásné 74. místečko jsi zapomněl? :cry: :bitka3: Je to prostě :hroza:
yzy19 píše:Mám to oživiť? :D
Jestli chceš starý brachu tak si posluž :D :D
Nie som už súčasťou vášho tímu. Ja by som prepustil vášho GM, lebo nič s tým nerobí :-P A v PO je to predsa len iné. Tam to viac vrie. Asi preto to tu bolo také aktívne :D
Ty výkony ze začátku sezony nejsou nikdy nějak dobrý... málokdo ještě ví, jakou má tým formu, co očekávat od hráčů atp. Počítám, že do 2 měsíců budem opět na vrcholu :frajer2:
Tak teda prispejem aj ja ;) SOm prekvapeny mojou produktivitou, to ze som na 3 miestr v jednotlivcoch je super, ale radsej by som bol keby GK boli vyssie. Na druhej strane tie rozdiely nie su take velke, cize ak zamakame trocha viac budeme zasa na vrchole :good:
Let´s go Golden Knights :cinka:
A sakra. :? Nějak padáme. :evil: Musíme teď ty poslední dny zamakat (a to především já bych se měl vzpamatovat). Jinak první kolo skončí propadákem.

A já znovu klesl ještě více na samé dno jednotlivců. :cry: Sorry kluci, že vůbec nepomáhám.
Dawe4 píše:A sakra. :? Nějak padáme. :evil: Musíme teď ty poslední dny zamakat (a to především já bych se měl vzpamatovat). Jinak první kolo skončí propadákem.

A já znovu klesl ještě více na samé dno jednotlivců. :cry: Sorry kluci, že vůbec nepomáhám.
Budúce kolo si to rozdáme mi dvaja na popredných priečkach. Hviezdy raz musia zažiť pád. :D
mame krizu :-( a musime sa co najskor z nej dostat
yzy19 píše: Hviezdy raz musia zažiť pád. :D
A keď to bude si to vy dvaja rozdáte či ako ? :D
Ježiš, já neudělal ani bod :hroza: Sorry hoši...
Boze :eek2: Uz sa nedari ani mne, tim je na chvoste :ja_neviem: Snad to druhe kolo bude lepsie....
Nerobte paniku, je len uvod sezony...
Kanter já už jsem se hodil do klidu. Zkrátka jsem se smířil s tím, že první kolo mi absolutně nevyšlo a jen díky vám jsme aspoň tam kde jsme.
Druhé kolo odstartujeme od nuly a věřím, že se vrátíme tam kam patříme.
Nakoniec sme skoncili na piatej priecke, co nie je zle, kedze vsetci vieme, ze sme mali slaby start...

DIDI tipoval v prvom kole fantasticky... nakoniec stvrta priecka :good:
PainKiller skoncil na slusnom 16. mieste..

Ja a Dawe sme skoncili takmer na chvoste...51., resp. 65. miesto :hroza:

Verim, ze v druhom kole sa nam bude viac darit

:povzbudzovanie: :povzbudzovanie:
Jo jo. Páté místo nakonec není vůbec špatné.

Didi, ale i PainKiller zaslouží velikou pochvalu a bez nich bychom byli leda tak...

Každopdáně jsem si jistý, že druhé kolo bude o něčem jiném. A to o tom jaký náskok budeme mít na druhou příčku.

Snad se kanter, ale samozřejmě také já zlepšíme a budeme okupovat vrchol.
Prvý zápas sme prehrali len o dva body :eek2: a najviac ma stve, ze som neziskal ani jeden bod :ja_neviem: ...
No já jsem taky na sebe naštvaný. Druhé kolo jsem chtěl zahájit rozhodně lépe. Snad už se vzchopím.

Na dnešek jsem zvědavý. Zápasů jak naseto. Já s mojí formou jsem, ale schopný udělat nulu. No snad se to nestane. :)
Derby proti PT sme zvladli skvele :good:
So zaciatkom druheho kola som spokojny :yes: .... dnes sme porazili BA a vyhrame aj nad EI :smile03:
kanter píše:So zaciatkom druheho kola som spokojny :yes: .... dnes sme porazili BA a vyhrame aj nad EI :smile03:
:lol3: :lol3:
Mě to teda vubec nevyšlo :? Asi bych měl tipovat aj na prohru Tampy občas :D
Dnes jsme uhráli malý počet bodíků, ale výhra se počítá. Jen tak dále. Druhé kolo jsme nerozehráli vůbec zle.
Bože muj, já mám další nulu :hroza: To druhý kolo se mě vubec nedaří :? Ale zatim většinu vyhráváme, tak aspon že tak :thumbsup:
1081 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2008 DETROIT RED WINGS