Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

MIGHTY BULLS

Povzbuzuj svůj tým a hecuj se s ostatními.

bola spokojnosť tak prečo nie :) v TBB si bol lidrom maro podla mna len ziskal :) uvidime... aby som sa skoro neporučal lebo tie vykony mam fakt otrasne ...
v poslednom acse sa nam velmi endari ale nevadi..bojujem dal a vyvalcime pekne umiestnenie :frajer2:
:hroza:
no co, ako sa dari

:giggle:
vyzera to teda nie priliz dobre.. sme najhorsi v celej ktl.. nevyzhadzaju nam ani dvojzapasove kola.. je to na nic :bitka3: :bitka3:
:ahoj: :ahoj: :ahoj: :ahoj: :ahoj: :razzi:
vyjadruje tov šetko?:D
uuuf škoda uvodu... narovnako sme mali bodov so superom čiže mohol rozhodnuť jediny spravny tip... aspon sa to lepšie mohlo rozhodnuť zas pri nas šťastie nestoji...
teda na tu tabulku celkovu z prveho kola sa mi fakt nepozeralo dobre :-(
Je to bída :-( vůbec se nedaří
Konečně výhra.... Teď by to chtělo delší šňůru výher :cinka:
sory chalani..mam teraz velky fofr..zatial si ale nestojime v tabulke najhorsie..urveme nejake body navyse este a priblizme sa k cielu plejofu :yes:
nuz nedari sa vobec..
posledni v tabulke..
co na to povedat bieda :cry:
Tak dobrý začátek 4. kola a stejně skončíme na 8. místě :x Průběh sezóny - :hroza:
zdravím spoluhrači... sezona sa nam skončila, je to ironia že v poslednom kole sme dokazali vyhrať konferenciu... za seba možem povedať že určite som mal na viac nemohol som sa naplno koncentrovať nakolko mam maturitu tento rok a travil som tu čas fakt len ojedinele, vydarilo sa mi len jedno kolo aj to len toto posledne kde som sa tlačil do top 10 a jednu chvilu to vyzeralo kvalitne ked som bol 5 dakedy v strede kola... no zas sa mi to len vymklo spod kontroly kvoli absenciam... verím že sa to zlepši na buduci rok pokial budeme všetci zdraví a žíví určite planujem tipovať aj nadalej dufam že u mna oblubenom tíme, dík maro za šancu, rad som sa jej chopil kedže z TBB to nevyzeralo dobre kedže zaklad sa porozchadzal... aj ked to nebolo bohviečo som si isty že horšie nebude pretože zatial som bol vždy v play off až na tento rok... :good:
Dakujem vsetkym za peknu sezonu, aj ked nie celkom podla predstav nas vsetkych. Hlavne je ze sme si z chuti zatipovali. Na zaver sme aj okusili ake je to vyhrat kolecko. Casu teda nebolo ako po minule roky ani umna. Som ale rad ze som bol v time prave s vami. Konecne 17. miesto nevyznieva nakoniec az tak zle. Uvidime ako v buducej sezone. Z mojej strany zaujem by bol pokracovat, uvdime ale co bude teda v tom septembri. :good:
Zdravim vsetkych, co sem tam preklikali k tejto teme. Asi ste si uz vsimli, ze cirka pol roka to tu uz nezije a cely rocnik KTL bol velkym fiaskom. Pravdou je, ze ja ako GM som uz tomuto postu neprikladal dostatocnu pozornost a tym padom tym ako taky upadal.
Tymto dnom rezignujem na poste GM i majitela, z dovodou kedze uz sa nemozem a nemam cas venovat timu ako to bolo doposial. Ja ako osoba sa uz dalsieho rocniku KTL nezucastnim. Pokladam sa za tipera veterana a kedze uz posledny rocnik som KTL nevenoval dostacujucu pozornost je odo mna korektne ukoncit posobenie v tejto sutazi. Zelam novym i starym tiperom vela stastnych tipov v ich kariere.
MB letos nepokračujou nebo jak ? :ja_neviem:
danchez píše:MB letos nepokračujou nebo jak ? :ja_neviem:
vas GM to zabalil, takze iba ak sa timu ujme niekto iny, trebars aj ty :wink2:
Nevím jestli jsem toho hoden :D Pro mě to není...
Takže ako som už oznámil,rozhodol som sa ujať tohto tímu ako GM ja,kedže ma mrzelo,že by mal tento tradičný tím zaniknúť,tým ho aj prihlásiť do novej sezóny a oficiálne tak oznamujem návrat býčkov na scénu KTL aj do novej sezóny. :klobuk_dole:Na novom zložení tímu sa usilovne pracuje,až budú všetky zmluvy podpísané,oficiálne nový tím predstavíme. :)
:serus: back in KTL
Takže členkou tímu býkov pre novú sezonu sa stáva mt-svk a zo starého tímu bola zmluva nabídnuta danchezovi.Týmto ich v tíme vítam a teším sa na spoločnú sezonu po ich boku. :klobuk_dole:

.
super ze tento tim pokracuje, takisto ze dean pokracuje :frajer2: a co stvrty clen?
No o to mi práve ide,aby tradičné tímy KTL nezanikali a býci k nim patria. :) Pred minulou sezónou som takto udržal v hre DD,v minulej BF, ked už im hrozil úplný zánik,vytvoril zdravé jadro tímu,šikovnému chalanovi zveril post GM a teší ma,že obidva tímy nielenže dobre fungujú,ale patria k najväčším favoritom na výhru v KTL. :thumbsup: Takže som mal dobrý citák na ludí a to ma teší,sú to šikovný chalani a neostáva len pri tipovaní,ale niektorý sú aj členmi komisíí,živo v témach svojich diskutujú a to je pre KTL len dobre. :thumbsup: Momentálne ma čaká misia u býkov,toto ma vrátilo do hry,inak by som už dovolenkoval na Bahamách ako cepik :oslava:.Nebudeme zrejme patriť k velkým favoritom na výhru, ked sa budú vyjadrovať percentami šance tímov pred začiatkom sezony,ale pokúsime sa napriek tomu zabojovať,nesklamať svojich fanúšikov,napraviť minuloročnú nie moc úspešnú sezónu a pobiť sa minimálne o postup do play off. :frajer2: A hlavne si sezonu pekne užiť a zabaviť sa tipovačkou,to sú hlavné ciele býkov a moje ako ich GM pred novou sezónou. :klobuk_dole:

Posledným členom tímu sa stáva Martin 27, ktorý spolu s kolegom danchezom už za býkov tipoval aj v minulej sezóne a na ich spoluprácu a zohratosť vedenie tímu vsadilo a predlžilo zmluvu aj s ním. :wave:Tým pádom je tím kompletný a môže začať s prípravou na novú sezónu. :wave:
tak nech sa vam dari :) este IC by dakto mohol postavit na nohy a RD :?
tak vám býčkovia držím palce, najmä Deanovi, za ktorým nám bude troška smutno, ale pohnútka pre ktorú sa tak rozhodol je rešpektovaná. Teším sa na vzájomné zápasy, ak teda bude taká možnosť...
Ešte raz, prajem celému tímu veľa úspešných tipov a zaujímavú sezónu, som nesmierne rád, že tento team pokračuje. :good:
1768 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2006 CAROLINA HURRICANES