Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

KNIGHTS

Povzbuzuj svůj tým a hecuj se s ostatními.

gratulujem..toto asi nikto necakal..o to to musi byt pre teba kanto krajsie..
No tak teraz napíšem nejaký prejav. Na začiatok by som sa chcel poďakovať hlavne kanterovi, ktorý aj napriek tomu, že som toho moc nenatipoval, v podstate som neodtipoval ešte nikdy celú sezónu, tuším len 2 kolá, no aj tak ma draftoval. Riskoval aj preto, že ja som dosť labilný, no aj tak si ma vybral. Ja som sa mu za to snažil odvďačiť a myslím si, že som tímu pomohol hlavne v prvých troch PO zápasoch. Vo finálovom potom začalo také špekulovanie, kde sme s kanterom vymýšľali tzv. šialené taktiky, no vtedy nás dobre dokázal zastúpiť zvyšok tímu. To, že som nebodoval som nijako ovplyvniť nemohol tuto vo finále... S kanterom sme si vyberali tipy, ja som si vybral tie reálnejšie, on tie bláznivejšie a bolo to fakt o náhode, či to výjde. Rovnako aj s jeho nulami :D, ale je umenie, to použiť v ten pravý čas :).
Potom sa chcem poďakovať aj ostatným členom tímu, ktorí ma u seba privítali a aj o to ľahšie, pretože som sa s nimi tu na HF dosť poznal, aj som si s nimi písal. Vyhrali sme to podľa mňa ako tím. Niekto bol niekedy výraznejší, niekto menej, ale je dôležité, že keď niekto z tímu zlyhal, tak ho ten druhý nahradil. Čiernymi koňmi v tomto boli napr. DIDI a aj Painkiller. Kanter to potiahol v tých najdôležitejších chvíľach a Dawe, to je samotná kapitola. Tomuto chalanovi patrilo PO a hlavne jeho finále. Tak gratulujem GK a ďakujem vám za draftovanie. Dúfam, že vám takéto zloženie tímu zostane, no keď bude draft aj budúce PO, ak bude KTL, tak u vás už asi nezakotvím. EI sa chystám dotiahnuť do PO. A takéto draftovanie do majstrovskeho tímu mi určite dáva ešte viac chuti do KTL. Ďakujem. :good:
Něco málo jsem napsal už v PO-hecovačkách. Nicméně se vyjádřim i tady.
Na začátku, jako nováčci letošní sezony, a snad nikdo nečekal, že se probojujeme do Play-Off. Nám se to ale přece podařilo, naše první PO a málokdo do nás vkládal nějaký naděje snad jen kromě nás. Jak už se zmínil yzy, když v některym zápase selhal jeden, nahradil ho druhý. Po celou dobu PO sme odváděli pardání týmovou práci. Série prvního kola z AS byla ze začátku hodně vyrovnaná, nakonec sme ale z počátečních nejistot vyhráli 5:3. Ve druhém kole nás překvapili IC, kdy vedli 1:3 na zápasy, nás to ale neodradilo od našeho snu a dokázali sme otočit na 5:3. Finále konference už bylo o něčem jiném a pomalu sme se začali stávat favority na finalisty, a po vítězství 5:2 poprávu. Málokdo ze začátku tušil, kam to až Knights dotáhnou. Pro nás všechny byla už jen samotná účast ve finále ohormný úspěch, a podle mě by prohra tak moc nemrzela. Ve finále se nám postavili RD, většina čekala, že právě tady Gk vyhoří, ale nastal pravý opak. Naprosto jednoznačná jízda sundala RD 5:0. První sezona v nově vzniklém týmě, a radujeme se z titulu, o to je ten pocit vítězství hezčí. Děkuju všem, z týmu GK. Dawe podával hodně vyrovnané výkony a nejednou nás vytáhl z bryndy. Kanter měl pod sebou skvěle fungující tým a příchod yzyho ukázal, jak parádní tah to byl.

WE ARE THE CHAMPIONS :yahoo:
Sakra kluci vy jste se rozepsali. Já moc na nějaké dlouhé projevy a slohy nejsem. A myslím, že přede mnou to je shrnuté na :good: .

Ale co chci říci. Chtěl bych poděkovat všem za úžasnou sezónu. A především Kanterovi, že mi dal šanci v týmu. Doufám, že jsem nezklamal.

Věřím, že v tom samém složení se sejdeme i příští rok a začneme novou společnou jízdu za dalším titulem :good: . Ještě jednou všem děkuji za skvělou spolupráci.
Dawe4 píše:Sakra kluci vy jste se rozepsali. Já moc na nějaké dlouhé projevy a slohy nejsem. A myslím, že přede mnou to je shrnuté na :good: .

Ale co chci říci. Chtěl bych poděkovat všem za úžasnou sezónu. A především Kanterovi, že mi dal šanci v týmu. Doufám, že jsem nezklamal.

Věřím, že v tom samém složení se sejdeme i příští rok a začneme novou společnou jízdu za dalším titulem :good: . Ještě jednou všem děkuji za skvělou spolupráci.
Jj. To nevadí. Tebe patrí najväčšia vďaka hlavne za to, že si neskôr prestal reagovať na michalove príspevky a dosť často si GK potiahol aj ty. :good:
Všetkým ĎAKUJEME za gratulácie :good: :good: :good:
no trocha poneskorene vzhladom na moj čas pred kompom ale gratulujem vam... tak jednoznačne viťazstvo vo finale snad ešte ani nebolo... dole klobuk chlapci ... perfekto :good:
Hannu píše:no trocha poneskorene vzhladom na moj čas pred kompom ale gratulujem vam... tak jednoznačne viťazstvo vo finale snad ešte ani nebolo... dole klobuk chlapci ... perfekto :good:
:cool: :smile03: :yes:
Pripájam sa ku gratuláciam. Radšej neskoro ako nikdy. V predsezónnych turnajoch ste boli našimi rivalmi, avšak v sezóne ste boli o poznanie lepší. Gratulujem.
Všetkým ešte raz ĎAKUJEME :good: :good: :good:
Obrázek

Počujte. To vyveste do siene slávy. Je to môj vlastnoručne vyrobený banner pre PO KTL, ktorý som si vyrobil pred PO a pred tým, ako sme získali titul. Takže si myslím, že priniesol šťastie. Prosím si, aby ste ho vyvesili do stredu arény na pravú časť šnúrky a aby bolo na opačnej strane (tej bielej zadnej) číslo 19. :good:
Akurát sa pozerám pri svojom PC na trofej, ktorá mi pred chvíľou prišla :D. :yahoo: :yahoo:
Odfotené pred 3 minútami :D.

Přílohy

Hell Yeah! Trofej je doma! Go Knights Go :yahoo:

Obrázek
Vyhrali sme KTL, Dawe vyhral tipovačku MS v hokeji a PainKiller je prvý v tipovačke Play-off NHL :!:

Skvelé, skvelé a ešte raz skvelé :wawe: :wawe: :wawe:
kanter píše:Vyhrali sme KTL, Dawe vyhral tipovačku MS v hokeji a PainKiller je prvý v tipovačke Play-off NHL :!:

Skvelé, skvelé a ešte raz skvelé :wawe: :wawe: :wawe:
Šampióni, ako sa patrí. :good:
Už má niekto šiltovku a puk :?: :D
Gratulujem PainKillerovi k 1. miestu v tipovačke play-off NHL :good: :good: :good:

Táto sezóna nám vyšla na jednotku s hviezdičkou :yes: :yes: :yes:

:oslava: :oslava: :oslava:
Odporúčam prečítať :frajer2: :arrow: http://hokejforum.com/viewtopic.php?f=36&t=6479
KTL 2010/11 aj s Golden Knights :frajer2:

Ideme si po ďalší titul :oslava: :dance2: :fan: :vitaz:
Přesně má řeč :good: Nic jiného než titul nebereme. :frajer2: Takže soupeři třeste se. :box:
tento tyzden som nas tim prihlasil do predsezonneho turnaja elite trophy... aj pred minulym rocnikom sme sa ho zucastnili a skoncili sme na peknom druhom mieste :frajer2: .
16 bodov je :good: ... Dawe ziskal 12 bodov - najlepsi tiper dna :smile03:
Tak chlapi sice je to jen příprava, ale daří se nám. :good: A to je důležité. Doufám, že v sezóně budeme aktivnější v komunikaci.
Dnes nam to nevyslo podla nasich predstav, ale nic sa nedeje. Je to len priprava :frajer2:.
1081 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2017 PITTSBURGH PENGUINS