Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

FIRE BIRDS

Povzbuzuj svůj tým a hecuj se s ostatními.

chlapi ako dost bieda dnes,treba zabrat aby sme si to nepos*ali hned na zaciatku :oslava:
nepojde, na tieto europske zapasy som si nestihol vybavit viza na moje telepaticke zariadenia, v amerike bude zas vsetko po starom :D
tak dnes to bolo drsne a klobuk dole pred chestom :thumbsup: vidiet ze neprisla len hviezda na reklamu ale top tiper :)
timovo super, to ze BA mali o par bodov viac nieje sice mile ale na druhu stranu pred ich vykonom tiez klobuk dole, je to paradne naslapane teraz a my musime pozerat na svoje vykony a stale sa snazit zlepsovat :cinka:
pekne chester, robis urcite hrdost ruzomberku :D ... ale nie,paradny vykon... v konferencii sme zatial na delenom 2. mieste :cool:
Tak chalani zatiaľ nám to celkom ide,3 miesto v konferencii je dobré,ale máme určite naviac.Dnes sa mi aj zadarilo,dúfam že nie posledný krát :D , Len treba stále makať makať a makať,žiadne prestávky alebo niečo podobné.Dnes sa nám hrajú len 3 zápasy,no dosť vyrovnané tak treba tipovať rozumne.
to nic mato, nedari sa celemu timu, ja mam pravidelne zo zaciatku problemy kym sa trosku neustalia vysledky, kedze nesledujem to az tak podrobne tak kym pozistujem vsetky zmeny v timoch a podobne tak to chvilu trva.
zrejme s tym mame vsetci trosku problemy no verim ze sa z toho dostaneme :)
dnes sice ziadny top vykon ale na IC a aj na BA sme stiahli nejaky ten bodik, zatial tie vysledky su take o nicom, aj cela sezona sa len rozbieha tak to este nema take grady ale bojujeme dalej :box:
neviem ako su na tom ostatny ale u nas ak som dobre pocital je to nasledovne :

Matejko - 14b :clap:
Chester a canesman - 6b
janik - 4b

toho janika asi nakopem za take vykony :oops:
janik píše:
toho janika asi nakopem za take vykony :oops:
to ako chces spravit? ale ked uz dojde na ciny, natoc to na video :biglol:
Stavkova kancelaria zrnkovica :D si to takto zatial nepredstavovala :bitka3:
Janik by mal dostať urcite nejaku mastnu pokutu :D to nie len sa prevažat na luxusnej audinke :lol: penáze mu zatemnili mozeg :bitka3:
nahodou dnesna noc patrila mne :frajer2: predosla matovi, len este zladit cely tim a bude to podla zrnkovice :beee:
ste nas predbehli :twisted: toto vam nedarujeme :bitka3:
:P nemusite darovat, bude to tuhy boj a moze nas to pretlacit aj pred cicinky :box:
Nezabudnite ze dnes to zacina uz o 20:00 tak tipovat tipovat tipovat a hlavne vela zdaru pri vybere tipov :|
Posledne dni sme sa vysplhali opat pred anjelov na prvu poziciu v divizii a dotiahli to uz na 2. miesto v nasej konferencii s malou stratou na ladove macicky, verim ze v nastolenom trende budeme pokracovat a zaberieme pekne timov lebo posledne dni sme sice poskocili hore no viac nas potiahol individualny vykon nejakeho nasho tipera, skoda ze nezabral viac este niekto aby sme bodovali viac kedze sme mali dva dni za sebou vitazou v individualnej casti a tak sa z toho dalo vytazit urcite aj viac.

GO GO GO FireBirds :!: :!:
Obrázek
:lol: ja nemozem jediny prispevok a taka supa :lol: :lol: :lol:
janik,janik, vyzeras ako mahoney z policajnej akademie :D ...
nj len mi stale nejde do hlavy kto to spravil :D
Hokej-fan píše:[img]obrazok[/img]
:D Janik to si ty??
len moja hlava :D
pani a je to tu.... sme prviiiiiiii v konferencii :cool: :cool: :cool: .... sice je to straaasne nahustene...navyse dnes su len 2 zapasy,tak treba ich nejak takticky pokryt :wink: ... LETS GO FIREBIRDS :cool:
ano canes, uzite si to, lebo dlho tam nebudete :twisted:
Chlapi dnes pekný výkon aj keď o mne sa to povedať nedá,už sa aj pomaly prepadávam tabuľkou.Ešteže Matejko chytá formu a máme telepata v tíme :clap: Teraz sa treba udržať pred anjelmi,to je prvoradé si myslím :lol2: Sranda že vždy len jeden z nás vyniká,ostatní majú vačšinou veget :bitka3: Treba na tom pracovať...
ale to je spravny team work, proste viem, ked rano pozeram an teletexte vysledky a vidim,ze som na kkt natipoval, ze na niekoho z nasho timu sa mozem spolahnut, ze on zabral :) ... proste,ak by to slo takto dalej,by som nenamietal :) ...
2669 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2023 VEGAS GOLDEN KNIGHTS