Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

Finále SC CHICAGO Blackhawks vs BOSTON Bruins

Súboje o Stanleyho pohár.

Tak kto vyhra :cup: :?:

BOS
57%
20
CHI
43%
15

dejf » Sob Jún 15, 2013 3:05 am píše:Vždyť píšou, že Horton trénoval. Dokonce je i na tý fotce z tréninku, stojí před Chárou.
Trenoval a je dokonca sanca ze vecer nastupi... play off medicina a hlavne injekcie proti bolesti robia zazraky... len neviem ci po tej medializacii to rameno vydrzi hity od hracov Hawks.
Cele play off hra s tymto problemom aj preto jeho statistika hitov je nizka. Je na debatu ci 60-70% Horton je lepsi ako zdravy Seguin v 1.utoku... moj nazor je ze urcite pretoze Seguin stale hra primadona styl a robi vsetko preto aby sa ani nahodou nedostal do subojov v rohoch pripadne pred brankou.... a pri tejto uvahe ma cisto teoreticky napadla moznost vymeny Seguina aby sa uvolnil cap space na podpisanie Hortona.
Horton sa vyjadril ze dnes hra. Ten by naskocil do zapasu snad aj so zlomenou nohou, ved kto by si chcel nechat ujst uz druhe finale v kariere.
arek » Sob Jún 15, 2013 8:15 pm píše:Horton sa vyjadril ze dnes hra. Ten by naskocil do zapasu snad aj so zlomenou nohou, ved kto by si chcel nechat ujst uz druhe finale v kariere.

Horton je vyborna osobnost pokud by se lamal po sezone chleba nechal bych si ho radsi nez treba Seguina.
Hm tak ja som čítala že nemá hrsť, ale play off je iná medicinka, a prah bolesti sa zvysuje.
Obrázek

Poznámka: nie je to Popi. :lol2:
:scare: :scare: hrozna tretina, zacali sme velmi nervozne, kazime jednoduche prihravky, v obrane posobime jak emental, nepomahame si, a takisto nase korculovanie nie je vobec aktivne a ucinne. Ten jeden gol je toho dokazom a takmer sme inkasovali aj druhy...o ktorom budu iste dalsie polemiky. Hrame jak primadony s plienkami, nevidim tam trosku dohravania subojov, viac tvrdosti. Ani nahodou nepomahame Raskovi, ba az mu prekazame, tolko striel nechat nanho letiet je zamysleniahodne, vhadzovania nam uz vobec nejdu , proste, trbea na tuto tretinu zabudnut a zacat hrat tak ako vieme hrat, verim, ze julien ich da do laty, lebo je to len a len v hlavach.

Druha tretina, co povedat...v podstate sa ten obraz hry nezmenil, az na to ze sme eliminovali strelecke pokusy Hawks na mensi pocet ako v tretine prvej no nasa pozicna hra bola stale zaostala, potom sme dajak uplietli z :hovna: bic a dali gol, to nas povzbudilo a predviedli sme niekolko pozitivnych veci, no stale musime makat v tomto zapase, mame este presilovku na zaciatku tretiny, uvidime.

Predlzenie sme hrali uz typicky nashou cyklingovou hrou, nejak sme sa rozbehli a asi si aj kusok verili konecne, Jagrova zrdka...Lucicove sance...mamma mia...ale Paille - the man of the match, to zaridil.... :cool:

o tomto zapase sa bude pisat, hlavne ten druhy chicagsky gol,,,,
Horton má môj obdiv, rešpekt, smekám pred ním klobúk. So zranením nastúpiť na zápas a odohrať cez 21 minút je obdivuhodné. Jasné, história si pamätá rôzne výnimočné momenty. Napríklad nedávno mi spomínal StevenY Bobbyho Bauna, ktorý sa vo finálovej sérii v roku 1964 vrátil na ľad aj so zlomeninou nohy a v predĺžení strelil víťazný gól.

Jednoznačne hráč, ktorého by som chcel vidieť vo svojom tíme. Včera som nemohol pozerať zápas tak sa pýtam ako hral?
Sloter » 16 čer 2013, 12:51 píše:Včera som nemohol pozerať zápas tak sa pýtam ako hral?
Getzo ti poví :giggle: ...

Ne, celkově jsem měl o jeho přínos pro hru obavy počas první třetiny.. ale to byl prostě válec v podobě Chicago, tam se to asi nedá vyčítat jenom Hortnovi.. od třetí třetiny Boston ukázal, že ten svůj hokej dokáže hrát i se "zraněným Hortonem" a od té doby už jsem nepozoroval žádnej rozdíl mezi Medvědy z dneška a z prvního zápasu... takže :klobuk:
Sloter » Ned Jún 16, 2013 11:51 am píše: Včera som nemohol pozerať zápas tak sa pýtam ako hral?
Akokoľvek smiešne to môže znieť. Prvú polovicu duelu zachytil z Bruins hádam len on a Rask. :poklona2: Potom sa veci vrátili do starých koľají a začali hrať nielen ostatné päťky ale najmä Krejčí s Lučičom (i keď to stále nebolo ono) a tým sa pozdvihla celková hra Bruins. Každopádne má moje obrovské uznanie. Do súbojov naplno logicky nechodil, ale aj bez toho bol pre svoj tím prospešný.

Teší ma aj zlepšená hra Seguina v druhej polovici zápasu (v tej prvej si s ním Hawks robili čo chceli, bol frustrovaný, pozične zlý a reakčne pomalý), kde konečne predviedol, že dokáže mužstvu pomôcť a prihrávka na GWG v OT nemala chybu. :klobuk:
Prva tretina bola hokejovo vyborna, avsak len vdaka nasej bezmocnosti a perfektnej pozicnej hre a korculovaniu Hawks. Hossu bol opat plny lad, radost sa na neho pozerat. Prestrielali nas 16:3, co bolo alarmujuce a keby uznali gol, ktory neviem ci aj nahodou nebol, tak by bolo zle. Druha tretina bola uz o inom, chalani sa zdvihli, zacali napadat a ukazali dostatok tvrdych hitov (excelovali najma Boychuk a Lucic, ktory zaznamenal cez 10 hitov v zapase). Hra sa zacala vyrovnavat a v predlzeni sme boli na koni. Najlepsi zapas v sezone odohrali Seguin a Paille, Segyho bol plny lad, napadal, strikoval, hrozil, lietal. Paille sa perfektne prestrikoval spoza branky a Kelly uz len dorazil. Gol v predlzeni bol v znameni najlepsej dvojice na lade, po Seguinovej kriznej prihravke Paille skvele umiestnil a od zrdky puk smeroval do siete.

Rask bol opat vyborny, fakt neviem co by sme si bez neho pocali miestami. Horty nehral zle, ale bolo vidno, ze nejde nad 50% svojej snahy a moznosti, kazdopadne je to vzpruha pre team, ked takyto hrac a hlavne clen prveho utoku ma odhodlanie nastupit vo finale a byt so spoluhracmi pocas tak dolezitej casti sezony, to len vypoveda o kvalitach charakteru timoveho spolunazivania Bruins. S tymto kadrom este mozeme vyhrat par stanley cupov. Verme, ze sa nam to podari opat uz v tejto sezone.

Po prvom spackanom zapase, kedy sme dostali nahodny vyrovnavajuci gol od korcule Ferenca, sa vraciame do hry a zacina sa odznova. Doma dve vyhry v krasnych temnych dresoch a potom sa uvidi.

:wave: fandime, verime..
pupkac si to ty?

Obrázek
cepi » 15 Jún 2013, 07:31 píše:na dnesny zapas si budem musiet opät len pripit, coby dub sa kotulam na svadbu na Oravu , tak na vitazstvo! :oslava:
:oslava: :oslava: :oslava: :oslava: :oslava: :oslava: :oslava: :oslava: :oslava: :oslava: :oslava: :oslava: :oslava: :oslava: :oslava: :oslava: :oslava: :oslava: :oslava: :oslava: :oslava: :oslava: :oslava: :oslava: :oslava: :oslava: :oslava: :oslava: :oslava: :oslava: :oslava: :oslava: :oslava: :oslava: :oslava: :oslava: :oslava: :oslava: :oslava: :oslava:

a hned bol dôvod na ranny vitazny sloficek :oslava: este cestou na svadbu som len tak z nudy, ked sa riesila svadobna kytica hodil za 5€ vitaz zapasu - Bruins, vyhra ako :oops: ale :cinka: :D

jedno vitazstvo na lade Hawks - misia splnena :tlap:

Obrázek
cepi » 16 Jún 2013 08:43 pm píše: a hned bol dôvod na ranny vitazny sloficek :oslava: este cestou na svadbu som len tak z nudy, ked sa riesila svadobna kytica hodil za 5€ vitaz zapasu - Bruins, vyhra ako :oops: ale :cinka: :D

jedno vitazstvo na lade Hawks - misia splnena :thumbsup:
ja som na game 1 podal X, vyslo, skusil som aj na game 2 a zas vyslo :frajer2: skoda ze podavam iba za drobne..
JB, Siggy, Dobby
Obrázek
Bergy
Obrázek
Looch
Obrázek
Tuukka
Obrázek
Thorty
Obrázek
Nate
Obrázek
Ference
Obrázek
Z
Obrázek
Siggy
Obrázek
Thorton vyzerá na tej fotke jak nejaký kríženec hossu&gabbyho :D
Obrázek

český prízvuk v AJ je aj tak najlepší :-P ale tak pridám sa aj ja no, aby sa nepovedalo: hi, my nickname is davvy, i'm come from the kosice, former czechoslovakia and my favourite player is pídr bondzra :lol:
Po 1. tretine sobotnajsieho zapasu som tu chcel pisat o buy-oute Peverleyho a Kellyho aby sme si mohli udrzat Hortona... no Julienov tah s utokom Paille-Kelly-Seguin tento moj argument aspon z polovice zmenil.

Ciel v Chicago sa nam podaril- stav 1-1 je super... ale teraz je to na nas aby sme doma nezavahali, najma nie dnes lebo dnesny vitaz ziska supera pod psychicky tlak a to sa aj fyzicka unava z dlhych zapasov tazsie prekonava ked tim hra pod tlakom a dotahuje.

Individualne len kratko: Krug tam opat mal par hrubych chyb (aj ten (ne)gol bol po jeho chybe) ale s pribudajucim casom hral lepsie a bol nebezpecny v ofenzive. Jagr je nadalej zacarovany a nedokaze dat gol ale ak si odmyslim 1. tretinu tak hral dobre a opat sa zazracne zlepsoval s pribudajucim casom.

K dnesku: pozitivne je ze nasa 1. tretina moze byt uz len lepsia ako minule (horsie sa zapas ani zacat neda) a takisto vyhoda posledneho striedania nam dovoli viac "usetrit" Charu a Dennisa a tiez pravidelnejsie nasadzovat 4. utok aby top utoky mali viac energie.

Uz to pisem skoro pred kazdym zapasom tak je stale vacsia sanca ze to konecne aj vyjde: dnes cakam gol(y) od Jagra a Seguina.
tak dnes uvodny finalovy duel v domacom brlohu :groupwave:
zapasy na lade Hawks nam ukazali, ze s jastrabmi je to v "pohode" hratelne a doma by sme to snad mohli naklonit na nasu stranu
ide sa do mrakot a o 02:00 :povzbudzovanie:
dnes chcem vidiet lamat krv a striekat kosti :hit: :penalty: nech ma to finale vacsie gule!! :cinka:
I.tr.

bez Hossu v zostave, bolo by hriechom takuto moznost nevyuzit a moznosti veru boli
ubranili sme sa 2 (zbytocnym) oslabovkam (Hossa out a tie ich presilovky hned inak vyzeraju), v tej 2 sme mohli ist do vedenia, Marchandov najazd zostal len naznakom, co si od nervov odniesla akurat jeho hokejka

odskakuju tam nejako puky, ta kvalita ladu asi nebude 2x luxusna
sudi heeej, ak uz, tak piskaj na obe strany rovnako, kuva tam
chce to uvodny gol z nasej strany, potomto pôjde, takyto priebeh zapasu momentalne vyhovuje hostom
za zmienku stoji este (ne)pomer FO - 17:5 (z toho Bergy 10-1 :frajer2:
II.tr.

zasluzene vedenie a ak si to v zaverecnej sami nepojebabreme, je to nase!

proti Rags - Freddy
proti Hawks - Pie?

dohravana presilovka 5:3 brilantna pracicka. Jardo vykasli sa na G (a nejakeho traposa big exGM Isles-Mirburyho) aj A sa pocitaju

Bergyho FO 19-3 / CHI dokopy uspesne - 13x...
já myslim že pozitivní přínos třetí řady Bostonu je dost podcěňovanej... Boston může Julienovi děkovat, že dal tyhle kluky k sobě a že jsou spolu tak efektivní, protože první řada si od druhého zápasu prostě kýženej momentum nevytváří :nono: ... jak už jsem zmínil, třetí lajna to za ně nicméně perfektně napravuje.. málokterej tým by dokázal i přes eliminování scoring line stále hrát tak perfektní hokej :cool:
vsetko super. Len tak dalej
:taptap: :taptap: :taptap:

Tuukka :poklona2: :poklona2: :poklona2:

ide sa dalej :cinka:
218 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2021 TAMPA BAY LIGHTNING