...
Naozaj, tu už ide o moje zdravie, takto sa zahrávať
LGRW
Súboje o Stanleyho pohár.
V prípade postupu Wings by ste išli proti LA Kings, to teda schudnejší súper ako Ducks rozhodne nie je.fantomas píše:Oukej, de se na to. Z hlediska sympatií uvidim v semifinále několikanásobně radši Ducks, zároveň bysme ale při postupu Wings šli na schůdnějšího soupeře. Takže pro mě vlastně neexistuje špatnej výsledek, a proto...ať je to hlavně správně epický!
Rozprávaš hlúposti, ak postúpia Wings, tak na CHicago idú oni a vy na LA.fantomas píše:No, ale my v případě postupu Wings deme na Chicago, a to pak teda Kings schůdnější soupeř rozhodně sou. Hawks nás letos sweepli.Pasha píše:V prípade postupu Wings by ste išli proti LA Kings, to teda schudnejší súper ako Ducks rozhodne nie je.
Odkdy se v semifinále Conference nechodí zase nejlíp postavenej na nejhůř postavenýho?Pasha píše:Rozprávaš hlúposti, ak postúpia Wings, tak na CHicago idú oni a vy na LA.fantomas píše:No, ale my v případě postupu Wings deme na Chicago, a to pak teda Kings schůdnější soupeř rozhodně sou. Hawks nás letos sweepli.Pasha píše:V prípade postupu Wings by ste išli proti LA Kings, to teda schudnejší súper ako Ducks rozhodne nie je.
Joe S. píše:Teemu for![]()
Dead wings budú dobrí sparingpartneri na úvod a na náročné zápasy v boji o kráľa západu a celej ligy.
Anaheim in 4 or 5 games
FLYERS FAN píše:Anaheim si to postrazi v 5., max 6. zapasoch. Detroit po tesnom postupe nebude mat sancu
AndyF píše:Detroit porazil za posledni tydny jeden kvalitnejsi tym a to byli Kings, kteri uz meli davno svy jisty.
Ducks je prejedou 4:1
Dawe4 píše:Vždy se v každém play off vyšvihnou hráči, kteří si pro sebe ukradnou celou sérii. Tentokrát to bude v podobě Fastha z Anaheimu a Red Wings skončí s pláčem a s vědomím, že kádr bude opravdu nutné přestavit. Ducks 4:1!!!
Rono píše:Některým fanouškům Dead Wings po postupu do play-off stouplo (logicky) sebevědomí, ale tak jak rychle jim stouplo, tak zase spadne.
Anaheim 4:2 Detroit
este si Baffy zabudol prihodit nieco z opacnej stranyBaffy píše:
videl som to sice jednoznacnejsie, tie 3 ot wings sa tak casto nevidia a som rad, ze nas buduci divizny rival postupuje dalejcepi píše:Wings uz maju svoje PO zapasy za sebou, riesili ich v posl. kolach zakl.casti, v zavere to dali s prehladom a tento lisiakmi vysperkovany tim sa v 1.kole porucat urcite nechce a podla mna ani nebude
Wings 4:2
Boze boze, beru ten zaverecny zmar na sebe..Atlantik píše:Bohuzel to vidim na Wings.. Na Zapade je to serie, kde mi na tom bude nejvic zalezet, samozrejme fandim jednoznacne Anaheimu. Ale Detroit ma navrch v brane a ma o trosku vyvazenejsi kadr. Ten matchup Detroitu sedi pomerne dobre, na to z jaky pozice brali soupere dopadli celkem slusne. Snad se budu mylit, ale Wings in 6-7.
cepi píše: aj pre nestrannych fanusikov nemôze byt nic lepsieho ako seria CHI - DET
pod tohle se můžu podepsat a ikdyž je to hodně odvážný tipovat ve druhym kole sweep... tady se podle mě jeden rýsuje, ale nepředbíhejmeAtlantik píše:Chicago-Detroit sice vypada dobre opticky na papire takhle napsany, ale ma potencial akorat tak na blowout.
ten secondary skóring tip mi moc nevyšel... dost hráčů se zapsalo do statistik.. spíš asi od první řady se čekalo trochu víc gólůWanic píše:Anaheim 2:4 Detroit
Anaheim měl výborný vstup do sezóny, Detroit skvělý finish. Pro mě není moc co řešit. Detroit bude pokračovat ve skvělých výkonech z konce základní části a postup si ujít nenechá. Babcock ví dobře jak svůj tým na takovéto zápasy připravit a ikdyž očekávám, že budou Ducks opticky lepším týmem, postoupí Red Wings. Kdybych si měl tipnout, co Anaheim o postup připraví, bude to chybějící secondary scoring (a nebo ještě hůř, jediný kdo dokáže dát gól bude Selanne.... )
Na tohle sere pes! Teda aspon ja. Podobne zvasty o original 6 atd si strcte nekam, ja se tesil poprve v historii na derby s Kings v plejof... ted si o tom tak muzu nechat zdatmartin83 píše:Serii Chicago-Detroit, souboj original six, parádní hokej předvádějících týmů a odvěkou rivalitu, co víc si fanoušci na západě mohli přát před odchodem Red Wings na východ. Jinak serie druheho kola západu slibují pořádně třeskuté serie divizních rivalů, vedle této se budou bít Sharks s Kings...