Hm, zaujimavy match
v prvom rade pekne dvojgolove vedenie, ktore sme po uplnych stupiditach straitli. Ano tazko mozno daco vycitat Raskovi, ejdnoducho sa posmykol a uz to islo, take veci sa jednoducho stavaju. Co sa tyka toho druheho golu tam sa najprv Rask s Charom nedohodli, a potom Zdeno spravil uplnu skolacku chybu, jasny puk neodpalil...tak ako celkom ok hral polku zapasu tak druhu uuuplne dosral, jednoduchol mal tam zas par tykch veci ze som len tisla rit pri telke.
Co sa tyka Dougieho, ja by som ho posadila, nic v zlom ale chlapec est nevyzrel na take play off a posledny moment zapasu bol toho dalsim dokazom, ale zalezi na zdravotnom stave nasich marodov, ale urcite by s nam viac hodili skusenosti Dennisa....
Jedna vec ktora ma skrie ze strielaem sice jak na verdune ale castokrat z pozicii ktore brankar vidi, a preto by sme mali znova sa vratit k pozicnej predbrankovej hre, dnes mi to tam chybalo.
Aby som zas nekydala tak opat chvalim Kruga - paradne to napalil, ked je nalade smrdi to nebezpecenstvom, snazi sa dadvat prihravocky a uplne skvostna bola ta v predlzeni, skoda ze sme to nevyuzili lebo spoza brany to tam nadhene pasol, skoda.
Siggy s akonecne trafil, dufam ze do dalsieho zapasu bude sebavedomie kusok hore, ono checlo by to este jeden dva goly aby sa dostal do vacsej pohody. Detto Jagr ten uplne v pohode stiha, len nie a nie sa trafit, raz to prist musi. Tesi ma dnesna uspesnot na presilovkach, ale tak ako som v chate zdoraznila, casto krat sme si velmi isti nahravkami naslepo, alebo takae lahkovazne prenechanie puku, ktore potom musime bud hasit faulom alebo s pomocou bozou z toho nic v prospech supera nevznikne.
Jedna prehra snad nic nebude znamenat, dobre sa vyspime, a doma to snad dame, snad nam nebudu prorokom nasi farmarski Providence
Dalsi zapas v peknom a celkom prijatelnom case 5:30 cize ak dobre ratam je to pol dvanastej v noci nasho casu