Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

#2 ANAHEIM Ducks vs. DETROIT Red Wings #7

Súboje o Stanleyho pohár.

Postupujuci :?:

ANA
64%
28
DET
36%
16

Skorpion píše:za to cakam minimalne 2 zapasy suspendaciu!
Abdelkader dostal 2 zápasy a tím mu skončila sezóna. S tím jak a hrajem a za stavu 2:1 pro DUX je to jasné :jn:

Stále jeden z mojich naj obľúbencov. Som rád, že hrá v takej pohode a že sa v Cali zabýval. Je naň radosť pozerať. Tie pohyby a prihrávky :slintac:

Kiež by mu to vyšlo, veľmi by som mu :cup: doprial.

Každopádne vo finále s Habs ich rozhodne nevidím. :giggle:
Kdyz jsem se na ten zakrok na Lydmana podival vicekrat tak je tam to naskoceni jasne, tudiz vylouceni spravne a vitezny gol regulerni :petrik: Ale v zapase mi to tak hrozne neprislo jak uz jsem psal, holt neni nad zaznamy. Dnes bych se rad mylil a misto stavu 2-2 by to mohlo byt 1-3, pojdme Ducks :wave:
:poklona: :oslava: :clap: :hop: :jupi:

Čo viac dodať ? Len že :klobuk:

Nenormálny, neskutočný zápas, ale nakoniec to vyšlo, dobýjanie brány hostí prinieslo ovocie, Brunny :wave:

Ako som povedal v chate, pre takéto zápasy sa oplatí žiť, neskutočný pocit rozhodnúť doma v predĺžení, konečne som sa dočkal :clap:

Séria teda stále otvorená.
Hymlhergotlaudondonevetrkrucajselemnt! Jesteze jsem se nedival, to bych pak do prace ani dojet nemusel :D
Tak co kluci dytrojtsky, mam si vubec poustet zaznam nebo se radeji v ramci udrzovani meho zdravi mam spokojit s highlits? Nejak nechapu nektere cisla, RW skoro 50 strel a jen 1PP :shock: To jste museli mit chvilemi tlak jak cep a nerikejte mi ze jsme hrali az tak purpurove ciste, ikdyz mozne je fsecko...

Trochu jsem nakouknul do nocniho chatu a radsi se asi divat nebudu, pry jsme tam meli par vylozenych tutovek, ja uz se zas nervovat nehodlam a pak tu zas budu poustet do eteru veci kterych budu litovat :D
Ale aspon tohle me pobavilo :lol: : Pasha « 07 kvě 2013, 03:40 » Pasha :poklona:
Selly8 píše:Hymlhergotlaudondonevetrkrucajselemnt! Jesteze jsem se nedival, to bych pak do prace ani dojet nemusel :D
Tak co kluci dytrojtsky, mam si vubec poustet zaznam nebo se radeji v ramci udrzovani meho zdravi mam spokojit s highlits? Nejak nechapu nektere cisla, RW skoro 50 strel a jen 1PP :shock: To jste museli mit chvilemi tlak jak cep a nerikejte mi ze jsme hrali az tak purpurove ciste, ikdyz mozne je fsecko...

Trochu jsem nakouknul do nocniho chatu a radsi se asi divat nebudu, pry jsme tam meli par vylozenych tutovek, ja uz se zas nervovat nehodlam a pak tu zas budu poustet do eteru veci kterych budu litovat :D
Ale aspon tohle me pobavilo :lol: : Pasha « 07 kvě 2013, 03:40 » Pasha :poklona:
Góloviek ste mali viac ako 10, striel ste mali raz toľko menej ako Detroit, ale väčšina z nich boli scoring chances.

Všetko je otvorené, kto si odnesie zo zápasu č.5 matchball ?

btw, ten koment Pasha :poklona: bol po Dackovom vyrovnávajúcom góle :D

A inak, Perry je totálne zúfalý, mal vyloženú šancu, sám face-to-face proti Howiemu, ale nechce mu to akosi padnúť, nech mu to vydrží :giggle:
Herně jsme byli o něco lepší. Šlo vidět,že kluci makali a šli za vítězstvím. Takhle by měli hrát,ale každý zápas. Gólovek měl Anaheim taky dost.Přálo nám šťestí,nemohocnoust některých hráčů Anaheimu a taky skvělý Jimmy.Pokud by Perry trefil prázdnou bránu nebo Getzlaf z nájezdu dál gól,tak už si můžeme balit kufry na dovolenou.Potvrzuje se,že série je vyrovnaná a zápasy jsou pěkné nervy.
Me to bylo jasne ze je to na Dacjuka, ale dobre to vypadalo a pobavilo :cool: tak jsem to vypich. V hajlajtech ani tyhle nase tutovky nebyly, asi kvuli me, aby me netrefilo a na zaznam teda radsi koukat nebudu, mozna az po sezone jak budu na golfu sbirat okurky. Zitra to vidim na dovolenou tudiz se nad ranem potkame at je v chatu veseleji :guns:
Každopádne, aby som nezabudol :slintac:

You got Kronwalled :wave:
Někomu nestačí 5 minutová přesilovka,někomu stačí pár sekund,aby využili početní výhodu.
1.tretina jasne v nasi rezii, druha zase patrila kridlum a ve treti uz nechtel ani jeden tym udelat chybu, ale poslednich 30 sekund stalo za to, tep tak 180/min :lol2:

A ted znovu OT, prosim at se stestena prikloni konecne na nasi stranu :pray: :modlenie: :pray:

Konecne :clap: :wave: :yahoo: :jupi: Nick Bonino rozhodl po skvele praci bena Lovejoye :cool:

Ted by to chtelo vyloupit Detroit a hura do dalsiho kola...
Nemůžeme asi věčně vyhrávat prodloužení. :-(
Rosťa píše:Nemůžeme asi věčně vyhrávat prodloužení. :-(
S tím, že tam budem stát a čekat kdo a jak nám ho tam šoupne to opravdu ne :!:
První třetina v jasně v režii Dux. Vyhrávali osobní souboje a nic na tom ani nezměnil vedoucí gól Franzena. Ve druhé třetině jsme převzali iniciativu a vyrovnali hru. Po gólu Samuelssona jsme hráli 5 min PP, kterou jsme doslova projebali kromě jedné nastřelené tyčky jsme si nevytvořili pořádnou šanci. (Tady se lámal zápas.) Následně Dux ukázali jak se hraje PP a vyrovnali. Místo 3:1 stav 2:2. Ve třetí třetině už oba teamy nechtěly udělat chybu a v OT Kačeny rozhodly. :thumbsdown:
Jsme na pokraji vyřazení a doma musíme vyhrát a vrátit se do Honda Center. :cinka:
Lashoff se při rozhodujícím gólu nechal pěkně oklamat a následoval pas před bránu. Máš pravdu,někdy mi to připadá,že v obraně stojíme jak soulné sloupy. Ta 5-ti minutová přesilovka byla katastrofální. Ale naděje umírá poslední. Teď budeme mít zápas doma. Bohužel s nožem na krku.
tak aby ste to aj do 3tice dali v pp :scare: toto by fanusikovia hydiny nerozdychali
podla vsetkeho to vyzera na game c. 7 :frajer2:
Reverend Lovejoy :wave: Jsem rad ze se ten lempl chytnul a dokonce hraje seriozne dobre :shock: Kdyby takovou exkluzivni akci udelal u nas, byl by to absolutni kolektivni šok. Uz ted mu muzete polibit vsechno co je na nem...
Asi na dalsi zapas zase vytahnu maskota :D

Přílohy

Ach jaj, ráno sa človek ponáhľa z domu hneď po skončení riadnej hracej doby aj s notebookom do školy, aby stihol OT, a oni takto :-(

Prvá tretina jasne v réžií domácich, mali chuť, snahu, jasne nás prehrávali, vďaka Jimbo-Dumbo zachránil stav 1:1 po prvej tretine. V druhej tretine boli zase lepší Red Wings, 5 minút pred koncom Winnik nechutne narazil Clearyho(za stavu 1:2) a Detroit mohol navýšiť náskok v 5-minútovej presilovke. Wings mali momentum, boli na koni, ale totálne to dobabrali, škoda slov, Smith fauloval, Ducks šli do skrátenej presilovky a Getzlaf vyrovnal. V tretej boli bližšie ku gólu domáci, hlavne v závere mi zatrnulo pri šanci Perryho alebo Ryana (neviem presne). No a OT sa už dlho nehralo. Andersson neustrážil pred bránou Bonina, ktorý rozhodol. Zápas, ktorý mal Detroit vyhrať, dúfam, že nás to nebude mrzieť. V piatok bude perfektná atmosféra (pevne verím, že nie posledný domáci zápas v sezóne), sell-out crowd musí pohnať Wings za víťazstvom. Stále veríme, nič nie je stratené. Samuelsson a Bertuzzi sa mi celkom pozdávajú. Zajtra však už môže nastúpiť Abdelkader, fakt neviem, koho Babcock posadí :neviem:

GO WINGS :wave:
Z Etema ještě vyroste velkej hráč. :!: Už se jen zklidnit, zlepšit koncovku a může během chvíle prorazit do top6. Rychlost a drajv mu může už teď kdekdo závidět, fakt supr prospect. :v:
Yeaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaah :clap:

Henrik the Captain !! Game Winner !!!!!!! Ale boli to riadne nervy :panika:

Nech už to v nedeľu dopadne akokoľvek, na tento tím som nesmierne hrdý :jupi: :klobuk:

LGRW !!! :wave: :wave:
To jsou nervy to je hrůza :slap: Sedmý zápas může dopadnou jakkoliv :wink2: Výherci zápasů se pravidelně střídají :thumbsdown: kdo postoupí :?: :?: :scare:
Prosim at jsou to nakonec Ducks :pray: Zas takovy smudla v OT.. Snad si doma Ducks zahrajou alespon jednu presilovku, coz by mohlo trosku pomoct, protoze dnes by Detroit nevyloucili ani kdyby se prodluzovalo jeste ted...
fantomas píše:Z Etema ještě vyroste velkej hráč. :!: Už se jen zklidnit, zlepšit koncovku a může během chvíle prorazit do top6. Rychlost a drajv mu může už teď kdekdo závidět, fakt supr prospect. :v:
:wave: presne toto som tu prišiel poslať. Môj obľúbenec, takže ma veľmi teší, ako (najmä) dnes zahral. Neustále sa zlepšuje a potenciál tam stále je u neho obrovský.

Škoda prehry no. Zas na druhú stranu som tak trochu rád, že sa chytil Zetterberg, lebo toľko smoly v zakončení čo mal od začiatku série už bolo na neuverenie. V Game 7 im to ale hádam nepomôže. :bee:
Atlantik píše:Prosim at jsou to nakonec Ducks :pray: Zas takovy smudla v OT.. Snad si doma Ducks zahrajou alespon jednu presilovku, coz by mohlo trosku pomoct, protoze dnes by Detroit nevyloucili ani kdyby se prodluzovalo jeste ted...
Plačky, plačky, snad je teď RW už dorazí, jen si vzpomenou alespoň na část 2. tř. game 5, ale s proměněním nějaké té tutovky!
Philly píše:
Atlantik píše:Prosim at jsou to nakonec Ducks :pray: Zas takovy smudla v OT.. Snad si doma Ducks zahrajou alespon jednu presilovku, coz by mohlo trosku pomoct, protoze dnes by Detroit nevyloucili ani kdyby se prodluzovalo jeste ted...
Plačky, plačky, snad je teď RW už dorazí, jen si vzpomenou alespoň na část 2. tř. game 5, ale s proměněním nějaké té tutovky!
:pray:
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2021 TAMPA BAY LIGHTNING