Vsetko sa nam ku*vy..zlomove bude ubranit tu presilovku 5-3, potom mame este sancu, ale musime sa zdvihnut. Vyzera to, ze vsetko ide proti nam, co som videl, Erat dohral, psychicky sme dole, Rangers naopak hore. Bude to tazke, ale ak chceme SC, musime cez to prejst. Hlavy hore a ideme
edit
do 30 min. to bolo one team show, prehravali sme 2-0 a boli sme zreli na uterak. Poslednych 10 min to vyzera ovela lepsie. Paradoxne po zraneni Erata tie lajny vyzeraju ovela lepsie, Fehr si zasluzi 2nd line wing, aspon kym sa nevrati Laich
edit
ale uz ma ti kkti fakt seru..Rang dovoluju hru na hranici a nas za kazdu ko*otinu posielaju na trestnu.
gol..gratulujem hosi
tak 4-3 Rangers..zasluzili si vyhrat, po vacsinu casu boli lepsi team, co ma serie je vykon rozhodcov uz 2 zapas grc. Zapiskali nam prifilmovany pad Ovci, to nemali, ale inak je to one side show. Kazdopadne nie rozhodcovia nam prehrali ten zapas..ta vysoka hokejka bola z ich strany ko*otina, ale do*ebal to tam Holtby. Pri takomto vykone to vidim na 6 zapasov a prehra 2-4. Treba sa proste viac obetovat, aby to slo. V prvom rade Ovechkin, po ZC prisiel utlm a frustracia, McDonaugh ho tam spolahlivo gumuje uz 4 zapas striedanie co striedanie (do istej miery aj PO pravidlami) a Ovie je tak stvrtinovy. Treba sa zobudit, ked chceme vieme byt lepsi ako NYR. Ak teraz doma nevyhrame, tak nevidim nasu buducnost svetlo. ku*va hosi podme
a aby som nezabudol..Neuvirth na scenu prosim