Ani ne tak tuto jak ty říkáš komedii, ale Canucks musí dle mého názoru zcela překopat kádr, ukázalo se, že zkrátka Sedinovci na to nemají, v PO jsou poloviční. Vždyť i to předloňské fin SC bylo s obrovským štěstím, vzpomeňme si na 1. kolo. Tady to chce radikální řez, už není na co čekat, těch možností už byla spousta a ukázalo se, že to takto nepůjde!Redy píše:Treba tu komedii dnes ukoncit! :frajer2:
Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?
#3 VANCOUVER Canucks vs. SAN JOSE Sharks #6
Súboje o Stanleyho pohár.
Philly píše:Ani ne tak tuto jak ty říkáš komedii, ale Canucks musí dle mého názoru zcela překopat kádr, ukázalo se, že zkrátka Sedinovci na to nemají, v PO jsou poloviční. Vždyť i to předloňské fin SC bylo s obrovským štěstím, vzpomeňme si na 1. kolo. Tady to chce radikální řez, už není na co čekat, těch možností už byla spousta a ukázalo se, že to takto nepůjde!Redy píše:Treba tu komedii dnes ukoncit! :frajer2:
Sedinovci nejsou problém, jen vedle nich nesmí hrát Burrows...klidně bych k nim posunul Hansena, ten to PO z křídel zatim zvládá nejlíp, předevšim ale za Burrowse získat nákej vysokej pick nebo solidního prospecta, kterej dvojčata probudí. A vzadu je jasnej problém v přeplacenym Hamhuisovi, potažmo v podobně přeplacenym, ale platnějšim Garrisonovi. Prostě: za Luolůa kvalitního, mladšího beka; plus se zaměřit na squad depth, hlavně na křídlech (první tři centři supr, hlavně ať se nemusej dělat náký šaškárny s Royem a Keslerkem v jednom útoku)..
To je fakt brutální. My můžem klidně hrát na půl plynu - spíš ani ne hrát, jako ten zápas sledovat z jedný obrovitánský hrušky - a stejně s náma Nucks po třetině budou ochotně prohrávat. Ti kluci nám dou prostě na ruku. Z naší strany každopádně nesoustředěný, rozlítaný...takhle ten první sweep nedáme. Co se mi ale opět líbí, je naše fyzická hra. Popravdě jsem se před touhle sérií bál, že nás Vancouver zmydlí, ale nakonec to jsou naši (Sheppard, Wingels, Torres), kdo to v tomhle směru válcuje. A řek bych, že právě tenhle aspekt (alias srdíčko) je jednim z těch nejhlavnějších, co tuhle sérii rozhodujou.
GO GO SHARKS!
GO GO SHARKS!
Thornton
... bylo to těžký, skákavý... ale zívat na tak skilled playera prázdná brána za stavu 2:1 a neproměnit.. to může mrzet... o chvíli předtim perfektní obraný zákrok jednoho z beků (nevim kdo to byl), když zachránil jistý gól...
... teď je to na Kosatkách.. neni na co čekat.. nic jinýho než drtivej tlak neočekávam.. a jestli si ho nedokážou vytvořit... golfovej kurt je nejspíš to pravý pro ně...
Pekný spam
, toto ste mohli riešiť v chate... S tým že potrebujeme prestavbu súhlasím a hlavne na tých krídlach, ale Hamhuis určite nie je preplatený, je to náš najspolahlivejší obranca, ovela viac ma trápi Edler ktorý podáva posledné 2 sezony totálne nevyrovnané výkony, viem že má problémy s chrbtom, ale dostal novú dlhodobú zmluvu a ked nás čaká toto dalších 5 rokov tak sa máme načo tešiť. Jediní spolahliví sú Garrison a Hamhuis. V lete treba konečne ukončiť tú brankársku dilemu, zbaviť sa Bootha a Ballarda a tým by sa nám uvolnilo cca 13 mega, to by mohlo stačiť na 2 top 6 krídla a jedného top 4 obrancu
. Ale uvidíme bude to na GM a ani nemôžem napísať či na Gillisovi, lebo ten to má tež nahnuté, Vigneault je done myslím že na 100% ...
No... mnozí se mnou asi nebudou souhlasit... ale pro mě perfektně odpískanej zápas
.. citlivě pískaný.. na obě strany rovina
... 3:3 je nakonec asi i zasloužený... v prodloužení už Van moc nevěřim... jestli někdo rozhodne.. vybral bych znova Torrese
to Ohlund a spam: nu až se bude v létě rozhodovat o nové podobě fóra.. z tohodle můžou bejt pro Cepiho s Arekem cenný informace.. co přesně v topikách chtějí tolerovat a co ne
to Ohlund a spam: nu až se bude v létě rozhodovat o nové podobě fóra.. z tohodle můžou bejt pro Cepiho s Arekem cenný informace.. co přesně v topikách chtějí tolerovat a co ne
Já v chatu byl, ale tam bych si povídal sám se sebou.Ohlund píše:Pekný spam, toto ste mohli riešiť v chate... S tým že potrebujeme prestavbu súhlasím a hlavne na tých krídlach, ale Hamhuis určite nie je preplatený, je to náš najspolahlivejší obranca
Za svý první čtyři obránce budete příští sezonu dávat 18,7m (nepočítaje Ballarda teda), i to je víc, než vydá Chicago nebo Anaheim (St. Louis nemá podepsanýho Shattyho ani Alexe, tam těžko říct). A já bych teda uplně neřek, že si něco takovýho úplně můžete dovolit. Ale nevim, určitě do toho vidíš líp.
Ok, fajn, uf. Škoda že se to muselo rozhodnout skrz neexistující faul, ale co už, takle je to asi spravedlivý. Poslední třetina spolu s prodlouženim konečně v pořádnym tempu, do tý doby sme si s Nucks zapěli umíráček. Torres, Pavelski, Vlasic - tři hvězdy ze SJS pro mě. Wingels mlel z posledního od první minuty, mi přišlo, neni divu, že se pak tak skácel na manťák; Loganovi dneska taky trvalo nezdravě dlouho, než se chytil. Hannan příjemně překvapil, už podruhý za sebou.
Tohle je pro Canucks hodně kruté, že to bude 0:4 by si nepomyslil určitě nikdo před sérií. Jinak k tomu řezu sestavou - lidé, kteří si myslí, že Sedinovci mají na to vyhrát pro Canucks SC smýšlejí stejně, jako lidé, kteří tuto organizaci vedou, a proto je tento tým tam kde je, resp. hraje v PO jak hraje. Sedinovci jsou hráči pro ZČ, je to to samé jako Gáborík, v PO jedna velká 0. To předchozí fin SC byla jedna velká náhoda, Sedinovci ten tým svým způsobem v PO naopak brzdí. Můj názor!
Myslím, že jsem to trefil doslova a trefně, teda až na přesný tip zápasů.Rono píše:Sharks věřím letos víc než jindy.Big Joe už cítí, že toto je jedna z posledních šancí na
. Burns se prokázal jako skvělá "posila" útoku.. Bottom six špatnou nemají, Nucks naopak nejednou letos měli horší období, nejasná jednička, Sediny toto sami neutáhnou..
Vancouver 2:4 San Jose
---
Myslím si, že trejd Luonga (nebo snad Coryho) je už nevyhnutelný. Stejně tak přijde nemalé změny i v poli.
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé