Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

#1 PITTSBURGH Penguins vs. BOSTON Bruins #4

Súboje o Stanleyho pohár.

Postupujuci :?:

PIT
38%
13
BOS
62%
21

Joe S. » 05 Jún 2013, 21:06 píše:
Kower » Str Jún 05, 2013 6:43 pm píše:
cepi » Str Jún 05, 2013 11:32 am píše: podla predpokladov: Penguins confirm Tomas Vokoun will start Game 3
Otazka dna je kto tento zapas v brane Pens ukonci :lol:
by som sa veľmi preveľmi smial, keby sa tentokrát na cedníka zahral Rask, pozerám, že niektorí fans bostonu by si zaslúžili niektorú z martinových obľúbených praktík :sarcasm:
ked som zbadal Joe prispevok, bol si som si 100% isty, ze sa bude tykat presne tejto poznamky a bol som si 110% isty, ze olajkuje este aj jeho prispevok :)
je PO, finale konferencie, toto patri k tomu, co ste z VelMezu :D :wink:
len tak mimochodom, ak by tam bol trebars taky Bryzgalov, bol by Joe prvy, ktory by sa toho chytil :wink:

Obrázek

here we go :groupwave:
cepi » 05 Jún 2013, 13:31 píše:ak by sme hned v uvode rozklepali aj Vokyho, snad bude cim skôr vymalovane
:petrik:

treba cim skôr prihodit druhy a Pens deka by mala byt v tomto zapase definitivne zakryta
a sudi nam zacinaju uradovat

po 2.zapase nepadla o :ref: ani len zmienka, je najvyssi cas to zmenit :D

Krejciho vylucenie :lol:
Neskutocne, dve by som povedala doooost pripisknute presilovky pre Pens, hlavna vec ze v prvej tretine podrazenei Raska nic a teraz v duhrej tiez bolo branenie v hre :x

uvidime ako sa to bude dalej vyvijat....
:nervy: Nova dava priblbu reklamu a pridu davno o vhadzovani ad ostaneme gol....

inac Ference bol na lade :D nemozem z neho proste :frajer2:

Za co sme hrali dalsie oslabenie preboha????? za co?? A chudak Campbelll ten tam dostal raidnu ranu a isiel rovno do satne... dufam ze nas to na toto a dame im tam jeden do siete.
II.tretina :scare:

pri tom pocte vylucenych je logicke, ze su pens spät v hre, esteze oslabovky zvladame na vybornu, Rask fantazia

v rovnovaznom stave 5 na 5 je to ok

chce to vitaznu trefu, najlepsie presilovkovu :sarcasm:

ten zaver bude pekne dramaticky :scare:
:scare: co tomu chybalo? ah.....no stale je 1-1, co pri tych presilovkach mi nebolo vsetko jedno, ale Rask s obranou to tam ukocirovali.

Teraz hlavne za tych par minut oddychnut, myslienkovo sa naladit an tretiu tretinu a vymysliet fajn plan na zvysok presilovky, aspon bude cisty lad.

Snad Camp nebude nejak vazne zraneny, hoci sa obavam ci nemal zlomenu nohu....ale patri mu :poklona: ako tam bojoval so vsetkych sil ....
tak Voky! Voky! Voky! sa zda sa chytil, na druhej strane Rask znamenity

so Soupym to nevidim ruzovo, si to tam doslova pretrpel, ale zmakli sme to :poklona2:

co ma dost zaraza, je (ne)pomer FO - 12 : 28 :nono: a z toho sme aj inkasovali......

teraz to bude o tom 1 gole :cinka:
konecne tretia tretina, kde sa bude hrat hokej... Camp, klobuk dole
:-O aj Marchand vonku, mna urve :popi: sak Kunitz ho tam dobre, ze ne kopol (teda ho podrazil , mozno to aj knee-ingom smrdelo) + sekol ..... maaario

inac elektrizujuci hokej, radost pozerat :waa:
nase presilovky su na urovni komentatorov na novassporte.... taze pekne na ho*no
chvalabohu ze ideme do pp, uz mohlo byt po zapase, tie nase presilovky :doh: + tusim 3 tycky pens, tak nech vyhra stastnejsi :jn:
v predlzeni sa to cele otocilo. Pitts su velmi radi za prestavku... Crosby a spol. su fans sermu? na olympiade by boli bez konkurencie
Ideme do OT2 ,...este mame k dispozicii zvysko presilovky, mohli by sme vyuzit.... ale v OT1 sme boli jasne aktivnejsi...
boze to och vyplakavanie, v pp nadjasnejsie high-sticking a oni sa nenormalne cuduju, ze to sudi piskol :slap:

skoda toho 1OT, konecne sme zacali hrat tak, ako sme mali fungovat cely zapas
:yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo:
:wave: Uff to bol zapas, plny hokeja, napatia, tyciek, presiloviek a vsetkeho mozneho. To druhe predlzenie bolo uz viac menej o kondicii, sile a o tom, kto spravi takticku a striedajucu chybu. Jagr tam spravil klucovu ulohu a to, ze vybojoval puk, posunul Marchandovi a ten polostrielanou prihravkou nasiel hokejku Bergyho a ten to tam krasne nasmeroval :wub:
Zbytocne sa tu budeme bavit o rozhodcoch, ked nakoniec aj tak ten zapas neovplvnilo, hoci to bolo vselijake :jn:
Osobne si myslim, ze dnes bol klucovy zapas a pozajtra maju Pens jedinecnu moznost si predlzit sezonu...kazdopadne dnes ich Vokoun podrzal, pochytal aj nieco naviac plus ho sprevadzali tycky. Takisto na druhej strnae Rask lapal jak dzivy, i jemu tycky ponukli pomoc a tak bol tetnto zapas do poslednych chvil uplne otvoreny. Prve predlzenie sme mali vo svojej moci, drvivy tlak ucinok nepriniesol...ale vyhrali sme.
Vobec som nedufala, ze by po troch zapasoch sme viedli 3:0 nad teamom, ktory naozaj bol v zakladnej casti jeden z tych naj.

A konecne idem spat :lol2:
Bergyyyy :hop: :hop: :hop:
cepi » Štv Jún 06, 2013 2:01 am píše:ked som zbadal Joe prispevok, bol si som si 100% isty, ze sa bude tykat presne tejto poznamky a bol som si 110% isty, ze olajkuje este aj jeho prispevok :)
je PO, finale konferencie, toto patri k tomu, co ste z VelMezu :D :wink:
len tak mimochodom, ak by tam bol trebars taky Bryzgalov, bol by Joe prvy, ktory by sa toho chytil :wink:
:slap: nemýl si ma s odborníkom na brankárov :nono:
6:46 bolo by dobre a celkom aj zdrave si na chvilu schrupnut :D detailnejsie info zajtra, vlastne este dnes :giggle:

v kratkosti, frustracia Pens musi byt dokonana, dnes to mohli tucnaci trhnut na svoju stranu, smola smolovita, my sme to chvalabohu dotlacili do OT, sance sa striedali na oboch stran, ale nakoniec nam to tam padlo a mame 3 matchbally :scare: pred spustenim serie nieco neuveritelne, no pokial nie je 4 nic sa nedeje :frajer2:

Rask :poklona2: Rask :poklona2: Rask :poklona2: Timmy, "naucil" si ho to brilantne :)

Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Cathy » 06 Jún 2013, 05:27 píše:A konecne idem spat :lol2:
asi tak nejako :D
Kdyby sudi vedel, ze z toho haku bude gol, tak by to urcite pisknul :yes:
A teraz vyhráme ďalšie štyri zápasy :wave:
AndyF » 06 Jún 2013, 07:20 píše:Kdyby sudi vedel, ze z toho haku bude gol, tak by to urcite pisknul :yes:
tych (ne)pisknuti bolo v zapase dost, takze taky nepatrny hacik :bee: Jardo je panko :klobuk: ani plackujuci Sid sa o nejakom haku ani len nezmienil :respekt:

„Dnes som bol ale s nasou hrou spokojny. Citil som, ze je to je len otazka casu, kedy sa to prelomi. Nanestastie im v zavere vysla jedna akcia,“

az na to, ze tych OT akcii sme mali viac ako dost a padlo to tam

Tuukka Rask :poklona2:

Obrázek

Hraci Bostonu môzu za vedenie 3:0 v serii dakovat predovsetkym finskemu golmanovi Tukkovi Raskovi. V 3 finale konferencie chytil 54 striel a stal sa 2 hviezdou zapasu. „Je neskutocny, robi vsetko mozne, aj nemozne,“ vystruhal poklonu brankarovi autor vizazneho golu Begeron.

„Zasluzi si uznanie. Predovsetkým za prve tri tretiny zapasu, kde sme nehrali tak, ako sa to od nas ocakava. Podrzal nas a dal nam sancu rozhodnut stretnutie v predlzeni,“ chvalil trener Claude Julien.

[li]v historii NHL ide o 173 vedenie v serii 3–0 na zapasy, iba 3x sa takyto vyvoj v PO podarilo obratit :nervozny:[/li]

Soupy - zlomena noha :| to ako zostaval na lade pocas presilovky Pens :scare: musime to ukoncit cim skôr :!:
Timmy ho nič nenaučil :roll: Rask chytá ako Rask, tak ako vždy chytal...

Boston bol takýto :arrow: _ kúsoček od vypadnutia proti Torontu, podobne aj v Game 7 proti MTL v prvom kole 2011. My vlani proti Floride, Chicago malo na mále proti Nashvillu. Ak by vtedy Boston vypadol, možno tam už dnes nehrajú tí istí hráči, možno ich už netrénuje ten istý tréner. Štatistiky a predpovede sú jedna vec, život druhá.

Because it`s the :cup: :yes:
Kika » Štv Jún 06, 2013 7:37 am píše:A teraz vyhráme ďalšie štyri zápasy :wave:
A tento poznáte...? :hahano:
AndyF » Štv Jún 06, 2013 7:20 am píše:Kdyby sudi vedel, ze z toho haku bude gol, tak by to urcite pisknul :yes:
Keby to pískol, všetci by zas hovorili o tom, ako nadvihnutie predlaktia Malkina v priestore lavičiek zachránilo sériu Penguins... nechme to plavat. :ninja:
283 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2002 GOTEBORG