Zeus

Tretí finálový zápas vám príliš nevyšiel. Prečo?

Samozrejme, že sme chceli vyhrať. Nepodarilo sa, nie je to ideálne, ale séria bude ešte dlhá. Boston má veľmi dobré mužstvo. Hrajú výborne v obrane, nepúšťajú nás často do šancí, no musíme sa cez to prehrýzť.

Marián Hossa nenastúpil pre zranenie, ako veľmi mužstvu chýbal?

Je to jeden z našich najlepších hráčov, chýbal v presilovkách, oslabeniach, všade.

Čo musíte vo štvrtom zápase zmeniť, aby ste Boston zdolali?

Určite viac korčuľovať a vyhrávať osobné súboje. Keď som vyhrával osobné súboje, odchádzal som z nich s pukom. Inak sme puk len naháňali.

V Bostone nebola až taká burlivá atmosféra ako v Chicagu. Cítite doma podporu hľadiska?

V Chicagu máme väčšiu halu, ale aj atmosféra v Bostone bola dobrá. Pravdupovediac, keď je človek na ľade, až tak to veľmi nevníma.
(pravdask)
ako posledna otazka

ja som mal praveze opacny pocit, prave aj kvôli tej väcsej hale v CHI
mf, dnes to bude zapas, ktory môze vela znamenat a Chicago si pripadnu stratu nemôze prilis dovolit.....sme pred nimi o krok vpred, aj co sa tyka doterajsich vykonov, Hossa je v pripade Chicaga ich rozhodujucim faktorom a niet pochyb o tom, ze dnes nastupi Report: 'Hawks' Hossa likely to play in Game 4
uz aj z tohto pohladu to bude iny zapas, my musime hrat hru, ktoru sme predvadzali doteraz, je radost vstavat na taketo zapasy a preto sa uz neviem dockat toho dnesneho