Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

#4 BOSTON Bruins vs. TORONTO Maple Leafs #5

Súboje o Stanleyho pohár.

Postupujuci :?:

BOS
82%
36
TOR
18%
8

Reimer strong :power: :wub:

Ešte jeden šok nasledujúcu noc :pray:
Mackovia po prehre nedostali ani lietadlo, museli prespať v Toronte. :giggle: NHL :tada:
Isla som spat v noci s tuzbou, ze dnes nebudemmsuiet pozerat, a aaach..... cakam na nejaku recenziu niekoho :dup:
A neze CEPI zase budes ukludnovat situaciu nie, si privelmi benevolentny na anscih...a vdiis ako to dopadlo, si to tam zakrikol vtedy, ta uz bud prosim ta opatreny :!:

Nezostava nam nic ine len makat hrame doma, snad nebudeme suckovat ako 5 zapas, len nasim najvacsim problemom je koncovka, sance by boli, ale bud trafime Reimera, zrdku alebo netrafime branu. Snad ten zapinacik v kabine na vykony pojde na maxiturbo.

tolko z mojej strany, v noci kukam :hfman:
Mno....uplne to nedopadlo... Ale bolo uz aj horsie! Cez podobne situacie sme sa uz parkrat preniesli, takze verim, ze to dame! :frajer2:
Joe S. píše:Ešte jeden šok nasledujúcu noc :pray:
:nono:
cepi píše:TOR beriem uz len kvôli atraktivite zapasov, tieto suboje budu mat väcsi smrnc
tato paradna seria si 7 match zasluzi :thumbsup:
takze tesime sa na definitivne rozuzlenie a nech sa stane co sa stat ma Obrázek
Jarda sice tedy pry stabilne stiha, skoda jen ze at prijde kam prijde, tak se prohrava... :doh:

Muz byl po radu mesicu v bezvedomi, z nehoz se jen chvilkami probiral. Presto jeho verna manzelka cele dny prosedela u jeho luzka. Pri jednom probuzeni ji opet spatril a rekl ji: "Ve vsech tezkych chvilich jsi byla se mnou. Kdyz me vyhodili z prace, byla jsi mi oporou. Kdyz jsem zacal podnikat a zkrachoval jsem, byla jsi u toho. Kdyz me postrelili, stala jsi me po boku. Kdyz jsme prisli o dum, podporovala jsi me. Kdyz jsem zacal mit zdravotni problemy, i to jsi byla po mem boku. Vis, co to znamena?" "Copa k, milacku?" "Nosis mi smulu!"
Ak by trebalo vystihnut nasu seriu jednym slovom tak by to bolo: OUTCOACHED

Carlyle ukazuje ze trenerove tahy mozu vo velkej miere zmenit zapas ci seriu zapasov. Julien je znamy svojou trpezlivostou ale aj slepy musi vidiet ze sa Marchand-Bergy-Seguin totalne ofenzivne trapia- tvrdsie povedane STRAPNUJU a ze Peverley-Kelly pri svojom ofenzivnom anti-talente sa k Jagrovi nehodia. Neviem co by sa zle mohlo stat ak by na 1-2 striedania zacinajuce v ofenzive poslal Marcha alebo Seguina s Bergym a Jagrom, pripadne double-shift pre Lucic-Krejci a pridat k nim sem-tam Seguina alebo Jagra.

Sice to nemalo priamy vplyv na vysledok ale nasadenie Hamiltona namiesto Bartkowskeho by som este pochopil keby ho vyuzil na presilovky ale Julien tam radsej da Seidenberga... a ked uz som pri presilovke: nasa PP1: Seguin pri lavom kruhu (hrozi nebezpecnou strelou bez pripravy) -Jagr pri pravom kruhu pri mantineli (nahravac, sanca ze vystreli je minimalna)- Zdeno na modrej (strelec) - Lucic pred brankarom na dorazanie a Bergeron pri pravom kruhu (right slot) v najnebezpecnejsej streleckej pozici... Bergy je vynikajuci hrac ale nikdy nebol, nie je a ani nikdy nebude znamy pre svoju nebezpecnu strelu... Dat na jeho poziciu cisteho strelca, dokonca prave kridlo ako je Horton by asi bolo "prilis" ofenzivne myslenie.

Moju kriticku analyzu ukoncim konstatovanim ze kebyze Julien u nas skonci asi by sa o neho ostatne timy prilis netrhali...ale kedze ma zmluvu na minimalne dalsie 2-3 roky nepredpokladam ze ho vyhodime, no uz asi 3 rok po sebe dufam a prajem si aby sme vyrazilo Geoffa Warda lebo ofenziva a presilovky su jeho uloha ktoru totalne nezvlada.

Na zaver tip: nasi su psychicky labilni, Toronto zase mlade muzstvo bez skusenosti... takze kto streli 1. gol to vyhra... osobne si myslim ze to budeme my, ale postup by si viac zasluzil Carlyle a ex-GM Burke ktory toto muzstvo zlozil.
Getzo5 píše:Mackovia po prehre nedostali ani lietadlo, museli prespať v Toronte. :giggle: NHL :tada:
Pises somarinu... lietadlo malo nejaku technicku poruchu tak namiesto zhanania nahradneho lietadla a letu v neskorej noci sa Bruins rozhodli prespat v Toronto a letiet rano... myslim ze je to rozhodne lepsie ako prilet okolo 2am a mat potom naruseny rezim a hrat zapas o 7pm.
Atlantik píše: Rysuje se tu neco temer nepredstavitelneho, hlavne pokud Reimer ( :wub: ) i se svou sestrou ( :wub: ) bude i nadale na drogach jako v poslednich 2 zapasech :poklona:
Hned mi to bylo divny, ze ji celej zapas nazyvali sestrou.. Musim se tedy opravit, April je samozrejme Reimerova manzelka.. Takze z toho nebude nic..Obrázek Obrázek

GO REIMER GO :pray:
Atlantik píše:
Atlantik píše: Rysuje se tu neco temer nepredstavitelneho, hlavne pokud Reimer ( :wub: ) i se svou sestrou ( :wub: ) bude i nadale na drogach jako v poslednich 2 zapasech :poklona:
Hned mi to bylo divny, ze ji celej zapas nazyvali sestrou.. Musim se tedy opravit, April je samozrejme Reimerova manzelka.. Takze z toho nebude nic..
GO REIMER GO :pray:
Nic si z toho nedelej, dejf to ma s Lindsey taky na levacku. Muzete zalozit Klub osamelych srdci...
njn, chcelo by to nejaku zmenu, cize to skusit preskupit, od 2 utoku sa ocakavaju daleko ine veci, March - Siggy neviditelni, Looch - Kretchy, na vsetko nestacia, Jardo opät vyborny, no pochybujem ze v 7 zapase bude cas na experimenty
je to v podstate o tom 1 gole, na slak trafenie, vo väcsine pripadov to tam padne listom a brankar hosti chyta ako Holtby v nasej minulorocnej serii......ja som optimista, na hru sa pozerat da, do sanci sa hraci dostavaju (to ze ich nepreimenaju je druha vec), hraci makaju, bojuju na doraz, ked to porovnam s tym, ako sme hrali a vyzerali v poslednom mesiaci zakladnej casti....staci 1 vitazstvo a ide sa dalej

btw, Seguin si to vyziera do konca

no akoby fanusikova Leafs zabudli, za aky retroprospekt sme od nich ziskali Raska :sarcasm:
cepi píše:brankar hosti chyta ako Holtby v nasej minulorocnej serii
V tomto nesuhlasim... tak ako minuly rok aj tento rok strielame na brankara zo vzdialenosti a nikto mu necloni a nikto z nasich nie je pred brankou na dorazanie puku. Kolko pukov Reimer vyrazil priamo pred seba resp. kolko krat mu puk vypadol z lapacky?... pri tomto style hry a strelby by sme spravili hviezdu aj z hociakeho brankara univerzitneho timu.

Vcera padli 3 goly- vsetko vysledok postavenia resp. nakorculovania hraca do tesnej blizkosti brankoviska.
to je pravda, ale treba uznat, ze Reimer chyta vyborne a je to on, ktory drzi listy v hre, podobne, ako nas Rask
nasa vcerajsia prva tretina opät zniesla prisnejsie kriteria, bol som si isty, ak skorujeme ako 1 bude to nase, nestalo sa
ak dnes na listy vybehneme tak ako v 2 zapase, ci v 3.tretine 5 zapasu, nemam obavy, samozrejme, je nevyhnutne co najrychlejsie skorovat, nerozhodne vedenie 0:0 bude vyhovovat hostom, to môze do nasej hry vniest nervozitu a bude to uz potom kto z koho
do ot by som zrovna ist nechcel
.

Přílohy

skusenosti su na strane Bruins a tie imo v game 7 rozhodnu (konkretne Bergeron :) ), podobne ako rozhodli v serii ANA-DET. Momentum je vsak na strane TOR :hmm: Z tejto serie som nevidel este ziadny zapas, dnes to bude premiera. Ako viacmenej nestranny verim v predlzenie :cookies:
Ale ako pocitam tak pocitam, v pripade postupu Leafs by mal Pittsburgh vydlazdenu cestu do finale SC :neviem:
Neverim tomu, zeby sme nepostupili. Ani ze nastanu za sebou tri zapasy s privlastkom blbec.

Vcera sme zas ratovali vysledok v poslednych minutach a bombardovali Reimera. Lucic sice po skvelej prihravke Jagra zasunul, ale za 24 sekund pridat dalsi to uz by bolo prilis vela stastia, a to sa nam akosi vyhyba.

Marchand oproti zakl. casti totalne vymazany, na fyzicky dobre stavanych a hrajucich Leafs nema narok, vzdy ho vymazu, ze sa este ani k puku nedostane. Druhy utok ako spomenul kolega vyssie je uplne mimo, ale to neznamena, ze ostatne tri to uhrat nedokazu. Rask vcera vyborne chytal opat, dva sejvy lapackou stali za to. Dnes sa rozhodne, a verim, ze to dobre dopadne.

Novasport ponukne dnes oberanie bananov, takze opat chytame kocky na sportlemon.tv, livetv.ru a tak podobne.. ved to uz poznate. ESPN America zas ziaden hokej nedava. Musime si vystacit s netom.
tak to ti pf nezavidim, lesovat kocky na obrazovke :slap: GCl sa nakoniec vyplatilo, ani stopy po blackoute
mam sice moznost sledovat aj nohu nohatu, ale riesit PO bez Jacka Edwardsa, neexistuje :)
perlicke k nohe, pobavil ma jeden z komentatorov, ked spustil, ze Rask putoval do BOS vymenou za Kessela :cool:

Milan Lucic - David Krejci - Nathan Horton
Brad Marchand - Patrice Bergeron - Tyler Seguin
Rich Peverley - Chris Kelly - Jaromir Jagr
Daniel Paille - Gregory Campbell - Shawn Thornton

Zdeno Chara - Johnny Boychuk
Dennis Seidenberg - Adam McQuaid
Wade Redden - Dougie Hamilton

Tuukka Rask

James van Riemsdyk - Nazem Kadri - Phil Kessel
Jay McClement - Mikhail Grabovski - Nikolai Kulemin
Joffrey Lupul - Joe Colborne - Matt Frattin
Leo Komarov - Clarke MacArthur - Colton Orr

Carl Gunnarsson - Dion Phaneuf
Jake Gardiner - Cody Franson
John-Michael Liles - Ryan O’Byrne

James Reimer

Obrázek
Na druhej strane je prijemne to sledovat rovno z postele, kedze mam externy 24 palcovy monitor, vypnem a rovno spim :roll:

Kamarat mi spominal, ze cez sopcast davaju niekedy aj v HD kvalite, no co som sopcasty ponachadzal, tak nikdy ziaden nevysielal.. a co je to ten CGL?
powerforward píše:a co je to ten CGL?
GameCenter Live. Aplikacia pre sledovanie zapasov priamo z NHL.com. http://www.nhl.com/ice/gamecenterlive.htm?id=2012030147" onclick="window.open(this.href);return false;
:arrow: http://www.hokejforum.com/gamecenter-live-t7700.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Ano obcas idu super kvalitne sopcastove vysielania, ale ja vacsinou najdem link iba na onhockey ru a to mi nestaci, kedze je bud nefukncny alebo ide slaucko. :cry: a tak som sa tesila k tv, nuz nic, ale aj tak ja tu novu sport nechapem, ale uplne ze vobec, 7 match, atraktivny zapas a oni...daju basket vrrrrrrrrrrrr

Ocakavam vysokotakticky zapas, kto to trhne prvy bude mat psychicku vyhodu, nam ta nervozita moze zvazovat ruky .. Julien je dost flegmaticky co as tyka zasahov do zostavy....

ja verim nasim, ale posledne zapasy mi velku nadej nedavaju :eek2: najma to nase strelecke trapenie,

bude to hop alebo trop, kazdopadne si ten zapas vychutnam :kajo: lebo je to mozno posledny v sezone
Kvalita je na strane Bruins, popravde tu serii meli mit uz davno za sebou. Ale staly se uz i divnejsi veci a mame to tady.. Momentum maj Leafs, kteri jsou i mladsi a myslim ze teoreticky se uz mozna dostavuje ta unava, kterou Bruins muzou pocitovat diky nahustenemu programu z konce ZČ. To by tenhle back-to-back mohl jen umocnit. Co jste si navarili... Ale celkove je ten program brutalne hustej, ani na dalsi kolo zadna pauza nebude, cili nam to potencialne v dlouhodobem horizontu jen a jen vyhovuje.
Julien opat tvrdohlavo nespravil ziadnu zmenu v zlozeni utokov... teda aspon pocas rozkorculovania... a neverim ze je az tak prefikany aby to zmenil "tajne" ako prekvapenie pre Leafs.... Zopakujem sa: rozdelenie Zdena a Dennisa nas moze stat postup dalej...
Wow tak 1 zmena je a prave negativna... Redden out, Bartkowski & Hamilton in... myslim ze balance/ vyhoda skusenosti sa teraz dost zmenil
v obrane to bude zaujmave, no dovolim si tvrdit, ze stopku nam vystavia jedine nase nepremenene sance
treba verit, ide sa na to :cinka:
cepi píše:v obrane to bude zaujmave, no dovolim si tvrdit, ze stopku nam vystavia jedine nase nepremenene sance
treba verit, ide sa na to :cinka:
Myslim ze to dnes nezvladneme... Seidenberg sa zranil po 35 sekundach...
176 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2011 BOSTON BRUINS