Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?
PlayOff - ostatne veci, zaujimavosti
Súboje o Stanleyho pohár.
pát 31. kvě 2013 03:06
Game 7 (Hawks-Det)last night posted a 2.07 rating and averaged 3.354 million viewers in U.S., making it most-watched semi-final game ever on cable.
Ohlund píše:No dobre, nemusíte brať tie drísty čo píšem tak vážne, ja som len frustrovaný z toho čo zas predviedli Nucks v PO, zo života ako takého ale aj z celého priebehu PO zatial, ved viete aký mám vzťah k Hawks a Bruins
, píšem potom hlúposti celé PO a možno si tak pohnevám super fandov týchto tímov ako je zrovna skorpi či cepi...
. Tak asi budem už radšej ticho. Aj s tým fantomasom ja som bol vtedy v chate ked sa tu regol a bavil sa s Getzom o EF a že on ho sem pozval aj napriek tomu som po skončení našej série dokázal napísať ten "troll" post čo som napísal
![]()
.
Ale v dalšom priebehu PO budem fandiť Pens za tým si stojím, dosť mi pripomínajú Canucks z pred 2 rokov, tiež majú dosť nadupaný tím a možno aj kvôli tomu každý chce aby skončili, 90% fora chce aby skončili v každom kole a okrem fandov Pens im to nepraje nikto a toto isté poznám z pred 2 rokov, tak aj zato som na ich strane, síce sa hovorí že ked sú všetci proti tak o to sladší bude pocit z víťazstva, ale čo ak ťa od toho víťazstva delí 1 zápasík a nakoniec oslavuje tých 90%.. (hoci taký Atlantik svojho času tiež vehementne podporoval Chic vtedy
na Hanka hádzal špinu z každej strany... v tejto sezone je terčom už božský Toews
)
no ono mas to tazke aj ty, ked vies ze tu drviva väcsina userov nanuky prilis nemusi, tobôz ak si na ich "obhajobu" uplne sam
nemusis mat z toho ale nejake mindraky, nas tiez poniektori nemusia, napr. aj ty
taku hviezdu za vydrz a statocnost, by si zasluzil urcite Atlantik, ten tu bojuje s tucniakmi ako s veternymi mlynmi
takze Ohlund hlavu hore
ale to je uz cele asi OT, takze
Zatial to vyzerá nádejne, Pittsburghu aj LA ten vstup vyšielOhlund píše:dúfam že finále bude Pit - La
pát 14. čer 2013 02:50
Last night's Game 1 averages nearly 6.4 million viewers in U.S., making it the most-watched Game 1 of the finals in 16 years. 
Martin a Gary
Martin a Gary
este pred spustenim finalovej seriePopradcan » 14 Jún 2013, 01:50 píše:Last night's Game 1 averages nearly 6.4 million viewers in U.S., making it the most-watched Game 1 of the finals in 16 years.![]()
Súboje Chicaga a Bostonu vo finále Stanleyho pohára sú veľkým lákadlom. Nielen pre priaznivcov oboch klubov z pôvodnej šestice, ktorá pôsobí v NHL od jej zrodu, ale aj pre televíznych divákov z iných miest v USA a Kanade.
Hokejoví fanúšikovia v zámorí sú po výluke v úvode sezóny stále hladní po hokeji a televíznym spoločnostiam zahralo do kariet aj zloženie jednotlivých sérií a ich výsledky. Už súboje Chicaga s Detroitom, najmä rozhodujúci siedmy, lámali na americkej NBC rekordy sledovanosti pre danú fázu vyraďovacích bojov.
Záverečné duely konferenčných finále zdolali v priamom televíznom súboji aj prenosy z bejzbalovej súťaže NBL. Piaty súboj Chicaga s Los Angeles videlo na NBC 3,32 milióna divákov, zatiaľ čo bejzbal na stanici Fox prilákal k obrazovkám 3,21 milióna divákov. Do boja o Stanley Cup sa prebojovali dva z favorizovaných tímov, nezrodilo sa žiadne prekvapenie, čo hrá v prospech NBC.
Finále by malo trhať ďalšie rekordy sledovanosti. S prekonaním vlaňajšku nebude mať žiadne problémy. Neočakávaná dvojica New Jersey a Los Angeles prilákala k obrazovkám najmenej divákov za ostatných päť ročníkov – v priemere len 3 milióny na zápas. Sériu medzi Chicagom a Philadelphiou pred troma rokmi sledovalo v priemere 5,1 milióna divákov a súboje Bostonu s Vancouvrom o rok neskôr spravili čísla na úrovni 4,5 milióna.
„Myslím si, že pre celú súťaž i hokej ako taký je dobré, že sa do finále prebojovali tímy s obrovským hokejovým trhom. Sme radi, že budeme toho súčasťou,“ Joel Quenneville. (pravdask)
[li]Bruins od 5 semifinale Vychodnej konferencie s NY Rangers neinkasovali ani raz v 22 oslabeniach[/li]
[li]V sobotu sa snazil ceskym novinarom vysvetlit, preco trenuje po nociach. "Pretoze v branke nie su ziadni golmani a môzem dat nejaky gol. To je ten jediny dôvod. Teraz uz o tom viete," smial sa Jagr.
[/li]
[li]V sobotu sa snazil ceskym novinarom vysvetlit, preco trenuje po nociach. "Pretoze v branke nie su ziadni golmani a môzem dat nejaky gol. To je ten jediny dôvod. Teraz uz o tom viete," smial sa Jagr.
[/li]
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé