Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

#1 PITTSBURGH Penguins vs. BOSTON Bruins #4

Súboje o Stanleyho pohár.

Postupujuci :?:

PIT
38%
13
BOS
62%
21

ak pens vazne vypadnu tak sa tesim na rozhovory s iginlom :D jak sa bude sam preklinat :D
No zatim dostava Shitney a jeho parta drsnou cocku az teda takhle jsem to necekal.

Perfektni obrana prace Bostonu a smrtici efektivita v utoku z nich dela opravdu silneho soupere.

Zatimco pitsburg ma zatim temer nulovou efektivitu a k tomu celkem bidnou praci pred brankarem a s tim se nevyhraje.Aspon doufam.

Mimochodem jarda mel mit 3 prihravky :) tuknul na prvni gol Marchandovi :)

Tak ne Crosby mu nahral do rukavice :)
Ofenziva a najvacsie hviezdy Pens mlcia, co mlcia, oni su uplne trapni a krvacaju :lol2: vcerajsia ukazka plusovych a kanadskych bodov piatich najvacsich hviezd oboch teamov to luxusne ukazala.

Tesi ma perfektna obranna praca nasich hracov, ak si odmyslime vcerajsi trapas zo strany Ferenca pri gole Suttera. Zdeno vsetko dlhou hokejkou vypichuje a prvy utok Lucic - Krejci - Horton je velmi nebezpecny a produktivny. a Jarda ak ten gol uz nikdy neda, nikdy nezabudnem na jeho pracu pre tim, ktoru odvadza. Toto nie je ziaden pripad typu Satan, ked trenerovi staci, ze je v satni, a na lade je totalne mimo. Jarda je nebezpecny, ustoji takmer vsetko a vcerajsia pohotova prihravka na Bergyho bola luxusna :klobuk:

Akcia prveho utoku bolo posusnanicko a ako sme ich strapnovali mna to uz ani tak nebavilo. Rask opat vyborny :good:

Jedno minus mi predsa neda nespomeut. Pens nas totalne prehravaju vo fyzickych subojoch. Ale to je negativne v len ociach fanusika Bruins a nic viac :-P

To ako sa dalej bude vyvijat tato seria, tazko povedat. Ale verim, ze finale s Blackhawks bude. :pray:
Nedá mi neopýtať sa... čo je so Seguinom? Už totálna depka z nepodarených výkonov alebo aj nejaké zranenie? Čakal som od neho tento rok podstatne viac. :neutral:
Getzo5 » Uto Jún 04, 2013 3:03 pm píše:Nedá mi neopýtať sa... čo je so Seguinom? Už totálna depka z nepodarených výkonov alebo aj nejaké zranenie? Čakal som od neho tento rok podstatne viac. :neutral:
Pocas zakladnej casti mi prisel v pohode, aj v PO lietal po lade ako sarkan, ale spaloval totalne vsetko, tak ho Julien preradil do checking line a tam uz take strelecke prilezitosti nemava.
Ako som uz pred zapasom pisal "v hokeji je vsetko mozne" no teraz to mame skvele rozohrane a v nasich rukach a hlavach... potrebujeme 2 vitazstva a myslim ze pri vyhode domaceho ladu a najma posledneho striedania v 3 z nasledujucich 4 zapasov sa z tejto serie mozme vyradit uz len samy nasimi chybami.

A teraz najoptimistickejsi scenar... ak zajtra strelime 1.gol tak sa Pens zosypu mozno este brutalnejsie ako vcera a v piatok ich zahubu ukoncime po tesnom 1 golovom vitazstve (hoci aj v overtime).
Obrázek
cepi » 04 Jún 2013, 04:00 píše:mega vyhoda na nasej strane - brankari - ti pittsburghski su na mindar, psychika dovi dopo, kvetinka ta je uz definitivne zvädnuta a ci to zvladne Voky! Voky! Voky! tazko povedat
„Nemám pocit, že by som dostal nejaké hlúpe góly. Ale aj toto patrí k hokeju. Som si istý, že tréner chcel proste len skúsiť niečo zmeniť,“ uviedol pre zámorské médiá majster sveta z rokov 2005 a 2010. Bylsma to nepriamo potvrdil, aj keď nechcel výkony gólmanov príliš hodnotiť. „Je to ťažké. Nedá sa ich viniť pri všetkých tých stratách puku a šanciach, z ktorých súper skóroval,“ vyhlásil Bylsma.

Aj preto sa nepúšťal do úvah, kto bude v bránkovisku pri úvodnom buly v treťom zápase, ktoré je na programe v noci na štvrtok v bostonskej TD Garden. „Nech už nastúpi ktokoľvek, urobí všetko preto, aby sme ten zápas vyhrali,“ odvetil vyhýbavo Bylsma, ktorého celok prehráva po dvoch domácich zápasoch v sérii 0:2. Moc zhovorčivý neboli ani gólmani. „Mňa sa vôbec nepýtajte,“ povedal Fleury. „Je to rozhodnutie trénera,“ dodal Vokoun.

Napriek nevydarenému výkonu v druhom zápase verí Fleury v obrat. „Určite teraz nemáme pocity, ktoré sme si priali. Ale veľa našich hráčov už zažilo série, kedy boli dole, prehrávali v nich 0:2 a nakoniec sa im podarilo ešte vyhrať. Musíme tieto dva zápasy jednoducho hodiť za hlavu a vrátiť sa k našej hre, "zdôraznil Fleury. "Jedno je isté – nikto to ešte určite nevzdáva,“ dodal gólman, ktorý chytal takmer po mesiaci.

Obrázek :smutok:

lol tuto akciu som si vsimol az v dnesnych spravach

Obrázek :cool:
Nechci radsi cist ani jednu vetu co je tu napsana a ani to nebudu delat (nevim co tu bylo popsano). Je strasne neprijemne ze jsme se nechali ponizit takovym zpusobem, citim se trapne. Kdyz tu vic lidi kritizovalo nas pristup v game 1 a neschopnost prijat prohru, tak chapu co tim chteli rict. Za sebe ale muzu rict, ze pro me se to dalo akceptovat vic nez to co jsme predvedli behem game 2, kde jsme dohravali uz v golfovem tempu a bez jediny emoce. Ostuda vsech ostud :grc:

Problemu je 1000, ale nejvetsi je Bylsma a jeho neschopnost reagovat behem zapasu a mezi zapasama. Jeho neschopnost line-matchingu. Kdyz vidi, ze Crosby se trapi a ze Kunitz s Dupuisem mu nejenomze nedaji jedinej normalni puk, ale jeste se i zakryvaji za hrace Bruins a nechavaji Crosbyho vzdycky samotnyho proti 2-3 hracum Bruins na nem, tak by s tim mel neco udelat. Ten utok hraje spatne tak 6 zapasu v rade, jedine goly co zaznamenal byly Crosbyho nahodne highlight-reel pruniky, jinak tam neni zadna myslenka a souhra. Kunitz je trapnej a zrejme zranenej, je strasne divat se na neho.

Bylsma by mel hledat jine slozeni formaci a snazit se dat Crosbymu & Malkinovi lepsi sanci se proti vyborne organizovanemu trapu Bruins prosadit. A ne kaslat na matchupy a posilat je tam nejenom ve formacich s lemplama, kde to nefunguje, ale navic i proti nejlepsim hracum soupere. Kazdy clovek ma svy hranice a ma je i Crosby s Malkinem. Oba jsou totalne overmatched a jsou na vsechno sami v nejtezsich moznych podminkach a proto hrajou jak hrajou (Malkina ted nevinim za nic).

Pokud se nic nezmeni v hernim projevu a co se tyce pristupu a emoci a nasazeni ke hre, pak nema smysl abych k tomu neco psal, protoze tohle mi za to nestoji. Nejsem typickej bridge-jumper, pri nasi SC jizde jsem plne veril v seriich proti WSH a DET i za stavu 0-2, ale to tehdy vypadalo jinak.. Ted to je mizerna situace, ze ktere uz neverim v cestu ven. Sezonu povazuji za ukoncenou a jsem pripraven se psychicky pripravovat i na jeji oficialni konec. Dalsi prohry uz proto tak bolet nebudou, uz me muzou jen pozitivne sokovat, ano byl by to doslova sok kdyby se neco otocilo. Nated jsem na 99% vyrizenej a na 99% je to posledni slovo z me strany.

Obrovske zklamani z nasi strany a ocekavam armageddon v offseason. Jedine pozitivum toho zapasu bylo, ze to byl nejefektivnejsi a nejlevnejsi zpusob zjistit jakej niemand Fleury skutecne je a snad si podepsal svuj tiket na ceste ven z Pittsburghu. A spolu s nim alespon 6-7 dalsich hracu. Hnus.

Co se tyce Bruins, jsou vyborni, fakticky. Ale hrozne jim to ulehcujeme, staci jim zatrapovat stredni pasmo, ani nemusej forcekovat.. Z jejich pavuciny pak vyrazeji do protiutoku(precisleni) a vyuzivaji kazdou chybu. A ze jich teda je.. Struktura, vsechno je to struktura, my jdeme do plnych a nemame prostor na nic, oni maji volnou jizdu kdykoliv maji puk. Tolik z me strany.
ty to vies tak krasne prezivat a tak krasne (ne)zvladas neuspech. Sa potom nediv ze do teba furt sijeme, ked tak krasne emujes. Strasne ma mrzi ze som tieto zapasy nevidel tak sa k nim nejak ani nevyjadrujem. Zostavaju mi iba vikendove matche. Takze sa tesim na game 4 kde budu ruins pecatit postup a dufam ze uvidim crosbyho plakat :wave:
Tak ja sa mu velmi ani necudujem...na tomto fore musi uhybat gulkam zlava, sprava a nema ziadnu podporu. Radoby fans martin, kika ci ten lubo sa tu neukazu ani pocas PO ( :thumbsdown: ) tak je na to sam...a to, ze vstupovali do serie pens sebavedomo a podla mna ako dost vyrazny favorit ( :hiding: ) a to ako seria zatial prebieha urcite na psychike neprida. Na Atlantikovom mieste by som sa tu neukazal vobec a cakal na pripadny zazrak a potom to tu nechal zozrat vsetkym. Ale to sa dufam nestane.

Prepacte za :offtopic:
zapas cislo 3 klope na dvere a z pohladu tucniakov je podla vsetkeho klucovy.....pripadna strata 3:0 by sa pri ich momentalnom rozpolozeni dobiehala tazko pretazko.....netreba lietat v oblakoch a som celkom prekvapeny z toho, ze väcsina uz PIT akoby totalne odpisala......vsetko sice hraje v nas prospech, ale toto nie je rybnikarska liga, zabudnut na tie 2 zapasy, pred nami je len dalsi zo zapasov celej serie a PIT uz tragickejsii nebude, to je jasne ako facka, no jedno je iste, papierovy favorit ma velky problem, my nie sme ani NYI, ani OTT :frajer2:

v 2 zapase to bol z ich strany totalny prepadak, no nam v tomto zapase vyslo vsetko na viac ako 100%, akonahle by sme polavili, vratime tucniakov spät do hry a hned by to bolo o inom......kazdy zapas je iny, netusim, ako sa bude vyvijat najblizsi zapas, doma sme castkokrat vyfucali a vonku nam to islo ako z partesu, preto som z domacich zapasov dost opatrni, no psychika, ktora je u nas na najvyssej moznej hranici, dokaze robit (pozitivne) divy

Crosby je neskutocne frustrovany, spoluhraci mu to davaju na päty, v 2 zapase sa sice podielal na nejakej tej golovke, ale bolo ho ako tak vidiet, Malkina, ci Iginlu som na lade absolutne nezaregistroval.....ale v tomto pripade - v ich odstaveni, odviedli nasi paradnu pracu
super chysta zmenu v kadri, nasadzuje farmara Dustina Jeffreyho a v kleci ocakavam opät Vokouna, kvetina je absolutne mimo; ak by sme hned v uvode rozklepali aj Vokyho, snad bude cim skôr vymalovane
opät sa budeme spoliehat na finsku skalu a 4 utocne rady, ako spomenul Jardo: "Ještě nikdy jsem nehrál v týmu, kde by všechny čtyři lajny hrály tak dobře,"

k Seguinovi - http://www.extrahokej.cz/clanek/45887-Ide" onclick="window.open(this.href);return false;ál?_Boston_poskl%C3%A1dal_ofenzivn%C3%AD_mozaiku__
Proste Seguinovi to nejde a bodka, keby vyuzil z tych iks sanci aspon nieco, tak by sme tu nehovorili o tom, ze nedava goly, proste sa trapi, ale defenzivne si plni svoje povinnosti, tak nemam dovod nanho kydat.
Ja viem, ze Ference mal tri plusky minuly zapas, ale to boli :antry: nahodne :antry: lebo v obrane robi naozaj more chyb, prinom to vzdy hori sancou supera, proste on si novu zmluvu nezasluzi :!: :!: to radsej dat mlademu Krugovi bonusy :oops:
Bylsma vraj chysta zmeny v zostave a zlozeni utokov tak som zvedavy z akou kombinaciou pride.... idealne by bolo nasadit Crosby-Malkin do 1 formacie aby ich vdaka vyhode posledneho striedania mali vzdy pod kontrolou Zdeno a Dennis a Bergy mohol pokracovat v bezplatnom kurze o vhadzovaniach pre Crosbyho :D

Aj ked sme doma tak myslim ze nasa taktika bude zacat s pozornou obranou a posnazit sa udriet z breaku pripadne ich pritlaci valec v zlozeni Lucic-Krejci-Horton.

Pred zapasom vidim sance na vyhru 50-50 ale ak strelime uvodny gol tak sa to vyrazne zmeni a ak si udrzime vedenie aspon 5-7 minut tak pride opat moment "premotivovanej ofenzivy" Pens ktory potrestame a bude po zapase a aj celej serii.
Cathy » Str Jún 05, 2013 7:42 am píše:Ja viem, ze Ference mal tri plusky minuly zapas, ale to boli :antry: nahodne :antry: lebo v obrane robi naozaj more chyb, prinom to vzdy hori sancou supera, proste on si novu zmluvu nezasluzi :!: :!: to radsej dat mlademu Krugovi bonusy :oops:
Nesuhlasim ze Ference robi vela chyb... je vzadu spolahlivy a hlavne netreba zabudat koho musi ustrazit... nemyslim ze Bartkowski by to zvladol lepsie... ten inkasovany gol bol ciastocne jeho chyba ale myslim ze minimalne rovnaky podiel na tom mal aj nas utocnik ktory nepokril Suttera... myslim ze to bol Paille alebo Thorton... a keby som chcel byt uplny detailista tak takuto strelu za normalnych okolnosti Rask chyta v 9 z 10 pripadov.

Otazka novej zmluvy nebude o "zasluhach" ale cisto otazka financna a hlavne cap space ktory ide dole... a neverim ze Andy ma az tak rad Boston ze sa uskromni s 1,5 mil na rok
Asi je už dosť neskoro, ale tak niečo k tomu napíšem. Najskôr sa čestne priznám, že som nevidela veľa zápasov celých. Nebudem hľadať nejaké výhovorky, je to hanba nechať ich takto v tom. Na druhej strane som tučniakom nikdy neprestala fandiť a niekedy som naozaj nevedela, čo sem mám napísať, keďže Atlantik tie zápasy vždy zhrnul, tak ako to vie len on a ja by som aj tak nijako extra neprispela. Toľko na svoju ,,obhajobu", aj keď asi bola zbytočná.

Čo sa týka sezóny...ťažko k tomu niečo povedať. Posledný zápas som zapla s nádejou, že po tom prvom to bude zápas v našej réžii a že to vlietneme so všetkou silou, ktorú máme. Namiesto toho sme hneď po pol minúte inkasovali. Ja nemám moc silu na toto, aj keď by som mala znášať aj tie ťažké chvíle.

Vyzerá to veľmi zle, ale tak nádej zomiera posledná a nezostáva nám nič iné, len veriť, že sa stane zázrak.
neviem preco je Cathy na Ferenca tak zlobiva :nono2: u mna ok, PO skusenosti ma na rozdavanie, cas pre mladikov pride casom, momentalne nie je najmensi dôvod riesit lavickoveho Barta, ani vyssi ice time pre Freddyho, Ference dobre vie co ma robit, co je jehou ulohou, pred brankou to upratuje ako sa patri, ta minela pri gole, stalo sa, hrac mu usiel, ale ako spomenul kower, Rask taketo puky vybera väcsinou z lapacky......jediny inkasovany gol z 2 zapasov je aj jeho pricinenim

podla predpokladov: Penguins confirm Tomas Vokoun will start Game 3 "I'm just focusing on the first minute. I'm not thinking about anything else."
cepi » Str Jún 05, 2013 11:32 am píše: podla predpokladov: Penguins confirm Tomas Vokoun will start Game 3
Otazka dna je kto tento zapas v brane Pens ukonci :lol:
Kower » 05 Jún 2013, 17:43 píše:
cepi » Str Jún 05, 2013 11:32 am píše: podla predpokladov: Penguins confirm Tomas Vokoun will start Game 3
tak najidealnejsie by bolo aby Vokoun....Vokoun - Fleury - Vokoun
Panove, tema kecama me snad prinutite fandit Pittsburghu :eek2:
AndyF » 05 Jún 2013, 17:53 píše:Panove, tema kecama me snad prinutite fandit Pittsburghu :eek2:
:roll: co je zleho na nejakej doberacke, ci nejakom nepodstatnom slovickareni, utahovani
nelietame v oblakoch, nevidime sa este v ziadnom finale, len sa bavime, co je na tom zleho :eek2:
nebudem mat nic proti, ak tu Atlantik ziska nejaku fanusikovsku posilu, podporu :P
AndyF » stř čer 05, 2013 6:53 pm píše:Panove, tema kecama me snad prinutite fandit Pittsburghu :eek2:
Na co si hraješ. :D Ty sis taky na chatu svý přidal v základní části, když se Vokounovi nedařilo.
Ja nepatrim ani zdaleka k ludom, ktori by sa radovali predcasne. Uvedomujem si, ze je to stale otvorene a stale nas caka vela roboty. Ak tieto vyhry nepotvrdime doma, tak sa zacina opat od nuly. Mame vyhodu, ale musime ju vyuzit. Pittsburgh uz horsie hrat nemoze ako tomu bolo vcera, takze cakam zlepseny vykon. Na druhej strane hrame fantasticky hokej, od Raska, cez defenzivny system, az po rotacie a tocenie supera v utoku. Pittsburgh niekedy nevedel, kde mu hlava stoji. Nema poriadok pred vlastnou branou, brankari im nechytia nic navyse. Obrancovia a celkovo tim nepomaha. To sa potom tazko vyhrava. Nam naopak brankar zachytal, v obrane to bolo skoro na jednotku a v utoku sme boli taktiez perfektni. Nam ani netreba presilovky, ktore nam ani v tejto serii nejdu. Ved vacsi tlak sme si pravidelne, ako uz byva zvykom, tvorili v 5na5 (v ktorej sme ako hovorim vynikajuci a v tomto na Boston ma malokto, ak vobec niekto) ako v samotnej presilovke. Prve dva utoky hrali fantasticky, su vo velkej forme. O Krejcim sa skoro vobec nehovori. No kolko centrov je vlastne takych kreativnych ako on? Vela ich nie je. Navyse jeho vykonnost rastie kazdou sezonou a to najma v play off, co je len dobre. + je to neuveritelne skromny hrac, ktoreho sa neda nemat rad. Milan Lucic sa tiez zobudil a dnes je v podstate nezastavitelny. Rovnako Bergyho lajna tradicne skvele. O stvrtej ani nehovorim. Momentalne skutocne mozme hovorit o tom, ze mame 4 utoky, ktore hraju to, na co maju. Mozno okrem Seguina a Peverleyho, moc im to nejde, aj ked tretia formacia ma hlavne obranne ulohy (Kelly a Pev) a Tyler tam vela moznosti vymyslat nema. Aj jeho chvila pride.

No stale nie je koniec, kym nebude svietit v kolonke vyhier Bruins stvorka, nie je co riesit. Pripominam, ze Boston v sezone 10/11, ked vyhral pohar prehraval v prvom kole s Montrealom po prvych dvoch domacich zapasoch taktiez 0:2 a nakoniec postupil. A mozno prave tam sa nastartoval k jazde za poharom. Mozno uz dalsi zapas rozhodne, ak ho vyhrame, tak neverim, ze pustime z 0:3. Z toho sme sa uz poucili.

Od poslednej tretiny zapasu s Leafs ideme ako hodinky, nakoplo nas to, zomklo. :)
Me je atlantika skoro lito :) nikdo si nenecha ujit prilezitost aby si do nej kopnul a furt drzi sam uplne osamocen svoji linii :)

Holt tenhle rok asi zadny bandwagoneri nejsou :)
Kower » Str Jún 05, 2013 6:43 pm píše:
by som sa veľmi preveľmi smial, keby sa tentokrát na cedníka zahral Rask, pozerám, že niektorí fans bostonu by si zaslúžili niektorú z martinových obľúbených praktík :sarcasm:
ked som zbadal Joe prispevok, bol si som si 100% isty, ze sa bude tykat presne tejto poznamky a bol som si 110% isty, ze olajkuje este aj jeho prispevok :)
je PO, finale konferencie, toto patri k tomu, co ste z VelMezu :D :wink:
len tak mimochodom, ak by tam bol trebars taky Bryzgalov, bol by Joe prvy, ktory by sa toho chytil :wink:

ano! aj dnes chceme vidiet nieco podobne!

Obrázek

here we go :groupwave:
283 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2022 COLORADO AVALANCHE