Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

#4 BOSTON Bruins vs NEW YORK Rangers #6

Súboje o Stanleyho pohár.

Postupujuci :?:

BOS
68%
23
NYR
32%
11

Tuuka, Zdeno & Hamilton si zasluzia bonus od Jacobsa... nebyt ich vypadkov tak by prisiel o zisk z vypredaneho zapasu.

Seidenberg musi v sobotu hrat, hoci aj s 80% stavom lebo Dougie je v obrane otrasny a Zdeno s pribudajucou unavou robi chyby.

P.S.: Phila tiez vyhrala 4.zapas po predlzeni...
Kower píše:P.S.: Phila tiez vyhrala 4.zapas po predlzeni...
Přesně to jsem si říkal když to Rangers ukončili, ta analogie je pozoruhodná, věřím že i tady bude game 7 a pak už to je na vyšší moci, go Rangers go go go go :cinka: :box: :cinka: :box: :yahoo: !!!!
Getzo5 píše:Keby sa nestalo toto:

Obrázek

:hroza: bez komentára Chára...

ale hlavne predtým TOTO:

Obrázek

:slap: :lol: tak by ten zápas vyzeral úplne inak. Veď do toho momentu mali Rangers 6 striel a vlastne po tomto momente ich Bruins bili ako žito a to aj v OT. Dnes si to posrali sami, dvakrát už to nepustia. :ciga:

Hamilton je súci na posadenie, ten tam nemá čo robiť, viď. nielen GWG Kreidera ale aj prihrávky Callahanovi na palicu a pod. Seguinovi na PP pomohol, inak však horel kým Krug neprestáva príjemne prekvapovať. :good:

Keby pes nesral, tak ho roztrhne...
Getzo5 píše:Keby sa nestalo toto:

Obrázek

:hroza: bez komentára Chára...
No Rask nema uplne cisty svedomi. Je videt, ze se ani nepodival, kam a komu to dava a jestli nahodou nekdo za nim nejede..
nie je na skodu dostat v serii nejaku facku. Ak by to slo prilis lahko, mohli by sme stratit ostrazitost v este dolezitejsich zapasoch. Zatial si to mozeme dovolit. Ale jedna bohate staci. V dalsom zapase by to chcelo radsej uz rozhodnut :)
Damarcus píše:Keby pes nesral, tak ho roztrhne...
Keby mal sebareflexiu, nenasral by pánovi na nové lakovky...
Súhlasím s skorpionom, je dobré ak má tím sebavedomie na primeranej hranici - takže menšia výstraha nezaškodila.. Od Rangers v ich momentálnej situácii som nečakal nič, no s pomocou chýb to urvali..

Obrázek
Skorpi vystihol si to najlepsie a jednodudcho, zasluzili sme si facku, ono je to len a len dobre. Prvy gol co dostal Rask ok to este uznam, stalo sa, posmykol sa, stalo by sa to aj lepsiemu. Najviac ma ale stve ten druhy gol, Tuuka sa nedohodol s Charom, ale Chara mal nasledne uplne JASNY PUK a nechal sa ojebabrat jak maly skolacik :hufi:...
Dougie nema formu, zial ... trbea ho nahradit Dennisom....snad sa opicha a zacne hrat.....no musi
Cathy píše:Skorpi vystihol si to najlepsie a jednodudcho, zasluzili sme si facku, ono je to len a len dobre.
Facka jeste nemusi explicitne znamenat rozchod, ale v zasade, kdyz uz, tak velka vetsina rozchodu se prave tou fackou zacina.. :wink2:
Atlantik píše:
Cathy píše:Skorpi vystihol si to najlepsie a jednodudcho, zasluzili sme si facku, ono je to len a len dobre.
Facka jeste nemusi explicitne znamenat rozchod, ale v zasade, kdyz uz, tak velka vetsina rozchodu se prave tou fackou zacina.. :wink2:
http://www.youtube.com/watch?v=_1XhWts6 ... be&t=4m54s" onclick="window.open(this.href);return false;
po prvej tretine 0-1, Girardi (Zuccarello, Kreider)
Damarcus píše:po prvej tretine 0-1, Girardi (Zuccarello, Kreider)
Scoring summary brought to you by:

Obrázek

Taste greatness. :psst:
:petrik: taaak a vsetkym neprajnikom sme dnes zavreli hubu.

Tuto seriu nepochybne ovplyvnil aj faktor Krug, neskutocny hracik s neskutocnou formou, nech mu len vydrzi do dalscih bojov, taka strela, ze by Chara mohol sa ucit, ako se to dela :wub:

Co k dnesnemu zapasu? :ref: sa statocne snazili, no nestacilo to, a preto som neskutocne rada, ze sme dali asj dalsi pp goal. Celkovo celu seriu ich zebry tlacili ale im to bolo :ho*no: platne.
Jednoducho jeden uzasny obetavy teamovy vykon, zrazali sa, blokovali, bojovali ako levy.

Teraz mozme hrat uvolnene, favoritom su Pens, a my mozme len a len prekvapit, nechcem mat ziadne silne reci, ale pokial tam zostane srdiecko, timovy duch, obetavost a sudrznost tak prekvapit mozme. Teraz si treba dobre oddychnut, zregenerovat, poriadne sa vyspat, potrenovat, a este odporucim Raskovi mensi trening rozohravok, lebo sa mi zda ze po minulom zapase mu jemne kleslo sebavedomie, ale to nevadi.

:wave: :jupi: :yahoo:
Adam Proteau ‏@Proteautype 3m
Bruins eliminate Rangers. Feel bad for Henrik Lundqvist, a star goalie playing on a team that is to offense as Sam Kinison was to silence.

Obrázek
:jupi:

Caka nas zlto-cierne finale konferencie. Mame rovnake podmienky, ako Pens (rovnaku pauzu/herny vypadok). Trochu som mal obavy, abe sme to "tradicne" nepustili na 7 zapasovu seriu a proti Pens nastupovali unaveni.

Vyhrou sme zaroven prisli o 1st round pick, ktory mieri do Dallasu za Jagra.

Iginla & Morrow. Dvaja hraci, ktory uprednostnili Pens pred Bruins. Mali by sme spravit zbierku na spunty do usi - budu ich asi dost potrebovat.
Aspoň postupujúceho som trafil, nečakal som že Trollorella and his boys budú tak trápni :giggle:
Neni treba vahat, ted a tady cheme topic Obrázek vs. Obrázek
AndyF píše:Neni treba vahat, ted a tady cheme topic Obrázek vs. Obrázek
tam sa bude páliť ostrými :petrik:
Joe S. píše:
No řeknem si to upřímně. To jsou dva týmy, které si dlouhodobě na přízeň rozhodčích a hlavně Shanabana nemusí stěžovat, takže už teď si umím představit ty zbytečný debaty Atlantika a Andyho po každém zápase.
dejf píše:
Joe S. píše:
No řeknem si to upřímně. To jsou dva týmy, které si dlouhodobě na přízeň rozhodčích a hlavně Shanabana nemusí stěžovat, takže už teď si umím představit ty zbytečný debaty Atlantika a Andyho po každém zápase.
Ja este nevim, komu budu fandit :jn:
dejf píše: No řeknem si to upřímně. To jsou dva týmy, které si dlouhodobě na přízeň rozhodčích a hlavně Shanabana nemusí stěžovat, takže už teď si umím představit ty zbytečný debaty Atlantika a Andyho po každém zápase.
My mame prizen na rozhodcich??? To si kde prosim vzal? Si videl zapasy proti Rags??? Ved ten prvy v NY sme nemali ani jedneho vyluceneho a sme vyhrali :protest: a v druhom piskali strasne okato, vcera taktiez nam piskali uplne blbosti :scare: :scare: a na nas bolo tolko faulov v zavere ze mi z toho bolo az zle.

:protest: :bitka3: :bitka3:
Chceme nový TOPIC! :protest: Tam to bude zábava :D
Pochybujem, ze niekto kto sledoval seriu Bruins vs. Rangers moze napisat s triezvou hlavou, ze nam rozhodcovia napomahali. :slap:

Forma Kruga je obdivuhodna, je v nom vidiet kopec elanu, mozno ma od Juliena povolenu volnost na lade, predsa len niektorym hracom to takto vyhovuje a potom z toho tazi cely team. Tym ze ma chalanisko nizke tazisko tak to vie zobrat pekne od podlahy a zavesit a to ani nehovorim o jeho korculovani, on je taka ta potrebna lahkost do obrany, ktoru postradame. Do buducej sezony by sa mohli udiat nejake personalne zmeny v obrane, vobec by som nenamietal.

Tesi ma, ze sme potvrdili vitazstvo v serii aj vybornym vykonom, a to najma v druhej tretine, ako povedal zamorsky komentator: Lundqvist is under the siege.. a tak to aj presne vyzeralo.

Proti Penguins nas caka predcasne finale, dva najlepsie timy v tomto Play-off, hrajuce najatraktivnejsi hokej.

Neviem kto vybera hity do highlights na nhl.com, ale mali by ho vyhodit, je neskutocne, ze v zapasoch sa vyskytuju poriadne tvrde stavnate bodychecky a oni tam vyberu vzdy nejaky obter. :neviem:
powerforward píše:
Proti Penguins nas caka predcasne finale, dva najlepsie timy v tomto Play-off, hrajuce najatraktivnejsi hokej.

hahahahaha
Cathy píše: My mame prizen na rozhodcich??? To si kde prosim vzal? Si videl zapasy proti Rags??? Ved ten prvy v NY sme nemali ani jedneho vyluceneho...
:matika: Tady soudruzi asi nekde udelali chybu :jn: Popravde si sice nemyslim, ze by byl Boston nejak v posledni dobe protezovan (ale to muze byt jen prebito tradicnim pristupem k NYR). Ale napr. zakrok Lucice na Gunnarssona asi 4 minuty pred koncem game 7 patril k jednim z nejzavaznejsich non-callu letosniho playoffs.. A pak jsme tu ani nemuseli byt.

Vic k teto epicke serii az v naslednem topicu..
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2017 PITTSBURGH PENGUINS