Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

#4 BOSTON Bruins vs. TORONTO Maple Leafs #5

Súboje o Stanleyho pohár.

Postupujuci :?:

BOS
82%
36
TOR
18%
8

Uff tak to bol zapas, videla som prve dve tretiny,

1 tretina - hrali sme hrozne nekoncentrovane, zbytocne straty puku, Zdenova naozaj hrozna tretina, tych 2:0 bolo len s bozou pomocou. Cez prestavku zrejme Julien kusok zvysil hlas a sa spamatali, zacali koecne viac lietat po lade. Toronto sice opticku puk possesing prevahu malo, ale my sme kontrovali golmi. Boychuka treba pochvalit, tych pat ci kolko striel tam inkasoval v priebehu minuty a drzal sa tam zubami nechtami, tak ukazal, ze mu srdiecko bije pre Bruins (normalne mi slza vyhrkla, chudak, som myslela ze ma dolamanu nohu ale zas odkrival bez pomoci, zrejme ho opichali). Hoci chyboval pri tretom gole Toronta, pre mna dokazal ze je spravnym Medvedom :!: :!: :!
Potom ako sa Zdeno spamatal, a zacal hrat presne tak ako som pisala, ze by mal hrat....v presilovke vystrelit a bude dorazka, stalo sa....a neskor hral timovejsie, coho vysledkom boli styri asistencie. Jednoducho nadherne nam hra utok s Lucicom, Hortonom a Krejcim, vcera to bol Krejciho vecer, fakt psychologicku misku vah sme si priklonili k sebe, stahujeme sa do Bostonu, snad ich doma dame dole.
Kower píše:Krejci je mozno pre ludi ktory nesleduju Bruins pozorne mimo zaberu ale podla mna je to v sucasnosti (posledne 2-3 roky) jeden z najlepsich utocnych centrov NHL.
:)

bojoval som, ale len do konca 60min., pp som si akurat odsledoval z re_live, listy nas v nom mali veru a lopate, aktivnejsi, nebezpecnejsi, tycka, opät superRask (Krech - „Nebyt jeho, predlzenie by sa dnes nehralo.“) pauza, pocas ktorej sme riesili oddychovy cas, nam pomohol, no a potom uz prisla velka chvila hracika s pokojom a kludom anglicana, ktory odohral paradny match

„Dať hetrik v play off je samozrejme nádhera,“ „Pri prvom góle som sa natlačil pred bránku a ani neviem, či sa puk odrazil do siete odo mňa alebo nie. Pri ďalších dvoch góloch som ťažil zo skvelej hry Nathana Hortona. Najprv mi skvele nabil do palebnej pozície v presilovej hre, v predĺžení potom schytal tvrdý zásah, aby rozohral rýchly protiútok. Všetko je to jeho práca,“ „Uvedomujeme si, že máme skúsený tím, tie skúsenosti však treba správne zúročiť. Nám sa to myslím dnes podarilo,“

„David dneska skutočne žiaril,“ konštatoval tréner Bostonu Claude Julien, ktorý českého útočníka počas play off chválil už niekoľkokrát. "Podal výkon na vrchole svojich možností. Už niekoľko rokov je pre nás v play-off nepostrádateľným hráčom. Sú proste typy hráčov, ktorí v ​​play off ožívajú, a on je jedným z nich. Skvele tvoria hru, je to technicky dobre vybavený hráč, zároveň sa nebojí tvrdej hry pred bránkou a osobných súbojov. Ak má nejakú slabinu, tak jedine to, že je k sebe až príliš prísny, keď sa mu nedarí, "

no a Z nakoniec 0+4, jeho ice time 33:03

neexistuje, aby sme vedenie 3:1 pustili, robim to sice nerad, ale uz lesujem supera pre 2.kolo
Stale nechapem ako som dokazal nezaspat :-O vytocili ma na Novasporte, neviem preco avizuju zapasy tyzden dopredu, clovek si zapne TV o jednej v noci a vidi tam oberanie bananov v podobe NBA.
Ano, som netolerantny voci basketbalu, ale tato hra s divakmi ma nebavi zo strany Novasportu. A potom fanusik musi chytat kockate streamy.

Zapas sa zacal naozaj hlupo, zvlast druhy gol, pri ktorom Chara zavadzal a Rask opat kvoli tomu inkasoval. Lucicovi nesli prihravky, naozaj mi to rezalo oci, ale vsetko dobre dopadlo. Krejci ma paradnu formu a pada mu tam narozdiel od takeho Seguina asi uplne vsetko.

Odskok o dva vitazne zapasy su podla mna v kazdej serii zlomove a je jedno kedy tim s vyhodou seriu ukonci. Mame tri matchbally, uz len to nepokakat :)

A teraz pome ho fandit Slovenskej repre :wave:
powerforward píše:Odskok o dva vitazne zapasy su podla mna v kazdej serii zlomove a je jedno kedy tim s vyhodou seriu ukonci. Mame tri matchbally, uz len to nepokakat :)
Ze toto moze napisat prave fanusik Bruins :)
Skvely zapas... aj ked bolo 0-2 mal som pocit ze to este zvratime lebo od Reimera sa puky odrazaju ako od steny... kebyze Seguin mal trocha viac stastia a bojovnosti tak by tato seria vyzerala uplne jednostranne... ale verim ze casy skorovania pre nas "druhy" utok este pridu.

Doma to verim zajtra ukoncime a po par dnoch oddychu sa vrhneme na dalsieho supera... za velmi priaznivych okolnosti mozno aj ako top nasadeny postupujuci team z konferencie.
Och Phaneuf. :slap:

Obrázek
Kower píše: Doma to verim zajtra ukoncime a po par dnoch oddychu sa vrhneme na dalsieho supera... za velmi priaznivych okolnosti mozno aj ako top nasadeny postupujuci team z konferencie.
byt vama, tak potencialne Isles bych nenazyval "velmi priznivejma okolnostma". Tema bylo Toronto..
Oni to davali asi na Fandovi, ktoreho nemam, nechapem fakt vytocilo to aj mna ale stram som nasla celkom solidny...

inac nejaky zostrih toho co tam schytal Johny?
BARTKOWSKI POVOLANY DO PRVEHO TIMU :!:
Cathy píše:BARTKOWSKI POVOLANY DO PRVEHO TIMU :!:
Redden je zraneny tak dnes to vyzera na premieru Bartkowskeho v play off. Je to lavak ktory nahradi Redenna vo dvojici s McQuaidom aby Zdeno mohol byt vo dvojici so Seidenbergom.

Dalsia vyhoda oproti Hamiltonovi je ze Bart je silnejsi a hra fyzickejsi styl hokeja co dnes bude urcite potrebne.
Chara - Seidenberg
Ference - Boychuk
Bartkowski - McQuaid

utok klasika

dnes hadam KONECNA
dajak sa už vidíte v druhom kole, čo mi to len pripomína :matika:
Joe S. píše:dajak sa už vidíte v druhom kole, čo mi to len pripomína :matika:
jedno male zbozne zelanie cepiho a ty nas vsetkych davas do jedneho velkeho vreca :cosi: :bac:
toto co sme dnes pozahadzovali, Slovensko - Rakusko sa nechyta
v uvodnej tretine ked to listy roztocili sme paradoxne neinkasovali, ked sa pomaly nevedeli dostat z vlastneho obranneho pasma nam tam hodili 2 fiky
Ference :roll: a ten 2 inkasovany tiez dovi dopo
Seguin nech si namoci hokejku do :ho*no: namocil sa tam asi Reimer (1/44), este aj ta Seguin tycka par sekund pred koncom
podobne to dopadlo s Jardovou sancou 10s pred koncom, Jardo odohral dobry zapas, 3 hviezda zapasu, no chce to z jeho strany golovku, dnes mu to tam malo padnut
3 tretina to bol medvedi valec, pripomenulo mi to 2 zapas, ked sme listy sfukli z ladu, hrat na 138% len jednu tretinu zial nestacilo a ked zo 100 sanci skorujeme 1x, vysledok je taky aky je, na :censored:
hrat cely zapas tak ako 2-3 tretinu, uz davno malo byt po serii
na strane druhej listy bojuju, hraju do tela, ta ich uvodna tretina stala za to, vyborny svizny hokej z oboch stran, seria paradna, uz len to trhnut na nasu stranu a bude gud
skorpi :ciga: :D
čo to? už ste sa tu videli v druhom kole a hľa :kajo: Žeby karma? :ciga:

Go Leafs Go (a teraz si idem prepláchnuť ústa :giggle: )
Inac ste si vsimli? Prehraju Slovaci, prehra Boston :D snad to v nedelu platit nebude :D

Videla som v podstate do toho SHG....mali sme tolko sanci :scare: ale i Rask polapal dost toho, toto bola vyslovene smola, lebo to tam lietalo kade tade, v Toronte to bude tazky zapas, ale tak snad zvladneme.
Pacil sa mi po dlhej dobe Chara, este aj korculovat stihal :D , Jagr tiez v pohode, uz sa zotavil po tej chripke.

Viac hodnotit nemozem, nevidela som to cele.
Cathy píše:Inac ste si vsimli? Prehraju Slovaci, prehra Boston :D snad to v nedelu platit nebude :D

Kiežby :pray: vyhrajú Slováci, prehrá Boston
Dalsi zapas prebdeny je za nami... Prva tretina v rezii hosti, Rask co videl pochytal. Dalsie casti zapasu boli uz len v nasej rezii. Tento zapas bol presne jednym z tych kedy spravite vsetko pre vitazstvo, jasne drtite supera ale nejaka vyssia sila si skratka zmysli, ze vyhra tim pokropený močom.

Este aj ta zaverecna zrdka si pytala rozbit televizor. Dufam, ze to cim skor ukoncime, lebo Leafs na postup nemaju. A vsimli sme si, ze ani stastie netrva vecne (vid minule MS Slovensko, i ked take Cesko ho malo peknych par rokov, ale to je len ta vynimka co potvrdzuje pravidlo), takze mame este dve sance.

Vcera utok Peverley-Kelly-Jagr na paradu :thumbsup:
čo ja viem, až tak lepší Boston nebol, naši chlapci ukázali ako sa bojuje, začali sme super len to tam nepadlo, potom sme konečne aj my potrestali chyby, ktoré Boston až tak často nerobí, ale veľká vďaka patrí Reimerovi, lebo v tretej tretine uznávam, že sme boli pod veľkým tlakom a pomáhali nám tyčky..všetko ale bude zbytočné ak doma nepotvrdíme víťazstvo..k štvrtému zápasu je škoda sa vyjadrovať..
Mark Fraser po strele od Lucice :slap:
Obrázek
Tak dnes bez Ferenca (utajene zranenie) a s otaznym Redennom (este nie je fit a spekuluje sa ze ma vyskocene rameno) to bude v nasej obrane dost zaujimave... Zdeno a Dennis budu musiet siahat na dno sil lebo pri vyrovnanom zapase ich caka minimalne 30 minut.

Klucovy dnes bude 1.gol. Ak ho dame my, idealne po dorazeni vypadnuteho puku z Reimerovej lapacky, tak sa mladici v drese Toronto asi zlozia a skore moze skoncit 2-3 golmi v nas prospech.... 7.zapas je loteria tak verim ze sa mu vyhneme.
Slováci prehrali :petrik: Do you know, what does it mean in Cathy´s theory plťka more? :petrik:
Ak dnes prehrame pojde to na triko trenera... Hamilton in, Bartkowski out a rozdelena dvojica Zee-Dennis...
Bude to zaujimave Redden uz hra :)
Vypadnout s hratelnejma Leafs by byla BRUTALNI OSTUDA a mate na to temer zadelano :!:
Vsichni "radoby odbornici" typu Jones & Milbury se trapne navazeji do Penguins za nepresvedcivy vykony proti (btw. vynikajicim) Isles, na ktere jsme potrebovali "az" 6 tezkych zapasu. Na Bruins nikdo nic a podivejme se co se tu deje :scare:

Rysuje se tu neco temer nepredstavitelneho, hlavne pokud Reimer ( :wub: ) i se svou sestrou ( :wub: ) bude i nadale na drogach jako v poslednich 2 zapasech :poklona:

Na druhou stranu, tipoval jsem "Bruins in 7" a pri mem stesti mi to nakonec vyjde :slap:
176 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2023 VEGAS GOLDEN KNIGHTS