Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

#4 BOSTON Bruins vs. TORONTO Maple Leafs #5

Súboje o Stanleyho pohár.

Postupujuci :?:

BOS
82%
36
TOR
18%
8

Atlantiku máš pravdu ohledně Jardy .... loni soutěžil s našim Sýkorou o nejpomalejšího hráče PO
Atlantik píše: Btw. nechci rejpat protoze proti Jardovi nic extra nemam..
:rofl: :rofl: a ještě jednou :rofl:
souhlas... i těch turnoverů ubylo.. i když Gardier.. nejdřív udělá přímo učebnicovej obranej zákrok v situaci 1:1 a pak takhle vyzkouší Reimera... chudák to bude mít dnes na společné večeři drahý :giggle: ... viděl jsem jenom první třetinu.. nicméně ta se s tou z prvního zápasu nedala srovnávat... celkem se i potvrdilo co psal martin83 v chatě před zápasem.. bylo vidět hodně rychlosti a kreativity v útočnym pásmu ze strany Toronta... rozehrávka se dařila víc... (a to sem ještě neviděl ty hlavní třetiny, kde dávali góly) .. jen tak dál..

edit: btw. pořád mi ale přišlo to bránění Toronta místy dost chaotický.. jako by kluci nevěděli kde mají přesně stát.. jakej prostor hlídat, jakýho hráče mít... to by se jim v dalších zápasech mohlo krutě vymstít.... :!:
dejf píše:
Atlantik píše: Btw. nechci rejpat protoze proti Jardovi nic extra nemam..
:rofl: :rofl: a ještě jednou :rofl:
Krivdis mi (tedy krivdite, vidim ze mas dekovacku), opet a zas. A ani vtipny to nebylo. Cas vsechno vylecil, neni ve Philadelphii, nevadi mi a to ti tady muzu uprimne vodprisahat.. Naopak, v chatu jsem ho letos nejednou pochvalil a zadne utoky nebyly, uz nevim jak jinak ti to mam dokazat. Spise jsem to mohl napsat z duvodu neprestavajicich utoku USA fans Bruins na Iginlu a jejich deklarovani po 2-3 zapasech ZC, ze Jarda je lepsi. Ale ani to neni ten duvod, proste jsem si toho vsiml a napsal jsem to pro oziveni stagnujici diskuze v tomhle topicu :neviem:

Ale tak je mi jasne, ze ty si sve budes hajit, posledne to byla napr. OPRAVNENA(jak se pozdeji plne ukazalo) kritika Kaberleho, i tehdy si byl jedinej. Tim nechci Jagra s tou situaci srovnavat, dokonce verim ze jeho chvile v serii jeste prijde, ale to ze nestiha (predevsim pak v zapasech kde souper hraje nadoraz) je proste fakt..
chysta sa sem leafs fan takze ruins budu mat konecne oponenta :good:
tak a už som tu :D dnes to bol nádherný zápas strašne som si ho vychutnal :good:
Maple píše:tak a už som tu :D dnes to bol nádherný zápas strašne som si ho vychutnal :good:
vidis, a uz ta nemam rad :D
Skorpion píše:
Maple píše:tak a už som tu :D dnes to bol nádherný zápas strašne som si ho vychutnal :good:
vidis, a uz ta nemam rad :D
prichádzam v dobrom, nemám žiadne zlé úmysly :D ale rivalita musí byť, bez toho to nejde
V prvom rade vitaj medzi nami :)

Nas zapas som v noci nevidela, iba prvych 10 minut.....prisli mi nasi zaspati....co uz, tie dni volna nam uskodili viac ako bolo potrebne, nic to, hodime za hlavu a jede sa dal, predpokladam ze dojde aj k zmene v zostave a zakomponujeme Soderberga ;)
Inac sa mi to zda, alebo Seidenberg je uplne mimo???? Kopi dost vela chyb....Boychuk sa mi zda ze sa zlepsil mierne...ale to je imho ...
Zapas o level slabsi nez prve vzajomne mierenie si (síl?) ...

Situacia z prveho zapasu sa obratila a Leafs prebrali hru do tela ako prvotinu svojho vcerajsieho repertoaru. Bolo mi luto Seguina, ktory hral paradne a mal tusim 6 streleckych pokusov a nie a nie mu to padnut :-( Pacilo sa mi, ze som videl Dougieho Hamiltona opat v hre, hned sme mali prave kridlo nebezpecnejsie.

Toronto bolo lepsim timom a vyuzilo svoje sance aj tym najkrkolomnejsim sposobom (Riemsdyk).

Pasovacka na zaver opat nechybala :box: slusna remizka medzi Thorntonom a Fraserom.

V noci z pondelka na utorok ocakavam, ze pridame plyn. Pretoze oproti dnesnemu zapasu Isles s Pens som mal vcera pocit, ze pozeram taky lepsi zapas MS v hokeji, hlavne v podani Bruins.

Novasport bude vysielat kazdy zapas z tejto serie :jupi: tak sa mame este na co tesit. 1:1 na zapasy. Nebude to take lahke draha..
Neviem či by som krkolomným nazval práve gól JVRa...

Obrázek

:wink2:

Obrázek

(parádička od Raska :poklona:)
ďakujem, vitám vitám :)

strašne som sa tešil keď sme postúpili do play-off a na prvý zápas ešte viac, ale ten výkon čo sme podali, tak som sa obával, že skončíme ako kedysi Atlanta či Columbus, druhý zápas ma presvedčil že nie a je to zážitok vidieť svoj tím ako v play-off vyhrá zápas :clap:

/inak k tomu Raskovi, vtedy nevedel kde mu hlava stojí, škoda že to Philovi nespadlo už vtedy, našťastie to prelomil a vstrelil víťazný gól :yahoo:
Tak dnes dufam nasi nastupia od uvodu tvrdo do tela a aktivnym forcekingom. Jagr by sa mohol konecne prebrat lebo zatial je viac na pritaz ako posilou v play off. Jeho powerplay speciality sa asi tazko dockame lebo ked sme na domacom lade mali minumum powerplays tak v Toronto to bude z pohladu rozhodcov este menej priaznive.

Rask zatial chyta OK, ale chcelo by to zopar SUPER zakrokov inak sa budeme trapit.
tak a ideme na to..zápas play-off po dlhých deviatich rokoch v mekke hokeja :jupi:
Tak já si nebudu hrát na objektivního. Klidně přiznám, že vůči Jágrovi budu vždy víc pozitvní než negativní.
Koukal jsem včera na dvě třetiny a rozhodně můžu říct, že Jágr dělal všechno možný, ale nějaké nestíhání, o kterém tak rádi mluví Atlatnik s Andym a Ronem, to rozhodně nebylo. Já chápu, že Peverley a Kelly jsou skvělí třeba při napadání a oslabení a že Jágr udělal například z Průchy třicetigólového střelce, ale zázraky už prostě nedokáže. Včera připravil snad tři nebo čtyři gólovky, kdy hráč už byl jen před brankářem a nic z toho. Nemluvě o tom, že o puk ho u mantinelu připraví snad jen Phaaneuf a to ho ještě musí složit na led oběma rukama.
tento zápas sme si sami prehrali, spravili sme pár chýb, ktoré Boston využil a skóroval..na druhej strane Rask bol skvelý..v tretej tretine sme ukázali, že aj my dokážame zatlačiť súpera v jeho vlastnom obrannom pásme a snažili sme sa ešte o malý zázrak, bohužiaľ nevyšlo to

štvrtý zápas musíme jednoznačne vyhrať a ak budeme hrať tak ako v tretej tretine tak ho vyhráme :thumbsup:
Z nasej strany pekny zapas, prve dve tretiny sme slapali ale v tretej sme nejaky polavili, ono za takehoto stavu polavi asi kazde muzstvo.
Rask chytil toho vela, takze spokojnost. Lucic opat vyborny zapas, Horton a Krejci tiez, pacia sa mi momentalne. Co sa tyka Jardu....v takom veku umenie takto hrat, sem tam spravi par chyb, ale zeby vyslovene nestihal to zas nie. Mal sice faul, ale co som pozerala opakovacky tak by ho kludne prekorculoval a vobec by nesiel hrac do uniku, to mi skor prisiel ako faul z lenivosti.
Chara sa mi vcera javil ako keby hral po opici, nic naviac som ta nevidela z jeho strany, a hlavne pri mantineli bol akysi cajovy O-o.
Klucovea bola v druhej tretine reakcia na Gol toronta na 2:1, ked sme vzapati odskocili na 3:1 a neskor pridali na 4:1.....sice v tretej treine na nas Toronto vybehlo, tak sme to uz ubranili aj zasluhou Raska a obrany.

vo 4tom zapase musime podat takyto vykon a vyvarovat sa tretej treiny. Budem spokojna potom.
Lucic ma hot streak :klobuk: len skoda, ze v kolonke golov mu jaksi nic nepribuda, ale co si vsimam, tak narozdiel od zakl. casti sa dostava do streleckych pozicii, kedy je uz golman supera pripraveny a Milan ma zmenseny strelecky uhol, cize to konci na brankarovi, pripadne vznikne nejaka dorazka. Ale je skvele citit, ze ked sa dostane dopredu a zahrozi, tak to vacsinou konci golom. Kazdy zapas predvedie jeden tvrdy hit na hrane a dohrava superov. A ta golova akcia Krejci-Horton-Lucic-Horton, to bola pochutka :yahoo:

Je super sledovat ake takticke tahy sa pouzivaju v tejto serii, tym mam na mysli napr. nasadzovanie Charu vzdy ked ide na lad Kessel, pripadne trener Leafs nakazal hracom aby Zdena zakazdym dohrali. Ale nemyslim si, zeby nam tym nejako uskodili, prave naopak, vybiju si sily na Zdenovi, pripadne si nieco neprijemne privodia (vid Orr, ktory s grimasou tazko odchadzal na striedacku), Zdeno je v pohode a my sa venujeme strielaniu golov :frajer2: :giggle:

Co sa Jagra tyka, prve dva zapasy bieda, ale vcera uz bol ok, na jeho vek je to stale slusne, vcera pekne nahral Peverleymu a celkovo sa na seba herne podobal.

Rask sa skvele rozchytal, som rad, ze si s Loochom nacasovali formu na PO. Seria pokracuje :cinka:
Vcerajsi zapas bol z nasej strany zvladnuty s prehladom... uvod bol trocha nervozny na oboch stranach ale potom sme zacali s agresivnym napadanim a zapojenim obrancov do utoku s cim ma Toronto dost problem.

Ako som pisal pred trade deadline jedine "trades" ktore sme potrebovali boli navrat Lucica a Hortona z minulej sezony. Zatial hraju vynikajuco a ked obaja korculuju tak su nezastavitelni a doslova nahanaju strach (hlavne Lucic) superom a sposobuju stratu puku. Krejci je mozno pre ludi ktory nesleduju Bruins pozorne mimo zaberu ale podla mna je to v sucasnosti (posledne 2-3 roky) jeden z najlepsich utocnych centrov NHL. Bergyho utok sa zatial utocne trapi ale praca v defenzive je na vybornu a aj tie goly pridu... ved ratame s dlhym ucinkovanim v play off :-)

K Jagrovi- uvodne 2 zapasy serie sa podla trenera stale necitil 100% fit po prekonanej chripke. Vcera opat ukazal ze stale ma co ponuknut a ukazat v NHL. Ziskanie puku a nahravka Peverleymu boli ukazkove... a skoda toho nepremeneneho najazdu... ale ako som uz pisal goly este pridu.

Rask mal zatial najtazsi zapas a ukazal par super zakrokov... verim ze mu tento vykon ostane aj nadalej.

K tomu tlaku Toronta v 3.tretine... je logicke ze Julien naordinoval viac defenzivny styl a naopak Leafs museli vrhnut vsetko do utoku, ale vacsina striel bola z perimetra a az na par vynimiek puky sme spred branky rychlo dostali prec.

Ak zopakujeme tento vykon aj v stredu tak sa o vyhru neobavam... ak strelime 1.gol tak sa Leafs budu uz len tazko dostavat do rytmu.
no kowi, s tym prehladom som to ja tak nevidel :) bola to sichta; vedenie 2:0 bolo presne to, co sme potrebovali, znizenie 2:1 listy ako tak nakoplo, tym rozhodujucim momentom bola bleskova odpoved Hortyho, opät tam bol ten potrebny 2 golovy rozdiel; v uvode zaverecnej tretiny sa sice prihodilo to "najhorsie", ked listy znizili, nastastie sme to tam aj za pomoci famozneho Raska drzali na relativne pokojnom 2 golovom rozdiele (ako vidiet, ani to nemusi stacit vid. OTT-MTL)

ku koncu zakl. casti, ked sme boli ako macko PU som postol
cepi píše:o branku obavy nemam a vôbec nestresujem tym, ze sme boli v poslednych zapasoch cajovi, je jasne, ze v PO do toho pôjde kazdy jeden na plne gule
Rask mi nic dokazovat nemusi, lebo chyta v podstate celu sezonu super, v poslednom matchi som mal pocit, ze v kleci nemame Raska, ale Timmyho.....
rozdiel medzi nasadenim v zakl.casti a PO je ako den a noc a hraci to beru urcite rovnako.....vid. nasa 1 lajna, Loochmotive ide opät to svoje

nerad by som znizoval kvalitu listkov, mimo 1 matchu odohrali slusne particky, maju sikovnych, rychlych utocnikov, no dovolim si tvrdit, ze staci odstavit ich 1. lajnu vedenu Kesselom a je vymalovane.....nasa sila spociva v rozlozeni vsetkych 4 formacii, ktore dokazu bez problemov skorovat, vid naposledy Paiile, ci Shawn ktory sa tam prestrikoval ako hrac 1.lajny, toto je nase velke plus

ako spomenul powerford, je usmevne sledovat ako si Zdeno zakazdym Kessela strazi a nesuhlasim s Cathy, ze Z je mimo, nie je to sice Norris hracik z minulosti, ale bez neho si nasu hru nedokazem predstavit, Kessel musi byt z neho niekedy na prasky

Jacky Edwards nesklamal, cas 0:26 party skoncila :lol2:

k JJ, prve 2 zapasy neviditelny, posledny match, stary dobry Jardo; neodstavitelny od puku, forcekuje, bojuje a snazi sa rozdavat prihravky ako na podnose
niekedy to sice s drzanim puku na hokejke prehana, ja uz cakam, ze tu prihravku hodi a on si vodi ten puk este dalsich 5 minut :D z coho hrozi nasledna strata puku, ci precislenie, ale to je proste on, dokaze na seba naviazat superovych hracov, cim vytvara volny priestor pre spoluhracov
to ze "nestiha" ma nejako netrapi, od toho tam mame inych korculiarov, ak bude Jardo pokracovat z vykonu, aky predviedol v poslednom zapase, nie je o com
Ja si jednoducho nemozem pomoct, ale Chara nam niekedy poriadne zavari, chapem ze uz ma svoj vek, ma svoju robustnu miestami neobratnu postavu, ale praveze by to mohol kompenzovat vecami ktore stale vie, jedna brutal strela za zapas na superovho brnkara? Preco jeho prudke strely nevyuzivame viac krat? Ja by som skusila unho mensi ice time, trosku viac rozlozit silu medzi obrancov, lebo hoci moze mat natrenovane kolko chce, tempo tychto zapasov sa odrazi na jeho a aj denisovych castejsich chybach, bude cerstvejsi, oddychnutejsi, menej chyb a viac prospesnejsi pre muzstvo. Ono jeho celkovu prospesnost mu nemozme ukradnnut, ale uz musime brat do uvahy, ze ma svoj vek, a ze to lepsie uz nikdy nebude. Jednoducho, zatazenie obrancov striedat kazdym zapasom tak, aby sa to rozumne a ekonomicky rozdelilo.
aky vek, sa pozri ako dlho to potiahol taky Lidstrom a ty tu pomaly ides so Zdena robit :andy:
jasne, ze porovnavat tych 2 nejde, ale ked si tu spomenula jeho vek, tak som sa pousmial (co je na tom Getzo smiesneho :)
to nie je o veku, kazdy ma nejaku krivku vykonnosti, tuto sezonu pokrivkava, ale ze by bol na tom Z az tak spatne ako to opisujes; ten ma toho pred sebou este dost

zostavy na dnesny match zostavaju nezmenene
Pohodicka :ciga:

po uvodnej tretine 0:2 :slap: vyzera to tak, ze listom tam dnes padne vsetko na co siahnu, my nedame gol asi ani do rana
hra nie je spatna, chyba to najpodstatnejsie

no Z zaznamenal "skvelu" tretinu, pozicne dost mimo (asi ho Cathy docista pocarovala) a Looch mu cez prestavku urcite nepodakuje, stava sa

fajn, z kabin sa vratil uz aj vymeneny Z :moj: a vyrovnany stav mal svietit uz po uvodnej tretine, skoda ze sme to neudrzali 2:3 do kabiny Horty - Krech skvele JB blok nam v tom zial zabranil (ten ich ma na konte uz 5 a niektore riadne boleli)

aj domaci to tam vedia roztocit, obaval som sa ich presiloviek, zahrali sme ich exkluzivne, aj tu 5:3, a tie nase presilovky :-O 2 goly :scare:

teraz to bude o tom, kto prvy skoruje, nerad by som isiel do pp, uz od uvodneho hvizdu bojujem so spankom, tak snad to bude stat za tu vyhru

ale toto je zapas ako remen :scare: :scare: :scare:
[quote="Kower"]
176 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2019 ST LOUIS BLUES