to si nemyslím, Vujtek je na toľko skúsený tréner, že toto si určite jak by ste povedali vy - úhlídaAtlantik píše:Vymluvy, vymluvy, vymluvy...meli jsme sance, byli jsme lepsi, bylo to fajn, Finove dali stastny gol atd atd - (ted to myslim smerem od hracu a treneru). Takove pozapasove reakce v NHL dikybohu slyset jen velmi zridka, to uz musi byt opravdu extremne smolnej zapas (neco jako se delo letos v NJ, i kdyz i tam byly ty vymluvy spise vysledkem zoufalstvi). Takovy pristup malokdy dela dobrotu a muze to byt zacatek konce.
Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?
SLOVENSKO
Majstrovstvá sveta v hokeji 3.-19.5.
Tiež si myslím, už od prvého zápasu. Nie že by chytal vyslovene zle, ale viac dôležitých zákrokov mala bránková konštrukcia ako on. Dnes to bola bieda, ešte že Nemcom doteraz nikto nevysvetlil ofsajd, človek by čakal, že po zápase s RUS si na to budú dávať pozor. Viac priestoru Olveckému by nezaškodilo.švolco píše:teraz na lahsich superov by sme mohli dat konecne do brany janusa, stana nevypada moc presvedcivo
Bližňák fajn, ale Kukumberga by som za dnešný výkon poslal kade ľahšie. Sersen veľmi dobrý výkon. Ale celkovo to dnes bolo dosť slabé. Dnes to bolo bez toho prekvapenia, o ktorom Skorpion hovoril v sobotu (som zvedavý, čo by povedal k tomuto zápasu...). Okrem troch kolmých prihrávok to fakt bolo dosť pomalé z našej strany. Vďakabohu za slabší výkon Zeppa.
Joe S. píše:Inak to fakt prvú polovicu zápasu sme hrali tak hrozne? Nemci boli fakt pri všetkom omnoho skorej?
Prva tretina bola hruuza a des, za stavu 1:0 sme boli radi ze sme radi, ze bolo len tolko, Od druhej tretiny nas vykon jemne gradoval...v trtej trreine sme to potom uz dodelali
Povedzme si to uprimne, nasa obrana je drevena, pomala a nehrame na pasy, vacsinou to nahadzujeme na mantinel, hoci trenera chapem, okrem Sekeru, Satana a nuloveho Stumpel tam nie je hrac do kombinacie, vsetko hlavne hraci pred branku. O pozicnej hra sa neda hovorit, hoci snaha je. No Vujtek urobil zazrak a dokazal minimalizovat nase slabosti, zvacsila sa bojovnost hracov, cim vynikaju prednosti hracov ako Zaborsky a ini, takze vytiahneme aj zapasy, ktore by sme predtym prehrali pritom s kvalitnejsim kadrom, pred Vladimirom Vujtkom mozem iba
Nemozem si pomoct, ale paci sa mi dvojicka Surovy--Olvecky, ale Bartek im to iba kazi.
Ale napriek vsetkej kritike, tato repre sa mi paci zo vsetkych najviac, lebo bojujeme na kazdom kusku ladu
P.S. Dnes by nam mali Rusi helfnut a vyhrat nad Amikmi, nech je sanca na tretie miesto v skupine.
Nemozem si pomoct, ale paci sa mi dvojicka Surovy--Olvecky, ale Bartek im to iba kazi.
Ale napriek vsetkej kritike, tato repre sa mi paci zo vsetkych najviac, lebo bojujeme na kazdom kusku ladu
P.S. Dnes by nam mali Rusi helfnut a vyhrat nad Amikmi, nech je sanca na tretie miesto v skupine.
mt-svk píše:Povedzme si to uprimne, nasa obrana je drevena, pomala a nehrame na pasy, vacsinou to nahadzujeme na mantinel, hoci trenera chapem, okrem Sekeru, Satana a nuloveho Stumpel tam nie je hrac do kombinacie, vsetko hlavne hraci pred branku. O pozicnej hra sa neda hovorit, hoci snaha je. No Vujtek urobil zazrak a dokazal minimalizovat nase slabosti, zvacsila sa bojovnost hracov, cim vynikaju prednosti hracov ako Zaborsky a ini, takze vytiahneme aj zapasy, ktore by sme predtym prehrali pritom s kvalitnejsim kadrom, pred Vladimirom Vujtkom mozem iba![]()
Ale napriek vsetkej kritike, tato repre sa mi paci zo vsetkych najviac, lebo bojujeme na kazdom kusku ladu![]()
![]()
![]()
pomala obrana - sekera a daloga su dost rychli a myslim si ze aj Sersen sa dost snazi, Vydareny je niekde medzi tymito dvoma skupinami hracov, obcas ma stars times, a niekedy by som ho zakopala pod ciernu zem
ano surovy olvecky hraju vynijajuco, ja by som k nim supla Hascaka, rychlostne aj kombinacne by si sadli, a by som Barteka posadila, miestoStumpela hodit Dana a razom mozme byt rychlejsi, ono Satan hra paradne, to sa musi uznat. Uvidime co vykuzli Vujtek, lebo vzhladom na vyvoj v zamori sa neda uz realne o niekom uvazovat.
ibaze obrana ma 7 hracov, z toho su rychli a obratni, troch treba tlacit a dvaja ujde to... tomu pritom obrana by mala byt mobilna... a to iba sekerovi nieco hovori pozicna hraCathy píše:mt-svk píše:Povedzme si to uprimne, nasa obrana je drevena, pomala a nehrame na pasy, vacsinou to nahadzujeme na mantinel, hoci trenera chapem, okrem Sekeru, Satana a nuloveho Stumpel tam nie je hrac do kombinacie, vsetko hlavne hraci pred branku. O pozicnej hra sa neda hovorit, hoci snaha je. No Vujtek urobil zazrak a dokazal minimalizovat nase slabosti, zvacsila sa bojovnost hracov, cim vynikaju prednosti hracov ako Zaborsky a ini, takze vytiahneme aj zapasy, ktore by sme predtym prehrali pritom s kvalitnejsim kadrom, pred Vladimirom Vujtkom mozem iba![]()
Ale napriek vsetkej kritike, tato repre sa mi paci zo vsetkych najviac, lebo bojujeme na kazdom kusku ladu![]()
![]()
![]()
pomala obrana - sekera a daloga su dost rychli a myslim si ze aj Sersen sa dost snazi, Vydareny je niekde medzi tymito dvoma skupinami hracov, obcas ma stars times, a niekedy by som ho zakopala pod ciernu zem....drevena ano suhlasim trojlistok mezei jurcina mihalik su statocni borci, ale preco mam pocit ze mihalik z nich hra fakt najlepsie?
ano surovy olvecky hraju vynijajuco, ja by som k nim supla Hascaka, rychlostne aj kombinacne by si sadli, a by som Barteka posadila, miestoStumpela hodit Dana a razom mozme byt rychlejsi, ono Satan hra paradne, to sa musi uznat. Uvidime co vykuzli Vujtek, lebo vzhladom na vyvoj v zamori sa neda uz realne o niekom uvazovat.
mt-svk píše:Ale napriek vsetkej kritike, tato repre sa mi paci zo vsetkych najviac, lebo bojujeme na kazdom kusku ladu![]()
![]()
![]()
a aka kritika, kader mame aky mame, vyber bekov bol jasne okliesteny a ti zatial neprepadli, Rasto do bodky naplna poziciu 1tky
6 bodov z 2 zapasov, to musime brat, pricom finov sme mali na lopate
ano s Nemeckom to bolo o niecom uplne inom, najmä ta hrôzostrasna uvodna tretina, ale nemci su vychcanci, tieto zapasy, ked proti papierovemu favoritovi hraju svojho tradicneho zandoura, su pre nich site na mieru (ved sa stacilo pozriet, ako hrali proti rakusanom, ked mali tvorit)
u mna spokojnost tak s vysledkami, ako aj s vykonmi (a najmä ked tu nasu hru porovnam so Smajlonovskym
donemt-svk píše:pred Vladimirom Vujtkom mozem iba![]()
treba zabojovat hlavne o to, aby sme sa v pripadnom stvrtfinale vyhli matrioskam....
Ale preco potom je vyber taky aky je? MINIMALNE dvaja kvalitnejsi obrancovia tam byt mohli, ak nie traja...
Stajnoch...dodnes neviem preco ho vyradil aut
Nedostal raidne svoju sancu, a potom Slovak...co je uplne nepochopitelne. A napriklad mozno by stal za zmienku zo zvolena mlady Hraško...urcite by bol lepsi ako jurcina s mezeiom dokopy, mininmalne v obrannej hre.
toto su vssetko malickosti....
k tek kritike som sa zabudla vyjadrit....aka, kde bola kritika??? Nepamatam si kde kto daco verejne kritizoval. Praveze je u nas pokora a media su o odst zdrzanlivejsie ako napr ceske media, ktore uz vopred sa vidia na medailovych stupienkoch
Stajnoch...dodnes neviem preco ho vyradil aut
toto su vssetko malickosti....
k tek kritike som sa zabudla vyjadrit....aka, kde bola kritika??? Nepamatam si kde kto daco verejne kritizoval. Praveze je u nas pokora a media su o odst zdrzanlivejsie ako napr ceske media, ktore uz vopred sa vidia na medailovych stupienkoch
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé