Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

SLOVENSKO

Majstrovstvá sveta v hokeji 3.-19.5.

Anty píše:Svk-Fra 6:2
:nono:

(Slovan 4 -) SVK 2 - FRA 2
kajo píše:
Anty píše:Svk-Fra 6:2
:nono:

(Slovan 4 -) SVK 2 - FRA 2

Slovansko :!: :wave:
Šatan bol dnes koncový hráč? Koľko akcií skončilo u neho? :lol2: Čo som počúval prenos v rádiu tak minimálne zo 4
ale dobre hral, umne.. huet mal stastie.. alebo skusenosti no :neviem:
to je nejaka novinka tie tmave prilby a galoty.
Šarky absolútna paráda, veľmi príjemne ma prekvapil. Ale súdruh Štympel a súdruh Bartek v tom tíme proste nemajú čo robiť.

#freeDaňo&Haščák

Strašné pokrývanie hráčov v našom pásme, tvrdosť absolútne žiadna. Do zajtra im to natrepať do hlavy trstenicou. Aspoň že sa chytil Zábor.
mitch píše:to je nejaka novinka tie tmave prilby a galoty.
Jop... už nemáme ani na helmy tak používame tie slovanistické. :grc:
mitch píše:to je nejaka novinka tie tmave prilby a galoty.
Veru. Slovanistické.
:censored: fini su rychli a technicki. Nasa obrana bude mat zajtra co robit chytat ich :andy:
Mojimi ocami asi takto: zacnem s plusmi:

- Zaborskeho dobra hra
- Hudackove sance, skoda ze len jeden gol
- Satan hral paradne
- Stanov vykon
- Vujtekov tah s Bliznakom a Kukom vysiel :cool:
- pacila sa mi hra Olveckeho

Co sa tyka minusov
- sto minusiek pre Mezeia, Chudak Sekera ten bol sam v obrane na to, a navyse Andrej si msui zvyknut na ine klzisko - v zavere zapasu si dovolil unik, takze este jeden zapas a bude adapted.
- celkova obranna hra, pokryvanie hracov jedna katastrofa - nestihali si ich preberat, proste miestami uplna strata koncentracie
- BARTEK A STUMPELL VON!!! Hlavne druhy menovany, co sa tyka Barteka tam este verim v ciastocny pozitivny progres

zajtra musime korculiarsky ukocirovat obranu...zvolit defenzivnu taktiku, ale tak ujo Vujtek uz vi :)
http://www.lokaltv.sk/majstri-sveta-francuzsko/411/3" onclick="window.open(this.href);return false; :)
presrali sme prvu tretinu kde to malo 2:0 ..fini si to potom uz ustrazili...ledva sme sa dostali v druhej a tretej tretine do pasma..a ta presilovka na zaciatku tretej tretine :cool: ja som mal obavy o obranu ale nebolo to take zle ako proti francuzom
Nasa hra bola bohuzial bez napadu a prekvapenia. Skoda premarnenych sanci, hlavne v prvej tretine
Skorpion píše:Nasa hra bola bohuzial bez napadu a prekvapenia. Skoda premarnenych sanci, hlavne v prvej tretine
Tak to sme asi videli iný zápas, alebo si hodnotil hru Fínov.
To bol riadny festival zahodených šancí :scare:

Ale nevadí, je na čom staviať do ďalších zápasov, len už dávať góly :nervy:
ThrashersFan píše:
Skorpion píše:Nasa hra bola bohuzial bez napadu a prekvapenia. Skoda premarnenych sanci, hlavne v prvej tretine
Tahat puk po stranach az za branu, alebo strely od modrej - tak na vyspele timy ist nemozeme
Skorpion píše:
ThrashersFan píše:
Tahat puk po stranach az za branu, alebo strely od modrej - tak na vyspele timy ist nemozeme
prvu tretinu tam toho napadu bolo dost..a nemozme realne cakat ze s takym kadrom budeme cely zapas drtit Finov...my si najdeme dobre useky hry v ktorych potrebujeme skorovat..to sa nestalo a vysledok je taky aky je..dovolim si tvrdit ze keby sme dali tie dva goly v prvej tretine tak vyhrame..Fini toho vela neukazali dali jeden trochu stastnejsi gol a potom az dokonca to bolo viacmenej take nepozeratelne z oboch stran ked tam tych sanci uz vela nebolo a obe timy mali problem dostat sa vobec do pasma
Tak to sme videli diametrálne odlišne, lebo toľko krížnych, kolmých a predovšetkým rýchlych prihrávok či už v útočnom pásme alebo pri zakladaní útoku som v našom tíme dlho nevidel. Presilovky sme taktiež hrali dobre, ale celkový dojem, keď nevieme premeniť i tutové šance, je, celkom prirodzene, zlý. Totižto premieňanie šancí nie je čisto len otázkou šťastia. Skrátka sme v koncovke totálne zlyhali.

A to je to, za čo nás možno haniť, určuite však nie za hru bez nápadu a prekvapenia. Či nebodaj ty si nevidel aktívne napádanie Fínov v hĺbke ich tretiny, s ktorým mali sakra problémy? Podľa mňa ich to dosť prekvapilo. A vlastne prekvapilo to aj mňa.
● normalny zapas ziadna slava ani pruser
● stumpel a satan dochodcovia v jednom utoku nie je dobry napad
● centri bliznak kukumberg stumpel cakal by som trochu lepsi vyvoz puku fo ofenzivnej tretiny
Co sa tyka dnesku len par veci:

- opat ma stval Stumpel, v niekroych momentoch svojim pomalym korculovanim vyslovene zavadzial...
- potesila hra Dalogu, sa mi sice vpriprave nepacil, ale hra fajne.
- duo M+M v obrane dnes robilo naladu :D

- preco sme stale nahadzovali puky do pasma, ked ich nevieme dokorculovat,??
- z duse nenavidim odovzdanie puku superovi ked ideme striedat, miesto toho aby aspon podrzali puk :scare:

Inac bojovny zapas, nehrali sme zle, myslim ze sme prehrali so ctou, chybalo nam trosku viac pokoja pri zakonceni a kusocek stastia :jn:
strašná škoda tých nevyužitých šancí za začiatku :shock: v pondelok nás čaká dôležitý zápas s nemcami, ktorý musíme vyhrať ale to ešte aj tak mať nebudeme nič isté, rusov asi nepretlačíme to by sme museli mať fúru šťastia no a amíkov si verím :D každopádne to bude boj vôbec to nebude nič ľahké..............český bratia včera tiež prehrali takže druhý deň MS dosť na ho*no kurňa
Hra pred vlastnym brankarom.... hroza. Naco tam mame take hebeda, ked nevedi odtlacit finskeho hraca? Z obrancov sa mi pacili Sekera a prijemne ma prekvapil Daloga.
V utoku hrame vacsinou na strelu od modrej a dorazky, snazia sa o nejaku tu kombinaciu, ale prizname si to cestne, nemame taku kvalitnu supisku v utoku, vacsinou su to robotnici.... co mozno pochvalit, to je pristup hracov a forceking, tak ako hru pri mantineloch a na superovom pjataku.
mnoho nevyuzitych sanci a nepremenene presilovky nas stali zapas. Fini nic extra nepredviedli, boli sme im vyrovnanym, mozno aj lepsim timom. Zapas sa mi ale pacil a prehra az tak nemrzi. Na to, aku mame slabu supisku, sme celkom konkurencie schopni. Vujtek :klobuk:
jak slabu ved tam hra skoro cely celu sezonu ospevovany Ruslan Bratislava.
arek píše:mnoho nevyuzitych sanci a nepremenene presilovky nas stali zapas. Fini nic extra nepredviedli, boli sme im vyrovnanym, mozno aj lepsim timom. Zapas sa mi ale pacil a prehra az tak nemrzi. Na to, aku mame slabu supisku, sme celkom konkurencie schopni. Vujtek :klobuk:
tím, ktorý uhral PO KHL je slabý? :sarcasm:
Vymluvy, vymluvy, vymluvy...meli jsme sance, byli jsme lepsi, bylo to fajn, Finove dali stastny gol atd atd - (ted to myslim smerem od hracu a treneru). Takove pozapasove reakce v NHL dikybohu slyset jen velmi zridka, to uz musi byt opravdu extremne smolnej zapas (neco jako se delo letos v NJ, i kdyz i tam byly ty vymluvy spise vysledkem zoufalstvi). Takovy pristup malokdy dela dobrotu a muze to byt zacatek konce.
202 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2011 BOSTON BRUINS