Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

SLOVENSKO

Majstrovstvá sveta v hokeji 3.-19.5.

skoda no ale realne sme si postup za vykony na celom sampionate nezasluzili
Nuž, keď chlapci dali Fínom nádskok a začali zápas až v 21.ej minúte, tak to sa tažko otáča.. :neviem: Ešte aj tri tyčky k tomu.. tak možno nabudúce,chlapci to nevzdali a ukázali tímového ducha a to je cenné :good:.
za druhu a tretiu tretinu palec hore, ale prva bola na uterak. Ked sme ich uz mali skoro na lopate, nechali sme sameho Fina pred nasou branou, co sa inak nestalo len raz... :bitka3:
Tak sa vidime v Sochi :ahoj:
Rozhodlo šťastie nič iné. Naši ukázali charakter a to si cením. Máme perfektného trénera, ktorý dá sa povedať predvádza zázraky s tým, čo má k dispozícii pri pohľade nato v akom rozpoložení je hokej na SVK. Takže :klobuk: pan Vujtek! Mali sme na nich, neboli o nič lepší. Som hrdý (čecho)slovák :slovakia2: :cze:
Ten time-out bol :thumbsdown: . Zle takticky zvladnute. Dali sme finom cas na oddych ked uz boli na dne
Skorpion píše:Ten time-out bol :thumbsdown: . Zle takticky zvladnute. Dali sme finom cas na oddych ked uz boli na dne
myslim ze keby ho nevzal Vujtek, vzal by si ho aj tak Jalonen :neviem:
Nie, nie, dnes sme si vyhrať nezaslúžili. Timeout bol takticky trochu nelogický, ale keďže už vtedy swa odhodlal pre powerplay (čo kvitujem), tak ten oddychový čas dáva zmysel a za toto by som fakt Vůjteka nekritizoval. Skôr som ale čakal, že ten timeout si zoberie po treťom góle.
arek píše:
Skorpion píše:Ten time-out bol :thumbsdown: . Zle takticky zvladnute. Dali sme finom cas na oddych ked uz boli na dne
myslim ze keby ho nevzal Vujtek, vzal by si ho aj tak Jalonen :neviem:
Na tom nezalezi. To je ako povedat: Dali sme si vlastny gol. Keby nie, tak by ho aj tak dali Fini.
Konečne doma, tak aspoň niekoľko bodov.

Nasadenie Sersena s Mihálikom na Kontiolovu lajnu :hroza: nás stálo zápas.
Prvá tretina celé zle. Výborné prvé dve striedania, chlapci boli nažhavení ako uhlíky z pahreby - zbytočný gól - hráči zneisteli a začali panikáriť kým Fíni sa chytili - v takom duchu tá tretina aj skončila. Žiaden systém, nulové držanie puku, slabá agresivita a... žiaden timeout. Nič. Trapas, hanba, uterák, na facku.
Od druhej tretiny to bolo to, čo chceme. Veľká pochvala prakticky všetkým hráčom, za všetkých hlavne Sekerovi, ktorý bol neskutočný a chválili ho aj súdruhovia na ČT.
Rozhodujúci gól chyba Mihálika pri preberaní prvého hráča na modrej, betónové papuče, nepozorný Haščák (čo mi to len pripomína... oh, vlaňajšok :tada:) a bol koniec. Márna potom bola naša snaha.

Výborne to vystihol (aj keď radšej nemenoval ale dobre vieme koho myslel) v pozápasovom interview zachrípnutý Radivojevič. Odporúčam si to niekde nájsť. Ani sa mu nečudujem, určite to naserie. Prehra bola Fínom darovaná, kredit im dávať je tentoraz zbytočné. Áno, dokázali využiť naše chyby a sami mnoho nespravili. Naše góly vyplynuli z extra úsilia a dobrého clonenia, nie z vylovených hrúbiek, akých sme sa dopustili my. Oba tímy raz netrafili prázdnu (na našej strane dobrý zákrok Švárneho, na ich dobré zahnutie Surového hokejky :?), my sme však k tomu pridali dve žŕďky a niekoľko ďalších nepremenených šanci, kde by v predbránkovom priestore stačila rýchlejšia ruka.

Je to škoda. Slová, že sme si za všetky výkony to semi nezaslúžili sú pravdivé... ale ja nemám ani pocit, že by si ho zaslúžili Fíni. To vôbec nie. Vždy je to o jednom zápase a my sme si ho školácky prehrali sami. Ide sa ďalej, prebolí to veľmi rýchlo... ale nevyužitá šanca to bola.

P.S.: nepomohol spočiatku ani typicky hlúpy faul Daňa, ktorý by si už naozaj mohol odpustiť. Raz sa snáď naučí, ale zakorenené to má veru hlboko (plus to prepadnutie pri mantineli a prihrávka do zeme nikoho keď si zbiehal Mezei pred bránku :hroza: - apropo, Mezei pred bránkou... toto sme skúšali neustále a nikdy to nebolo k ničomu :slap:)

EDIT: dopĺňam ten rozhovor :arrow:

Radivojevič to vystihol úplne presne :( a kľúčové veci ako vidím už spomenuli iní.

Prvá tretina, strach, hrôza a des, hlúpe chyby, ešte stupídnejšie fauly. I keĎ úplne najhoršie bolo, ako sme sii dali gól a 3:0, to bol tragikomický okamih, ktorý vystihol najlepšie našú prvú 20minútovku.

Druhá tretina, bola parádna, zlepšený pohyb, hra viac do tela, aj snaha pred porantaným. Tretia tretina, tam boli po góle na 3:3 Fíni zrelí na uterák, stačilo trafiť bránu, viď Surového pokus po Sekerovej prihrávke a potom to prišlo, jedna prije*ana chyba pri bránení a všetko bolo preč.

Ten pocit bezradosti, čo ma prepadol po tom góle, veľmi bolestivo to pripomenulo Vancouver :cry: Však aj včera sa mi na námestí tisli slzy do očí :| :verysad:
Škoda toho...na Fínov sme rozhodne mali. Ale tak ťažko sa hrá s takou obranou, keď bol pri puku Mihálik alebo Jurčina, tak to bol strach a hrôza...Mihálik neviem, či nebol snáď aj pri dvoch fínskych góloch včera :? Samozrejme, že Sekera to celé utiahnuť nemohol, po takej dávke času na ľade, ale hral parádne :poklona: Napokon musím vziať späť tvrdenia o Staňovi...nebolo to až také hrozné, ako som hovorila po prvých zápasoch. V tých posledný nás veľakrát podržal.
Odchádzame so cťou, i keď sme určite mali na lepší výsledok.
Ďakujeme chlapci! :klobuk:
Mihalik bol pri 3 inkasovanych a Sersen pri vsetkych
najlepsie to povedal asi Getzo, este doplnim ze najlepsi hrac turnaja bol pre mna(a asi aj skoro pre vsetkych) Sekera, celkom ma prekvapil hlavne tou bojovnostou a nasadenim, cim pri jeho kvalite jednoznacne prevysoval vsetkych ostatnych. Este dalsi dvaja, traja takyto hraci na olympiadu a nemuselo by to dopadnut zle :)
Sekera priostril :D : "Človek si jednoducho musí uvedomiť, že takáto možnosť už nemusí prísť. Hral som už aj o záchranu a zobral som si z toho ponaučenie. Myslím si, že tento šampionát by mal niektorým chalanom otvoriť oči a mali by sa zamyslieť, či chcú hrať hokej profesionálne, alebo im stačí takto málo..." dodal.
Ak si niekto moze dovolit taketo slova, tak prave Sekera. Nielen tento zapas s Finmi, ale cely turnaj odohral tak, ze vycnieval o dve hlavy nad nasimi ostatnymi obrancami. Ja by som chvalil aj Sersena, ale za ten vcerajsok sa neda :noway:

A to aj minuly rok bol Andrej podla mna nas najlepsi bek, aj ked sme mali Charu..
to hej. Len zas aby z toho nevznikli zbytocne konflikty v repre. Teraz po funuse je uz zbytocne hadat sa..

Inak aj toto stoji za zmienku. Druhy gol Finov..

Obrázek
Vujtek správne pred MS povedal, že minule sme mali oveľa konštruktívnejších obrancov ako teraz. Títo boli zväčša len bojovníci, čo sa koniec koncov len potvrdilo. Mihálik tam nemal čo hľadať. Miesto neho mal zobrať radšej Slováka. Neviem prečo už nešiel po tom puku pri druhom fínskom góle, ale otočil sa naspäť a všetci ho prekorčuľovali :bitka3: Je to smutné lebo fíni hrali dobre, ale mali sme nato jednoznačne. Ešte sa vyjadrím ku tej grafike. Neviem kto to má na starosti, ale keď hráme my a sme písaný ako hostia tak to jak keby tam bola ruská vlajka a keď hrajú bratia tak to vyzerá, že hraje Poľsko :hroza: Fakt nejaký odborník, ešte sa dozviem, že od nás dakto :lol:
arek píše:to hej. Len zas aby z toho nevznikli zbytocne konflikty v repre. Teraz po funuse je uz zbytocne hadat sa.
Ak sa má niekto z nich chuť hádať sa pre pravdivé slová Sekeru, tak do toho. Tam sú dvere.

Zedník a jemu podobní nemajú v repre čo robiť.
Sekera ma pravdu, je vpozicii ze si nieco odskakal a tak si to moze dovolit s kludom anglicana, pretoze to bol on,ktory tuto obranu vytahoval zo :ho*no: a skoda preskoda zranenia Dalogu lebo toot bolo najprijemnejsie vykonovre prekvapenie tohto roku. Keby sme mali takych este troch Sekerov, dvoch Granakoch tak k tomu ejden Chara...ach snivajte s nami

Keby sme do utoku miesto niektorych hracov najma Stumpel -Satan a Kukumberg vzali inych chlapcov, urcite by som sa nebala mat utok Hascak Dano Stastny, zobrat aj konika Sykoru. A isto by to bolo zivsie, chlapci by hltali skusenosti. Do obrany mrzi nenominacia Slovaka a neskusenie mladeho Hraska zo Zvolena,ktory pocas finale hral anozaj dobre, videla som to a urcite by kazil menej jak hentie nemehla.

:klobuk:

(p.s. po skuske napisem velke hodnotenie)
Cathy píše: Keby sme do utoku miesto niektorych hracov najma Stumpel -Satan a Kukumberg vzali inych chlapcov, urcite by som sa nebala mat utok Hascak Dano Stastny, zobrat aj konika Sykoru. A isto by to bolo zivsie, chlapci by hltali skusenosti. Do obrany mrzi nenominacia Slovaka a neskusenie mladeho Hraska zo Zvolena,ktory pocas finale hral anozaj dobre, videla som to a urcite by kazil menej jak hentie nemehla.
dobry scouting :)
bolo dobre, ze zobrali Stumpela, teraz uz vedia, ze ho nemaju brat do Soci

uz na to nema, stary hrac z extraligy urcite nie
slovakprospects.com píše:USA "18" – Slovensko "18" 3:0 po I. tretiny
Strely na bránku: 20:0.
:oops:
:ninja: Kubo ti pri troche času napíše aj niečo dlhšie, ale 96ky sú proste slabý ročník a USA majú aj Eichela, ktorý jediný môže šliapať McJesusovi na päty. Viac dodávať netreba. Hádam len, že žiadne prekvapenie, ten rozdiel je priepastný, na to nepotrebujeme ani vzájomný zápas, aby sme o tom vedeli.
Zo srandy prepinam na pripravu SR...ale waw ten gol v oslabeni, ta Rewayova pracicka :slintac:
Ten Satan je fakt borec. Uz len preto, ze sa na repre teraz nevysral po tom, co ho nevzali na OH :poklona:
202 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2006 CAROLINA HURRICANES