http://www.iihf.com/competition/352/new ... 8fc2deef5f" onclick="window.open(this.href);return false;
proti Rusom bez Mezeia
Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?
SLOVENSKO
Majstrovstvá sveta v hokeji 3.-19.5.
Neviem, ci Kuznecov bude taka extra posila, v EHT neziaril, na druhej stane moze byt motivacia, uvidime. Ja by som nim zamenil Petrova, ten na sampionat nema.Getzo5 píše:Zajtra bude proti nám hrať aj Kovy. Ak dostane ďalší misconduct, bude to do ďalšieho zápasu stopka.
Rusi zajtra už aj s Kuznetsovom.
Ja stále verím, že dnes to dáme....predsalen nebudeme favoriti, tak snáď to pôjde.
Dobre by bolo konečne neostreľovať brankára a radšej skúsiť niečo zmysluplnejšie, vlastne tá strelecká prevaha ani nepôjde.
Mezeia bude riadna škoda
a v bráne bude Jaro, tak má jedinečnú príležitosť ukázať, aká bola blbosť, že doteraz skoro vôbec nechytal.
:slovakia2:
Dobre by bolo konečne neostreľovať brankára a radšej skúsiť niečo zmysluplnejšie, vlastne tá strelecká prevaha ani nepôjde.
Mezeia bude riadna škoda
:slovakia2:
Kuznecov bude 13 tym utocnikom, ak nastupi, aspon podla utokov Ruska, ktore budu
Kovalcuk--Terescenko--Radulov
Mozjakin--Popov--Perezogin
Loktionov--Anisimov--Petrov
Kokarev--Svitov--Soin
Nikulin, Birjukov
Medvedev, Tjutin
Denisov, Belov
Bryzgalov
dufam, ze nasi to vyhraju, potrebujeme tri body ako sol.... nasich myslim Slovakov
Kovalcuk--Terescenko--Radulov
Mozjakin--Popov--Perezogin
Loktionov--Anisimov--Petrov
Kokarev--Svitov--Soin
Nikulin, Birjukov
Medvedev, Tjutin
Denisov, Belov
Bryzgalov
dufam, ze nasi to vyhraju, potrebujeme tri body ako sol.... nasich myslim Slovakov
keby sa na to aspon dalo pozerat. Kombinacia nasej slabej hry bez napadu a sirokeho klziska = uplne nudny hokej. A to som sa tesil na pekny nedelny hokejovy vecer.
PS: som myslel, ze ked chyta Bryz, tak hlavnou "hviezdou" na lade spomedzi brankarov bude on. Janus ho ale dokazal prekonat
PS: som myslel, ze ked chyta Bryz, tak hlavnou "hviezdou" na lade spomedzi brankarov bude on. Janus ho ale dokazal prekonat
neviem no mozno som trocha zaujaty ale janus (po*ral 3. gol to je jasne) inak zachytal celkom slusne..
stale to neni vsak ono a doteraz neukazal to, co v nom naozaj je.. aj tak by som proti usa skor veril jemu ako stanovi..
horsie to dnes bolo v utoku, kde sme sa dokazali presadit len z najazdu sam na brankara a bryzgalovovi to vypadavalo barako.. no a ta 4 minutovka na konci, to uz bolo vela..
stale to neni vsak ono a doteraz neukazal to, co v nom naozaj je.. aj tak by som proti usa skor veril jemu ako stanovi..
horsie to dnes bolo v utoku, kde sme sa dokazali presadit len z najazdu sam na brankara a bryzgalovovi to vypadavalo barako.. no a ta 4 minutovka na konci, to uz bolo vela..
Nech ide doprdele Radivojevič s tým že sme mali smolu. Stále počúvať tieto reči
Hrali sme super do prvého inkasovaného gólu a potom sa to viezlo. Nepochopiteľne Vujtek nasadil Janusa čo bola chyba. Nechytal vyše 2týždňou a vyšiel zo zápasovej formy. Pochopím keby Stana podával vyslovené zlé výkony ale za to že proti Lotyšom pustil dva lacné góly a proti Rakúšanom pustil 1 gól s 33striel bol dneska náhradník?
Do konca zápasu 3:58 a hráme 4min presilovku v ktorej na Bryzgalova nevystrelíme ani raz
absolútna neschopnosť. Hráči boli na tom už fakt psychicky zle a ešte k tomu nepochopiteľný krok Vujteka keď za tie 4min ani neodvolal Janusa
. Jednoznačne nám počas tých 4min chýbal aj timeout ktorý Vujtek nezmyselne použil už v prvej tretine a dovolím si povedať že dosť zbytočne....
Zastavím sa jedine u Sekeru ktorý hral perfektný zápas a jednoznačne bol náš najlepší hráč. Skvelá hra
Takže vyhrať proti USA posilnených o Oshieho a Galchenyuka? Okey
Hrali sme super do prvého inkasovaného gólu a potom sa to viezlo. Nepochopiteľne Vujtek nasadil Janusa čo bola chyba. Nechytal vyše 2týždňou a vyšiel zo zápasovej formy. Pochopím keby Stana podával vyslovené zlé výkony ale za to že proti Lotyšom pustil dva lacné góly a proti Rakúšanom pustil 1 gól s 33striel bol dneska náhradník?
Do konca zápasu 3:58 a hráme 4min presilovku v ktorej na Bryzgalova nevystrelíme ani raz
Zastavím sa jedine u Sekeru ktorý hral perfektný zápas a jednoznačne bol náš najlepší hráč. Skvelá hra
Takže vyhrať proti USA posilnených o Oshieho a Galchenyuka? Okey
Začína sa Vůjtek hate

Aj keď ten tajmaut bol zbytočný. Mohol trochu zdržať hru tým, źe by hráči sa pomalšie postavili na buly, následne, že by na buly šiel napr. obranca, ktorý by sa nechal z vhadzovania vykázať ap. Tých možností ako ten čas medzi shiftami natiahnuť je veľa.
Inak, dnes naoko vcelku dobrý výkon, ale keď sa na to pozrieme bližšie, tak to nebolo o nić lepšie ako predchádzajúce zápasy. Viac ako jeden gól sme dať nemohli. Lebo sme nemali z čoho. Nie žeby Rusi dominovali. Tí hrali aj dnes slabo a boli zdolateľní. Škoda tohto zápasu. Mohli sme nejaký bod urvať.
Celkovo je však tento tím v takej letargii, že proti Američanom nám nedávam žiadnu nádej. Do toho štvrťfinále skrátka herne tento rok nepatríme (hoci papierovo by sme naň mali mať).
Aj keď ten tajmaut bol zbytočný. Mohol trochu zdržať hru tým, źe by hráči sa pomalšie postavili na buly, následne, že by na buly šiel napr. obranca, ktorý by sa nechal z vhadzovania vykázať ap. Tých možností ako ten čas medzi shiftami natiahnuť je veľa.
Inak, dnes naoko vcelku dobrý výkon, ale keď sa na to pozrieme bližšie, tak to nebolo o nić lepšie ako predchádzajúce zápasy. Viac ako jeden gól sme dať nemohli. Lebo sme nemali z čoho. Nie žeby Rusi dominovali. Tí hrali aj dnes slabo a boli zdolateľní. Škoda tohto zápasu. Mohli sme nejaký bod urvať.
Celkovo je však tento tím v takej letargii, že proti Američanom nám nedávam žiadnu nádej. Do toho štvrťfinále skrátka herne tento rok nepatríme (hoci papierovo by sme naň mali mať).
Zajtra proti USA:
3 body - stacia na postup bez ohladu na ostatne zapasy
2 body - stacia, ak GER neporazi v riadnom hracom case FRA a zaroven LAT neporazi v riadnom hracom case FIN
1 bod - staci jedine v pripade, ak FRA vyhra po predlzni / najazdoch nad GER a zaroven LAT nevyhra v riadnom hracom case nad FIN
3 body - stacia na postup bez ohladu na ostatne zapasy
2 body - stacia, ak GER neporazi v riadnom hracom case FRA a zaroven LAT neporazi v riadnom hracom case FIN
1 bod - staci jedine v pripade, ak FRA vyhra po predlzni / najazdoch nad GER a zaroven LAT nevyhra v riadnom hracom case nad FIN
stana do brany, hudacek backup, janus na tribunu 
libor hudacek bude az 13. utocnik (je pravda, ze sa mu moc nedari), miesto neho ide k satanovi a olveckemu bartek.. hadam sa rychlo zohraju, nie ako v poslednych zapasoch
zostava:
Staňa (J. Hudáček) - Sekera, Mezei, Sersen, Mihálik, Jurčina, Vydarený, Švarný - Radivojevič, Surový, Kopecký - Miklík, Kukumberg, Záborský - Šatan, Ölvecký, Bartek - Haščák, Bližňák, Daňo - L. Hudáček
libor hudacek bude az 13. utocnik (je pravda, ze sa mu moc nedari), miesto neho ide k satanovi a olveckemu bartek.. hadam sa rychlo zohraju, nie ako v poslednych zapasoch
zostava:
Staňa (J. Hudáček) - Sekera, Mezei, Sersen, Mihálik, Jurčina, Vydarený, Švarný - Radivojevič, Surový, Kopecký - Miklík, Kukumberg, Záborský - Šatan, Ölvecký, Bartek - Haščák, Bližňák, Daňo - L. Hudáček
dobre nalozili tym neprajnikom, "odbornikom", z ktorych sa zrazu stanu ti najväcsi slovenski srdciari.....
ja mam na aute vlajocku od prveho zapasu nasej repre, nezlozil som ju ani po zapase s Lotysskom, ci Rakuskom, ako poniektori, ktori sa za to pomaly hanbili.....a teraz si ti isti vytiahnu pre istotu 4 vlajocky......
ja nemusim menit nic, akurat pribalim este vlajocky na spetaky
stvrtfinalovy Vigvam Pub predsa len bude a môzeme opät prevracat stoly
ja mam na aute vlajocku od prveho zapasu nasej repre, nezlozil som ju ani po zapase s Lotysskom, ci Rakuskom, ako poniektori, ktori sa za to pomaly hanbili.....a teraz si ti isti vytiahnu pre istotu 4 vlajocky......
ja nemusim menit nic, akurat pribalim este vlajocky na spetaky
stvrtfinalovy Vigvam Pub predsa len bude a môzeme opät prevracat stoly
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé