ThrashersFan píše:Hanlon
uz mi toho Chemlona nespominaj, lebo sa mi opät vrati nocna mora, ze jeho ery a velkej zmeny systemu

bol hokej nepozeratelny a to v kazdom jednom zapase :popi: suhlasit samozrejme nemusis, ale toto bola moja hokejova trauma
zapas proti lotysom mi ho v niecom pripomenul, bohuzial, ano je tam Vujtek, ale na Smajlona sa chvalabohu nechyta a to mal Smajlon k dispozicii na MS iny vyber, ako je ten terajsi
kader mame aky mame, po prvych 2 zapasoch sme lietali v oblakoch, chvalabohu sme padli na zem a teraz môzeme uz len "prekvapit"
beci palil slepymi, mimo branu, ci do brankarovej "hrude", 0 clonenie pred brankarom, Kopecy strielal vtedy ked nemal, to precislenie po jeho streleckej minele, ked sa na Stanu + 1 nasho zadaka rutili 5 rakusania
v predlzeni sme boli radi, ze ideme do sn a tam to dopadlo ako dopadlo
neviem ako nazvat nasu strelecku nemohucnost, gol by sme nedali asi ani do zapasu s rusakmi
stale to mame na svojich hokejkach, proti matrioskam a amikom si velke nadeje nerobim, no proti papierovo silnejsim timom nam to islo daleko lepsie, takze mozno motyka vystreli, ak nie, tak svoju hokejovu pozornost budem môct definitivne zamerat na macikov
kazdopadne, ak si to porovnam s tym, co predvadzaju nasi bratia, zostavam pokojny