http://ktl.hokejforum.com/subdom/ktl/in ... sov-4-kola" onclick="window.open(this.href);return false;
Prečo hráme posledné kolo s Army Men keď oni sú iná konferencia?
Prečo hráme posledné kolo s Army Men keď oni sú iná konferencia?
odpoved mas tuFortune píše:play-off dvojice ?
super, jasné a zrozumiteľné.janik píše:odpoved mas tuFortune píše:play-off dvojice ?
komisia sa dohadla aj na definitívnej podobe playoff pre túto sezónu. základná koncepcia už bola oznámená tu:
novy-system-playoff-pre-sezonu-2012-13-t8137.html#p335628
info ktoré treba doplniť:
do playoff postúpi z oboch konferencií 7 najlepších tímov po základnej časti.
hodnoty bonusových bodov s ktorými postupujúce tímy do PO nastúpia:
tím postupujúci zo 7. miesta - 0b
6. miesto - 2b
5. miesto - 4b
4. miesto - 6b
3. miesto - 9b
2. miesto - 12b
1. miesto - 15b
po prvom kole PO posledné 3 tímy v každej konferencii vypadnú a do 2. kola postúpi štvorica najlepších tímov. do final four potom pochopiteľne z každej konferencie 2 najlepšie tímy.
v prípade akýchkoľvek otázok, dotazov, nejasností atď použite prosím túto tému: pripomienky-otazky-navrhy-a-vseobecna-diskusia-t8196.html
Neverim, ze to mohl myslet vazne. Je to takovy amatersky, primitivni pokus o vtip. Opravdu nedejboze, abych se tomu cloveku nekdy dostal pod naplast.janik píše:maro myslim ze to ta nemusi zaujimat, je to dobrovolny prispevok a ak si sam este ani neprispel tak su to cudzie peniaze do ktorych ta nic, netreba zabudat ze platenie domeny aj nieco stoji a kupuju sa z toho aj trofeje pre vitazov, stav uctu ale je pisany a ak by si niekto z nich nedaj boze nieco z toho zobral tak ani ty v praci nerobis zadarmo a ked sa o to staraju a je to ich takco... ale nemyslim ze by niekto nieco zneuzil na vlastne sukromne ucely
Ale tak můžu, můžu.petrik píše:nechcel by si to aj rozviest?Dawe4 píše:Letošní způsob play off zdá se mi poněkud nešťastný.
To se neboj. Toho já jsem si vědom. Ale chci tím říct, že zápasový systém měl větší šťávu. Klasické popichovačky mi chybí. Zkrátka si myslím, že stará dobrá klasika je lepší volbou.AndyF píše:Nechci te strasit, ale behem dvou dnu stahli Blue Flyers vas naskok 22 bodu ted uz jen na 9. Tak pokracujte v te rutine...
No neco na tom je.. Fakt je, ze ta dulezitost kazdyho dne lidem nedochazi. Ono se to pozna az uplne ke konci, kdy pujde treba o kazdy bodDawe4 píše:To se neboj. Toho já jsem si vědom. Ale chci tím říct, že zápasový systém měl větší šťávu. Klasické popichovačky mi chybí. Zkrátka si myslím, že stará dobrá klasika je lepší volbou.AndyF píše:Nechci te strasit, ale behem dvou dnu stahli Blue Flyers vas naskok 22 bodu ted uz jen na 9. Tak pokracujte v te rutine...
a to mas odkial?Dawe4 píše:Ale tak můžu, můžu.petrik píše:nechcel by si to aj rozviest?Dawe4 píše:Letošní způsob play off zdá se mi poněkud nešťastný.![]()
Vím, že jste chtěli play off pro více tipérů a aby bylo delší. Větší atmosféra a rivalita.
Ale místo toho a zatraktivnění přišla ještě větší rutina než v minulém play off.
Vím, že je to teprve start, ale nevím, nevím...
Pravdu máš. Mělo tam být kratší. Moje chyba.petrik píše:a to mas odkial?
PO sme chceli SKRATIT, a docielit aby sa co najdlhsie tykalo co najvacsieho poctu tiperov. a v PO je rovnako 14 timov ako v minulej sezone
je to asi vec vkusu. mne osobne sa zatial toto PO pozdava, samozrejme az na to ze sa ho neucastnim
okrem vyssie spominanych veci okrem ineho umoznuje realne zvyhodnit timy za vykony v ZC (bonusove body na zaciatok) a postupujuci su urceni "spravodlivejsie" ako pri standardnom PO...
ale to je uz 100x vymlatena slama - "nudna spravodlivost" tabulkoveho systemu vs. "atraktivna nespravodlivost" zapasoveho... do toho by som sa uz vazne po X-ty raz nechcel pustat
takto dopadla diskusia o tomto novom systeme pred touto sezonou:Dawe4 píše:Pravdu máš. Mělo tam být kratší. Moje chyba.petrik píše:a to mas odkial?
PO sme chceli SKRATIT, a docielit aby sa co najdlhsie tykalo co najvacsieho poctu tiperov. a v PO je rovnako 14 timov ako v minulej sezone
je to asi vec vkusu. mne osobne sa zatial toto PO pozdava, samozrejme az na to ze sa ho neucastnim
okrem vyssie spominanych veci okrem ineho umoznuje realne zvyhodnit timy za vykony v ZC (bonusove body na zaciatok) a postupujuci su urceni "spravodlivejsie" ako pri standardnom PO...
ale to je uz 100x vymlatena slama - "nudna spravodlivost" tabulkoveho systemu vs. "atraktivna nespravodlivost" zapasoveho... do toho by som sa uz vazne po X-ty raz nechcel pustat
Ale máš pravdu, že tohle je nekonečná diskuze.
Letos mi to extra nesedí a zápasový systém play off je prostě pro mě ideálnější.
Ale tak neřešme to.
Jen doufám, pro příští ročník se bude o systému ještě diskutovat.
Já vím Petrik. Všichni začnou prskat vždy když se to jeho týmu dotkne negativně. Diskuzí ohledně organizačních a důležitých věcí se zúčastní vždy minimum a pak něco rozhodnut je těžké.petrik píše:takto dopadla diskusia o tomto novom systeme pred touto sezonou:Dawe4 píše:Pravdu máš. Mělo tam být kratší. Moje chyba.petrik píše:a to mas odkial?
Ale máš pravdu, že tohle je nekonečná diskuze.
Letos mi to extra nesedí a zápasový systém play off je prostě pro mě ideálnější.
Ale tak neřešme to.
Jen doufám, pro příští ročník se bude o systému ještě diskutovat.
http://www.hokejforum.com/novy-system-p ... t8137.html
take nieco si si predstavoval?
problem je ze zaujem diskutovat o takychto veciach vopred tu ma minimum ludi... az ked sa ich to zacne priamo tykat, nedajboze im to nevyhovuje, resp. na to nejakym sposobom doplatia, tak ma zrazu co povedat kazdy... ale vtedy uz byva neskoro
(a to teraz vobec nemyslim teba, ale tak vseobecne)