Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

PRIPOMIENKY, OTAZKY, NAVRHY A VSEOBECNA DISKUSIA

http://ktl.hokejforum.com/subdom/ktl/in ... sov-4-kola" onclick="window.open(this.href);return false;

Prečo hráme posledné kolo s Army Men keď oni sú iná konferencia?
Ok, my fail.. Príspevok môžete zmazať.
Protože kolo je uděláno tak, aby hrál ve skupině každý s každým dvakrát. Jenže tím, že je lichý počet týmů ve skupině, nemá vždy jeden tým soupře. Proto jsme se rozhodli ze dvou možností (buď bude mít tým volno nebo bude hrát s přebývajícím týmem ze druhé skupiny) pro druhou možnost.
Hej, už som to zistil, preto som napísal, že zbytočný príspevok :)
play-off dvojice ?
Fortune píše:play-off dvojice ?
odpoved mas tu

komisia sa dohadla aj na definitívnej podobe playoff pre túto sezónu. základná koncepcia už bola oznámená tu:
novy-system-playoff-pre-sezonu-2012-13-t8137.html#p335628

info ktoré treba doplniť:

do playoff postúpi z oboch konferencií 7 najlepších tímov po základnej časti.

hodnoty bonusových bodov s ktorými postupujúce tímy do PO nastúpia:
tím postupujúci zo 7. miesta - 0b
6. miesto - 2b
5. miesto - 4b
4. miesto - 6b
3. miesto - 9b
2. miesto - 12b
1. miesto - 15b

po prvom kole PO posledné 3 tímy v každej konferencii vypadnú a do 2. kola postúpi štvorica najlepších tímov. do final four potom pochopiteľne z každej konferencie 2 najlepšie tímy.

v prípade akýchkoľvek otázok, dotazov, nejasností atď použite prosím túto tému: pripomienky-otazky-navrhy-a-vseobecna-diskusia-t8196.html
a este tu kompletne info :arrow:
http://ktl.hokejforum.com/subdom/ktl/in ... at-playoff" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.hokejforum.com/novy-system-p ... ml#p335628" onclick="window.open(this.href);return false;
janik píše:
Fortune píše:play-off dvojice ?
odpoved mas tu

komisia sa dohadla aj na definitívnej podobe playoff pre túto sezónu. základná koncepcia už bola oznámená tu:
novy-system-playoff-pre-sezonu-2012-13-t8137.html#p335628

info ktoré treba doplniť:

do playoff postúpi z oboch konferencií 7 najlepších tímov po základnej časti.

hodnoty bonusových bodov s ktorými postupujúce tímy do PO nastúpia:
tím postupujúci zo 7. miesta - 0b
6. miesto - 2b
5. miesto - 4b
4. miesto - 6b
3. miesto - 9b
2. miesto - 12b
1. miesto - 15b

po prvom kole PO posledné 3 tímy v každej konferencii vypadnú a do 2. kola postúpi štvorica najlepších tímov. do final four potom pochopiteľne z každej konferencie 2 najlepšie tímy.

v prípade akýchkoľvek otázok, dotazov, nejasností atď použite prosím túto tému: pripomienky-otazky-navrhy-a-vseobecna-diskusia-t8196.html
super, jasné a zrozumiteľné.
nie som pravidelny prispievatel do tejto rubriky, ale anonymny prispevok co som ted prijal ma oslovil..
Desiatky uzivatelov prispieva na neznamy ucet, kde kvazy "admini" prostrednictvom internetu organizuju internetovu ligu. A tito neskuseni uzivatelia kludne poslu i 10 eur na neznamy ucet. Vsetkye peniaze su potom v rukach 2 ludi. Jedna sa radovo o 2 tis eur.. Mam podozrenie ze tieto peniaze , alebo aspon cast z nich skonci v rukach spomenutych lifi.. ako nezavysli.. a myslim ze nemluvim sam za seba.. xcel by som vydiet uctenky vsech transakcii kere sa provedli za "spolocne" peniaze.. dakujem
pyta sa ten, ktory neprispel ani 0,10€ :cool:
:arrow: http://www.hokejforum.com/akcionari-hf-t3659.html" onclick="window.open(this.href);return false;
este nejake dotazy?
maro myslim ze to ta nemusi zaujimat, je to dobrovolny prispevok a ak si sam este ani neprispel tak su to cudzie peniaze do ktorych ta nic, netreba zabudat ze platenie domeny aj nieco stoji a kupuju sa z toho aj trofeje pre vitazov, stav uctu ale je pisany a ak by si niekto z nich nedaj boze nieco z toho zobral tak ani ty v praci nerobis zadarmo a ked sa o to staraju a je to ich takco... ale nemyslim ze by niekto nieco zneuzil na vlastne sukromne ucely :)
janik píše:maro myslim ze to ta nemusi zaujimat, je to dobrovolny prispevok a ak si sam este ani neprispel tak su to cudzie peniaze do ktorych ta nic, netreba zabudat ze platenie domeny aj nieco stoji a kupuju sa z toho aj trofeje pre vitazov, stav uctu ale je pisany a ak by si niekto z nich nedaj boze nieco z toho zobral tak ani ty v praci nerobis zadarmo a ked sa o to staraju a je to ich takco... ale nemyslim ze by niekto nieco zneuzil na vlastne sukromne ucely :)
Neverim, ze to mohl myslet vazne. Je to takovy amatersky, primitivni pokus o vtip. Opravdu nedejboze, abych se tomu cloveku nekdy dostal pod naplast.
maro zasa si si ukradol fet z nemocnice? Obrázek
pytal sa, paci sa
ja mam z toho vsetkeho akurat 2 veci: kazdym mesiacom na ten hf ucet odosielam po 5€ a na konci KTL sezony riesim tie sosky (+ platba webhostingu)

Přílohy

Ten Maro me tak nasral, ze du poslat na omluvu dalsich 10..
Letošní způsob play off zdá se mi poněkud nešťastný.
Dawe4 píše:Letošní způsob play off zdá se mi poněkud nešťastný.
nechcel by si to aj rozviest? :)
petrik píše:
Ale tak můžu, můžu. :)

Vím, že jste chtěli play off pro více tipérů a aby bylo delší. Větší atmosféra a rivalita.

Ale místo toho a zatraktivnění přišla ještě větší rutina než v minulém play off.

Vím, že je to teprve start, ale nevím, nevím...
AndyF píše:Nechci te strasit, ale behem dvou dnu stahli Blue Flyers vas naskok 22 bodu ted uz jen na 9. Tak pokracujte v te rutine...
To se neboj. Toho já jsem si vědom. Ale chci tím říct, že zápasový systém měl větší šťávu. Klasické popichovačky mi chybí. Zkrátka si myslím, že stará dobrá klasika je lepší volbou.
Dawe4 píše:
AndyF píše:Nechci te strasit, ale behem dvou dnu stahli Blue Flyers vas naskok 22 bodu ted uz jen na 9. Tak pokracujte v te rutine...
To se neboj. Toho já jsem si vědom. Ale chci tím říct, že zápasový systém měl větší šťávu. Klasické popichovačky mi chybí. Zkrátka si myslím, že stará dobrá klasika je lepší volbou.
No neco na tom je.. Fakt je, ze ta dulezitost kazdyho dne lidem nedochazi. Ono se to pozna az uplne ke konci, kdy pujde treba o kazdy bod
Dawe4 píše:
petrik píše:
Ale tak můžu, můžu. :)

Vím, že jste chtěli play off pro více tipérů a aby bylo delší. Větší atmosféra a rivalita.

Ale místo toho a zatraktivnění přišla ještě větší rutina než v minulém play off.

Vím, že je to teprve start, ale nevím, nevím...
a to mas odkial? :)
PO sme chceli SKRATIT, a docielit aby sa co najdlhsie tykalo co najvacsieho poctu tiperov. a v PO je rovnako 14 timov ako v minulej sezone :neviem:

je to asi vec vkusu. mne osobne sa zatial toto PO pozdava, samozrejme az na to ze sa ho neucastnim :(
okrem vyssie spominanych veci okrem ineho umoznuje realne zvyhodnit timy za vykony v ZC (bonusove body na zaciatok) a postupujuci su urceni "spravodlivejsie" ako pri standardnom PO...
ale to je uz 100x vymlatena slama - "nudna spravodlivost" tabulkoveho systemu vs. "atraktivna nespravodlivost" zapasoveho... do toho by som sa uz vazne po X-ty raz nechcel pustat :roll:
petrik píše:a to mas odkial? :)
PO sme chceli SKRATIT, a docielit aby sa co najdlhsie tykalo co najvacsieho poctu tiperov. a v PO je rovnako 14 timov ako v minulej sezone :neviem:

je to asi vec vkusu. mne osobne sa zatial toto PO pozdava, samozrejme az na to ze sa ho neucastnim :(
okrem vyssie spominanych veci okrem ineho umoznuje realne zvyhodnit timy za vykony v ZC (bonusove body na zaciatok) a postupujuci su urceni "spravodlivejsie" ako pri standardnom PO...
ale to je uz 100x vymlatena slama - "nudna spravodlivost" tabulkoveho systemu vs. "atraktivna nespravodlivost" zapasoveho... do toho by som sa uz vazne po X-ty raz nechcel pustat :roll:
Pravdu máš. Mělo tam být kratší. Moje chyba.

Ale máš pravdu, že tohle je nekonečná diskuze.

Letos mi to extra nesedí a zápasový systém play off je prostě pro mě ideálnější.

Ale tak neřešme to.

Jen doufám, pro příští ročník se bude o systému ještě diskutovat. :)
Dawe4 píše:

Letos mi to extra nesedí a zápasový systém play off je prostě pro mě ideálnější.

Ale tak neřešme to.

takto dopadla diskusia o tomto novom systeme pred touto sezonou:
http://www.hokejforum.com/novy-system-p ... t8137.html

take nieco si si predstavoval?
problem je ze zaujem diskutovat o takychto veciach vopred tu ma minimum ludi... az ked sa ich to zacne priamo tykat, nedajboze im to nevyhovuje, resp. na to nejakym sposobom doplatia, tak ma zrazu co povedat kazdy... ale vtedy uz byva neskoro
(a to teraz vobec nemyslim teba, ale tak vseobecne ;) )
Neviem, ci takyto navrh niekedy padol, ale mne by sa pacilo keby do PO postupili len najlepsie 4 timy z kazdej konferencie. Nech ta zakladna cast ma aj nejaky vyznam a aj pocas nej by to bolo napate. Problem s takymto systemom ale vidim v tom, ze ako by viacero timov nemalo ku koncu sancu na postup, zacali by sa na to vyprdavat tak ako CP teraz. Ale tam by sa mohla vymysliet nejaka paka v podobe sankcii :petrik:
petrik píše:
Dawe4 píše:

Ale tak neřešme to.

takto dopadla diskusia o tomto novom systeme pred touto sezonou:
http://www.hokejforum.com/novy-system-p ... t8137.html

take nieco si si predstavoval?
problem je ze zaujem diskutovat o takychto veciach vopred tu ma minimum ludi... az ked sa ich to zacne priamo tykat, nedajboze im to nevyhovuje, resp. na to nejakym sposobom doplatia, tak ma zrazu co povedat kazdy... ale vtedy uz byva neskoro
(a to teraz vobec nemyslim teba, ale tak vseobecne ;) )
Já vím Petrik. Všichni začnou prskat vždy když se to jeho týmu dotkne negativně. Diskuzí ohledně organizačních a důležitých věcí se zúčastní vždy minimum a pak něco rozhodnut je těžké.

Já si nestěžuji. Já nekritizuji. Naopak oceňuji snahu něco změnit.
Chtě jsem jen říct, že starý klasický systém paly off mi seděl více.

Co se týče diskuzí, hlasování. Představoval bych si to tak, že ovšem musí hlasovat povinně GM (jinak sankce)!
A ostatní tipéry bych také zapojil, ale již v jiném topicu a jejich hlasy by sloužily spíše jen jako orientační a popřípadě rovnosti nebo velké vyrovnanosti hlasů GM a komise by se rozhodlo podle nich. Doufám, že jsem to napsal alespoň trochu srozumitelně. :)

Ihned po skončení zákl. části bych nechal hlasovat o novém play off systému (podle mého systému, který jsem popsal v předchozím odstavečku) a vyvodil bych z toho důsledky.

Ale tak nejsem v komisi. Tak vám do toho nebudu kecat. :) :wink:
171 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2023 VEGAS GOLDEN KNIGHTS