taketo veci nas posuvaju dopredu aspon, ja som na to pozeral tiez ked som vytvaral prvy subor nanove kolo ale bolo tam dost prace aj tak a nemal som bunky to este vymyslat ale ked sa to zase dostalo na pretras tak som sa na to vrhol a hla najprv zlozity system ktory aj tak nebol dobry a nakoniec uplne jednoduche riesenie a uz som zase o nieco mudrejsi
Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?
PRIPOMIENKY, OTAZKY, NAVRHY A VSEOBECNA DISKUSIA
Zaujimavosti z 1. kola:
http://ktl.hokejforum.com/subdom/ktl/in ... i-z-1-kola" onclick="window.open(this.href);return false;
Nabby: drzim palce v hladani. V tejto sezone je to vsak nabite, bude tazke najst si miesto
Nabby: drzim palce v hladani. V tejto sezone je to vsak nabite, bude tazke najst si miesto
Ocami manazerov..
http://ktl.hokejforum.com/subdom/ktl/in ... -manazerov" onclick="window.open(this.href);return false;
rozhovor s vitazom 1. kola WildCelt
http://ktl.hokejforum.com/subdom/ktl/in ... itaz-1kola" onclick="window.open(this.href);return false;
cepi píše:mne islo o toto
my sme dole
a zapasy su uplne hore
cize musim rollovat uplne nahor a dovtedy aj zabudnem o ktore zapasy ide; ono sa uhadnute tipy zobrazia pri tipujucich, ale napr. este pred odohratim zapasov si to clovek omrkne (aj ked u nas to asi neplati, k taktike sme nemali nikdys blizko:P
arek píše:dve novinky v prehlade tipov:
odkaz # Môj tím, zroluje to okamzite k tiperom svojho timu
odkaz Zobraziť iba môj tím, zobrazi iba tipy tiperov svojho timu, uzitocne pre timy zospodu prehladu, ktore po zrolovani dolu uz nevideli hornu cast, kde su vypisane zapasy.
predsa len este taky nedostatok? tie tipy môjho timu mi zobrazuje bud v case zapasov, alebo este pred ich zacatim
ak si ich ale chcem takymto spôsbom omrknut na dalsi den, t.j, po skonceni zapasov, tak mi to zroluje na dalsie tipovacie dni, nie na ten, ktory sa prave odohral
Zaujimavosti z 2. kola
http://ktl.hokejforum.com/subdom/ktl/in ... i-z-2-kola" onclick="window.open(this.href);return false;
http://ktl.hokejforum.com/subdom/ktl/in ... i-z-2-kola" onclick="window.open(this.href);return false;
Mozno zabrdnem do osieho hniezda, ale uz od viacero ludi tu odzneli hlasy ohladom „ferovosti“ takehoto stylu zapasoveho kola. Petrik aj kajo uz odhadovali ake by to bolo, keby sa hralo tabulkove kolo. Body za 2. kolo ratane ako v tabulkovom kole by to vyzeralo nasledovne.
[table][tr][td=4]Derrylova konferencia [/td] [td=1]---[/td] [td=4]Openfireova konferencia [/td][/tr]
[tr][td=1]por.[/td] [td=1]tim[/td] [td=1]body[/td] [td=1]realne por.[/td] [td=1][/td] [td=1]por.[/td] [td=1]tim[/td] [td=1]body[/td] [td=1]realne por.[/td][/tr]
[tr][td=1]1.[/td] [td=1]EVIL INSIDERS[/td] [td=1]351[/td] [td=1]4. [/td] [td=1][/td] [td=1]1.[/td] [td=1]HROŠÍCI[/td] [td=1]363[/td] [td=1]1. [/td][/tr]
[tr][td=1]2.[/td] [td=1]STARS[/td] [td=1]343[/td] [td=1]4. [/td] [td=1][/td] [td=1]2.[/td] [td=1]RED DEVILS[/td] [td=1]349[/td] [td=1]7. [/td][/tr]
[tr][td=1]3.[/td] [td=1]DREXEL DRAGONS[/td] [td=1]333[/td] [td=1]9. [/td] [td=1][/td] [td=1]3.[/td] [td=1]ARMY MEN[/td] [td=1]339[/td] [td=1]1. [/td][/tr]
[tr][td=1]4.[/td] [td=1]HOCKEY KENT[/td] [td=1]331[/td] [td=1]7. [/td] [td=1][/td] [td=1]4.[/td] [td=1]STEELERS[/td] [td=1]338[/td] [td=1]1. [/td][/tr]
[tr][td=1]5.[/td] [td=1]BLUE FLYERS[/td] [td=1]329[/td] [td=1]11. [/td] [td=1][/td] [td=1]5.[/td] [td=1]FALCONS[/td] [td=1]337[/td] [td=1]5. [/td][/tr]
[tr][td=1]6.[/td] [td=1]WILD HORSES[/td] [td=1]327[/td] [td=1]1. [/td] [td=1][/td] [td=1]6.[/td] [td=1]BLUE ANGELS[/td] [td=1]335[/td] [td=1]4. [/td][/tr]
[tr][td=1]7.[/td] [td=1]F4F KILLERS[/td] [td=1]326[/td] [td=1]1. [/td] [td=1][/td] [td=1]7.[/td] [td=1]ICE CATS[/td] [td=1]328[/td] [td=1]7. [/td][/tr]
[tr][td=1]8.[/td] [td=1]MIGHTY BULLS[/td] [td=1]321[/td] [td=1]7. [/td] [td=1][/td] [td=1]8.[/td] [td=1]MASTER GREMLINS[/td] [td=1]322[/td] [td=1]6. [/td][/tr]
[tr][td=1]9.[/td] [td=1]HUNGRY PIRANHAS[/td] [td=1]319[/td] [td=1]3. [/td] [td=1][/td] [td=1]9.[/td] [td=1]KILLER HORNETS[/td] [td=1]306[/td] [td=1]7. [/td][/tr]
[tr][td=1]10.[/td] [td=1]KNIGHTS[/td] [td=1]302[/td] [td=1]6. [/td] [td=1][/td] [td=1]10.[/td] [td=1]CRUEL PRISONERS[/td] [td=1]298[/td] [td=1]10. [/td][/tr]
[tr][td=1]11.[/td] [td=1]PRIEVIDZA TURTLES[/td] [td=1]292[/td] [td=1]10. [/td] [td=1][/td] [td=1]11.[/td] [td=1]SPIDERS[/td] [td=1]296[/td] [td=1]10. [/td][/tr][/table]
Toto porovnanie vsak podla mna nie je objektivne. Podla mna v zapasovom kole nezalezi na tom kolko sme nazbierali celkovo bodov, ale skor na tom, ako sme natipovali v dany den v porovnani s inymi timami. (Napr. ked PHI vypraskala NYI 7-0 tak skore nikoho nejak netrapilo, ratali sa iba 2b za vitazstvo, cize porovnavat podla celkoveho skore nema zmysel.) A pri vybere toho „druheho timu“ nastava galiba. Kedze medzi timami sa nevytvara interaktivita, kazdy tim natipuje za seba a kedze tento rok je novinkou aj to, ze nevidime tipy toho druheho timu, tak nevznika ziadny realny suboj. Vytvaranie dvojic je absolutne nahodne. Je to cisto o stasti, kto s kym hra zapas a preto sa stali aj take extremy ako 6. hraci den, kde Cruel Prisoners mohli vyhrat s druhym najslabsim vykonom dna alebo naopak Evil Insiders 15. hraci den mohli prehrat napriek tomu, ze dosiahli stvrty najlepsi vykon dna.
Skusil som teda vytvorit spravodlive tabulky. Je to system “objektivneho diktatora“. To znamena, ze parovanie nebolo nahodne ale objektivne a nemohli vznikat extremy. Kazdy hraci den som zoradil timy podla dosiahnuteho poctu bodov a prvych 11 timov dostalo 3b, ostatnych 11 timov dostalo 0b. Je to svojim sposobom umele poparovanie timov, kde prvych 11 timov ako keby hralo zapasy s druhou polkou timov. Cize kto bol nad ciarou dostal body, kto bol pod ciarou nedostal. Tak napriklad aj EI 15. den dostali 3b. Tento system by uplne abstrahoval od stastia, ktore sa vytvara nahodnym vylosovanim a zaroven neratalo by sa celkove skore ako v tabulkovom systeme, ale stale by to bol svojim sposobom zapasovy system (system objektivneho diktatora, ktory by povedal kto s kym hra
).
Teda body napriklad za 1. hraci den by vyzerali takto (cervenym su vyznacene timy, ktore realne vyhrali a dostali 3b):
1. F4F KILLERS 12b celkove body za den / 3b do tabulky objektivneho diktatora
2. MIGHTY BULLS 10b / 3b
3. EVIL INSIDERS 10b / 3b
4. KNIGHTS 10b / 3b
. CRUEL PRISONERS 10b / 3b
. DREXEL DRAGONS 10b / 3b
. HROŠÍCI 10b / 3b
. ARMY MEN 10b / 3b
9. KILLER HORNETS 10b / 3b
. BLUE FLYERS 10b / 3b
. STEELERS 10b / 3b
-----------------------------------------------------
12. PRIEVIDZA TURTLES 8b / 0b
13. HOCKEY KENT 8b / 0b
. MASTER GREMLINS 8b / 0b
. ICE CATS 8b / 0b
16. HUNGRY PIRANHAS 6b / 0b
. WILD HORSES 6b / 0b
. SPIDERS 6b / 0b
19. STARS 6b / 0b
20. RED DEVILS 6b / 0b
. FALCONS 6b / 0b
22. BLUE ANGELS 4b / 0b
Cize 1. hraci den napriklad Drexel Dragons objektivne mali vyhrat, ale nevyhrali. Na druhej strane napriklad STARS nemali vyhrat ale mali stastie a vyhrali.
Po preratani kazdeho dna tymto sposobom by teda vysledne tabulky vyzerali takto:
[table][tr][td=4]Derrylova konferencia [/td] [td=1]---[/td] [td=4]Openfireova konferencia [/td][/tr]
[tr][td=1]por.[/td] [td=1]tim[/td] [td=1]body[/td] [td=1]realne por.[/td] [td=1][/td] [td=1]por.[/td] [td=1]tim[/td] [td=1]body[/td] [td=1]realne por.[/td][/tr]
[tr][td=1]1.[/td] [td=1]EVIL INSIDERS[/td] [td=1]46[/td] [td=1]4. [/td] [td=1][/td] [td=1]1.[/td] [td=1]HROŠÍCI[/td] [td=1]47[/td] [td=1]1. [/td][/tr]
[tr][td=1]2.[/td] [td=1]STARS[/td] [td=1]40[/td] [td=1]4. [/td] [td=1][/td] [td=1]2.[/td] [td=1]RED DEVILS[/td] [td=1]42[/td] [td=1]7. [/td][/tr]
[tr][td=1]3.[/td] [td=1]DREXEL DRAGONS[/td] [td=1]36[/td] [td=1]9. [/td] [td=1][/td] [td=1]3.[/td] [td=1]STEELERS[/td] [td=1]39[/td] [td=1]1. [/td][/tr]
[tr][td=1]4.[/td] [td=1]MIGHTY BULLS[/td] [td=1]35[/td] [td=1]7. [/td] [td=1][/td] [td=1]4.[/td] [td=1]ARMY MEN[/td] [td=1]38[/td] [td=1]1. [/td][/tr]
[tr][td=1]5.[/td] [td=1]HOCKEY KENT[/td] [td=1]32[/td] [td=1]7. [/td] [td=1][/td] [td=1]5.[/td] [td=1]BLUE ANGELS[/td] [td=1]37[/td] [td=1]4. [/td][/tr]
[tr][td=1]6.[/td] [td=1]F4F KILLERS[/td] [td=1]31[/td] [td=1]1. [/td] [td=1][/td] [td=1]..[/td] [td=1]FALCONS[/td] [td=1]37[/td] [td=1]5. [/td][/tr]
[tr][td=1]..[/td] [td=1]HUNGRY PIRANHAS[/td] [td=1]31[/td] [td=1]3. [/td] [td=1][/td] [td=1]7.[/td] [td=1]ICE CATS[/td] [td=1]33[/td] [td=1]7. [/td][/tr]
[tr][td=1]8.[/td] [td=1]BLUE FLYERS[/td] [td=1]29[/td] [td=1]11. [/td] [td=1][/td] [td=1]8.[/td] [td=1]KILLER HORNETS[/td] [td=1]29[/td] [td=1]7. [/td][/tr]
[tr][td=1]..[/td] [td=1]WILD HORSES[/td] [td=1]29[/td] [td=1]1. [/td] [td=1][/td] [td=1]9.[/td] [td=1]MASTER GREMLINS[/td] [td=1]24[/td] [td=1]6. [/td][/tr]
[tr][td=1]10.[/td] [td=1]KNIGHTS[/td] [td=1]25[/td] [td=1]6. [/td] [td=1][/td] [td=1]10.[/td] [td=1]CRUEL PRISONERS[/td] [td=1]20[/td] [td=1]10. [/td][/tr]
[tr][td=1]11.[/td] [td=1]PRIEVIDZA TURTLES[/td] [td=1]17[/td] [td=1]10. [/td] [td=1][/td] [td=1]..[/td] [td=1]SPIDERS[/td] [td=1]20[/td] [td=1]10. [/td][/tr][/table]
Je zjavne, ze absolutnymi luckermi kola sa stali Wild Horses, kedze toto kolo vyhrali a mali byt niekde uplne inde, az 8. O stasti mozu hovorit aj v F4F Killers a Hungry Piranhas. Na druhej strane, na vylosovanie mozu nadavat jednoznacne v Red Devils ako aj v Drexel Dragons. Takisto aj Evil Insiders, ktori sice neskoncili az tak zle, ale ked si vezmeme, ze mali jednoznacne vyhrat kolo, tak si mozu buchat hlavu. Sranda je, ake mali Prievidzania stastie vo svojej mizerii. Az nato, ze mali byt beznadejne posledni, tak ich rozlosovanie vyhuplo “az“ na predposledne miesto.
Vidno teda, ze niektore timy maju viac stastia ako rozumu. Na druhej strane su timy, ktore mali viackrat smolu napriek tomu, ze dlhodobo tipuju nadpriemerne. Sice je pravda, ze statistika by mala dosiahnut, aby v dlhodobom horizonte mal kazdy tak isto casto smolu ako aj stastie, lenze my tu hrame iba 22 dni a vysledkom toho je, ze niektore timy sa mozu citit opravnene poskodene a niektore ine timy maju zjavne kontakty na tych spravnych miestach.
Takze nakoniec este posledna tabulka, ktora vyjadruje kto mal kolkokrat stastie (vyhral, ale nemal vyhrat) a kto mal kolkokrat smolu (nevyhral, ale mal vyhrat, kedze boli nad ciarou):
tim – stastie - smola
WILD HORSES 6 3
F4F KILLERS 4 1
HUNGRY PIRANHAS 4 1
MASTER GREMLINS 4 1
SPIDERS 5 3
PRIEVIDZA TURTLES 3 1
BLUE ANGELS 5 4
CRUEL PRISONERS 3 2
KNIGHTS 2 1
KILLER HORNETS 2 1
STEELERS 3 3
STARS 2 2
ARMY MEN 2 2
MIGHTY BULLS 0 0
HOCKEY KENT 2 3
FALCONS 2 3
ICE CATS 1 2
BLUE FLYERS 3 6
HROŠÍCI 1 4
DREXEL DRAGONS 1 5
RED DEVILS 1 5
EVIL INSIDERS 0 4
Tolko statistika kola.
Nakonieco mozno len moj osobny nazor. Je mi jasne, ze tymito zapasovymi kolami sa snazi vniest ista atraktivita do KTL ale pride mi, ze ta miera nahody je az prilis vysoka. Je to nieco ako keby pri tabulkovych kolach este petrik alebo arek kazde rano hadzal mincou, ci danemu timu sa pripocitaju body alebo nie. Pri PO mi to az tak nevadi, kedze dlhodobo hrame proti jednemu superovi, ale pri tychto kolach mi to pride trosku prehnane. Ja by som do dalsej sezony navrhol zvazit zminimalizovanie poctu tychto zapasovych kol alebo nejaku ich upravu. Ci uz ten system „objektivneho diktatora“ alebo hranie skor zmiesanych kol, kde by sa k zapasovym bodom este priratalo napriklad 10-30% z celkovych bodov.
[table][tr][td=4]
[tr][td=1]1.[/td] [td=1]EVIL INSIDERS[/td] [td=1]351[/td] [td=1]
[tr][td=1]2.[/td] [td=1]STARS[/td] [td=1]343[/td] [td=1]
[tr][td=1]3.[/td] [td=1]DREXEL DRAGONS[/td] [td=1]333[/td] [td=1]
[tr][td=1]4.[/td] [td=1]HOCKEY KENT[/td] [td=1]331[/td] [td=1]
[tr][td=1]5.[/td] [td=1]BLUE FLYERS[/td] [td=1]329[/td] [td=1]
[tr][td=1]6.[/td] [td=1]WILD HORSES[/td] [td=1]327[/td] [td=1]
[tr][td=1]7.[/td] [td=1]F4F KILLERS[/td] [td=1]326[/td] [td=1]
[tr][td=1]8.[/td] [td=1]MIGHTY BULLS[/td] [td=1]321[/td] [td=1]
[tr][td=1]9.[/td] [td=1]HUNGRY PIRANHAS[/td] [td=1]319[/td] [td=1]
[tr][td=1]10.[/td] [td=1]KNIGHTS[/td] [td=1]302[/td] [td=1]
[tr][td=1]11.[/td] [td=1]PRIEVIDZA TURTLES[/td] [td=1]292[/td] [td=1]
Toto porovnanie vsak podla mna nie je objektivne. Podla mna v zapasovom kole nezalezi na tom kolko sme nazbierali celkovo bodov, ale skor na tom, ako sme natipovali v dany den v porovnani s inymi timami. (Napr. ked PHI vypraskala NYI 7-0 tak skore nikoho nejak netrapilo, ratali sa iba 2b za vitazstvo, cize porovnavat podla celkoveho skore nema zmysel.) A pri vybere toho „druheho timu“ nastava galiba. Kedze medzi timami sa nevytvara interaktivita, kazdy tim natipuje za seba a kedze tento rok je novinkou aj to, ze nevidime tipy toho druheho timu, tak nevznika ziadny realny suboj. Vytvaranie dvojic je absolutne nahodne. Je to cisto o stasti, kto s kym hra zapas a preto sa stali aj take extremy ako 6. hraci den, kde Cruel Prisoners mohli vyhrat s druhym najslabsim vykonom dna alebo naopak Evil Insiders 15. hraci den mohli prehrat napriek tomu, ze dosiahli stvrty najlepsi vykon dna.
Skusil som teda vytvorit spravodlive tabulky. Je to system “objektivneho diktatora“. To znamena, ze parovanie nebolo nahodne ale objektivne a nemohli vznikat extremy. Kazdy hraci den som zoradil timy podla dosiahnuteho poctu bodov a prvych 11 timov dostalo 3b, ostatnych 11 timov dostalo 0b. Je to svojim sposobom umele poparovanie timov, kde prvych 11 timov ako keby hralo zapasy s druhou polkou timov. Cize kto bol nad ciarou dostal body, kto bol pod ciarou nedostal. Tak napriklad aj EI 15. den dostali 3b. Tento system by uplne abstrahoval od stastia, ktore sa vytvara nahodnym vylosovanim a zaroven neratalo by sa celkove skore ako v tabulkovom systeme, ale stale by to bol svojim sposobom zapasovy system (system objektivneho diktatora, ktory by povedal kto s kym hra
Teda body napriklad za 1. hraci den by vyzerali takto (cervenym su vyznacene timy, ktore realne vyhrali a dostali 3b):
1. F4F KILLERS 12b celkove body za den / 3b do tabulky objektivneho diktatora
2. MIGHTY BULLS 10b / 3b
3. EVIL INSIDERS 10b / 3b
4. KNIGHTS 10b / 3b
. CRUEL PRISONERS 10b / 3b
. DREXEL DRAGONS 10b / 3b
. HROŠÍCI 10b / 3b
. ARMY MEN 10b / 3b
9. KILLER HORNETS 10b / 3b
. BLUE FLYERS 10b / 3b
. STEELERS 10b / 3b
-----------------------------------------------------
12. PRIEVIDZA TURTLES 8b / 0b
13. HOCKEY KENT 8b / 0b
. MASTER GREMLINS 8b / 0b
. ICE CATS 8b / 0b
16. HUNGRY PIRANHAS 6b / 0b
. WILD HORSES 6b / 0b
. SPIDERS 6b / 0b
19. STARS 6b / 0b
20. RED DEVILS 6b / 0b
. FALCONS 6b / 0b
22. BLUE ANGELS 4b / 0b
Cize 1. hraci den napriklad Drexel Dragons objektivne mali vyhrat, ale nevyhrali. Na druhej strane napriklad STARS nemali vyhrat ale mali stastie a vyhrali.
Po preratani kazdeho dna tymto sposobom by teda vysledne tabulky vyzerali takto:
[table][tr][td=4]
[tr][td=1]1.[/td] [td=1]EVIL INSIDERS[/td] [td=1]46[/td] [td=1]
[tr][td=1]2.[/td] [td=1]STARS[/td] [td=1]40[/td] [td=1]
[tr][td=1]3.[/td] [td=1]DREXEL DRAGONS[/td] [td=1]36[/td] [td=1]
[tr][td=1]4.[/td] [td=1]MIGHTY BULLS[/td] [td=1]35[/td] [td=1]
[tr][td=1]5.[/td] [td=1]HOCKEY KENT[/td] [td=1]32[/td] [td=1]
[tr][td=1]6.[/td] [td=1]F4F KILLERS[/td] [td=1]31[/td] [td=1]
[tr][td=1]..[/td] [td=1]HUNGRY PIRANHAS[/td] [td=1]31[/td] [td=1]
[tr][td=1]8.[/td] [td=1]BLUE FLYERS[/td] [td=1]29[/td] [td=1]
[tr][td=1]..[/td] [td=1]WILD HORSES[/td] [td=1]29[/td] [td=1]
[tr][td=1]10.[/td] [td=1]KNIGHTS[/td] [td=1]25[/td] [td=1]
[tr][td=1]11.[/td] [td=1]PRIEVIDZA TURTLES[/td] [td=1]17[/td] [td=1]
Je zjavne, ze absolutnymi luckermi kola sa stali Wild Horses, kedze toto kolo vyhrali a mali byt niekde uplne inde, az 8. O stasti mozu hovorit aj v F4F Killers a Hungry Piranhas. Na druhej strane, na vylosovanie mozu nadavat jednoznacne v Red Devils ako aj v Drexel Dragons. Takisto aj Evil Insiders, ktori sice neskoncili az tak zle, ale ked si vezmeme, ze mali jednoznacne vyhrat kolo, tak si mozu buchat hlavu. Sranda je, ake mali Prievidzania stastie vo svojej mizerii. Az nato, ze mali byt beznadejne posledni, tak ich rozlosovanie vyhuplo “az“ na predposledne miesto.
Vidno teda, ze niektore timy maju viac stastia ako rozumu. Na druhej strane su timy, ktore mali viackrat smolu napriek tomu, ze dlhodobo tipuju nadpriemerne. Sice je pravda, ze statistika by mala dosiahnut, aby v dlhodobom horizonte mal kazdy tak isto casto smolu ako aj stastie, lenze my tu hrame iba 22 dni a vysledkom toho je, ze niektore timy sa mozu citit opravnene poskodene a niektore ine timy maju zjavne kontakty na tych spravnych miestach.
tim – stastie - smola
WILD HORSES 6 3
F4F KILLERS 4 1
HUNGRY PIRANHAS 4 1
MASTER GREMLINS 4 1
SPIDERS 5 3
PRIEVIDZA TURTLES 3 1
BLUE ANGELS 5 4
CRUEL PRISONERS 3 2
KNIGHTS 2 1
KILLER HORNETS 2 1
STEELERS 3 3
STARS 2 2
ARMY MEN 2 2
MIGHTY BULLS 0 0
HOCKEY KENT 2 3
FALCONS 2 3
ICE CATS 1 2
BLUE FLYERS 3 6
HROŠÍCI 1 4
DREXEL DRAGONS 1 5
RED DEVILS 1 5
EVIL INSIDERS 0 4
Tolko statistika kola.
Kdyby byla sezóna celá, tak komise rozhodla, že bude šest kol v poměru systémů tabulkový : zápasový 4:2. Tím, že je extrémně zkrácená, museli jsme to provést takhle.
Tabulkový a zápasový systém byl zvolen v létě většinou uživatelů, protože hybrid (tabulkový systém + přičítání celkových bodů) prostě není na foru populární. Vždy se někdo najde, komu se nelíbí nespravedlnost tabulkového systému, ale musí se smířit s tím, že většině tipujících to tak vyhovuje.
A když se nesmíří, tak ať si petrik trhne nohou.
Tabulkový a zápasový systém byl zvolen v létě většinou uživatelů, protože hybrid (tabulkový systém + přičítání celkových bodů) prostě není na foru populární. Vždy se někdo najde, komu se nelíbí nespravedlnost tabulkového systému, ale musí se smířit s tím, že většině tipujících to tak vyhovuje.
A když se nesmíří, tak ať si petrik trhne nohou.
Ja k tomu hodim jen toto: Moje taktika byla diametralne jina, nez pri 1. kole.
Nepomerne vic jsem se venoval vykryvani, protoze mi neco rika, ze aspon nejaky body jsou lepsi nez zadny... Pricemz ja se snazil vybrat ty nepravdepodobny vysledky. Nemam to podlozeny zadnym vyzkumem, ale empiricky mi prijde, ze to fungovalo..
Nepomerne vic jsem se venoval vykryvani, protoze mi neco rika, ze aspon nejaky body jsou lepsi nez zadny... Pricemz ja se snazil vybrat ty nepravdepodobny vysledky. Nemam to podlozeny zadnym vyzkumem, ale empiricky mi prijde, ze to fungovalo..
ale to sa zrusilo a o titule bude pri final four rozhodovat tento nespravodlivy systemnorvic píše:Pri PO mi to az tak nevadi, kedze dlhodobo hrame proti jednemu superovi, ale pri tychto kolach mi to pride trosku prehnane.
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé