od
janik » pon 22. dub 2013 07:43
arek: ano bolo treba rychlo konat, realne boli dve moznosti - 1. uznat zapas a mozno niekoho poskodit, 2. neuznat a opat niekoho mozno poskodit, tak ci tak by to nebolo uplne OK, komisia rozhodla sam si v nej a sam si hlasoval ako si hlasoval, ja som bol za alternativu 1., vybrala sa moznost cislo 2., nieje problem aj sa to ohlasilo, jedine co ma na tom hneva ze zrazu sa zacala hladat cesta ako to zase zmenit nie tak vehementne ale ktovie ako by to dopadlo keby som nebol hned zasadne proti tomu... wild uz ma prehovaral nech vam to v dobrej vole uzname...
ja by som nemal problem keby ste stratu stiahli, to je to posledne co by mi vadilo ale nemozem proste suhlasit s takymto sachovanim rozhodnuti, bol by to dalsi precedens a ako som povedal uz to ze sa zrusil PO draft po kladnom hlasovani GM bola by to chyba a do buducna by to sutaz mohlo poskodit podstatne viac, teraz myslim ze kazdy by mal pochopit ze v tej situacii bolo lepsie nakoniec asi zapas zrusit a neposkodit timy ktorych tiperi zrejme NEMALI realnu moznost dotipovat a neriesit ze zapas dopadol tak a tak a ten a onen by mali o dva bodiky viac..
p.s: a popravde ma nahnevalo aj to ze ste vo wildovi vyvolali pocit ze ste boli poskodeny a on nakoniec bojoval za to aby sa to zmenilo

o postupe ci nepostupe sa aj tak nerozhodlo len v tomto jednom dni, dni bolo dokopy 18 co je myslim dost na to aby sa nikto nemohol stazovat ze nemal dost casu strau zmensit alebo obratit vo svoj prospech