D
21.6.1985
191 cm
102 kg
Tímy súťažiacich manažérov.

To je trosku scestne. Klesla nezapadol do systemu Arniela, ktory vyzadoval forceking obrancov aj v strednej zone a nie len pasivvne branenie, nestihal sa vracat. Preto som ho v time nechcela. A nebolo to dva roky, ale rok, pretym som naavala na hru celeho timu, Klesla sa len zviezol s ostatnymi.Selly8 píše:Tym jako takovy mi neprislusi hodnotit, protoze valnou vetsinu hracu znas mnohem lepe nez ja, ale muzes mi vysvetlit jak muzes vybrat hrace na ktereho 2 roky kydas jenom hnujMe osobne to hlava nebere, opravdu.
Možná jsi měl taky vsadit na hráče, o kterých něco víš, pak by ten tvůj tým nedopadl tak strašně. :frajer2:Joe S. píše:spočiatku to vyzeralo dobre, ale potom ako keby pre teba existovali len dva kluby a tým si to pokazila, až primoc si vsadila na svoje kone. V obrane ti chýba jeden top pairing D, Methot mi v tej prvej obrane vadí+ v bráne dať za one season wonder Smitha absolutného zelenáča, to je skok do močiara
Radsej vsadim na istotu, no a Lehnera som snad jasne vysvetlila niekolkokrat, nechapem, preco sa to tu stale opakuje. Jedine on bol homer pick. Co sa tyka Methota, je do defenzivny, ale pritom pohyblivy obranca, do obrany k Letangovi mi pasuje, je urcite lepsi ako Orpik a snad mi nechces tvrdit, ze Orpik hra nejako extra zle, presnejsie v minulosti.Joe S. píše:spočiatku to vyzeralo dobre, ale potom ako keby pre teba existovali len dva kluby a tým si to pokazila, až primoc si vsadila na svoje kone. V obrane ti chýba jeden top pairing D, Methot mi v tej prvej obrane vadí+ v bráne dať za one season wonder Smitha absolutného zelenáča, to je skok do močiara