HF Classic League
Povzbudzuj svoj tím a hecuj sa s ostatnými.
Ja som chcel Zotta už na začiatku sezony a vtedy som mu núkal aj Bieksu či J. Johnsona a neuspel som, teraz po 20 zápasoch mi nahodil 2 ponuky na Weavera či Bellemora, oboch som bral zadara z waiveru, majú pekné hity a bloky tak som najskôr myslel že odmietnem ale skúsil som to. A čo sa tomu protestujúcemu nepozdáva? ved momentálne je Weaver ovela hodnotnejší ako Jogobella ved má 45hitov a 49blokov zatial čo Zotto 19 a 20, Weaver zas ale vôbec neboduje a u Zotta je ešte nádej. Na druhej strane viem aké to je ked si Vigneault "sadne" na neakého obrancu, Ballard býval super top 4 bek a u nás to bol on kto mohol za všetko a zo zostavy ho vytláčal aj Aaron Rome, bol u nás len 6.-7. bek a v podstate si do.... kariéru. Takže kým bude Zotto u NYR zlepšenie len tak skoro nepríde.
Žiadam okamžité vylúčenie Podvodníka z ligy, keď sú jasne dohodnuté pravidlá, tak ich nemôže porušovať
Alebo aspoň potrestanie v tom, že bude mať dnes všetkých hráčov na benchi
Bolo určené, že každý tím môže mať maximálne 3 brankárov a ten
ich má na súpiske 4, Smith, Nilsson, Berra, Ward
Každý toto pravidlo rešpektuje, len on nie
Bolo určené, že každý tím môže mať maximálne 3 brankárov a ten
Každý toto pravidlo rešpektuje, len on nie
Yahoo ma niekedy vynikajuce rady:
Rask's note: "Look for Tuukka Rask to get the start against the Blue Jackets Saturday night."
Johnson's note: "It looks as if Chad Johnson is going to get the start against the Blue Jackets Saturday night."
Kedze mam oboch a len jedno miesto volne, je tu trochu dilema...
Rask's note: "Look for Tuukka Rask to get the start against the Blue Jackets Saturday night."
Johnson's note: "It looks as if Chad Johnson is going to get the start against the Blue Jackets Saturday night."
Kedze mam oboch a len jedno miesto volne, je tu trochu dilema...
ako adekvátny trest by bolo dať mu zo zostavy preč Nilssona a kicknúť Smitha, ako brankára s najvyšším rankom, pravidlá sú na to, aby sa dodržiavali, nie aby ich podvodník vedome a bez hanby porušovalSkorpion » Sob Nov 30, 2013 7:36 pm píše:ak ani po upozorneni nespravi napravu tak mu zober brankara s najnizsim rankom (Berra) a vybavena vec
A ak sa nezjedná náprava, tak nebudú rešpektovať pravidlá ani iní, vrátane mňa
Cepi: a nech prská, nie sme na neho odkázaní, pozná podmienky, tak sa má podľa toho zariadiť
ja som narazal na jeho nedavny a nezabudnutelny vylev, takze ho uz beriem s rezervouJoe S. píše:a nech prská, nie sme na neho odkázaní, pozná podmienky, tak sa má podľa toho zariadiť
najlepsie by bolo aby sa k tomu vyjadril on sam, ale kedze na forum uz zanevrel, sotva sa toho dockame, netusim, mozno hra uz v tolkych ligach, ze sam nevie, v ktorej su ake pravidla....co ho samozrejme neospravedlnuje
aby to nevyznelo, ze som nejako pomstuchtivy, v podstate ani nemam byt za co a kazdy si zasluzi druhu sancu (lol ako z nejakeho romanu
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé