HF Classic League

Povzbudzuj svoj tím a hecuj sa s ostatnými.

Kdyby se to týkalo Popvodníka, tak bych se samozřejmě ozval, ale takhle u mě taky ok.
Ja som chcel Zotta už na začiatku sezony a vtedy som mu núkal aj Bieksu či J. Johnsona a neuspel som, teraz po 20 zápasoch mi nahodil 2 ponuky na Weavera či Bellemora, oboch som bral zadara z waiveru, majú pekné hity a bloky tak som najskôr myslel že odmietnem ale skúsil som to. A čo sa tomu protestujúcemu nepozdáva? ved momentálne je Weaver ovela hodnotnejší ako Jogobella ved má 45hitov a 49blokov zatial čo Zotto 19 a 20, Weaver zas ale vôbec neboduje a u Zotta je ešte nádej. Na druhej strane viem aké to je ked si Vigneault "sadne" na neakého obrancu, Ballard býval super top 4 bek a u nás to bol on kto mohol za všetko a zo zostavy ho vytláčal aj Aaron Rome, bol u nás len 6.-7. bek a v podstate si do.... kariéru. Takže kým bude Zotto u NYR zlepšenie len tak skoro nepríde. :nervozny:
Del Zotto je pre mna absolutne nulovy...skor ci neskor by som ho akurat waivol...niekolko krat na benchi...bohvie ci sa chyti ..Weaver pridava aspon bloky a hity kde som potreboval posilnit a na waivri podobny hrac nie je...su tam len nejaky hiteri
nooo, takze nie vzdy je chybou nechat brankara sediet...
elliott 4/12 po prej tretine :slap:
dnes mu to v yahoo na benchi mimoriadne pristane :petrik:
Dnes mi nastoupilo 17 hráčů s uchvacující statistikou 0+0, -8. :eek2:
Jarda pritvrdzuje, dnes rozdal prvý hit v sezóne :wave:
A Chára vyklepal Boyla na rozlúčku :cool:
Mam hodne pavych kridel takze bych rad smenil ze leve a ani se nebranim vetsimu trejdu, mam napriklad hodne kvalitnich ofenzivnich beku takze come on solid offers :-D
Dnesny zapas Minnesota - Colorado aspon 6:6 :modlenie:
Skorpion píše:Dnesny zapas Minnesota - Colorado aspon 6:6 :modlenie:
ty hlavne dufaj ze nejakeho brankara este nasadim :D
ale mne asi aj tak nenastupi ani jeden GK takze je to vlastne jedno
dalsia cucka, co hra takticky a boji sa o vysledok? :noway:
nemam co ziskat lepsie ako dva body uz nedam
Plodna, dnesna noc bola plodna...6+9 co mi to len pripomina :hmm: Aha hej, noc bola plodna :jn:

Preco len nemozem tento tyzden hrat s Redym.. :censored: rozpis. Som si isty, ze ho robil petrik :hroza: :bitka3:
Anty píše:nemam co ziskat lepsie ako dva body uz nedam
ved o to ide (mne) :-D
Žiadam okamžité vylúčenie Podvodníka z ligy, keď sú jasne dohodnuté pravidlá, tak ich nemôže porušovať :grc: Alebo aspoň potrestanie v tom, že bude mať dnes všetkých hráčov na benchi

Bolo určené, že každý tím môže mať maximálne 3 brankárov a ten :censored: ich má na súpiske 4, Smith, Nilsson, Berra, Ward

Každý toto pravidlo rešpektuje, len on nie :grc:
Vsimol som si (lebo som toho Nilsson chcel ja :jn: ). Navrhujem nekompromisny postup, odstranim mu ho zo supisky (a dam ho sebe :jn: ). Vsetci su za?
odobrať a všetkých hráčov mu benchnúť, zas odtiaľ potiaľ, toto sa nerobí
ak ani po upozorneni nespravi napravu tak mu zober brankara s najnizsim rankom (Berra) a vybavena vec
ale pozor musite byt pri rieseni tejto situacie opatrni aby sa nam panko nahodou neurazil a nezacal prskat.....
Yahoo ma niekedy vynikajuce rady:

Rask's note: "Look for Tuukka Rask to get the start against the Blue Jackets Saturday night."
Johnson's note: "It looks as if Chad Johnson is going to get the start against the Blue Jackets Saturday night."

Kedze mam oboch a len jedno miesto volne, je tu trochu dilema...
Skorpion » Sob Nov 30, 2013 7:36 pm píše:ak ani po upozorneni nespravi napravu tak mu zober brankara s najnizsim rankom (Berra) a vybavena vec
ako adekvátny trest by bolo dať mu zo zostavy preč Nilssona a kicknúť Smitha, ako brankára s najvyšším rankom, pravidlá sú na to, aby sa dodržiavali, nie aby ich podvodník vedome a bez hanby porušoval :thumbsdown:

A ak sa nezjedná náprava, tak nebudú rešpektovať pravidlá ani iní, vrátane mňa :bee:

Cepi: a nech prská, nie sme na neho odkázaní, pozná podmienky, tak sa má podľa toho zariadiť
Joe S. píše:a nech prská, nie sme na neho odkázaní, pozná podmienky, tak sa má podľa toho zariadiť
ja som narazal na jeho nedavny a nezabudnutelny vylev, takze ho uz beriem s rezervou
najlepsie by bolo aby sa k tomu vyjadril on sam, ale kedze na forum uz zanevrel, sotva sa toho dockame, netusim, mozno hra uz v tolkych ligach, ze sam nevie, v ktorej su ake pravidla....co ho samozrejme neospravedlnuje

aby to nevyznelo, ze som nejako pomstuchtivy, v podstate ani nemam byt za co a kazdy si zasluzi druhu sancu (lol ako z nejakeho romanu:D navrhujem predsedov navrh
Nilsson dostane bura, tak co resite :neviem:
AndyF píše:Nilsson dostane bura, tak co resite :neviem:
Říká člověk, který by dal Bryzovi Vezinu. :hroza: Ty by ses brankářům už v životě neměl vyjadřovat.
Kdy jsem daval Bryzovi Vezinu? :dup:
2963 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
1998 NAGANO