HF Classic League

Povzbudzuj svoj tím a hecuj sa s ostatnými.

Njn a hlavna vec ze som starostlivo kontrolovala supisky :( proste ked sa dari tak sa dari :D
dejf píše: A nezapomněl jsem. Všichni opět zdraví dědka.
.
.
.
To je první varování, že tenhle týden hraju proti Popvodníkovi.
Taktez je zdravim :andy: :jn:
.
.
.
Je to carodej :-O
0.2 sekundy chybalo, aby mali obaja moji brankary golovy priemer o 1 lepsi :slap:
Noo – tak aj na redyho som vybehol poriadne zhurta: vpredu 5g+3a proti jeho 0+1, vzadu halak SO, po prvom dni 11:2 :slintac:

Ale aj kajo sa tak nejak minuly tyzden po prvom dni vytesoval a nakoniec dopadol tak ako dopadol, takze radsej krotim optimizmus… toto bude ppci tazky match… vela napovie aj zajtrajsi head to head goalie duel: halak vs. varlamov… (a najhorsie je ze budem fandit varlamovovi :lol: )
:hiding:
Tenhle týden zrušíme ne. Nebude se počítat nebo tak něco.
Tak si tu dnešní noc trochu zrekapituluju. Měli mi nastoupit všichni tři brankáři, tak jsem řešil koho postavit.
Reimer byl jasnej, protože má neskutečnou formu a toronto hrálo proti trapnýmu Columbusu. Výsledek: Toronto:Columbus 0:6,
Rangers hráli proti Tampě, která v posledních čtyřech zápasech dala jen šest gólů, takže jsem věřil Henrikovi. Výsledek Rangers:Tampa 0:5
No a na Scrivense zůstal černý Petr. Přece jenom Vancouver nejsou žádný slabčáci. Výsledek: Kings:Cunacks 3:2
Ještě v procentech:
Reimer 71,4%
Henrik 81,8%
Scrivens 94,9%

Co na to říct a přitom nebýt sprostej. Snad jenom: Do prdele ku*va drát, já se na to můžu vysrat. :oops:
dejf píše: Rangers hráli proti Tampě, která v posledních čtyřech zápasech dala jen šest gólů, takže jsem věřil Henrikovi. Výsledek Rangers:Tampa 0:5
AndyF píše:Myslim, ze by si mel urchlene hodit Obrázek na vejvr.
Myslel jsem to s tebou dobre.. :bee:
uvod nic moc, najmä co sa tyka 2 G lost a Doanovho "lower body"
petrik » Uto Nov 26, 2013 9:53 am píše:Noo – tak aj na redyho som vybehol poriadne zhurta: vpredu 5g+3a proti jeho 0+1, vzadu halak SO, po prvom dni 11:2 :slintac:

Ale aj kajo sa tak nejak minuly tyzden po prvom dni vytesoval a nakoniec dopadol tak ako dopadol, takze radsej krotim optimizmus… toto bude ppci tazky match… vela napovie aj zajtrajsi head to head goalie duel: halak vs. varlamov… (a najhorsie je ze budem fandit varlamovovi :lol: )
nebuď chrapúň a fandi 0:0 po predĺžení
Včera mi nemal hrať nikto, tak som len tak skúsil zobrať volného Garbutta, to meno som videl 1.x a chlapec hned 1+2, GWG a 1. hviezda zápasu :good: , teraz je otázka či si ho mám nechať... zobrať som ho mohol len po presunutí dtd hráča na IR+ a ten hráč by mal už dnes nastúpiť a niekto bude musieť von.
Cole :evil: odide a hned dva nahravky
Anty, to si snad nemyslel vážně toho Del Zotta. Hráčů s jeho statistikami si můžu z waiverou stáhnout min 20. Takovýhle hráči se nevyměňujou, ty se rovnou vyhazujou z týmu. :-D
dejf píše:Anty, to si snad nemyslel vážně toho Del Zotta. Hráčů s jeho statistikami si můžu z waiverou stáhnout min 20. Takovýhle hráči se nevyměňujou, ty se rovnou vyhazujou z týmu. :-D
hladam nejakeho silne veriaceho co dufa ze zacne DZ bodovat ako kedysi..presilovky hrava stale
Ked moj tim hra :ho*no: tak som vzala Leina :lol2:
Z dnesnej noci:
Rask - 6,00 / 78,6&
Fleury - 8,90 / 72,7%

Co to ku*va jest???? :shock:

Jedine mi zostava verit, ze Antyho brankari dostaneu lepru :slap:
:rofl:

swisscheese podržal :dudo: a rask neunáša, že má byť vezina kandidát :dudo:
Rask unasa, ale tolko situacii - 2na1, 2na0, vlastny gol - sa neda ustat za jeden zapas :-( Na zostrih Pens som radsej ani nepozeral :slap:
Anty ty demen* :slap: dvoch hracov som musel benchnut a samozrejme 0+3...aspon Tatar potesil tak snad ta vymena za Colea pomoze obom timom :serus:
mam dilemu - uspokojit sa v branke s kvalitativnymi stats (0,5 gaa a 97,9% svs su uz pre redyho prakticky nedostihnutelne) a nechat brankarov po zvysok tyzdna sediet, alebo to "risknut" a snazit sa urvat aj W a SA ? :hmm:

asi to zahram na istotu a dam brankarom po zvysok tyzdna volno...
Ponúkam Briana Boyla za LW, mám pretlak C. Posielajte ponuky, čakám..
Linden16 píše:Ponúkam Briana Boyla za LW, mám pretlak C. Posielajte ponuky, čakám..
Neskoro! Prvá ponuka a vybavené :jn: Ohlund :cool: za tvoju rýchlosť aj kvalitu reakcie :klobuk:
petrik píše:mam dilemu - uspokojit sa v branke s kvalitativnymi stats (0,5 gaa a 97,9% svs su uz pre redyho prakticky nedostihnutelne) a nechat brankarov po zvysok tyzdna sediet, alebo to "risknut" a snazit sa urvat aj W a SA ? :hmm:

asi to zahram na istotu a dam brankarom po zvysok tyzdna volno...
:slap:
to som si mohol mysliet ze bryz da hned na uvod 33svs shutout :giggle:
esteze si mozem dovolit ten luxus nechat ho sediet :ciga:
:hehe:
Proti trejdu Del Zotto - Weaver sa objavil jeden protest. Niekto ďalší?
u mna OK
Del Zotto bude brzo v realu vymenen, a zacne bodovat jak vzteklej. Ja bych se ho urcite nevzdaval :andy:
2963 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2022 COLORADO AVALANCHE