btw to obmedzenie na 5 sa viaze aj na klasicke trejdy alebo len na volnych hracov?
ak je to aj na trejdy tak bude asi problem... nedalo by sa to zrusit aspon do trejd deadline?
Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?
HF YAHOO FANTASY LEAGUE - 3.rocnik
Povzbudzuj svoj tím a hecuj sa s ostatnými.
úte 08. bře 2011 16:06
Anchorage Eagles has the max pending trades allowed. (Error #183)petrik píše:btw to obmedzenie na 5 sa viaze aj na klasicke trejdy alebo len na volnych hracov?
ak je to aj na trejdy tak bude asi problem... nedalo by sa to zrusit aspon do trejd deadline?
Takze sa ti nic neda poslat
tak som vybral podla mna najlepsie ponuky (je mozne ze niektore sa vam nebudu pozdavat, ale lepsie som na danych hracov nedostal - prinajhorsom ich zruste
) inak som prekvapeny, cakal som vacsi zaujem o niektorych hracov...
poposielal som nasledovne ponuky na trejdy podla toho kto o koho prejavil zaujem, staci ich prijat:
to Anchorage: M. Turco, A. Hall, C.Adams, J. Madden
to Chicago Destroyers: B. Boucher, A. Stewart, P. Dupuis
to Anchorage: R. Hamrlik, M. Martin
to Boston Bears: Z. Chara
to Anchorage: A. Semin, J.P. Dumont, N. Hagman
to Boston Grizzlies: M. Hossa, Ch. Kunitz
to Anchorage: M. Gaborik, M. Stajan
to Winnipeg Knights: D. Heatley, K. Brodziak
to Anchorage: N. Bergfors, J. Wisniewski, A. MacDonald
to Poprad Blackhawks: M. Koivu, R. Suter
a to je vse pratele...
poposielal som nasledovne ponuky na trejdy podla toho kto o koho prejavil zaujem, staci ich prijat:
to Anchorage: M. Turco, A. Hall, C.Adams, J. Madden
to Chicago Destroyers: B. Boucher, A. Stewart, P. Dupuis
to Anchorage: R. Hamrlik, M. Martin
to Boston Bears: Z. Chara
to Anchorage: A. Semin, J.P. Dumont, N. Hagman
to Anchorage: M. Gaborik, M. Stajan
to Winnipeg Knights: D. Heatley, K. Brodziak
to Anchorage: N. Bergfors, J. Wisniewski, A. MacDonald
to Poprad Blackhawks: M. Koivu, R. Suter
a to je vse pratele...
podla mna docela ferova vymena...ako som spominal, v prvom rade som chcel od seba rozdelit 3 hracov Caps (Johansson, Semin, Sturm) obetoval som sice toho naj, ale Hossicka sa slusne rozbieha, no a ak uz bola moznost rozsirit ponuku o dalsich hracov, zameral som sa este na toho casu DTD Kunitza...snad nepadnu nijake protesty a Lukas to cim skôr odsuhlasi, aby sa uz tak dramaticky boj o PO este viac zdramatizovalpetrik píše:to Anchorage: A. Semin, J.P. Dumont, N. Hagman
úte 08. bře 2011 22:13
Antonor píše:.inak zaujimave je ze vsetky chicaga su v prvej petke
Noo, podľa mňa je úplne v poriadku a budem sa tváriť, že som to nevidel.Antonor píše:mne sa nepozdava len jediny trejd..ten z gaborikom
Zatiaľ sú námietky proti nasledujúcim trejdom.
1. Jones + Hamrlík (Boston Bears)
2. Heatley+ Brodziak (Anchorage)
3. Dupuis + A. Stewart + Boucher (Anchorage)
Ak o tom niekto ešte nevie, pribudli 3 nové trejdy.
1. Bergfors + Santorelli (Poprad)
2. Hartnell + Perry + B. Campbell (Phila)
3. Briere + Nodl + Bishop (Phila)
stř 09. bře 2011 23:16
Ja som protestoval proti kazdemu trejdu aj svojmu
ja som ale blbec 
_________
c.
_________
Dnes musia byť tie prestupy vyriešené. A teraz neviem čo s nimi.
Pri každom z tých čo zostali sú tak 2-4 protesty. Takže buď ich pustím všetky, alebo ani jeden.
Dupuis + A. Stewart + Boucher
Turco + Madden + A. Hall + Adams Turco toho už veľa neodchytá, Boucher má vyššiu hodnotu. Osobne nemám veľmi problém nechať tento trejd prejsť.
Jones + Hamrlík
Chára + Schultz. Tu je najviac protestov. Jednoducho Chára je Chára, aj keď túto sezónu nemá toľko bodov. Má vysoký ice-time, je na ľade pri každej presilovke... A hráčov ako je Jones je kopu aj na waiveri.
Brodziak + Heatley
Gáborík + Stajan
Hartnell + Perry + B. Campbell
Zetterberg + Franzen + Burns Tento trejd je podľa mňa výhodnejší pre jeden tím, a PHX to nie je.
Iba 2 protesty.
Bergfors + Santorelli
M. Koivu. 2 protesty.
Briere + Nodl + Bishop
Upshall + Howard. Hmm, tu vlastne nie je žiadny protest. Ani v tom medzi TN a Anchorage.
Budúcu sezónu sa prejde na nový systém schvaľovania trejdov, keďže takto to veľmi nefunguje. Pravdepodobne sa vytvorí komisia naozaj aktívnych manažérov a medzi nim prebehne hlasovanie.
Jones + Hamrlík
Brodziak + Heatley
Bergfors + Santorelli
Briere + Nodl + Bishop
Budúcu sezónu sa prejde na nový systém schvaľovania trejdov, keďže takto to veľmi nefunguje. Pravdepodobne sa vytvorí komisia naozaj aktívnych manažérov a medzi nim prebehne hlasovanie.
Tak to som ozaj prekvapeny, ze na moje dva trejdy su len dva protesty dokopy
A FYI protest som ja osobne nedaval voci ziadnej vymene, nakolko doteraz vzdy ked som protestoval nakoniec ta vymena aj tak presla. Preco by som nemal tuto situaciu vyuzit aj ja? A osobne si myslim, ze ta vymena, kde je Chara nie je az taka hrozna..cize ak prejdu ostatne, mala by aj ta.
Brodziak + Heatley Gáborík + Stajan
Hartnell + Perry + B. Campbell Zetterberg + Franzen + Burns
mne len tieto sa nepozdavaju... a hlavne ten druhy...kebyze v tom prvom trejde namiesto Stajana da lepsi hrac tak bysom suhlasil...
cize ja by som bol za to aby sa urcite Hartnell + Perry + B. Campbell Zetterberg + Franzen + Burns neschalil a v tom prvom aby sa spravila drobna zmena
Hartnell + Perry + B. Campbell Zetterberg + Franzen + Burns
mne len tieto sa nepozdavaju... a hlavne ten druhy...kebyze v tom prvom trejde namiesto Stajana da lepsi hrac tak bysom suhlasil...
cize ja by som bol za to aby sa urcite Hartnell + Perry + B. Campbell Zetterberg + Franzen + Burns neschalil a v tom prvom aby sa spravila drobna zmena
Protestujem proti protestomLukas33 píše:Jones + HamrlíkChára + Schultz. Tu je najviac protestov. Jednoducho Chára je Chára, aj keď túto sezónu nemá toľko bodov. Má vysoký ice-time, je na ľade pri každej presilovke... A hráčov ako je Jones je kopu aj na waiveri.
Lukas, ulahcim ti rozhodovanie (kedze cela tarcha zodpovednosti je teraz na tebe), kludne to neodsuhlas. Protesty uz padli, predpokladam, ze su to tie 4. Byt na tvojom mieste, tak trejdy s viac ako 2 protestami zrusim a ostatne necham. Na Charu si pockam do buducej sezony. Aj ked duo Kaberle-Chara by vyzeralo dobre
Takže takto:
Briere + Nodl + Bishop
Upshall + Howard
Ryan Smyth, Nikolay Zherdev, Joey MacDonald
Joni Pitkanen, Ben Eager, Jaroslav Halak prešli bez protestov.
Pri tých zvyšných som dlho rozmýšľal. Nakoniec som sa rozhodol, nechať prejsť trejdy, ktoré nemali viac ako 2 protesty.
Zetterberg + Franzen + Burns Medzitým pribudli nové protesty, bolo ich rovnako ako u Cháru. Podľa mňa ešte menej vyvážený ako ten s Chárom. Burns má výrazne lepšie štatistiky, či už G+A alebo hity a bloky.
Jones + Hamrlík
Chára + Schultz Inak tie štatistiky boli fakt vyrovnané. Ale, keď už bolo toľko protestov...
Brodziak + Heatley
Gáborík + Stajan Tu bol iba ten 1 protest. Za normálnych okolností by som ho hneď potvrdil, ale stále som sa bál, aby to nevyzeralo, že prešiel kvôli mne.
Bergfors + Santorelli
M. Koivu Podľa mňa dosť diskutabilný trejd, ale iba 2 protesty, z toho jeden bol môj, takže som to pustil.
Turco + Madden + A. Hall + Adams Tu som zmenil názor, keď som sa na to lepšie pozrel. Ale, opäť iba 2 protesty, z toho jeden som bol zase ja. Rozmýšľal som nad jeho zrušením, lenže keď už som nechal prejsť toho Koiva, ako aj iné trejdy čo mali iba 2 protesty, nebolo by to fér.
Briere + Nodl + Bishop
Ryan Smyth, Nikolay Zherdev, Joey MacDonald
Pri tých zvyšných som dlho rozmýšľal. Nakoniec som sa rozhodol, nechať prejsť trejdy, ktoré nemali viac ako 2 protesty.
Jones + Hamrlík
Brodziak + Heatley
Bergfors + Santorelli
V tomto nesúhlasím. Ten ice-time so štatistikami súvisí. Čím vyšší ice-time, tým väčšia šanca na body. Aj keď, výnimky sa nájdu.Tu sa jedna o cisla. A ice-time v tom nie je
čtv 10. bře 2011 23:34
Takze vsetko je OuKej
Dakujeme
Boli 4. Musíš uznať, že ten rozdiel medzi Burnsom a Campbellom bil do očí.kajo píše:Mozem sa spytat, kolko protestov bolo na ten trade Hartnell+Perry...
Pretoze ak 3, tak to dakujem pekne. Preco som ja ch*j neprotestovalurcite by som dal proti tym dvom, co si spominal na konci.
Ale ako vidiet, Chara so svojim priemerom na lade 25:40 mal prakticky rovnako bodov ako Hamrlik s priemerom 22:09(to len na margo tej poznamky)Lukas33 píše:V tomto nesúhlasím. Ten ice-time so štatistikami súvisí. Čím vyšší ice-time, tým väčšia šanca na body. Aj keď, výnimky sa nájdu.Tu sa jedna o cisla. A ice-time v tom nie je
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé