HF Classic League

Povzbudzuj svoj tím a hecuj sa s ostatnými.

Držím slušný výsledok s Popradom. A to napriek veľkému lazaretu, kt. sa už našťastie zredukoval iba na 4 hráčov. FA hráči sa celkom dobre chytili - Stone, Uphsall, Soderberg. Bertuzii trochu vypadol z formy, ale predtým mu to išlo. Dnes musí chytať Howard alebo Lack, inak mi prepadnú štatistiky brankárov. A ideálne by bolo, aby zachytali dobre. :nervozny:
0:14 k tomu sa neda nic napisat
Mně dnes hrálo 16 hráčů a jedinej Neal bodoval. :lol:
a aj tak suverénne vyhrávaš :lol2: to čo máš za súpera, to horšie, ako keby si hral s druholigistom
S mým brankářským komandem nejde prohrát, když mi dnes Scrivens a Reimers udělali 97% a 98%.
cepi píše:
arek píše:co sa stazujes, ved pohodlne vyhravas
potrebujem co najjasnejsie vitazstvo :hiding:
konecne doslo aj na mna
pred poslednym hracim dnom je este sanca stiahnut aj tie A (hadam tie B udrzime), v hre OTT+DET enklava, tak podme to este vysperkovat, ale vsetkymi 10timi beriem aj tento stav :cookies: tu Bishopovu roletu arekovi nezapocitalo? :ninja: zaujimavost, rovnakeho supera Albertu Oilers riesim aj v 2.lige a pocinam si skoro rovnako:)

akurat skoda Fasthovho opätovneho zranenia, uz sa v zakulisi pracovalo na jeho vymene
podarilo sa to s Tatarom, na ponuku nezareagoval nikto, tak som to zobral do vlastnej inciativy, omrkol jednotl.supisky, vyhladaval nieco ferove a hned prvy a jediny proposal klapol
here we go
aká roleta? za SO sa počíta, iba keď zápas skončí 0:0 po predĺžení :ciga:

// tak dik toto som uz neriesil:)
1+0 za celu noc :rofl: este jeden takyto tyzden a spravim vianocne vypredaje
Ohlund píše:Ja dostávam od Lindena tiež riadne na prdel :hroza: začalo to vyrovnane ale každým dňom je to horšie a horšie, už je to 1-12 :slap: , Oilers začali konečne hrať lepšie a poleno Dubnyk má vezina stats zrovna proti mne. Nedávno som dostal od Redyho nárez, teraz Linden, je to tragédia, keby si nespravím skore na 2 súperoch bez brankára (Rono, Megaton) tak by som bol na dne a o PO asi ani nesníval. Pritom nadraftoval som slušne len som zas všetkych schopných hráčov porozdával :roll: . Budúci rok ked neaký bude tak skúsim isť bez trejdov, aj ked to bude nudnejšie ale bude ten tím konkurencieschopnejší ...
Neplač Ohlund vopred, mne hrajú v noci len dvaja pandrláci a tebe 7 + Miller v bráne. Keby zažiaril, ešte aj brankárske stats môžeš zamiešať. A v poli minimálne SOG vyhráš, lebo som len +1 a dosť velká šanca, že pootáčaš aj ostatné, resp. vyhráš nerozhodné PPP alebo SHP. Jedine, že by moje dve červené krídla zažiarili, hrajú spolu v lajne, čo nemusí byť na škodu veci :jn:
:cry: u mna je to cim dalej tym horsie, som si nechala 5 zmien na nedelu, a tak som aj spravila...uvidime co to da, ale ruzovo to vobec nevidim. co uz.....este pockam do desiateho tyzdna a ked nie zacnem vypredj, mozno to pomoze :lol2:
vyhra 10-2 potesi, ale znovu sa ukazalo, ze vikendu su mojou slabou strankou. Este vo stvrtok to bolo 14-0.

Zaujimavostou je, ze mji hraci nazbierali 242 vitaznych buly! To je o 93 viac ako druhy najlepsi tim tohto tyzdna! :-O

Brankari rakisto skvely vykon: 1,15 - 95,7%.

V dalsom kole ma caka Presov :hmm:
13:1 :ciga:
Toto bolo asi moje najdominantnejsie win za celu moju yahoo karieru… jednoznacna zalezitost od zaciatku tyzdna az do konca, ziadny naznak komplikacii…az mi je chudaka Antyho luto. Jedina prehra bola vo FW o 4…
Dokonca aj popvodnika ktory podobne nalozil lukasovi (13:2) by som tento tyzden dal v pomere 8:6 a cepiho ktory dal pre zmenu 13:2 arekovi 7:5 :hmm: necche sa mi skumat vsetky timy, ale mam pocit ze tento tyzden by som bol byval porazil kazdeho :ciga:

Teraz uz len nech tie moje matohy nezaspia na vavrinoch a potiahnu nejaky win streak… tento tyzden super z kategorie najtazsich – Redyho Denver :box: (toho by som bol tento tyzden dal len 8:7 :nervozny: )
Lukas33 píše:Držím slušný výsledok s Popradom.
omg, aky jinx :hroza: :lol2:
petrik píše:necche sa mi skumat vsetky timy, ale mam pocit ze tento tyzden by som bol byval porazil kazdeho :ciga:
kazdeho nie :ciga:
petrik píše:
Lukas33 píše:Držím slušný výsledok s Popradom.
omg, aky jinx :hroza: :lol2:
:-D
To bolo v rámci tradície. Minulú sezónu som vo finále pred posledným dňom napísal, že beriem Pageaua ako žolíka a on rozhodol. Tak som teraz čakal, že Howard dá SO, zopár hráčov hetrik a podobne. Zjavne to na každého hráča nefunguje, asi najmem psychológa. :idea:
Kuva kajo, kdy sis to přečetl o Kucherovi? :bitka3:
Podakuj Painkillerovi :arrow: http://hfboards.hockeysfuture.com/showt ... ?t=1545315" onclick="window.open(this.href);return false;
po tomto tyzdni hracom siaham na platy! ak nepride k zlepseniu tak o tyzden neostane kamen na kameni
Harcov Drunks : Arizona Coyotes 10:5
Vanič nebyl pro mě soupeř. :ciga: Navíc ještě může poděkovat Greissovi, že díky jeho devatenácti minutám udělal dva starty brankářů, jinak by byl rozdíl ve skóre ještě větší. Základ úspěchu byli zas brankáři. Vaničův útok byl marnější ještě víc než ten můj, takže jsem vyhrál i dost ofenzivních statistik.
:plus:
Reimer 98%
:king: 93,8%
Scrivens 92,8%
A nezapomněl jsem. Všichni opět zdraví dědka.
Neal 3+3, 16 sho :cool: Na toho hodně spoléhám po jeho zranění.
Timonen 1+2, +4 :yahoo: Konečně

:minus:
zraněný Duchene, a zrovna tenhle týden bych ho dost potřeboval
duo z Calgary Stajan-Stempniak -4 a -5

Ráno jsem se podíval na soupisku týmu a všimnul jsem si, že mi přes noc u třech hráčích naskočilo oznámení DTD. To je první varování, že tenhle týden hraju proti Popvodníkovi. V ofenzívě proti němu nemám šanci, takže budu doufat ve stabilní formu brankářů a s trochou štěstí by to mohla být remíza. Samozřejmě pokud mi v týdnu nebudou přibývat hráči s písmenky DTD a IR, což se při zápasech s Popvodníkem z nějakých mně nevysvětlitelných příčin stává velmi často. :hmm:
Myslim, ze by si mel urchlene hodit Obrázek na vejvr. Za Talbotem uz si nezachyta..
Proč by měl chytat za Talbotem, když za ním chytaj Giguere a Varlamov :hroza:
dejf píše:Proč by měl chytat za Talbotem, když za ním chytaj Giguere a Varlamov :hroza:
No a este za temahle dvema je Emental z Menetnu
13:2

ta to balzam oproti predoslemu :bee: tyzdnu
arek :paperbag:
10.priecka wau

:plus:
14 PPP :lolo: toto sa uz opakovat s urcitostou nebude :giggle:
utocna obrana:D - Sekera 3+0 / Karlsson 0+4
Helm 3+0 (yop trefa do cierneho, rieseny z FA v case ked bol este take 2-3 tyzdne ako IR - 10Z-5+2 / 24hit, 92fw, 20sog)
Clarksson - 2+0 (konecne sa nam panko prebudil, 11hit)
klasika Doan, Little

:minus:

Grabner, Galiardi obaja 0+0 a obaja uz maju HS krizik
Fasth - opätovne injury, cca mesiac

najblizsi super dama so sympatickeho mesta, neberieme nic ine ako vyraznejsie vitazstvo, aby sme po 1x nakukli do prvej 8icky :angel:
Ja som prisl ana to ze mam dajako vela obrancov, az 12 :hufi:
najlepší bol aj tak tvoj včerajší FA ťah, zobrať 5 hráčov, z ktorých traja nehrali :sarcasm:
2963 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
1998 NAGANO