HF Classic League

Povzbudzuj svoj tím a hecuj sa s ostatnými.

Bobbyho se zbavuju nerad, ale golmana co bude pravidelne chytat potrebuju jako sul takze deal :serus:
Vitaj v Alberte Bobby :serus: Bobr :ahoj:
pre Cathy :arrow: http://www.hokejforum.com/yahoo-fantasy ... ml#p356676" onclick="window.open(this.href);return false; ;)
cepi » Str Nov 20, 2013 9:04 pm píše:pre Cathy :arrow: http://www.hokejforum.com/yahoo-fantasy ... ml#p356676" onclick="window.open(this.href);return false; ;)
prosím neradiť :jn:
Getzlaf33 » Str Nov 20, 2013 12:14 pm píše:Nabokov, Hosssa, Mike Green, Semin, Jeff Carter a DeKeyser sú zranení. Nepamätám si, že by som mal niekedy toľko zranených. Navyše hrám s popvodníkom. Minimálne 4 z nich budú z hry nejaký ten týždeň, nevyzerá to dobre. :cry:
Si odmietol ohlundove ponuky? :lol2:
petrik píše:
petrik píše:
kajo píše:Davam Redymu na budku 6:0, nemohli by sme tyzden uzavriet? :sarcasm:
jsem pro velebnosti :!:
Este stale som za (aj ty kajo? :jn: )
:trim:

Teraz ale seriozna otazka...http://news.kron4.com/news/san-jose-sha ... -accident/" onclick="window.open(this.href);return false; Co myslite, komu vadi to, ze mam v time este zdraveho Marleaua viac? A kto soferoval to druhe vozidlo? Popvodnik ci petrik?
Pasha píše:v tretej to vyzerá po novom zaujímavo, Helm, Tatar, Abdelkader
vsetci moji 3 hraci pokope:D
Dufam, ze budu na lade pri 4 inkasovanych goloch. To bude hned -12 :petrik:
Ponukam Anisimova.
Lukas33 píše:Ponukam Anisimova.
ponukam ti za nho odstranenie avataru a zmiznutie tvojho GM
to ja zvazujem ze prenecham tim inemu manazerovi :hroza: ak by ho niekto chcel
Anty NEBUD BABOVKA :nervy: ...sak kukni na moj team, to si na tom este dobre, tak tiho...

Inac od dnes som si vsimla ze statistiky hracov tie malicke ked tam na ten maly papierik na rosteri sa rozsirili o vsetky ukazovatele :cool:
doteraz ma drzali len nafetovani brankari utok je mizerny
Anty píše:doteraz ma drzali len nafetovani brankari utok je mizerny
nie si jediny kto si tym presiel :smutok:
ale poniektori su na tom horise ako ty, takze treba zabojovat
ja som to riesil cez FA, waiver (co je celkom schodna cesta) a z najhorsieho by som mal byt vonku

a vysvetlite niekto Cathy, ze ak je moznost dat hraca, ktory je DTD na IR, ci IR+, tak automaticky môze siahnut po nejakom volnom hracovi.......... mna tymi pmkami odrovnala :slap:
cepi » Štv Nov 21, 2013 11:59 pm píše:
a vysvetlite niekto Cathy, ze ak je moznost dat hraca, ktory je DTD na IR, ci IR+, tak automaticky môze siahnut po nejakom volnom hracovi.......... mna tymi pmkami odrovnala :slap:
ja jej to vysvetlím, ale až budúci týždeň :sarcasm:

a vieš, ako sa hovorí, za dobrotu, na žobrotu :jn:
Cathy píše:Inac od dnes som si vsimla ze statistiky hracov tie malicke ked tam na ten maly papierik na rosteri sa rozsirili o vsetky ukazovatele
a ja teraz nevidim ktory hrac kolko zapasov dopredu odohra(vzdy zrejme len do konca tyzdna to je). a dost mi to komplikuje a znechucuje situaciu na fa..
Zapas s antym zatial nad ocakavanie, udrzat tak dvojciferne vitazstvo az do konca by bolo super… konecne sa solidne rozbehla ofenziva, z hracskych stats prehravam aktualne len FW o 2, k tomu halak spolahlivo v branke… so far so good :yes:

Zriesil som s lukasom jeden maly trejdik, atkinson za wilsona, z mojej strany cisto iba vymena RW ktorych som mal vela za LW ktorych som mal zase pomenej… ale wilsona sprava o prestupe zjavne potesila, dnes od samej radosti zriesil hned 2A, snad ho to nadsenie neopusti ani po prestupe :giggle:
zatial celkom solidny priebeh, este popracovat na tesnych bodovych stats a mohlo by to konecne vyraznejsie klapnut

ACHTUNG ACHTUNG

Obrázek :idea: uz dlhsie som spekuloval, ako roztriedit hracov do viacerych timov, po 3 mam z MTL, DET, BOS, navyse mam pretlak LW, preto davam k mani Tomasa Tatara za nejake C al. RW
cepi píše:ACHTUNG ACHTUNG

Obrázek :idea: uz dlhsie som spekuloval, ako roztriedit hracov do viacerych timov, po 3 mam z MTL, DET, BOS, navyse mam pretlak LW, preto davam k mani Tomasa Tatara za nejake C al. RW
kdyz prihodis nejakeho golmana tak se urcite domluvime :-D
mensi :nurses: update: Alf a Beauchemin :)

Takze zatial nemocnica vo Philly rata 6 mantakov, co ale samozrejme neznamena, ze tam nemame viac lozok :)
14-0. To vyzera dobre, ale chlieb sa lame v piatok a v sobotu. Uz som takto parkrat o vyhru prisiel... Tentokrat to ale vyzera nadejne.
ffBREAKING NEWS:ff
Eric Staal is available.
Vyhovovalo by mi levé, příp. pravé křídlo s pravidelnou dávkou bodů. :serus:
Kedze u Lindena som neuspel, hodim to sem. Vymenim Berniera za jednotku-cednik (nieco ako jeho Dubnyk) s tym, ze by som rad ziskal nejakeho produktivnejsieho hraca. Ja by som menej produktivneho pribalil Vam. Ponuka je casovo obmedzena. Volajte!
vydrbaný ču*ák Fasth, zraniť sa na rozkorčuľovaní :slap: a jeho náhradník vychytá SO, j***ť celé yahoo :slap:
Ja dostávam od Lindena tiež riadne na prdel :hroza: začalo to vyrovnane ale každým dňom je to horšie a horšie, už je to 1-12 :slap: , Oilers začali konečne hrať lepšie a poleno Dubnyk má vezina stats zrovna proti mne. Nedávno som dostal od Redyho nárez, teraz Linden, je to tragédia, keby si nespravím skore na 2 súperoch bez brankára (Rono, Megaton) tak by som bol na dne a o PO asi ani nesníval. Pritom nadraftoval som slušne len som zas všetkych schopných hráčov porozdával :roll: . Budúci rok ked neaký bude tak skúsim isť bez trejdov, aj ked to bude nudnejšie ale bude ten tím konkurencieschopnejší ...
2963 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
1998 NAGANO