HF Classic League
Povzbudzuj svoj tím a hecuj sa s ostatnými.
pre Cathy
http://www.hokejforum.com/yahoo-fantasy ... ml#p356676" onclick="window.open(this.href);return false;
prosím neradiťcepi » Str Nov 20, 2013 9:04 pm píše:pre Cathyhttp://www.hokejforum.com/yahoo-fantasy ... ml#p356676" onclick="window.open(this.href);return false;
Si odmietol ohlundove ponuky?Getzlaf33 » Str Nov 20, 2013 12:14 pm píše:Nabokov, Hosssa, Mike Green, Semin, Jeff Carter a DeKeyser sú zranení. Nepamätám si, že by som mal niekedy toľko zranených. Navyše hrám s popvodníkom. Minimálne 4 z nich budú z hry nejaký ten týždeň, nevyzerá to dobre.
petrik píše:Este stale som za (aj ty kajo?petrik píše:jsem pro velebnostikajo píše:Davam Redymu na budku 6:0, nemohli by sme tyzden uzavriet?)
Teraz ale seriozna otazka...http://news.kron4.com/news/san-jose-sha ... -accident/" onclick="window.open(this.href);return false; Co myslite, komu vadi to, ze mam v time este zdraveho Marleaua viac? A kto soferoval to druhe vozidlo? Popvodnik ci petrik?
nie si jediny kto si tym presielAnty píše:doteraz ma drzali len nafetovani brankari utok je mizerny
ale poniektori su na tom horise ako ty, takze treba zabojovat
ja som to riesil cez FA, waiver (co je celkom schodna cesta) a z najhorsieho by som mal byt vonku
a vysvetlite niekto Cathy, ze ak je moznost dat hraca, ktory je DTD na IR, ci IR+, tak automaticky môze siahnut po nejakom volnom hracovi.......... mna tymi pmkami odrovnala
ja jej to vysvetlím, ale až budúci týždeňcepi » Štv Nov 21, 2013 11:59 pm píše:
a vysvetlite niekto Cathy, ze ak je moznost dat hraca, ktory je DTD na IR, ci IR+, tak automaticky môze siahnut po nejakom volnom hracovi.......... mna tymi pmkami odrovnala
a vieš, ako sa hovorí, za dobrotu, na žobrotu
a ja teraz nevidim ktory hrac kolko zapasov dopredu odohra(vzdy zrejme len do konca tyzdna to je). a dost mi to komplikuje a znechucuje situaciu na fa..Cathy píše:Inac od dnes som si vsimla ze statistiky hracov tie malicke ked tam na ten maly papierik na rosteri sa rozsirili o vsetky ukazovatele
Zapas s antym zatial nad ocakavanie, udrzat tak dvojciferne vitazstvo az do konca by bolo super… konecne sa solidne rozbehla ofenziva, z hracskych stats prehravam aktualne len FW o 2, k tomu halak spolahlivo v branke… so far so good 
Zriesil som s lukasom jeden maly trejdik, atkinson za wilsona, z mojej strany cisto iba vymena RW ktorych som mal vela za LW ktorych som mal zase pomenej… ale wilsona sprava o prestupe zjavne potesila, dnes od samej radosti zriesil hned 2A, snad ho to nadsenie neopusti ani po prestupe
Zriesil som s lukasom jeden maly trejdik, atkinson za wilsona, z mojej strany cisto iba vymena RW ktorych som mal vela za LW ktorych som mal zase pomenej… ale wilsona sprava o prestupe zjavne potesila, dnes od samej radosti zriesil hned 2A, snad ho to nadsenie neopusti ani po prestupe
zatial celkom solidny priebeh, este popracovat na tesnych bodovych stats a mohlo by to konecne vyraznejsie klapnut
ACHTUNG ACHTUNG
uz dlhsie som spekuloval, ako roztriedit hracov do viacerych timov, po 3 mam z MTL, DET, BOS, navyse mam pretlak LW, preto davam k mani Tomasa Tatara za nejake C al. RW
ACHTUNG ACHTUNG
Ja dostávam od Lindena tiež riadne na prdel
začalo to vyrovnane ale každým dňom je to horšie a horšie, už je to 1-12
, Oilers začali konečne hrať lepšie a poleno Dubnyk má vezina stats zrovna proti mne. Nedávno som dostal od Redyho nárez, teraz Linden, je to tragédia, keby si nespravím skore na 2 súperoch bez brankára (Rono, Megaton) tak by som bol na dne a o PO asi ani nesníval. Pritom nadraftoval som slušne len som zas všetkych schopných hráčov porozdával
. Budúci rok ked neaký bude tak skúsim isť bez trejdov, aj ked to bude nudnejšie ale bude ten tím konkurencieschopnejší ...
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé