HF Classic League
Povzbudzuj svoj tím a hecuj sa s ostatnými.
Ak k tomu tlačítku pridáš nejakú tú zmenu na súpiske keď bude treba, tak by sme ti ešte mohli dať šancu. Nie je úplne najlepšie meniť GM počas sezóny. Aj keď v našej extralige si myslia opak.Rono píše:Cepi mě požádal, abych se k tomu vyjádřil...
Je to jednoduchý, prostě se mi nedařilo, ne moji, ale "autodraft" hráči jsou prostě špatní. Tudíž jsem neměl ty dva, možná tři(?) dny ani na yahoo nelézt. Každopádně hrál bych dál, to jedno (škorpiho) tlačítko jsem schopnej dělat pořád.
omdlejari to rozbalia raz za uhorsky rok a akurat v tomto tyzdni :popi:
jed(i)nym vydarenym zapasom si arek privyrobil na 3+2 a snad len docasne obratil B stats na svoju stranu
to este Smyth, ktory si nepipol poslednych 10Z a ktoreho som poslal k vode prihodi 1+2
a normalne je este volny
ale se*u na neho
s ostatnymi stats zatial spokojnost a v G sa konecne rehabilitujem
jed(i)nym vydarenym zapasom si arek privyrobil na 3+2 a snad len docasne obratil B stats na svoju stranu
to este Smyth, ktory si nepipol poslednych 10Z a ktoreho som poslal k vode prihodi 1+2
s ostatnymi stats zatial spokojnost a v G sa konecne rehabilitujem
takto sa ti v noci odvdacil za tvoju dôveruarek píše:bobrovsky na predaj
tak zkus neco navrhnout, protoze nevim o jakeho utocnika bys mel zajem, ja ti pak poslu protinavrh a nejak to doladimearek píše:nejakeho ineho golmana + bodujuceho utocnika. Ja k bobrovi pribalim tiez nieco.Selly8 píše:ja bych asi mel zajem, zalezi co za nejarek píše:bobrovsky na predaj. Nejaky zaujemca?
co sa stazujes, ved pohodlne vyhravas a moji brankari ti dnesnym vykonom prakticky darovali vitazstvocepi píše:omdlejari to rozbalia raz za uhorsky rok a akurat v tomto tyzdni :popi:
to este Smyth, ktory si nepipol poslednych 10Z a ktoreho som poslal k vode prihodi 1+2a normalne je este volny
ale se*u na neho
![]()
s ostatnymi stats zatial spokojnost a v G sa konecne rehabilitujemtakto sa ti v noci odvdacil za tvoju dôveruarek píše:bobrovsky na predaj
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé