HF Classic League

Povzbudzuj svoj tím a hecuj sa s ostatnými.

Ach dalsi strateny tyzden.....idem sa rozhodnut s tym trejdom gagnera...

Rozhodnute.... Ohlundova ponuka vyhrala, potrebujem novy vietor do mojej supisky :!:

uz sa len modlit nech to prejde v komisii :pray:
Ohlund, čo to má kua znamenať, že Garisson das druhý týždeň bez bodu? :scare: ešte pár dní a bude môj prvý adept na výmenu
Cepi mě požádal, abych se k tomu vyjádřil...

Je to jednoduchý, prostě se mi nedařilo, ne moji, ale "autodraft" hráči jsou prostě špatní. Tudíž jsem neměl ty dva, možná tři(?) dny ani na yahoo nelézt. Každopádně hrál bych dál, to jedno (škorpiho) tlačítko jsem schopnej dělat pořád. :jn:
Cathy píše:uz sa len modlit nech to prejde v komisii
Nemal by byť problém, Keslerovi odišla forma a spadol späť do 2. útoku, v tom hráva aj Kadri, navyše čo sa bodov týka tak Nazem dokázal pozbierať rovnako 14b ako Kesler ale potreboval nato o 3 zápasy menej a to som ešte čítal že začal pomaly, takže môže byť aj lepšie.
Gagner by mal byť určite UPGRADE pre mňa, ten dešarné je príšerný celú sezonu, hráva 4. útok a kým sa Plekancovi a hlavne Ellerovi bude dariť tak ako doteraz David sa len tak skoro odtial nevyhrabe..
Pri Hedmanovi možno stratím ale Slava sa neako rozbieha teraz, nazbieral len o bod menej ako Hedman, dokonca častejšie hituje aj striela, horší je len v blokoch..
Joe S. píše:Ohlund, čo to má kua znamenať, že Garisson das druhý týždeň bez bodu? ešte pár dní a bude môj prvý adept na výmenu
Nemôžem ti povedať čo je za tým, pretože zápasy si môžem pozrieť len výnimočne sem tam cez víkendy :?
Ale stačí sa pozrieť na rozpis, prvý mesiac sme hrali proti tímom ako CGY,EDM,NJ, PHI, NYI, BUF a posledný mesiac 2x SJ, STL, LA, ANA, PHX, DET.. tento týždeň sme hrali zatial len jeden zápas tak nemal kde pozbierať, zo začiatku sezony sme mali nabitý rozpis a v určitom bode sme mali suverénne najviac odohratých zápasov , v tej dobe som mal v tíme ale 6+ kosatiek vrátane Läcka lebo som vedel že si zachytá, logicky ten rozpis majú teraz volnejší tak som aj ja tie počty výrazne zredukoval.
to bol zasa zapas :hroza: Prehral som o

- 1 gol
- 1 bod
- 1 plus/minus
- 1 SHP
- 1 strelu
- 0,001 SV%
No dpc, tak s megatonom nakoniec remiza a to som mal este kus stastia ze nenasadil toho no name ragers backupa (neviem si zapamatat ako sa vola :D ) ked vychytal shutout… :hroza: v brane soma j tak prehral 1:2 co sice nie je tragedia, ale horsie je ze utok to nedokazal strhnut na moju stranu :hmm: prehral som na goly, body (o 1 ! :slap: ), GWG aj SHP… prehru v +/- uz beriem ako samozrejmost :giggle:

Z tohto vysledku urcite sklamanie, najma po tom co som cely tyzden viedol… :(

Up next: sokoli bratovrazedny suboj s antym :box: :nervozny:
petrik píše:Z tohto vysledku urcite sklamanie, najma po tom co som cely tyzden viedol… :-(
a co mam povedat ja, este vcera vecer som viedol 8:7......
môzem :censored: k tomuto tyzdnu a najmä G stats sa radsej zdrzim komentara, postaci tento screen, ani toto mi nestacilo na jedine vitazstvo v G stats

Obrázek :rtfm:

dejf si so Srivensom museli stupit do :ho*no:

Obrázek :grc:

ok prec s tymto tyzdnom, no arecku, teraz si to zliznes ty, mas po ppc :bitka2:
mne sa podarilo z piatku na sobotu skocit z 9-6 na 3-11 :x

Som vedel, ze toho Fleuryho mam benchnut. Ale nie som ako niektori (moji posledni 2 superi pred tymto kolom), ja hram naplno! Vseko, alebo nic! Castejsie je z toho nic, no... :eek2:
Vsetci sa stazuju, idem sa aj ja...z 9:2 super poslednu noc otocil na 5:6. j***t :bitka3:
este aj Sidney, ktory chudak nema nic spolocne s yahoo si koleduje o BAN
sidney77 píše:A Scrivens pokračuje v jízdě :!:

Obrázek

Tento týden: 2 vychytané nuly po sobě, bilance 3-0-1 (při prohře v nájezdech nastoupil až v poslední minutě prodloužení po zranění Quicka), průměr obdržených gólů 0,66 a úspěšnost zásahů 97,7%.
Ke svému zápasu se vyjádřím později, abych si cepiho náležitě vychutnal. Ale teď to nejdůležitější.
Poprad Blackhawks : Minnesota NorthStars 6:8 :wave: :klobuk: :respekt: :groupwave: :gol: :wine: :ejha: :taptap: :thumbsup2:
Linden by si měl vzít na pár dní dovolenou, protože mu přijede návštěva. Jen prej něco doladí na autě a je tam cobydup.
Obrázek
kajo píše:Vsetci sa stazuju, idem sa aj ja...z 9:2 super poslednu noc otocil na 5:6. j***t :bitka3:
10:2 :psst:
Harcov Drunks : Big Bad Bruins 12:4
Kdy máme naše adminy nejradši? Když je porážíme. :)
Byla to hra kočky s myší a ta malinká ubohá myška si do poslední chvíle myslela, že vyhraje. :lol2: Jenže opět se ukázalo, kdo je tady největší brankářský expert, kterýmu se nikdo nevyrovná. No a statistiky brankářů to dokázaly.
Už jsem na čtvrtém místě (tak vysoko jsem nikdy nebyl :D) a hodlám vystoupat výš. Takže si jdu za týden pro třetí místo.

:plus:
Scrivens 3w, 0.66, 97.7%, 2sho
Reimer 94.3%
:king: 93.1%
A všichni tři brankáři zdraví dědka, aby mu to nebylo líto.

:minus:
Stempniak 0+0, -3
Duchene 1+0, -2
Další soupeř je někdo z Arizony ... tam se hraje taky hokej :neviem: Jen aby nepřijeli na kolečkových bruslích.
dejf píše:Další soupeř je někdo z Arizony ... tam se hraje taky hokej Jen aby nepřijeli na kolečkových bruslích.
Wanic v poslednom kole porazil Lukáša 10-6 a pritom nenazbieral 2 štarty, v hráčskych stats 10-1 :-O , ale v bráne už máš 4-5 bodov istých
dejf píše:Byla to hra kočky s myší a ta malinká ubohá myška si do poslední chvíle myslela, že vyhraje. :lol2: Jenže opět se ukázalo, kdo je tady největší brankářský expert, kterýmu se nikdo nevyrovná.
fuuuuuuuuuuuj budu blejt, aby ti nahodou hrebienok casom nepadol Obrázek
s tym, ze sa vyoutuje Kvik si sotva pocital, veru ani ja nie, tobôz ze to bude on, ktory obrati tuto zvratenu G stats na tvoju stranu, doteraz si ho tam mal len ako privesok

tak sa pozrime na tu hru macky s myskou

:minus: G (5) stats uz spomenute bolo, svojim nemôzem vycitat absolutne nic (SHO 1:2)
:minus: G o 2
:minus: A o 2
:minus: B o 4
:minus: PPP o 2
:minus: +/- o 4
:minus: SHP o 1 (1:2)
:minus: GWG o 1 (1:2)

tak a teraz sa pozrime na ine stats

:plus: SOG 129:127 (zaverecny tah s L+L ktorych som riesil hlavne na FW poistenie nakoniec vysiel aspon so sog, prihodili 2+1 a aspon v tomto my to otocili)
:plus: FW 155:141
:plus: HIT 121:94
:plus: BLK 54:39

takze v tychto stats to bola naozaj hra macky s myskou :lol2:
cepi píše:
dejf píše:Byla to hra kočky s myší a ta malinká ubohá myška si do poslední chvíle myslela, že vyhraje. :lol2: Jenže opět se ukázalo, kdo je tady největší brankářský expert, kterýmu se nikdo nevyrovná.
fuuuuuuuuuuuj budu blejt, aby ti nahodou hrebienok casom nepadol Obrázek
s tym, ze sa vyoutuje Kvik si sotva pocital, veru ani ja nie, tobôz ze to bude on, ktory obrati tuto zvratenu G stats na tvoju stranu, doteraz si ho tam mal len ako privesok

tak sa pozrime na tu hru macky s myskou

:minus: G (5) stats uz spomenute bolo, svojim nemôzem vycitat absolutne nic (SHO 1:2)
:minus: G o 2
:minus: A o 2
:minus: B o 4
:minus: PPP o 2
:minus: +/- o 4
:minus: SHP o 1 (1:2)
:minus: GWG o 1 (1:2)

tak a teraz sa pozrime na ine stats

:plus: SOG 129:127 (zaverecny tah s L+L ktorych som riesil hlavne na FW poistenie nakoniec vysiel aspon so sog, prihodili 2+1 a aspon v tomto my to otocili)
:plus: FW 155:141
:plus: HIT 121:94
:plus: BLK 54:39

takze v tychto stats to bola naozaj hra macky s myskou :lol2:
:blabla: Ani jsem to nedočetl :ciga:
Ja ten svuj totalni debakl s Redym snad ani nebudu komentovat, u hracu totalni propad a brankari jenom jeden start ikdyz vitezny... Takze suma sumarum se redy ani nenadrel a ma 30 bodu v sufliku :bee: pacholek
uplne postacilo ze si si precital uvod
cepi píše:aby ti nahodou hrebienok casom nepadol Obrázek
Obrázek

tak nech si dejf uzije tu hornu chvilku, zdravo ma vyhecoval, takze arek Obrázek
Quick se uzdravi, :queen: brzo chyti obligatni ctverku a bude zase vesmirna rovnovaha nastolena...
dejf » Pon Nov 18, 2013 4:55 pm píše:Harcov
Kdy máme naše adminy nejradši? Když je porážíme. :)

Správne pane predsedo, pocit suverénne poraziť admina je na nezaplatenie, lepšie je už len poraziť resp. aspoň každá prehra Podvodníka :lol2:

nakoniec som dal páreka jednoznačných 11:3 ale aj tak nebolo všetko dokonalé, že fínska čučka v bráne San Jose :nervy:

Našťastie vždy sú nejaké pozitíva, Braden Holtby :plus: 3 výhry sa do krámu hodili, Brandon Pirri 3+1 :plus: Pietro 0+4 :plus: , David Backes 2+3 :plus: , Tyler Toffoli 2+0 a 2 GWG :plus:

Tento týždeň ma čaká zápas s Cathy :nervozny: rozpis ide proti mne, bude to dráma
Joe S. píše:Tento týždeň ma čaká zápas s Cathy :nervozny: rozpis ide proti mne, bude to dráma
pozeram ze aj ty by si si zasluzil jednu hrebienkovu :D poniektori sa uz vidia vo finale tak bacha na karmu :wink:
Obrázek
no na to ze ked som vcera siel spat a bolo 2:10 tak je vysledok 6:5 dost lichotivy..ale nadalej klesam v tabulke

:plus:
Harding 3 vyhry v 3 zapasoch 1.38, 93,9% (celkovo 1.25, 94,6%)
Backstrom 0+4
Byfuglien 3+0
Polak 2+1, 12 hitov
Moulson 0+3

a spokojny musim byt aj s 1+1 od Brocka Nelsona
tah z FA Savard pred poslednym dnom jeho 2 hity a 2 bloky mi akurat stacili a namiesto 4:7 je 6:5

:minus:
Giguere 6.35, 78,3
preradenie Andersena..cakal som ze ho aspon tyzden este podrzia..zvazujem ze si ho este na nejaky cas ponecham

Gaborik opet 0 a IR
Kessel 0
tak 4ta vyhra noba witchers v rade, z toho tretia po sebe cez 10 vyhratych kategorii. v tabulke som sa dostal na paradne priebezne 5te miesto.. predsezonny ciel zatial splnam(do 12 miesta a minimalne byt v boji o PO do konca sezony- prave na 13te miesto uz mam pekny naskok).

plusy: urcite golmani, marty a lehtonen su skveli zatial
bouwmeester 1+4, moj najproduktivnejsi hrac v tyzdni a hlavne z nicoho nic zacal blokovat( z prvych 13z mal az 5 blokov, odvtedy si drzi priemer 2 bloky na zapas,co je necakana pridana hodnota) :thumbsup:
a klasicka vyrovnanost hracov, kazdy poctivo prispieva, az na vynimku berglunda ktory sa nie a nie yahoo chytit.ale stale ocakavam ze svoje ciselne priemery naplni a teda ze nejake zapasy bodovo exploduje a vyrazne mi pomoze proti silnejsim superom :roll: (zatial v pohode zvladam aj bez jeho ci ruutuovej ofenzivy).

minusy: ani neviem, som spokojny

vysledok 13:2 vyzera jasne ale v utocnych statistikach to bolo velmi tesne a kludne som mohol mat o 3 kategorie menej.. na druhej strane som mal sancu pred poslednym dnom vyhrat na nulu a aj som to skusil, nevyslo..ppp som prehraval o bod a fw o 5..nastupilo mi 2x viac utocnikov tak som v ppp dufal, plus superke nenastupil ziadny center a mne mal berglund(a ked som si vsimol ze brala z fa s.thortona a grybu),tak som nerad pustil jackmana za moorea.. skoda nevysla ani jedna, uslo mi ze berglund je zraneny a nenastupi a moore vyhral zo 7 buly az jedno.. takze vlastne minus ide mne, ze som prepasol asi jedinecnu a zatial jedinu sancu vyhrat fw..(musim pozriet ako su na tom rono s megatonom).

teraz ma caka silny super silesia, minuly tyzden by ma porazil bez problemu. spoliehat sa budem na golmanov ktori snad porazia jeho thomasa.to by mal byt zaklad pripadneho uspesneho vysledku.
Davam Redymu na budku 6:0, nemohli by sme tyzden uzavriet? :sarcasm:
2963 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2007 ANAHEIM DUCKS