HF Classic League

Povzbudzuj svoj tím a hecuj sa s ostatnými.

Tak som vyuzil 3. flek na wejvri na bryza… moze to byt steal aj katastrofa, pricom sance su IMO cca 30:70 :nervozny:

Dnes celkom potesil benn – 1+5 je solidny vykon :giggle: napriek tomu je to s megatonom vo viacerych kategoriach dost tesne, vyhrat by som snad mal, ale ci ltt alebo vyraznejsie to je este vo hviezdach.

Ad rono – treba mu dat poslednu vystrahu a ked sa to nezlepsi (alebo zlepsi len na par dni a potom zase nic) tak by som ho vymenil za nejaku “stuku” z 2. ligy… popvodnik s cepim by mohli niekoho odporucit :neviem:
dunim píše:kajo: ved prave ze v maily sa mi nic nezobrazilo(alebo sa zle pozeram,stale nic nevidim len ze offer rejected a ziadna sprava k tomu) :neviem:
k patrikovi, chcel som vyuzit tvoju situaciu so zraneniami, len elias od vcera trenuje a dnes by mal nastupit. takze sa okolnosti dost zmenili(v moj neprospech, co sa zisku eliasa týka) :)
:hmm: to je zaujimave..ale napisal som ti nieco v zmysle, ze by sa mi pacil niekto z trojky Kane, Parise, Edler. Samozrejme by sme museli nieco pridat, aby sme to trochu vybalansovali. Ale ked vravis, ze Patty uz bude pomaly hrat..
Inak na to ze mam v time 3 z prvych 7 hracov kanadskeho bodovania ligy su tie moje ofenzivne stats dost slabe… :hmm:
nehrá náhodou Anty budúci týždeň s petrikom?
Marian Gaborik is out for a few weeks with a sprained knee.
Páni, toto už nie je náhoda :nervozny:
no Gaborik nebodoval snat 8 zapasov v rade to na FA najdem lepsich hracov
Rono ani dnes nedal chytať Schneidera čo mal 95% . Zoberte žiléma radšej , rono :a_von:
:roll: akurat v tomto tyzdni, kde moji brankari opät na vybornu, sa musi zranit Kvik, superov Scriveny zaskok dostava sancu a z 2 zapasov mu 2x vyhra s 0,99GAA a stiahnutou roletou k tomu :thumbsdown:
ak by som mal prehrat vo vsetkych G stats s tymto - 1w / 1.74gaa /139sv /.939sv% / 1sho... bolo by to maximalne nechutne a dejf by sa mi znechutil este viac:D
3x idu moji brankari do pp, ci sn a vo vsetkych 3 pripadoch uctuju prehru :crybaby: v G stats to vyzeralo viac ako nadejne, no aj tam sa to zial otaca, aj napriek tomu opät klobuk dolu pred nimi a po mesacnom vypadku sa mi do hry vratil Fasth, co do dalsich zapasov potesi
v tomto snad este zabojujem, zostavaju 2 dni, na vitazstvo to uz nebude, co je skoda, z tohto matchu som mohol vytazit podstatne viac, takto to snad uhrajem na aku taku prijatelnu prehru a ide sa dalej
Anty píše:no Gaborik nebodoval snat 8 zapasov v rade to na FA najdem lepsich hracov
pomôzem ti, z posl. 10Z - 2+1....

co sa tyka Rona, nakopal by som ho do prdele, so mnou vybojuje remizu 7:7 a potom superom venuje vitazstva v pomere 15:0, 14:1.....
chapem ho, ze s autodfaftom je to zlozite, straca chut, motivaciu (ta by mala byt ale dostatocna pre zabojovanie o 1.ligu), ale môze si za to sam, ze si neustrazil live draft (ano kvôli chatu lol) ale nebol jedinym a ked to zabali hned po 1.kole tak dovi dopo
to mohol spravit aj dunim napr., ktory sa tam dole tiez istu dobu plantal a hla, kde je teraz, ale ked si Rono hned od uvodneho kola ponecha v time jasneho farmara Allena (pricom na placi sa stale najde G vyber) a za cely cas zriesi 6 moves, tak patri rovno do 2.ligy

v tej 2.lige by som sa nejako nehrabal, ti si hraju svoje, poniektori stale benchuju (2-3ica?), taka zaujimavost, 3 GM´s doteraz neporiesili jediny moves....takze riesit niekoho z 2.ligy pri tom aktivnom pocte nema zmysel
osobne by som Rona zaradil na posledny flek 1.ligy, tym padom automaticky zostup do 2 a do konca sezony by so mu benchoval vsetkych hrajucich hracov, co by sa samozrejme automaticky rovnalo kontumacii v prospech superov
paradoxne +/- sa da prehrat aj ked superovi nikto nenastupi cely tyzden :D

S Henym zatial brutalne vyrovnane:
- prehravam o 1G
- vyhravam o 2A
- vyhravam o 1B
- prehravam o 1 SOG
- prehravam o 11 FW
- prehravam o 2 HIT
- remiza BLK
- vyhravam o 1 W

jeho brankari maju teoreticky este 2 starty, moji 1. Takze aj vsetky goalie stats su otazne.

toto moze skoncit vselijak
Hm, tak Rono se rozhodl pomstít. Když si to tady včera přečetl, co jsem o něm napsal, tak se urazil ještě víc a za trest ani nenatipoval KTL. :D
ale on je fakt vadný, isto to tu včera čítal, bo bol online, nechápem to :roll:
ThrasherFan tusim prejavil zaujem hrat, ale uz bolo plno. Mozno by tim vzal...
Skorpion píše:ThrasherFan tusim prejavil zaujem hrat, ale uz bolo plno. Mozno by tim vzal...
pochybujem, uz vtedy mal toho dost, bol busy, tak to s nim vyzeralo ako s Ronom a teraz ma toho urcite 2nasobne
a pokial viem, NHL uz nejako extra neriesi
ako som pisal, nejako by som nestresoval, pokial to je mozne, treba mu vybenchovat aktivnych hracov do konca sezony a skonci tam kde si zasluzi
:( mne sa vobec nedari, robim co mozem,....aach, stredom gagnera sa definitivne rozhodnem zajtra....nechavam to na starostlivu uvahu....

len proste....raz to musi prist....tento tyzden mi hlavne Hiller dokafral statistiky....ale aspon Stalockovo ulovenie ma tesi
dúfam, že ti to ešte týždeň nepôjde :jn:
ako mozem 3x v rade prehrat brankarske stats s dvojicou Rask-Fleury!?!? :shock: Za celu sezonu maju moji brankari priemer 1,98 / 93,2% (2.miesto v lige). Superom sa proti mne nejak vzdy zadari v brane :-(
OMG Ohlund. Green je DTD a Semin včera dostal riadny hit a neviem či to rozchodí. To už nemôže byť náhoda, že si na oboch poslal ponuku pár dní dozadu. :scare:
Dejfovi brankáři 1,75 a 93,9%
Cepiho brankáři 1,74 a 93,9% a to ještě cepi vyhodil Mazance, který je jen tak mimochodem volnej (pro ty, co mají problémy s brankáři :dup: )
No, chtěl jsem s tím Mazancem poradit třeba megatonovi, ale koukám, že ten nemá problémy s brankáři, ale s jejich nasazením.
Gustavsson 90,2%
Crawford 77,3%
Talbot 100%
Asi nemusím psát, koho nechal sedět. :-D
dejf píše:No, chtěl jsem s tím Mazancem poradit třeba megatonovi, ale koukám, že ten nemá problémy s brankáři, ale s jejich nasazením.
Gustavsson 90,2%
Crawford 77,3%
Talbot 100%
Asi nemusím psát, koho nechal sedět. :-D
no jo no. rikal jsem si, ze Crowford ma jistou vyhru, mozna SO, Gustvson s cajovejma isles to taky da a Talbot mel nejtezsiho soupere, ale zvazoval jsem ho misto Crowforda :slap:
dejf píše:Dejfovi brankáři 1,75 a 93,9%
Cepiho brankáři 1,74 a 93,9%
lol ani nemusim pozerat na zvysne superenia a je jasne, ze toto je v tomto tyzdni ina G liga a to ma kazdy za sebou aspon 4-5G starty.....a zabudol som dodat, ze obaja mame po 1 stiahnutej rolete
dnes mam potvrdeneho Lua, dejf Henrika a na beton aj Scrivensa, co je vsak zaujimave, obaja sa stretnu vo vzajomnom suboji, takze dejf môze spekulovat :-P
som naozaj zvedavy ako to s G nakoniec vypali, ak existuje spravodlivost, aspon 2G stats musia byt moje! (2SHO ti kuva musia stacit!)

co je vsak daleko zaujimavejsie, pred poslednym hracim dnom som to otocil na 8:7 :nervozny: super ma vsak dnes viac figuriek v poli, ja si urcite nenecham ujst vecerny prenos OTT-CBJ kde budem mat v hre 2jicu, na ktoru sa budem celkom spoliehat, Karlsson - RJ

z môjho pohladu

:minus: G o 3
:plus: A o 1
:minus: B o 2
:plus: -/+ (1/-3)
:minus: SOG o 4
:plus: FW o 4
no a :?: G stats

napinak jak Obrázek
cepi » Ned Nov 17, 2013 2:43 pm píše: l
z môjho pohladu

:minus: G o 3
:plus: A o 1
:minus: B o 2
:plus: -/+ (1/-3)
:minus: SOG o 4
:plus: FW o 4
no a :?: G stats
cepi si virtuálne pridáva asistencie? :giggle: ja pozerám matchup a asistencie sú 14:13 pre cepiho, nech dumám, ako dumám, to mi nedáva :plus: A o 2 :matika:

// edit, opravene, c.
Pred posledným dňom mám v súboji s párekom slušný náskok 9:4 a vyzerá to, že sa nestane podobný skrat ako pred týždňom, keď som po sobote viedol 10:3 a prehral som 5:7

Dnes mi hrá 2x viac hráčov ako Brojler súperovi a tiež 2x viac cedníkov, čiže je šanca obrátit aj GAA, aj SV a aj SV%, tak go Dragons go :good: :oslava:
cepi píše:v tej 2.lige by som sa nejako nehrabal, ti si hraju svoje, poniektori stale benchuju (2-3ica?), taka zaujimavost, 3 GM´s doteraz neporiesili jediny moves....takze riesit niekoho z 2.ligy pri tom aktivnom pocte nema zmysel
osobne by som Rona zaradil na posledny flek 1.ligy, tym padom automaticky zostup do 2 a do konca sezony by so mu benchoval vsetkych hrajucich hracov, co by sa samozrejme automaticky rovnalo kontumacii v prospech superov
Buď takto alebo dáme možnosť prevziať ten tím niekomu inému. V komisii bolo viac ľudí za druhú možnosť. Tuším CatsFan nedávno spomenul, že by sa pridal.

A koľko ľudí je teda reálne aktívnych v tej druhej lige?
Lukas33 píše:
cepi píše:v tej 2.lige by som sa nejako nehrabal, ti si hraju svoje, poniektori stale benchuju (2-3ica?), taka zaujimavost, 3 GM´s doteraz neporiesili jediny moves....takze riesit niekoho z 2.ligy pri tom aktivnom pocte nema zmysel
Buď takto alebo dáme možnosť prevziať ten tím niekomu inému. V komisii bolo viac ľudí za druhú možnosť. Tuším CatsFan nedávno spomenul, že by sa pridal.

A koľko ľudí je teda reálne aktívnych v tej druhej lige?
No nejdřív by se k tomu měl vyjádřit sám Rono. Jsem si všiml, že dnes byl na yahoo aktivní a včera měl udělanou soupisku. Tak by se měl sám ozvat, jak se tomu staví. Jestli to bylo zapříčiněno poraženeckou náladou nebo na to kašle
2963 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2002 GOTEBORG