kajo píše:Ked som pri tom IR, kolko miest nastavime? Ja by som bol kludne aj za 6-7
Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?
HF Classic League
Povzbudzuj svoj tím a hecuj sa s ostatnými.
No a co. Tak se zbavuješ kandidátů na play off. Už tě známe dost dlouho na to, abychom znali tvoje zvrácené myšlení.petrik píše:ale ja nehram s kajom (uz sme hrali pred 3 tyzdnami)Skorpion píše:ked som hral proti petrikovi, pribudli mi 4 hraci na DTD, z toho jeden mal zlomeny clenok. To nie je nahoda!petrik píše:vopred upozornujem ze v tomto prsty nemam
ved ty utocis, ked to nikto necaka. Pocas tvojho zapasu s kajom by to bolo jasne, ale takto zo zalohy a necakane....petrik píše:ale ja nehram s kajom (uz sme hrali pred 3 tyzdnami)Skorpion píše:ked som hral proti petrikovi, pribudli mi 4 hraci na DTD, z toho jeden mal zlomeny clenok. To nie je nahoda!petrik píše:vopred upozornujem ze v tomto prsty nemam
nepotrebujes konzultacie?, tiez som si tym presielkajo píše:Dost srandy, tuto sezonu balim.
G zaklad mas, da sa s tym v pohode hrat, moves, waivers, pripadne (rozumne) trejdy (pozor na petrikoviny) a si spät v hre
Fasth konecne spät, aj ked zatial len v Norfolku, v ANA to bude s G dost zaujimave
skusil som to predsa len vsadit na G stats a Mazenec sa hadam dnes predvedie v solidnom svetle (ak to nebude 5tka aku vyfasoval Hutton naposledy, ok:)
Ouší pri premiére 0+4
, nadruhej strane Ronovi ten Schneider moc nepomôže tento týždeň, Devils tam majú ešte jeden b2b cez víkend ale to znamená že si s deduškom tie štarty podelia a Rono tak bude mať len 1 štart tento týždeň, dedko chytil formu a vyhráva takže Coryho som sa zbavil práve včas ale toho Rona mi je lúto
No koukám na to. Je to od tý doby, co se mu zranil Rinne. Takže proti cepimu bylo vše ok a pak to začlo. Proti Vaničovi se vykašlal na celý víkend. Proti Popvodníkovi nechal celý týden sedět pár hráčů a Boylea na IR, přestože hrál. Mohl vyhrát aspoň asistence. No a tenhle týden zatím přišel o 3 asistence, 3 plusové body a 7 střel, takže dvě statistiky mohly být v jeho prospěch jinak.
Asi není náhoda, že jeho poslední příspěvek je ze 24. října, že se mu zranil Rinne. Pak se totiž Rono asi urazil.
Asi není náhoda, že jeho poslední příspěvek je ze 24. října, že se mu zranil Rinne. Pak se totiž Rono asi urazil.
Gigueeeere, Gigueeeeere
Je az obdivuhodne s akym torzom dokazem so supermi ako tak drzat krok. Co by bolo keby mam cely tim zdravy
Dunim, ty si mi pisal ohladom toho Eliasa vsak? Ja som ti aj odpisal pri odmietnuti tej ponuky, len neviem kde sa ti to zobrazi. Mozno len mailom to pride
Kazdopadne Patrik je dostupny za slusnu protihodnotu
Je az obdivuhodne s akym torzom dokazem so supermi ako tak drzat krok. Co by bolo keby mam cely tim zdravy
Dunim, ty si mi pisal ohladom toho Eliasa vsak? Ja som ti aj odpisal pri odmietnuti tej ponuky, len neviem kde sa ti to zobrazi. Mozno len mailom to pride
Tento týždeň to vyzerá to na riadny debakel. Útok nič nehrá, brankári majú 1 štart. Green a Martin sú DTD, takže obrana nedrží krok som súperom. Vyhodil som Frattina, okrem hitov, neprispel ničím. Nahradí ho Stone, kt. hituje takmer rovnako často, k tomu dosť blokov a má už 5 gólov.
Rona poriešime.
Rona poriešime.
kajo: ved prave ze v maily sa mi nic nezobrazilo(alebo sa zle pozeram,stale nic nevidim len ze offer rejected a ziadna sprava k tomu)
k patrikovi, chcel som vyuzit tvoju situaciu so zraneniami, len elias od vcera trenuje a dnes by mal nastupit. takze sa okolnosti dost zmenili(v moj neprospech, co sa zisku eliasa týka)
k patrikovi, chcel som vyuzit tvoju situaciu so zraneniami, len elias od vcera trenuje a dnes by mal nastupit. takze sa okolnosti dost zmenili(v moj neprospech, co sa zisku eliasa týka)
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé