Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

HF Classic League

Povzbudzuj svoj tím a hecuj sa s ostatnými.

Gagnera môže brať kajo, ten už zranený bol :lol2:
ale ved kajo si to privolal sam
kajo píše:Ked som pri tom IR, kolko miest nastavime? Ja by som bol kludne aj za 6-7
:jn:
Rask 0 :clap: Len aby to kvetinka zasa neskazila :nervozny:
Nejaká epidémia, ja mám tiež už 4 hráčov zranených. :nervozny:
petrik píše:vopred upozornujem ze v tomto prsty nemam
ked som hral proti petrikovi, pribudli mi 4 hraci na DTD, z toho jeden mal zlomeny clenok. To nie je nahoda! :noway:
Skorpion píše:
ked som hral proti petrikovi, pribudli mi 4 hraci na DTD, z toho jeden mal zlomeny clenok. To nie je nahoda! :noway:
ale ja nehram s kajom (uz sme hrali pred 3 tyzdnami) :hroza:
petrik píše:
Skorpion píše:
No a co. Tak se zbavuješ kandidátů na play off. Už tě známe dost dlouho na to, abychom znali tvoje zvrácené myšlení.
Dost srandy, tuto sezonu balim. Kto si chce polepsit, posielajte ponuky na trejdy. Prijmem vsetko, co nebude velmi off :wink2:
kajo píše:Dost srandy, tuto sezonu balim. Kto si chce polepsit, posielajte ponuky na trejdy. Prijmem vsetko, co nebude velmi off :wink2:
mozem aj ja? :hiding:
petrik píše:
Skorpion píše:
ved ty utocis, ked to nikto necaka. Pocas tvojho zapasu s kajom by to bolo jasne, ale takto zo zalohy a necakane.... :)
kajo píše:Dost srandy, tuto sezonu balim. Kto si chce polepsit, posielajte ponuky na trejdy. Prijmem vsetko, co nebude velmi off :wink2:
:sok: ved si na 10. mieste. Co by za to ini dali :ninja:
kajo píše:Dost srandy, tuto sezonu balim.
nepotrebujes konzultacie?, tiez som si tym presiel :smutok:
G zaklad mas, da sa s tym v pohode hrat, moves, waivers, pripadne (rozumne) trejdy (pozor na petrikoviny) a si spät v hre

Fasth konecne spät, aj ked zatial len v Norfolku, v ANA to bude s G dost zaujimave
skusil som to predsa len vsadit na G stats a Mazenec sa hadam dnes predvedie v solidnom svetle (ak to nebude 5tka aku vyfasoval Hutton naposledy, ok:)
kajo ty analfabet! :hroza:
kajo chce hrať o rok 2, ligu? :lol2:
Joe, obavam sa, ze sa tam blizim milovymi krokmi ja :flyer:
Sorry chlapi, nakoniec som si uvedomil, ze keby prijmem vacsinu tych vasich ponuk, tak by som este skoncil v tretej lige. Takto mam nejaku vyzvu aspon... Anty a Linden ale :klobuk: , ich ponuky boli cca fair.
Ohlund, k tej ponuke. Nejako som nemal čas poriadne sa na to pozrieť a dnes pozerám, že Green je DTD.
Ouší pri premiére 0+4 :thumbsup: , nadruhej strane Ronovi ten Schneider moc nepomôže tento týždeň, Devils tam majú ešte jeden b2b cez víkend ale to znamená že si s deduškom tie štarty podelia a Rono tak bude mať len 1 štart tento týždeň, dedko chytil formu a vyhráva takže Coryho som sa zbavil práve včas ale toho Rona mi je lúto :neviem:
mne ho nie je ľúto, lebo mal benhnutých hráčov, ktorí spravili v noci tri body.

Hostiny v St. Louis a Calgary mi trochu pomohli v bodoch :kajo:

Tento týždeň máme jednu istotu, Anty nebude trollovať so svojimi goalie stats :jn:
Naštěstí má cepi Jordieho Benna. Normálně ve mně hrklo. :-D
chcem napisat ze by sa rono mal riesit a nejako vyriesit.. vadi mi ked rozdava body zadarmo(mojim konkurentom a nie mne) a serie na(ma) to..
No koukám na to. Je to od tý doby, co se mu zranil Rinne. Takže proti cepimu bylo vše ok a pak to začlo. Proti Vaničovi se vykašlal na celý víkend. Proti Popvodníkovi nechal celý týden sedět pár hráčů a Boylea na IR, přestože hrál. Mohl vyhrát aspoň asistence. No a tenhle týden zatím přišel o 3 asistence, 3 plusové body a 7 střel, takže dvě statistiky mohly být v jeho prospěch jinak.
Asi není náhoda, že jeho poslední příspěvek je ze 24. října, že se mu zranil Rinne. Pak se totiž Rono asi urazil. :hmm:
Gigueeeere, Gigueeeeere :clap:

Je az obdivuhodne s akym torzom dokazem so supermi ako tak drzat krok. Co by bolo keby mam cely tim zdravy :hmm:

Dunim, ty si mi pisal ohladom toho Eliasa vsak? Ja som ti aj odpisal pri odmietnuti tej ponuky, len neviem kde sa ti to zobrazi. Mozno len mailom to pride :neviem: Kazdopadne Patrik je dostupny za slusnu protihodnotu :yes:
Tento týždeň to vyzerá to na riadny debakel. Útok nič nehrá, brankári majú 1 štart. Green a Martin sú DTD, takže obrana nedrží krok som súperom. Vyhodil som Frattina, okrem hitov, neprispel ničím. Nahradí ho Stone, kt. hituje takmer rovnako často, k tomu dosť blokov a má už 5 gólov.

Rona poriešime.
kajo: ved prave ze v maily sa mi nic nezobrazilo(alebo sa zle pozeram,stale nic nevidim len ze offer rejected a ziadna sprava k tomu) :neviem:
k patrikovi, chcel som vyuzit tvoju situaciu so zraneniami, len elias od vcera trenuje a dnes by mal nastupit. takze sa okolnosti dost zmenili(v moj neprospech, co sa zisku eliasa týka) :)
2963 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2007 ANAHEIM DUCKS