Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

HF Classic League

Povzbudzuj svoj tím a hecuj sa s ostatnými.

Mna sabotuju brankari, ale ako tak to proti druholigistovi zvladam. 2-3 hraci to maju dost nahnute. Buduci tyzden mozno pridu nejake zmeny.
Lukas33 » Pia Nov 08, 2013 3:44 pm píše:Mna sabotuju brankari, ale ako tak to proti druholigistovi zvladam. 2-3 hraci to maju dost nahnute. Buduci tyzden mozno pridu nejake zmeny.
hráš s cepim?
proti panovi predsedovi pobyvajucemu na 2.mieste vedenie 8:7 :nervozny:
pred tymto matchom som si povedal, ze beriem aj nejaku prijatelnu prehru o 2-3 stats, favorit bol, je jasny, ale vyzera to tak, ze by sa so mnou mohlo ako s druholigistom o nieco serioznejsie pocitat :hmm:
minuly tyzden +10 teraz bezim na -16 :joe: mf sustredim sa na ine stats, ktore vyzeraju viac ako slubne, tak snad sa to najmä po tej sobote nepo a bude to opät o nieco zaujimavejsie, pohladnejsie :cepi:
s G zatial velka spokojnost, ale Fastha mam mimo uz 3 tyzdnom a to som pocital, ze v tomto tyzdni uz nakluse, nastastie to ide zatial aj bez neho; Selly nieco noveho? :cosi:
pozeram, ze dunim zvolil rovnaku strategiu ako petrik. Zvolil radsej relativnu istotu v 2-3 brankarskych kategoriach, ako riskovat vsetko-alebo-nic. Minimalne svs mi v podstate daroval. Ale ani ten zvysok mu nevyjde. Moji brankari sa vzchopia a prinesu mi vitazstva!
taktika ktora sa mi oplatila..ratal som s tym ze rask bude mat w a vybornu statistiku a fleury v st louis bol otaznik.. lehtonen proti chicagu ked mam naskok okrem saves vo vsetkom?zbytocny risk plus pri pripadnom dorovnani cohokolvek(w) som mal v zalohe mozno brodeura na nashville.savy boli pravdepodobne stratene nech som ratal ako ratal a kvoli neistej statistike risknut dalsie dve by bolo hlupe za daneho stavu. ine by to bolo keby prehravam..vyhrat 4-1 brankarske statistiky, co je superova silna stranka je skvele, okolnosti mi priali. v hracskych statistikach vediem s naskokom vo vsetkom okrem golov(-3) +/-(-3) a buly..asi len o bloky mozem este prist,ale to je mala sanca(a shp mame obaja 0). asi taka ze ja dorovnam goly.. +/- je otazne, to sa rychlo moze otocit(bilancia 18-21 pre skorpiona :cool: ).. momentalny stav 11-4 s cim vladne absolutna spokojnost, plus pred posldnym dnom je sanca to vylepsit, a nehrozi vyrazne zhorsenie. takze parada,toto som necakal :)
:a_von:

Je to zbabele takto sa stiahnut a nebojovat :nervy:
Schneider sa u mňa dlho neohrial a už balí kufre, čakal som že bude v depth charte pred Brodeurom a bude chytať viac ale práve sa vrátil zo zranenia tak dali prednosť deduškovi a ten zastrel roletku 2x posebe. Na druhej strane som sa pozrel na Rona a jeho situáciu v bránkovisku kde má AHL-erov Allena a Hellberga už od začiatku sezony, k tomu aj Rinne na 2 mesiace out... mohol zobrať toho Petersa, Montojáša, McElíniho či Berru ale ako keby to vzdal a kašlal na jahú, od popiho dostával 15-0 tak som sa rozhodol že to skúsim vyriešiť za neho...
Inak to je taká moja porucha alebo čo, že aj vo športe doprajem vždy tím slabším tak aj v Yahoo robím tie trejdy divným spôsobom, pozriem tabulku - Arek je naspodku, jeho Weiss hrá :ho*no: a Dešarné ešte väčšie tak ich odneho vykúpim a dám mu hráčov ktorým zrovna išlo, Rono sa tiež trápi a nemá brankára tak mu ho dám, chudák kisin nemohol si zohnať tím 2 sezony dozadu tak som mu dal rovno vlastný. Aj od Lukáša som bral "red hot" Simmondsa a Heatleyho, to musí byť neaká porucha a do takýchto súťaží sa to vôbec nehodí :slap: , v off season si dám spraviť lobotomiu nech mi vygumujú tu hlavu a potom budem lepší GM :dudo:

Ešte k tomu trejdu tak Staal bol zatial docela sklamanie, som ho na drafte bral pred Henrikom na základe minulosezonnych stats kde bol takmer vo všetkom od Hanka lepší a zbieral viac ako bod na zápas ale v tejto sezone hrajú Canes prd a dávajú 1-2 goliky za zápas... Aj taký Spezza to má už nahnuté, body síce zbiera ale totálne nevyrovnane, jeden týždeň 10 bodov a druhý 1, taký Turris podáva ovela vyrovnanejšie výkony.

Proti Redymu som tento týždeň nemal nárok a dostal som úplne zaslúžene na prdel 2-13 :hroza:
:scare: mam v time 2 najproduktivnejsich hracov ligy a v ofenzivnych stats dostanem na prdel co sa do mna zmesti :slap:
Cindyho budem asi reklamovat – megatoooon :dup:

A zacinaju sa mi nejako podozrivo hromadit zranenia… prve 3 tyzdne som mal cely tim zdravy a odvtedy… downie out, schultz out, franzen out, ehrhoff out, a aktualne je uz day-to-day aj getzlaf :!: :panika:
petrik píše::scare: mam v time 2 najproduktivnejsich hracov ligy a v ofenzivnych stats dostanem na prdel co sa do mna zmesti :slap:
Cindyho budem asi reklamovat – megatoooon :dup:

A zacinaju sa mi nejako podozrivo hromadit zranenia… prve 3 tyzdne som mal cely tim zdravy a odvtedy… downie out, schultz out, franzen out, ehrhoff out, a aktualne je uz day-to-day aj getzlaf :!: :panika:
Za to muze petrik! :neviem:
Ten muze za vsechno
Harcov Drunks : Colorado Dragons 7:5
:wave: Obrat z říše snů. Ještě včera jsem prohrával 3:10 a smiřoval se s debaklem. No a dnes v noci mi ti moji kluci udělali 12 bodů, čímž jsme obrátil statistiky v gólech, asistencích, bodech, +/-. Ještě jsem vyrovnal PPP a :king: zajistil remízu ve wins.
:plus:
Duchene 2+3, +2
Ladd 2+4
:king: 2W, 92,6%

:minus:
Jsem v dobrý náladě, tak dnes nikoho kritizovat nebudu, ať si kluci užijou ten noční Miracle on Ice :oslava:

Tenhle týden mě čeká cepi, tak to nebudu nějak dramatizovat a pošlu ho tam, kam patří. Do druhý ligy! :ciga:
dejf píše:Harcov Drunks : Colorado Dragons 7:5

Obrázek 2W, 92,6%

Uz ti ani nestojim za pozdrav?? :dup:
To bylo vtipný poprvé, ale přece tě nebudu takhle zdravit po každým jeho zápase. :-P
Rono na to kasle alebo co? V time ma 2 brankarov ahl a rinneho ani neumiestnil na IR.
Tesnu prehru 5-8 s megatonom beriem vsetkymi desiatimi vzhladom na moj stale prebiehajuci lazaret. Dobra sprava je, ze Nash uz korculuje, no minimalne dva tyzdne si myslim ze hrat este nebude. Giordanov navrat sa tiez pomalicky blizi, s Eliasom netusim co je (devils fans, neviete? :jn: ), takisto ani o Tanguayovi neviem nic. Briere a Stuart ma z biedy nevytrhnu, takze o ich status sa velmi ani nezaujimam, aj ked Stuartove hity no najma bloky by sa zisli :hmm:

Za zmienku stoji len Stamkos a jeho 3 goly (celkovo keby nemam toho chlapa, tak som niekde na dne tabulky teraz) a McDonagh 2+2. Neviem, co sa s nim stalo, ale v poslednych 9 zapasoch ma 3+5 :thumbsup: Este potesil waiver pick up v posledny hraci den Larsen, ktoreho som si vsimol uz v zapase s flyers (inak by som o nom nevedel) a hral casto na PP a celkom sa mi pzodaval. Cudujem sa, ze arek o nom nevedel :jn: No hned mi pridal v jednom zapase 3 asistencie a 5 hitov :cool:
K plusom este patria kvalitativne vykony brankarov s 0.97GAA a 96.6%. Este ze som nechal posledny den Poulina na lavicke :petrik:
kajo píše: takisto ani o Tanguayovi neviem nic.
Tanguay ma byt re-evaluated po 2 tyzdnoch (cize koncom tohto tyzdna), osobne cakam ze este minimalne cca 2 tyzdne hrat nebude
co z toho ze brankari vyhraju 6 zo 6 zapasov s priemerom 94,7% a 1.54GAA ked utok je absolutne nulovy a na prve kolo s cepim absolutne nenavezuje..prehra 6:9 s SF PartyCrashers

aj piaty tyzden v rade GK ukazuju fantasticke vykony (4:0 GK stats):
Andersen 3 vyhry z 3 zapasov, 1.33, 95,8% (1.41, 95,2%)
Harding 2 z 2, 1.58, 93,8% (1.22, 94,7%)
Giguere 1 z 1, 93,8% (1.00, 97,0%)

pochvalit mozem Backstroma 0+4
konecne bodoval Stafford 1+2 a zacina sa chytat aj Del Zotto a Byfuglien tiez boduje

strasne vela hracov a opet prakticky cely utok

dalsi super kajo (citaj gadžo) v utoku ma aj napriek marodke zrejme rozbije a v GK stats bohvie dokedy budu moji brankari chytat jak naspeedovany
Anty píše:Andersen 3 vyhry z 3 zapasov, 1.33, 95,8% (1.41, 95,2%)
Harding 2 z 2, 1.58, 93,8% (1.22, 94,7%)
Giguere 1 z 1, 93,8% (1.00, 97,0%)
Co to jako je. :nechutne:
k poslednému týždňu :thumbsdown: nepodržali ani útočníci, ani cedníci :slap: ale najhoršie bolo, že ešte včera 10:3 a dnes :sok: dejfove fetky sa zbláznili a posledný deň spravili hádam toľko bodov, ako za predošlých 6 dní

K Ohlundovmu trejdu :stop: tú deravú pi*u Nojvirta nechcem ani vidieť, v noci zo soboty na nedeľu ma pripravil o 400 eur :scare:
7:8

pred touto seriou by som takuto prehru urcite bral a aj napriek tomu, ze som pocas celeho tyzdna viedol a drzal si vedenie 8:7, beriem tuto tesnu prehru s panom predsedom (v tej dobe figurujucemu na 2 mieste) vsetkymi 10timi a môzem sa plne koncentrovat na rumovu pralinku :wine:

opät si pomôzem oblubenou formulkou - podla papierovych prognoz je favorit jasny, v suboji nemam co stratit a skusim ho trosku posklbat, osklbat? :cosi: jedno je iste, po prvom dni budem urcite vo vedeni :gol:

Antymu vyborne chytajuci Andersen este pomôze, no konecne sa Fasthov navrat blizi a som zvedavy, ako v ANA vyriesia G duo (osobne by som Hillera poslal na parky a ponechal duo A+F)
As expected, Fasth (lower-body) was a full participant in Ducks practice today
Fasth has been out since October 16 and there is no decision yet on whether he'll join Ducks on their upcoming road trip (Nov 12-18). With Frederik Andersen playing well they will not rush Fasth back. Monitor his status following Sunday's contest with the Canucks - they will travel to Florida on Monday.

netusil som, ze Fasth bude tak dlhy cas mimo hru, nastastie Luo + Mason odvadzaju vybornu robotku a davaju na Fastha "zabudnut"; tento tyzden s nim pre istotu nepocitam a pri pohlade na superovych G, sa uskromnim s 3 vitaznymi G stats :sarcasm:

este k poslednemu matchu

Little 3+3 (40FW minulu sezonu dost sklamanie tuto slape tak ako ma)
Doan (4+0; 17sog, 11hit)
Karlsson (2+1, 14sog, to ze som po nom zo zmätku capol ako po 1tka draftu nakoniec nelutujem)

dlhodobejsie Marchand-Smyth-Grabner Abdel + Clarksson (7Z - 1A) sa tiez nejako bodovo zasekli, ale obaja to kompenzuju hrou do tela takze odpustene

Marchand, prihodil v tomto tyzdni aspon 1+1, ale 6b zo 16Z je na minulosezonneho najprod.hraca Bruins zalostne malo, ale je to brumik, z tohto dôvodu s nim budem mat trpezlivost asi az do konca sezony a hadam sa este ako tak rozbehne
Smyth, u olejovej skvrny neoacakavam ziadne bodove terno, ale 4B z 12Z, nic moc, aspon tie sogy prihodi
Grabner, rychlokorculiar mal tusim z prvych 3Z 6B a odvtedy akoby utalo, 0+0,0+0,0+0,0+0.....

s FA tahmi - Chimera (komplet), Helm (fw,hit), Nystrom (hit) spokojnost, uvidime na ake stats budem musiet zamerat pozornost v tomto tyzdni
Druha vyhra rade, tentokrat s Antym a to v pomeru 9-6 :thumbsup: Ze by se rysovala winning streak :-D Moc s tim nepocitam jelikoz hraju s Redym :nervozny: Golmani se mi celkem rozchytali, sice ten Hutton je dira, ale aspon chyta tak dokud se nevrati Rinne tak si jej necham. Lehner byl vyhlasen hvezdou tydne v NHL, bohuzel ( v yahoo, jinak mi to samozrejme vubec nevadilo ) Anderssen taky. Anty uz tu postoval statistiky svych golmanu a to proste prebit neslo, ikdyz 4W na me strane je parada, ale mam obavu aby to nebylo v sezone naposled. S hracema panuje spokojenost, az na 2 kategorie vyhrali vsechno takze cajk, tak by to melo byti porad :oslava:

PS: cepi vidim ze sis nakonec poradil sam, ja jsem nejake info hledal, ale nasel akorat prdlajs, tak se nezlob :pivo:
kajo píše:Za zmienku stoji len Stamkos a jeho 3 goly (celkovo keby nemam toho chlapa, tak som niekde na dne tabulky
aha..
kajo píše:
kajo píše:Za zmienku stoji len Stamkos a jeho 3 goly (celkovo keby nemam toho chlapa, tak som niekde na dne tabulky
aha..
kua ale akyyy jinx :slap:

vopred upozornujem ze v tomto prsty nemam :nono:
petrik píše:vopred upozornujem ze v tomto prsty nemam
to ma za to ze kavickuje s dejfom :jn:
cepi píše:
petrik píše:vopred upozornujem ze v tomto prsty nemam
to ma za to ze kavickuje s dejfom :jn:
:-O
:( na mna sa lepi smola, este aj Andersen chytal miesot hillera...proste tento rok to nezvladam, ale nevzdavam to, do konca zakladnej casti je este daleko....

Cakam ponuky na vymenu....v obrane a v utoku takeho Gagnera ponukam, kto chce.
Vopred varujem, nebudem menit za kazdu cenu, ked sa ma bude snazid dakto osklbat :nono:
2963 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2007 ANAHEIM DUCKS